De belofte van de Event heeft als risico dat mensen wachten op veranderingen van buitenaf. Ook zien we daardoor niet dat we allang middenin het transitieproces zitten en er al talloze belangrijke events hebben plaatsgevonden. Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 30 augustus 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Nieuws in het kort

 • 40.00   Trump is uit de Wereldhandelsorganisatie gestapt. De NAVO en Wereldgezondheidsorganisatie zullen volgen.
 • 98:30   Thomas is binnenkort te gast bij de radioshow van Randy Maughans. Deze zal daarna ook online beschikbaar komen.
 • 99:00   Aanstaande dinsdag is Thomas te gast in de radioshow met Crowdsource the Truth (van Jason Goodman).
 • 1:22:45 (142:45)   Paus Francis zou wel eens als offerlam gebruikt kunnen worden, omdat hij onder vuur ligt, terwijl de kerk zélf onder vuur zou moeten liggen.

Intel

Belangrijke partijen weten dat fondsen van Manna World Trust bestaan

50:30   De IMF trekt zich terug uit bepaalde landen. Dat is een teken van hun ondergang. Thomas raadt landen aan om leningen die door de IMF in het vooruitzicht zijn gesteld nu op te eisen. Hij is benieuwd of ze over de brug zullen komen met het beloofde geld.

De Trust heeft fondsen kunnen overmaken naar een niet bekend gemaakt land, zonder dat deze transfer werd geblokkeerd. Wel werd het bankpersoneel daarna bedreigd. De Cabal stuurde een team om de fondsen te stelen en onderling te verdelen. Om dit te voorkomen is de 15 miljoen dollar vervolgens teruggestort naar de Trust.

Diverse organisaties hebben de fondsen echter gezien en bevestigd: de BIS, de agentschappen (algemene term voor CIA, FBI, NSA, e.d.), het Pentagon en het Witte Huis. Al deze partijen weten nu dat de Trust het vermogen heeft om de fondsen te leveren. Iedereen weet nu dat Manna World Holding Trust de waarheid spreekt.

Als gevolg krijgt de Trust veel vragen en aanvragen. Men verwacht binnenkort ook een telefoontje van het Witte Huis, aangezien de Cabal een doelgericht beleid heeft om de VS financieel kapot te maken en de VS dringend fondsen nodig heeft.

Domme keuzes door onwetendheid en intimidatie

55:50   De onwetendheid op overheidsniveau en binnen de financiële wereld is schokkend. Kim had een bepaald land een aanbod gedaan om geld uit de Trust te geven, om daarmee allerlei projecten te kunnen opstarten. Het ging niet om een lening die terugbetaald moet worden, of waarover rente betaald moet worden, maar het betreft een gratis schenking. Dit omdat het land recht heeft op een dividenduitkering uit de Trust. Maar het land besloot desondanks om (onder dreiging?) voor een lening van de IMF te kiezen. Dit is het niveau van stompzinnigheid en bedriegerij dat aan de top plaatsvindt.

Talloze legers al maanden niet uitbetaald

1:02:00 (62:00)   Door het gebrek aan kennis wat er werkelijk gaande is, zijn er diverse landen waarbij het leger al maanden niet is uitbetaald. Deze verwijten de overheid wanbeleid, terwijl in werkelijkheid de Rothschilds al het overheidsgeld hebben gestolen. De oplossing is simpel en kan eenvoudigweg uit de Trust komen. Ze hebben zelfs het bewijs van de fondsen en codes gezien. Maar valse beloftes zoals de fake RV weerhoudt hen ervan om de hulp van de Trust aan te nemen.

Gelukkig komen steeds meer mensen erachter wat er zich werkelijk afspeelt. Dit aantal neemt per dag toe. Het gaat ook niet meer lang duren voordat de fondsen naar de noodlijdende landen overgemaakt zullen worden.

