Thomas Williams: de Oude Wereldorde erodeert

0

De Oude Wereldorde erodeert en de Cabal verliest de greep op de financiële wereld. Met elke wanhoopspoging geld te stelen, stort hun wereld verder in. Totdat ze niets meer over hebben. Wij mogen nu nadenken over hoe wíj onze Nieuwe Wereld willen inrichten. Hieronder de samenvatting van de radioshow van Thomas Wiliams van 2 augustus 2018.

Tijdsaanduiding van de audiolink:b
Spreaker app: (153:04) minuten:seconden

Weer dreiging van overheid ‘shutdown’

11:15 Donald Trump heeft meerdere malen gedreigd met een overheid shutdown. Dat heeft te maken met het budget dat nodig is voor de beveiliging rond de muur aan de zuidelijke grens. Thomas denkt dat deze dreiging zal aanhouden, maar dat het vooral een toneelspel is, dat voor de media wordt gespeeld.

Los daarvan heeft de Senaat het grootste deel van het augustus-reces afgelast. Dit is nog nooit eerder gebeurd. E.e.a. heeft te maken met het debat over de overheidsuitgaven. Het overheidsbudget wordt eind september vastgesteld. Thomas houdt rekening met de reële mogelijkheid dat Trump inderdaad aanstuurt op een overheid shutdown.

Nieuw FBI-hoofdkantoor in Washington DC

President Trump zal zich persoonlijk bemoeien met het opzetten van een nieuw FBI-hoofdkantoor in Washington DC. Hoewel ambtenaren meermaals hebben aangegeven dat het huidige gebouw niet meer voldoet aan de veiligheidseisen, strandde het project eerder. De verwachting is dat het nieuwe gebouw een stuk goedkoper wordt en niet wordt volgepropt met afluisterapparatuur.

Grote Piramide van Gizeh genereert electromagnetische energie

23:30 Uit een nieuw onderzoek door een internationaal onderzoeksteam blijkt dat de Grote Piramide van Gizeh mogelijk electromagnetische energie kan concentreren in de piramidekamers en de basis van de piramide. Onderzoekers uit Rusland en Duitsland hebben natuurkundige theorieën toegepast om te onderzoeken wat de electromagnetische reactie is op radiogolven. Ze concluderen dat de piramide, in een resonante staat, in staat is om electromagnetische energie te concentreren in de interne piramidekamers en ook onder de basis van de piramide, waar zich een derde, onafgemaakte kamer bevindt.

Thomas: “Het zijn energiemachines, geen tombes. Er is nooit één lichaam uit de piramides gehaald, wanneer dan ook.”

Aanhoudende druk op het Vaticaan

45:00 Het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) dat is gelieerd aan Kevin Annett, heeft op 1 augustus 2018 een opsporingsbevel uitgevaardigd voor Mark McDonald, een bisschop van de Anglicaanse Kerk van Canada. McDonald is lid van de pedocriminele Negende Cirkel-sekte en verdachte in de zaak van verdwenen kinderen in de Verenigde Staten, Canada en Europa. Hij wordt gezocht om door de internationale politie-eenheden te worden ondervraagd. Er is een gerechtelijk bevel uitgevaardigd voor zijn onmiddellijke arrestatie.

De paus is nu blijkbaar tegen de doodstraf. Thomas reageert cynisch: “Nadat de kerk miljoenen de dood in heeft gejaagd, waaronder een aantal speciale leraren die de afgelopen jaren zijn gedood. Plus hun perverse en sadistische rituelen in de ruimte tien verdiepingen onder het altaar.”

Rothschilds wanhopig op zoek naar geld en daardoor erodeert alles

57:00 Het thema van de week is erosie. Steeds meer mensen laten de Cabal vallen en zijn erg boos na alle mislukte RV-pogingen. Onlangs is er een speciale Federal Reserve boardmeeting bijeen geroepen. Ook de Rothschilds waren hierbij aanwezig. Zij riepen de snel verdwijnende, wereldwijde elite op tot het nemen van meer (wanhopige) maatregelen.

Een van deze maatregelen betreft het belasten van alle grote bedrijven die tot nu toe nagenoeg geen belasting betaalden. (e*: Deze maatregel zal meer vijanden creëren en ervoor zorgen dat nog meer mensen de Rothschilds de rug toekeren.) Thomas hoopt dat de legertop en andere trouwe volgers van de Rothschilds hiermee zijn gewaarschuwd. Als ze nu grote corporaties leegtrekken, terwijl ze die eerder als ‘vehicel’ gebruikten om hun plannen uit te voeren, toont dat ze over alles en iedereen heen walsen om aan de macht te blijven. Op deze manier zal alles eroderen, totdat er niets meer van over is.

1:00:30 (60:30) In Zweden zijn drie kroonjuwelen gestolen. Volgens Thomas is dit onderdeel van één grote verzekeringszwendel. Een wanhopige manier om aan geld te komen. Omdat de banken blut zijn, beroven ze nu de verzekeringsmaatschappijen. Maar omdat alles steeds verder afbrokkelt, valt er straks niks meer te roven.

