Drie goede redenen om vandaag nog Patreon-steunlid te worden

2

Aangezien het bijna weer de eerste van de maand is, is dit een mooi moment om al mijn Patreon-steunleden te bedanken. Ik ben dankbaar voor de support en het gebaar om samen de voortgang van deze blog waarborgen.

Ook dragen steeds meer mensen de unieke Ella Ster T-shirts. Daarbij is het Rode-pil-shirt momenteel favoriet. Voor degene die het al een tijdje van plan waren om via Patreon zo’n T-shirt te verkrijgen, is dit de laatste week om gebruik te maken van het huidige aanbod op Patreon. De kosten voor de T-shirts, (financiële) diensten en wisselkoers noodzaakt me om de lidmaatschapsvoorwaarden vanaf volgende week aan te passen.

Drie redenen om nog deze week Patreon-steunlid te worden

  1. Bij een lidmaatschap van €5 per maand kun je deze week nog kiezen uit drie exclusieve Ella Ster-T-shirts.
  2. Je krijgt eerder toegang tot (meer) artikelen. Zo verschijnt de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity-show een aantal dagen eerder op Patreon, voordat deze op de blog wordt geplaatst.
  3. Hoe meer mensen hun steun bijdragen, hoe meer tijd ik aan de blog kan besteden.

Neem zelf een kijkje op mijn Patreon-pagina.

De inkomsten worden benut voor de kosten van de blog: hosting, developer, kosten WordPress, stockbeelden, et cetera. Vooralsnog is het (schrijf)werk zelf vooral ‘liefdewerk oud papier’, dat door iedereen vrijwillig náást het gewone werk wordt gedaan. Wanneer de inkomsten via Patreon en de verkoop van de T-shirts toenemen, kan ik meer tijd toewijden aan het schrijven en publiceren van meer artikelen.

De meeste T-shirts blijven overigens wel verkrijgbaar via Zazzle. Ik hoop binnenkort een aantal designs aan deze collectie toe te voegen. Bijvoorbeeld een T-shirt met Q, als symbool voor de steeds populairdere Q-anon-beweging.

Heb je zelf nog ideeën voor een leuke print of slogan, laat het ons weten. Misschien wordt jouw idee wel in productie genomen!

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

2 reacties