Poging tot diefstal uit Centrale Bank in Rusland

1:04:00 (64:00)  Een Russische gouverneur heeft binnen de Centrale Bank in Rusland al het kapitaal gestolen en brand gesticht in een poging om het bewijs te vernietigen. Toch heeft de Trust registraties van hetgeen is gebeurd. De gouverneur is vervolgens naar de VS gevlucht. Het geeft aan dat de Cabal en hun knechten steeds meer risico’s nemen om aan geld te komen. Thomas is benieuwd naar Putin’s reactie die binnenkort terugkeert van vakantie.

Cabal grijpt naar hun laatste strohalmen

1:06:00 (66:00)   Het Manna World Holding Trust-team heeft gehoord dat de Cabal nu hun allerlaatste middelen gebruikt, in een poging om de RV door te voeren. Alle inlichtingendiensten zeggen dat ze hun laatste middelen aanwenden. Men is het er allemaal over eens dat we nu in de eindtijd van het oude systeem zitten. Dat biedt ook de kans om het nieuwe systeem door te voeren.

Obama in financiële problemen

1:10:00 (70:00)  Obama heeft destijds in Washington DC een huis van 25 miljoen dollar gekocht, zodat zijn kinderen daar naar dezelfde school konden blijven gaan. Hij wordt nu echter geconfronteerd met een gedwongen verkoop, nu hij zijn hypotheek van 25.000 dollar per maand niet meer heeft voldaan. Wie de bal kaatst …

Deep State militaire basis bijna vernietigd

1:21:25 (71:25)   De Rothschild-banksters hebben vanuit de militaire basis bij Wright-Patterson hun eigen kwantum computersysteem gebouwd, maar ieder land of instelling zou elk 30 miljoen dollar moeten betalen om toegang tot het systeem te krijgen. Op de basis hebben de Rothschild-knechten slechts toegang tot 6 ondergrondse niveaus. Maar Wright-Patterson Air Force Base bestaat uit 13 ondergrondse niveaus. De onderste 7 niveaus zijn in handen van buitenaardsen. Zij krijgen onder het nieuwe (galactische) vredesverdrag bescherming.

Om in het buitenaardse kwantum systeem in te breken besloten de Rothschild-knechten om van niveau -6 een gat te boren naar niveau -8. Het plan mislukte en de schade bleef beperkt. Anders had deze militaire basis niet meer bestaan. Deze lui spelen met vuur. Wright-Patterson Air Force Base wordt gerund door de SSP.

De verdeeldheid wordt groter

1:13:00 (73:00)   Er is een toename van Bronenergie in het kwantum systeem gebracht. Als gevolg voelt de ene groep zich beter en lichter en raken anderen van hun padje af. Dit verschil zal alleen maar gaan versterken.

Met het herontdekken van onze vermogens, verliest de Cabal hun macht

1:19:00 (79:00)   De mensheid is met opzet in de astrale laag gehouden. Dit werkt averechts in de ontwikkeling van de ziel. Pas in de mentale laag verwerf je al je begaafdheden. De meeste mensen gaan tijdens hun slaap naar de astrale laag. Daarin zijn 2 niveaus, de lage astrale laag is de hel, waar je achtervolgd wordt door uitgestorven diersoorten en andere parasiterende monsters. Dit is een valstrik voor de mensheid, waar anderen onze energie oogsten. Er is ook een astrale hemel, de meest serene omgeving, zonder conflict of pijn. Ook dat is een valstrik.

Het is hoe dan ook belangrijk om de mentale laag te bereiken. Er zijn daarbinnen 4 niveaus. En terwijl je deze niveaus bereikt, schakelt het zogenaamde junk-DNA aan. Op deze niveaus ben je plotseling in staat tot telepathie en telekinese. Je vermogen om je lichaam op een andere plek of dimensie te projecteren. Je intuïtie  neemt enorm toe. Je wijsheid neemt enorm toe. Je vermogen om de toekomst te voorspellen. Informatie waar je naar op zoek was, komt plotseling naar je toe. Alles wat normaliter als onmogelijk of magie wordt beschouwd, is plotseling mogelijk. “Nu begrijp je waarom men het gros van de mensheid in de astrale laag heeft vastgehouden.” Wanneer mensen hun vermogens weer terug krijgen, verdwijnt de macht van het controlesysteem.

