Terwijl de Cabal achter de schermen de gebruikelijke trucs uit de kast haalt om aan kapitaal te komen, lijkt het net zich te sluiten rond steeds meer Cabal-leden. Ook prominente leden worden niet langer beschermd, zoals Obama en de Clintons. Men gaat nu ook achter de grote namen aan. Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 9 augustus 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Ongegronde verontwaardiging op Trump’s uithaal naar Fake News

21:30   Trump’s uitspraak dat de media de vijand van het volk is, heeft onder journalisten tot grote verontwaardiging geleid. Thomas: “Welnu, het is heel eenvoudig nietwaar? Jullie gaan de waarheid vertellen, of we noemen het fake, zo simpel is het. Als jullie niet willen dat Trump het betitelt als Fake News, hou dan op met Fake News te verslaan. (…) Daarom kelderen alle kijkcijfers. Niemand gelooft nog in de scripts die door Cabal-agentschappen worden geschreven. Jullie -ongeacht van welke stad, county of staat je bent- lezen dat allemaal voor.

Jullie lezen allemaal hetzelfde script. En het is allemaal fake. Dus als jullie niet als fake bestempeld willen worden, stop dan met het voorlezen van deze fake scripts. Het is nogal simpel. Het tij is gekeerd, niemand luistert nog naar jullie.

Complimenten voor Trump die het beestje bij de naam noemt. Wij in de alternatieve media doen dit al jaren.”

Schandalen rond Obama en Moslim Brotherhood nemen toe

24:00    In april 2016 betaalde de campagne-organisatie van Obama een kleine miljoen dollar aan een advocatenkantoor, die het geld wegsluisde naar Fusion GPS. Dat geld was bestemd om een dossier samen te stellen met niet geverifieerde beschuldigingen tegen Trump. De firma is betrokken bij het beruchte ‘Christopher Steele-dossier’. De bedoeling was om te graven in het verleden en op die manier schandalen rond Trump te verzamelen. Christopher Steele is een voormalig spion en zijn taak was ‘bewijzen’ te verzamelen voor de zogenaamde ‘Russische collusie-aanklacht’.

Obama is gelieerd aan de Muslim Brotherhood, de extremistische organisatie die ook een rol speelt in een misbruikschandaal in New Mexico. De vader van het vermiste drie-jarige jongetje die in een wooncomplex in New Mexico is gearresteerd, wordt gelinkt aan extremistische moslims van de Muslim Brotherhood. Deze groep trainde kinderen om ze zo voor te bereiden op schietpartijen op scholen. Dit staat in gerechtelijke stukken van de zaak.

De vader was zwaarbewapend toen hij werd gearresteerd. In het wooncomplex werd elf kinderen aangetroffen, variërend in de leeftijd van 1 tot en met 15 jaar. De autoriteiten beschreven ze als ‘vluchtelingen uit de Derde wereld’. Ze leden honger en leefden onder erbarmelijke omstandigheden, zonder voedsel en water, ze waren vervuild en droegen versleten lompen.

Thomas benadrukt dat dit de reden is waarom de muur wordt gebouwd. Deze groeperingen dringen via het zuiden de VS binnen. Inmiddels is het lichaam van het driejarige jongetje opgegraven in de buurt van het wooncomplex, zo blijkt uit een krantenartikel van het AD. Het jongetje is tijdens een satanisch ritueel gedood.

Door haperende Wells Fargo applicatie verloren talloze mensen hun huis

33:00   Door softwareproblemen van Wells Fargo zijn talloze mensen onterecht hun huis kwijt geraakt; ze waren niet in staat om online de noodzakelijke aanpassingen in hun hypotheek door te voeren. Dat heeft tot veel opschudding geleid. In een intern rapport van Wells Fargo wordt de computerstoring toegegeven. De bank wordt nu onderworpen aan een onderzoek door een niet genoemde organisatie. Dit laatste zou volgens Thomas wel eens van cruciale betekenis kunnen zijn.

Nieuw Amerikaans Ruimtevaartprogramma wil beschikken over geavanceerde technologieën

38:15   Er zijn afgelopen weken plannen bekend gemaakt om in 2020 een nieuwe tak binnen de ruimtevaart uit te rollen. Trump wil een aparte, maar gelijkwaardige ruimtevaarttak. Vanwege het benodigde budget moet het Congres hier eerst in toestemmen. Dat wijkt af van de huidige situatie, waarbij er voor de het geheime ruimtevaartprogramma (SSp) helemaal geen overheidsgoedkeuring is verkregen. Het is de bedoeling dat er een nieuwe commandostructuur wordt opgericht. Een voorstel dat het Pentagon aan het Congres heeft voorgelegd, consolideert Pentagon’s plannen voor ruimtevaartoorlogsvoering. Het plan omvat organisatorische veranderingen, die een stimulans zullen zijn voor de ontwikkeling en aanschaf van toonaangevende technologieën.

e*: Deze stap is onderdeel van het disclosureproces en een maatregel om tegenwicht te bieden aan het huidige, geheime ruimtevaartprogramma. Het baant de weg vrij voor de introductie van vrije energie en andere geavanceerde technologieën die voor de mensheid verborgen worden gehouden. Hoewel ik zeker geen voorstander ben van het spekken van de oorlogsindustrie, is het vermelden van ‘oorlogsvoering in de ruimte’ een vorm van disclosure. Daarbij wordt erkent dat er blijkbaar een dreiging van buiten de planeet is, waarvoor maatregelen moeten worden genomen. Het is indirect ook een erkenning van buitenaards leven en / of het bestaan van het geheime ruimtevaartprogramma (SSp), want wie zou anders deze dreiging vormen?

