Terwijl het Clinton-kamp zich vastbijt in de Russische collusie-aanklacht tegen Trump, blijkt dat de hoofdrolspelers rond de Clintons, zoals Robert Mueller, zelf zijn gecompromitteerd door de échte Russische collusie. Hieronder een beknopte samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 23 augustus 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Intel die gaat inslaan als een bom

7:00   Er gebeurt op dit moment veel, al kan er op dit moment nog maar weinig over worden bekend gemaakt. In aankomende radio-uitzendingen is echter een vloedgolf aan intel te verwachten.

Alles zal onthuld worden

10:00   Thema van deze show is, dat in de toekomst niets verborgen blijft. Alles wordt onthuld. Ook datgene dat is weggestopt, zal bekend worden. Hetgeen in het duister wordt gezegd, zal bij daglicht worden gehoord. Hetgeen in achterkamers wordt gefluisterd, wordt van de daken geschreeuwd. Dit is vanaf nu een terugkerend thema.

Uitstel militaire parade veelzeggend

11:00   De militaire parade in Amerika is uitgesteld tot 2019. Dat was te verwachten. De financiering die nog moet worden geregeld  is een van de redenen, maar in de nabije toekomst zijn er op dat vlak wellicht wat doorbraken. De parade om de veteranen te eren was gepland op 10 november, één dag na de 9e (9-11), die door Trump is uitgeroepen tot Wereldvrededag.

Negen noodlandingen in Zuid-Amerika

18:00   Afgelopen week moesten negen vliegtuigen noodlandingen maken in Chili, Argentinië en Peru. Er is 11 keer gedreigd met een bom, waarvan twee keer fictief. Negen keer moest een vlucht (tijdelijk) worden gestaakt. E.e.a. houdt verband met bedreigingen van Centraal- en Zuid-Amerikaanse landen. Deze dreigementen komen allemaal vanuit de VN, de IMF en de Wereldbank.

Dreigementen IMF en VN hebben steeds minder impact

53:30   Thomas verwacht op korte termijn een doorbraak. Eerst moet de interne oorlog uitgevochten worden.

De Cabal bedreigt allerlei landen, instituten en mensen zoals staatshoofden, politici, centrale banken, enzovoort. De dreigementen ontstaan omdat het systeem niet langer meer functioneert. Het zijn wanhopige acties en niemand gelooft meer in de leugens. Dat is een enorme verandering en het kenmerkt de erosie van het systeem en hun oude methoden.

56:00   De IMF bedreigt alles en iedereen en verspreidt leugens over de Manna World Holding Trust. De IMF is failliet en VS weigert de kas opnieuw te spekken. Andere landen ontdekken de waarheid omtrent de IMF. Ze weigeren te betalen en deze organisatie is gedoemd ten onder te gaan.

Dubieuze connecties met de Clintons zijn méér dan toevallig

1:05:30 (65:30)   Vanaf 2001 tot 2005 liep er een strafrechtelijk onderzoek naar de Clinton Foundation. Er was zelfs al een Grand Jury samengesteld. Wereldwijd doneerden talloze landen aan de ‘liefdadigheidsorganisatie’, maar geen van deze donaties werd bij de Amerikaanse belastingdienst (IRS) aangegeven.

In 2005 kreeg James Comey de leiding over het strafrechtelijke onderzoek. Lois Lerner werd aangesteld om de afdeling ‘belastingvrijstelling’ bij de IRS te leiden. Allemaal heel toevallig, of niet?

De Belasting-afdeling binnen Justitie werd van 2001 tot 2005 geleid door Rod Rosenstein. En raad eens wie er in die periode directeur van de FBI was? Niemand minder dan Robert Mueller.

En wat hebben al deze figuren gemeen? Ze zijn allemaal gebriefd over, óf waren toonaangevende onderzoekers, in het lopende onderzoek naar de Clinton Foundation. Nou, dat is allemaal slechts toeval, of niet?

Robert Mueller speelde ook een rol in het Uranium One-verhaal, waarbij Hillary Clinton, (toen staatssecretaris onder Obama) de verkoop van 20% van al het Amerikaanse uranium goedkeurde. Een deal waarvan overigens niets in de Amerikaanse schatkist terecht is gekomen. Voordat de deal rond was, gaf Bill Clinton voor maar liefst 500.000 dollar, een uur durende lezing in Moskou. Na afloop ging hij nog even op huisbezoek bij Putin. Robert Mueller leverde in 2009 persoonlijk een uranium-monster af in Rusland.

De eerder genoemde hoofdrolspelers: James Comey, Loid Lerner, Rod Rosenstein speelden al die tijd achter de schermen een rol om de Clintons te beschermen. In 2016 stelde James Comey (toen directeur van de FBI) een brief op, waarmee Hillary Clinton werd vrijgesteld van strafvervolging. Robert Mueller is vervolgens aangesteld om het onderzoek naar de Russische collusie-aanklacht tegen Trump te leiden.

Steeds dezelfde spelers. Allemaal gecompromitteerd en in opspraak geraakt. Allemaal doen ze hard hun best om zelf niet in de bak te komen. Allemaal zijn ze op een of andere manier betrokken bij de Clintons. Ze zijn net als een lekkende batterij, die corrodeert en alles aantast.

Drie stadia van waarheid

1:20:30 (80:30)   Deze drie stadia gelden in het algemeen, maar specifiek in het geval van de Manna World Holding Trust.

Eerste stadium: het wordt geridiculiseerd. Tweede stadium: er komt gewelddadig verzet. Derde stadium: het wordt geaccepteerd als zijnde vanzelfsprekend.

De Veil is opgeheven

1:46:15 (106:15)   De Veil (ook wel bekend als: het magnetische veld, de sluier frequentie, psychotische AI, of simulatie) is er niet meer. We hebben er slechts herinnering aan. Je kunt het vergelijken met een currygerecht, dat er niet meer is, maar waarvan de geur lange tijd blijft hangen. Het is belangrijk om er geen energie meer aan te schenken. Anders klamp je je vast aan het controlesysteem.

Cabal heeft steeds minder geld voor hun misdadige plannen

115:00 (1:55:00)   Nu het geld opdroogt, verminderen ook de misdaden van de Cabal. Ze kunnen het niet langer financieren. De meeste fondsen waarmee oorlogen, virusuitbraken en andere destructieve plannen worden gefinancierd, raken op. Daarom is het belangrijk dat de Trust hun financieringsmogelijkheden heeft afgesloten. Huurlingen zijn ook steeds minder vaak bereid om smerige klusjes voor ze uit te voeren.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de codes heeft van de World Trust, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Het biedt echter een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Je kunt Thomas Williams steunen op:
Patreon.com/tommyw/

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 8/23/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

4 reacties

  1. De gebeurtenissen volgen elkaar nu wel erg snel op. Hopelijk komt wordt ook MSM ontmanteld en komt het ware nieuws naar buiten. Bedankt voor de samenvatting en vertaling.

  2. Heb de hele week nu onderzoek gedaan 1- Angela Merkel is de dochter van Adolf Hitler 2- Adolf Hitler is een bastaard Rothschild En Soros behoort ook tot de Nazie/Rotschild familie

    • Veel bekende Caballeden zijn aan elkaar verwant. Hitler is ook een achterneef/halfbroer (?) van koningin Elizabeth. George Bush is ook een neef / achterneef van koning Elizabeth en gerelateerd aan talloze Britse koningshuizen. Het is een incestueuze baggerbende.