Het is aan onszelf om te streven naar deze zielsontwikkeling. Dit is niet iets dat de Cabal kan afpakken, of je ervan kan weerhouden. Alleen jijzelf kunt je eigen trilling verhogen.

Het 13e portaal in Rusland

2:00:10 (120:10)   Tarterië stond 500 jaar geleden nog op geografische kaarten en is sindsdien uit de geschiedenis gewist. Weinigen weten ook van het continent Terraria dat ten noorden van Rusland naar de oceaanbodem is gezonken. Deze informatie is onderdrukt omdat de Orde (top van de Cabal) er alles aan deed om Rusland te verpletteren. Dit heeft te maken met antieke kennis. De Russen (van dit continent) waren niet alleen spiritueel geavanceerder, maar ze onderwezen ook de duistere krachten om hun manieren te veranderen. Er zijn in dat gebied veel antieke kunstschatten en archeologische plekken zoals piramides. Ook zijn er in Rusland veel portalen. In Moskou bevindt zich het verborgen, gesloten 13e aarde-energiepunt. Als alle 12 ontruimd zijn, zal de 13e zich gaan openen. Dat betekent dat de planeet is teruggekeerd tot de Levensbloem.

De Event(s) heeft (hebben) allang plaatsgevonden

2:27:00 (147:00)   We zijn de interne oorlog aan het winnen.  Dingen raken op alle niveaus behoorlijk verhit. Zeker nu de Cabal hun financiën, controle, inkomstenbronnen en geloofwaardigheid verliezen. Ze hadden nooit gedacht dat anderen het systeem zouden uitvogelen en hen zouden uitschakelen. Nu dit wél gebeurt zijn ze met stomheid geslagen.

Mensen spreken vaak over de ‘Event’ en vragen zich af wanneer deze gaat plaatsvinden. Thomas vraagt dan altijd: “Welk Event? Hebben er niet al vele ‘events’ plaatsgevonden?” Hij geeft een opsomming van events die hebben plaatsgevonden en successen die al zijn bereikt.