Problemen in financiële wereld ook merkbaar voor consumenten

47:00   In de financiële wereld was afgelopen week opnieuw sprake van mislukte RV-pogingen door de Cabal. Daarnaast zijn er meerdere hackpogingen gedaan om een nieuw systeem te installeren. Dit omwille van de herintroductie van de zwarte schermen (e*: de zwarte schermen duiden op een illegaal bancair systeem, dat parallel aan het formele bancaire circuit opereert en niet in de boeken staat vermeld). Opnieuw mislukte pogingen van de Cabal.

Er zijn valse dollarbiljetten in omloop met het jaartal 2013. Deze zijn ongeldig omdat er sinds 2009 geen biljetten met een geldig toekenningsnummer meer zijn gedrukt.

Er zijn steeds meer meldingen van THI-leden die problemen hebben met hun bank en geen toegang kunnen krijgen tot hun rekening. Thomas herhaalt zijn waarschuwing die hij in het verleden meermalen heeft gedeeld: “Je moet nu ten alle tijden extra contant geld hebben. Geldzaken zijn instabiel en het is nogal ernstig.”

De verwachting dat dit soort incidenten toenemen, nu de roofmethoden van de Cabal steeds verder worden geblokkeerd.

Extra update van Thomas Williams op 15 augustus 2018

Wees voorbereid op chaos voor de aankomende 48-72 uur. Het kan onrustig worden binnen financiële, politieke en leidinggevende kringen en niet alleen in Amerika.

Blijf kalm en in balans, wat je ook doet.
We winnen op veel niveaus, maar verwacht dat dingen vanaf nu heel naar kunnen worden.
Heb geen angst.
Hou je rug recht.
Kom voor jezelf op en wees trots op jezelf.

De wereld kan wel eens kunnen verschuiven naar onbekend terrein.
Er is geen weg meer terug, sta stevig en steun elkaar.”

Julian Assange wordt gebruikt in poging om Trump af te zetten

53:30   Julian Assange is in een touwtrekwedstrijd tussen de facties terechtgekomen. Hij heeft het aanbod gekregen om, in ruil voor zijn vrijheid, met valse statements tegen Trump te getuigen. Nancy Pelosi van de Democratische partij heeft documenten ondertekend, waarmee Assange wordt gedwongen om voor de Senaat te getuigen. Zij denken dat hij informatie heeft over de zogenaamde Russische collusie. Assange zegt dat hij die informatie niet heeft, maar zij willen hem chanteren om hem wel te laten getuigen, in ruil voor zijn vrijheid.

Daarom bracht de Ecuadoraanse presidentsvrouw onlangs een bezoek aan Londen. Het meest storende aan deze zaak is dat Mike Pence (vicepresident van Amerika) ook betrokken is bij deze zaak en Ecuador recentelijk ook bezocht. Dat roept vragen op: Waarom ging hij daar naartoe? Is hem door de Democraten iets toegezegd?

Thomas vermoedt dat de Democraten Mike Pence hebben beloofd dat hij president mag worden als hij het Russische collusieverhaal met Ecuador meespeelt. In dat geval wordt Trump afgezet op basis van ‘bewijs’ dat is verkregen door chantage. Thomas hoop dat Julian Assange bij de waarheid blijft, wat er ook gebeurt.

Obama en Clintons niet langer beschermd

57:00   De verdeeldheid tussen en binnen de facties neemt epidemische vormen aan. De Deep State uitte zelfs via een CNN-interview een direct dreigement aan Obama, waarin werd meegedeeld dat hij niet langer wordt  beschermd … oeps …

Het team van de Trust is op de hoogte van bepaalde acties, onderzoeken en arrestaties, maar daarvan kan een deel vanwege ‘operatieve doeleinden’, niet tijdens de radioshow worden onthult. Maar de ‘erosie van de macht’ zoals vorige week uitgebreid is besproken, gaat in een gestaag tempo door. Dit wordt niet altijd door de alternatieve media of grote publiek opgemerkt, maar het neemt toe.

Bewijsmateriaal Clinton Foundation verzameld

Het Trust-team heeft vorige week gehoord dat de bewijslast tegen de grotere namen nu meer openbaar wordt verzameld. Als voorbeeld zien we dat het Ministerie van Justitie een Boeing 757 met het staartnummer N119NA naar Little Rock in Arkansas heeft gestuurd. De lokale radiozender rapporteerde dat medewerkers dozen vol documenten in het vliegtuig hebben geladen. Ze zijn vermoedelijk afkomstig van de Clinton Foundation.