World Trust dreigt CNN over te nemen

CNN zit in grote financiële problemen. Ze kunnen hun energierekening zelfs niet meer betalen. Omdat de advertentie-inkomsten steeds verder afnemen, ligt een faillissement op de loer. Het World Trust-team overweegt de CNN te benaderen, als ze op dat punt zijn aangekomen. Ze zullen de zender dan stabiliseren, maar wel onder strikte voorwaarden die hun wijze van opereren drastisch verandert. De keuze is aan hen. Later in de uitzending benadrukt Thomas dat de THI-luisteraars erg verheugd zullen zijn over de maatregelen die dan zullen worden voorgesteld. Wellicht komt er dan eindelijk een mediakanaal dat de waarheid vertelt.

Cabal steelt zelfs van sportclubs en -evenementen

1:02:25 (62:25) Een prominente bokswedstrijd zal binnenkort worden afgelast. Men zal waarschijnlijk als excuus aanvoeren dat één van de boksers steroïden gebruikt, maar dat is dan niet de werkelijke reden. De échte reden is dat Wells Fargo alle fondsen voor dit specifieke boks-evenement heeft gestolen. Dat laat weer zien welke wanhopige maatregelen men neemt om ‘het spel’ te kunnen voortzetten.

1:03:00 (63:00) Ook de Dallas Cowboys zijn bestolen van hun fondsen. In dit geval zijn ze bestolen door de Bank of America. Hun bankrekening is door de bank geplunderd, waardoor ze nu geen geld hebben om de spelers en medewerkers te betalen. De Cabal steelt beetje bij beetje alle fondsen van hun eigen mensen. Daarom steunt de Britse koningin hen niet langer. Ze hebben namelijk ook háár fondsen gestolen.

Nieuwe bancaire crisis dreigt te ontstaan

1:04:00 (64:00) Het IMF en een duistere groep personen binnen de VN, bedreigt wereldwijd allerlei landen en eist dat ze de (niet legale – red.) lidmaatschapsgelden betalen.

1:06:00 (66:00) Er dreigt een nieuwe bancaire crisis, omdat er geen geld meer beschikbaar is. Dat zal ertoe leiden dat grote organisaties, die het verhaal van de World Trust kennen, naar voren treden. Velen hebben de Trust de afgelopen weken al benaderd en daar zitten heel grote bedrijven bij. De realiteit dringt eindelijk tot ze door. Ze doen er alles aan om wereldwijde, bancaire crisis-paniek te voorkomen. Desondanks blijft het verstandig wat contant geld apart te houden.

NYPD publiceert schokkende beelden van Hillary

Iemand van het NYPD (New York Police Department) heeft vier stills uit een video gepubliceerd, waarop Hillary Clinton is te zien in een ondergrondse locatie. Deze beelden zijn vervolgens heel snel verwijderd.

Op één van de beelden staat Hillary met een kind van negen tot elf jaar oud die gekleed is in een mantel met cappuchon, waarbij Hillary iets vasthoudt dat eruit ziet als een taserapparaat.

Op een ander beeld staat een twee- tot driejarig kind met een soort band om het hoofd en een slang die uit de nek komt en in flessen gaat. Het volgende beeld toont de flessen met vloeistof erin. Weer een ander beeld toont een analist die de slang en flessen inspecteert.

“Voor degene die niet weten wat dit betekent: die vloeistof is adrenochrome. (e*: Een hormoon dat aangemaakt wordt wanneer iemand langdurig onder extreme stress, pijn of doodsangst wordt onderworpen en vervolgens met het bloed uit de halsader wordt afgetapt.)

Het wordt tijd dat de NYPD opstaat en de mensen steunt die de video (e*: op Anthony Weiner’s laptop-red.) hebben gezien. Het zou goed zijn als de New Yorkse politie massaal opstapt, totdat de media dit verhaal eindelijk eens naar buiten brengt. Je kunt niet toestaan dat kinderen zo vreselijk worden misbruikt en het wordt tijd dat het ophoudt. Als ze de persoon die de beelden naar buiten bracht ontslaan, horen de anderen massaal ontslag te nemen.

De macht van de Cabal brokkelt steeds verder af

1:14:00 (74:00) De Cabal heeft alleen nog de mogelijkheid over om angst te zaaien en een illusie in stand te houden. De rest erodeert in rap tempo. Na de reset zal de wereld nooit meer hetzelfde zijn. Op allerlei gebieden veranderen er zaken. Het tij is nu ten gunste van ons gekeerd, ongeacht wat zij doen. Voor hen is het te laat. Voor ons kan het een hobbelige en lastige tijd worden. Elke poging van de Cabal verraadt hun trucs en brengt ons dichterbij. Bovendien verraden ze nu ook elkaar en worden er veel schandalen onthuld. Ook worden er veel nieuwe zaken voorbereid, zoals een nieuwe Executive Order die eraan komt.