 1. We leven nog en zijn niet uitgeroeid, zoals de Cabal dit uiterlijk in 2012 gepland had.
 2. Kim nam als Trustee de Trust over en stelde het geld beschikbaar voor de mensen en de landen.
 3. De (galactische – red.) vredesovereenkomst maakte in 2016 een einde aan een periode van wereldwijde Martial Law (staat van beleg), die 16.500 jaar geduurd heeft.
 4. Alle Draco’s zijn in 2015 vertrokken, op een paar na (zie punt 14).
 5. De Parents (versie 1.0 van de genetisch gemodificeerde mens; wij zijn versie 2.0) zijn van 21 teruggebracht naar 2. Een van deze twee is de rode koningin, een heel naar wezen. Ze zijn zelf fysiek niet meer op aarde, maar bestaan slechts in de vorm van een virtual reality-projectie.
 6. De Covens (heksengroepen) zijn ingestort. Van de 13 zijn er nog maar 2 over, waarbij het onzeker is of deze 2 überhaupt nog bestaan.
 7. De Illuminati is als één coherente groep uiteen gevallen in 5 facties: de Jezuïeten, Aziaten, Zionisten, Nazi’s en geheime genootschappen. Deze facties strijden onderling, maar ook binnen de factie met elkaar.
 8. De Rothschilds die hun tentakels in alle 5 facties hebben, hebben het afgelopen jaar enorme verliezen geleden: gedwongen verkopen, daling of verlies van aandelen, verlies van controle op de Britse Kroon (City of London), Washington DC, hun huurlingen en huurlegers en zelfs hun versie van het kwantum systeem. Het hoofd van de Rothschild-familie schijnt met ernstige gezondheidsproblemen te kampen.
 9. De Soul Traps (zielenvalstrikken), Memory Wipes (geheugen-uitwissers) en gedwongen reïncarnatie, zijn beëindigd.
 10. De Saturnus-Maan-Matrix is buiten gebruik gesteld, net als de entiteit Sat-an.
 11. CERN is in augustus 2015 buiten werking gesteld.
 12. De psychotische Artificiële Intelligentie, gebouwd door de Mantids en gerund door de Greys, is buiten werking gesteld.
 13. De Matrix, Veil ofwel de simulatie, is ook buiten werking gesteld.
 14. Eind november 2016 werd Marduk, ‘het hoofd van de slang’, samen met 185 knechtjes, definitief uitgeschakeld. Dit nadat de Universal Council gehoor gaf aan het verzoek van interventie dat het Manna World Trust-team bij hen had ingediend. Dat was voor de Cabal een groot verlies, omdat hij de enige was die het (financiële) systeem helemaal kende.
 15. Kim en de Manna World Trust namen het bancaire systeem over en blokkeerden de toegang voor de Cabal, ondanks talloze hackpogingen.
 16. Project Blue Beam werd gedwarsboomd. Het had binnen de afgelopen 2 jaar gelanceerd moeten zijn, maar dit plan mislukte.
 17. Massavernietigingswapens werden buiten werking gesteld.
 18. De Derde Wereldoorlog, die sinds 1990 aangevangen had moeten zijn, heeft nooit zoals gepland plaatsgevonden.
 19. Plannen om de grondstoffen van landen te confisqueren en aan de VN over te dragen mislukken.
 20. Kim nam (als Trustee en rechtmatige eigenaar) de VN over en stortte de gestolen fondsen terug aan de desbetreffende landen.
 21. De ‘complottheorieën’ van de alternatieve media worden naar buiten gebracht en blijken op feiten gebaseerd te zijn.
 22. De mainstream media wordt door de meerderheid als Fake News ervaren.
 23. De fraude en misdaden van de kerken worden onthuld, zoals de pedocriminaliteit en het satanisch ritueel misbruik.
 24. Politici en beroemdheden worden ontmaskerd vanwege: fraude, seksueel wangedrag, betrokkenheid bij sektes en ritueel misbruik, inclusief kindoffers.
 25. De gigant Monsanto wordt verpletterd.
 26. Onthulling dat de Chinese Elders niet blijken te bestaan.
 27. Fake berichten over: Niburu, de RV en Nesara worden ontmaskerd.
 28. IMF en Wereldbank worden ontmaskerd als financiële terroristen.
 29. ‘Goede doelen’ en ‘hulporganisaties’ blijken betrokken bij witwaspraktijken, mensenhandel ten behoeve van de seksindustrie, orgaanhandel, productie van adrenochrome, en rituele offerpraktijken.
 30. We sluiten vrede met vele buitenaardse groepen hier op aarde.

Thomas sluit af door te zeggen: “Vergeet nooit hoe ver je als individu of als groep bent gekomen.” Alle bovenstaande successen vragen wellicht een heroverweging van de vraag: “Wanneer gebeurt de Event?” Dit omdat de belangrijkste events al hebben plaatsgevonden.

E*: ‘De Event’ is vaak een verwijzing naar een aankomende gebeurtenis zoals deze door Cobra omschreven is. Het belangrijkste moment, het startpunt van deze Event, is de compressie doorbraak. Een zeer bijzondere kosmische gebeurtenis. Deze wordt volgens Cobra gevolgd door massa-arrestaties en overname van de mainstream media. De hierboven door Thomas genoemde gebeurtenissen en ontmaskeringen hebben nog steeds het grote publiek niet bereikt, omdat ze niet door de mainstream media belicht zijn.

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

Je kunt Thomas Williams steunen op:
Patreon.com/tommyw/

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 8/30/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author