Voorgaande onderzoeken naar de Clinton Foundation werden geblokkeerd door figuren zoals: James Comey (voormalig FBI-directeur), John McCain en Diane Upchurch (SAC: Special Agent in Charge, Little Rock, Arkansas). Als dit wordt bevestigd, hebben zij een groot probleem.

Privéberichten die via de achterkamertjes binnen de inlichtingendiensten en geruchten ‘op straat’ worden verspreid, bevestigen dat de Clintons door de Cabal als zondebokken en offerlammerengebruikt zullen worden. Misschien is het voor hen tijd om ook anderen te ontmaskeren.

Cabal faalt zelfs in uitvoering van dreigementen

1:02:00 (62:00)   De Rothschilds hebben afgelopen week opnieuw een prijs gezet op het hoofd van Kim (Kim is de Trustee van de World Trust), maar niemand accepteerde hun bod. Niemand! De enorme implicaties hiervan moeten niet worden onderschat. Het betekent dat hun spel over is, want steeds minder mensen doen nog mee  met hun achterbakse spel. Hun macht erodeert in rap tempo.

Er schijnt een enorme muiterij gaande te zijn binnen de lagere echelons van de Rothschilds. Ze zijn het zat om niet te worden uitbetaald. Thomas verwacht dat het volledige spel nu pas écht los zal barsten.

De Rothschilds zitten in grote problemen en er is al meermalen voorspeld dat ondergeschikten zich uiteindelijk tegen de bovenste Orde zullen keren.

Olie uit Venezuela gestolen om terroristische organisaties te financieren

1:09:50 (69:50)   De FARC, een privéleger van de Rothschilds, is gefinancierd door middel van oliedeals en mineralendeals. Deze grondstoffen worden uit Venezuela weggesluisd. De Rothschild-factie binnen de VN heeft de dochter van Hugo Chávez opgeleid voor een rol als stroman in Venezuela. Ze proberen gebruik te maken van haar vaders populariteit, ook al is ze niet hetzelfde type.

Ze willen de huidige Venezolaanse president afzetten en vervangen door Chávez’s dochter. Hopelijk kunnen de Venezolanen door deze illusie heen kijken. Venezuela wordt nu het strijdtoneel van allerlei duistere groepen. Naast de FARC spelen ook de Muslim Brotherhood en de Jihadisten er een rol in.

Via de haven wordt de gestolen olie verscheept, die bedoeld is voor ISIS. De Rothschilds hopen met de illegale oliedeals ook de RV te financieren. Intussen daalt de olieprijs wereldwijd.

Veel journalisten alternatieve media betaald door Deep State

1:18:00 (78:00)   Binnen eerdere wetgeving blijkt 160 miljoen dollar opzij te zijn gezet om alternatieve journalisten te betalen. Ze moeten desinformatie verspreiden en tegenwicht bieden aan het Fake News van de mainstream media. Deze journalisten worden betaald en geïnformeerd vanuit de agentschappen. Thomas maakte eerder al de inschatting dat wellicht 90% van de alternatieve media niet integer is. ‘Money talks’ en mensen zijn makkelijk om te kopen. Desondanks worden er steeds meer mensen ontmaskerd.

Trump werd op de hoogte gebracht van het Plan

1:57:25 (117:25)   Het Trust-team was volgens Thomas op de hoogte welke rol Trump tijdens de verkiezingen moest spelen. Trump zou de tegenkandidaat zijn van Hillary die met ‘zekerheid’ van haar zou verliezen. Blijkbaar is hij zich kapot geschrokken toen hij wél won. Er zijn toen mensen naar hem gestuurd om hem te kalmeren en hem op de hoogte te brengen van het Plan, aldus Thomas. (e*: Persoonlijk denk ik dat Trump een dubbelrol heeft gespeeld en al veel eerder op de hoogte is gebracht van het Plan, toen hij door de militairen is gevraagd om presidentskandidaat te worden.)

Vismensen waren de voorgangers van de Annunaki

1:44:00 (104:00)   De Nommo zijn de voorouderlijke geesten, die aanbid worden door de Dogonmensen in Mali. Ze waren er vóór de Annunaki. Ze staan ook wel bekend als de vismensen. Sommigen van hen zijn goed, anderen niet. De mijter van  kerkelijke leiders binnen het Vaticaan, is van dit volk afgeleid en kan gezien worden als een vissenkop.

De vismensen komen uit Sirius en hebben op hun manier de mensheid geholpen. De mensen in Mali eren één maal per jaar de Dogonstam. De vismensen kwamen hier lang geleden en vertelden de mensen in Mali dat er in hun wereld drie zonnen zijn: Sirius A, Sirius B en Sirius C. Astronomen dachten lange tijd dat er maar één Sirius-ster was, totdat ze in 1977 twee extra sterren ontdekten. De zonnebanen die de Dogonmensen voorheen hadden beschreven, bleken ook te kloppen.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de codes heeft van de World Trust, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 8/9/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

Comments are closed.