De impact van Q-anon

1:17:00 (77:00) De broodkruimels van Q / Q-anon zijn goed, omdat er daardoor veel naar boven is gekomen. Ongeacht of het legitiem is of niet. Maar het zou hilarisch zijn als Q onderdeel is van de agentschappen (CIA, FBI, NSA), want in dat geval is het spectaculair tegen hen gekeerd.

Al met al heeft het ervoor gezorgd dat mensen zelf onderzoek hebben gedaan en zijn gaan nadenken. Het heeft tot interessante berichten geleid door de mensen die Q volgen en van commentaar voorzien.

Er hoeft maar één hooggeplaatst persoon te worden gearresteerd en de hele beerput gaat open. De afgelopen 12-18 maanden is er vooral onderzoek gedaan naar alle misdaden. Wanneer Q één grote, publieke activiteit levert, zullen nóg meer mensen aan boord van de Q-trein springen.

Ook THI (Truth, Honor & Integrity) wordt door steeds meer mensen opgepikt. Dat is nu in veel opzichten al het geval. Elke radio-uitzending heeft pakweg 250.000 luisteraars. Daarvan komt 48% van buiten de VS en THI is daarmee een wereldwijde radioshow.

Vorderingen op tal van terreinen

1:55:20 (115:20) Bij iedereen ligt de focus op een bepaald onderwerp dat men persoonlijk belangrijk vindt. Maar er zijn 489 onderwerpen die moeten worden aangepakt. Er lopen op dit moment veel (strafrechtelijke) onderzoeken, maar er kan maar een bepaalde hoeveelheid worden gedaan. Tegelijkertijd is er al zoveel wél gedaan. Kijk maar naar de lijst van mensen die wereldwijd zijn ontslagen en teruggetreden. Alleen afgelopen maand al vonden 2000 Caballeden de dood.

Eén van de onderwerpen waarin al behoorlijke vorderingen zijn gemaakt, is het misbruik van kinderen. Wereldwijd wordt er een grote hoeveelheid geld en middelen ingezet om dat aan te pakken.

Alles brokkelt af

2:13:00 (133:00) Het thema van deze uitzending en het sleutelwoord dat momenteel speelt, is ‘erosie’. De zaken uit de oude wereld die niet meer werken, eroderen en maken plaats voor iets nieuws. Er vindt erosie plaats in de wereld van:

  • financiën;
  • overheid;
  • politiek;
  • justitie;
  • leger;
  • agentschappen;
  • Cabal-knechtjes;
  • controlestructuren.

Ze hebben dit niet langer in hun macht en we zijn voorbij het kantelpunt. De erosie van de oude New World Order vindt nu in snel tempo plaats. Een vergane Wereldorde die in alle opzichten hopeloos heeft gefaald .

We zijn nu getuige van een totale afbraak van de ‘oude manier’ en dat schept voor ons een kans om een nieuwe manier te creëren. Het heeft geen zin om hun manieren te kopiëren en we moeten nieuwe denkwijzen en werkwijzen ontwikkelen. Dat geldt voor alle werkgebieden.

In onze huidige wereld draait het allemaal om competitie, soms is er zelfs competitie over wie de meeste ellende heeft meegemaakt. Maar daarmee komen we niet vooruit. Waarom concluderen we niet simpelweg, dat we allemaal rotlevens hebben gehad, maar dat we het desondanks hebben overleefd? We hebben onszelf daardoor ontwikkeld en kunnen anderen helpen, ongeacht de omstandigheden.

We kunnen als collectief niet blijven wedijveren. Dat moet veranderen en gaat niet van de ene op de andere dag. Wij zijn zèlf de verandering. Apathie en stilzwijgen heeft niemand geholpen. De wijze waarop we met zaken omgingen, heeft bijna tot ons uitsterven geleid en dat meent Thomas letterlijk: “Je hebt geen idee hoe dichtbij we dat punt hadden benaderd.”

Het belangrijkste is, dat we met z’n allen de noodzakelijk verandering zijn en ‘verandering’ omarmen. Durf jezelf te zijn.

Het tij is gekeerd en dingen worden vanaf nu anders. Ze kunnen het tij niet meer omkeren. Er moet echter ongelooflijk veel worden aangepakt, dus het zal enige tijd duren, voordat je ziet dat individuele zaken worden geïmplementeerd.

Er is geen vastomlijnde tijdslijn voor de dingen die gaan gebeuren, het hangt van ons allemaal af. Van de bijdragen die wij daar zelf aan leveren. In plaats van te focussen op wat er aan de top gebeurt, kun je je aandacht beter richten op de vraag: “Wat draag ik bij? Doe ook ik genoeg?”

“De realiteit van dit moment is: hun heerschappij over ons eindigt snel.”

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de codes heeft van de World Trust, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Vanwege de vakantieperiode is het niet mogelijk om reacties te plaatsen. 

Share.

About Author

Comments are closed.