Onderstaande interviews, radio-shows en artikelen zijn de moeite waard.

1.Sarah Westall en Dr. Dave Janda
in gesprek over de Deep State

Hoe zit de machtsstructuur van de Deep State in elkaar? In deel 1 vertelt Dave Janda hoe hij middels zijn werk in contact kwam met de spelers van de Amerikaanse overheidsorganisaties en zo veel leerde over de verborgen machtsstructuur. Hij kreeg op die manier veel contacten met zijn huidige informatiebronnen, leerde over de corruptie en machtsspelletjes en werd gewaarschuwd voor de pedofeestjes in Washington DC. Hij ontdekte ook dat er binnen de overheidsorganisaties een burgeroorlog woedt.

Dave Janda: “Wanneer Trump (de Deep State – red.) het moeras noemt, heeft hij gelijk, maar tegelijkertijd ongelijk, want het is meer een beerput dan een moeras.” Sarah Westall: “Een moeras kun je makkelijker leegpompen? Omdat een moeras open is, en een beerput gesloten?” Dave Janda: “Ja, het klinkt heel negatief, maar dat is wat ik ervaren heb.”

Deel 2 is de meest interessante video, mocht je geen tijd hebben om ze beide te bekijken. In dit tweede deel gaan Sarah en Dave verder in op de factie-oorlog die zich binnen de Deep State afspeelt. Dave onderscheidt slechts twee hoofdgroepen: degene die zich laten omkopen en de partij kiezen die het meest betaalt en de groep die streeft naar vrijheid en herstel van de rechtsstaat.

Ze spreken over de verzegelde aanklachten, waarvan Dave denkt dat ze echt zijn. De reden waarom ze verzegeld zijn, is omdat de aangeklaagden de kans krijgen mee te werken aan het neerhalen van de Deep State. In dat geval blijft de aanklacht verzegeld en worden de misdaden niet zichtbaar voor het grote publiek. Daarom zijn er op politiek en zakelijk gebied momenteel zoveel ontslagen en mensen die aftreden.

Ook tal van andere vragen komen in dit interview aan bod: Aan welke kant staat Trump? Wat gebeurt er met de pedocriminelen? Krijgen zij de kans om vrij-uit te gaan? Dit interview geeft meer inzichten, en is een mooie aanvulling op de informatie uit de THI-radioshow van Thomas Williams.

Deel 1

Deel 2

Terug naar boven

2.Jim Willie: John McCain, verzegelde aanklachten
en militaire tribunalen

Jim Willie is een financieel analist en kan aan de hand van de financiële markt trends en geopolitieke ontwikkelingen voorspellen. De geopolitieke situatie is op dit moment zeer uitzonderlijk en hij constateert dat het huidige systeem niet langer meer functioneert. Er moet binnen het dit systeem 5 dollar aan schuld worden gecreëerd om 1 dollar aan winst te behalen, om de recensie op -3% te kunnen handhaven. Het hele systeem is met duct tape aan elkaar geplakt en zelfs dat is gescheurd. Jim: “We hebben een nieuw systeem nodig.”

Door zijn kritische analyses is hij in de afgelopen jaren in contact gekomen met tal van klokkenluiders binnen de agentschappen en het Pentagon, die intel (inlichtingen) naar hem lekken. Ook deze deelt hij in deze video (vanaf 13:30). Zo heeft hij de verzegelde aanklacht tegen Joe Biden gezien, de voormalige vicepresident in het kabinet Trump. Washington DC is hier razend over.

Daarnaast vermoedt Jim Willie dat John McCain geen natuurlijke dood is gestorven, maar vanwege hoogverraad is geëxecuteerd. McCain zou onder andere deals gesloten hebben met ISIS-strijders. Hij weet van insiders dat er achter de schermen met sommige, meestal lager geplaatste Cabal-leden, op deze manier wordt afgerekend.

Ook Jim Willie bevestigt het bestaan van de verzegelde aanklachten, waarvan volgens hem nu een aantal worden ontzegeld. “We zullen een explosie aan onthullingen zien.” Hij doelt daarbij op de arrestatie van John Brennan, de voormalige directeur van de CIA. Ook het emailschandaal rond Hillary Clinton verdwijnt niet en is verweven met diverse moorden op topambtenaren. “Dit is een hele bijzondere tijd.”

3.American Intelligence Media
bespreken Trump’s Tweets

Voor degene die meer inzicht en diepgang willen over de politieke situatie in Amerika, is dit Youtube-kanaal een echte aanrader. Betsy en Thomas van American Intelligence Media bespreken allerlei onderwerpen, aan de hand van Trump’s Tweets. Deze Tweets geven inzicht in wat zich achter de schermen van het politieke toneel afspeelt. Hun standpunt: mainstream media is fake news en Trump’s Tweets zijn ‘the real deal’.

In deze video bespreken ze het FISA-schandaal en de aanklacht tegen Trump vanwege de zogenaamde Russische collusie, die in hun ogen een coup d’état is. Daarbij spelen allerlei politici en topambtenaren rond Trump een dubbelrol. Ondanks het feit dat collusie niet strafbaar is, wordt het woord samenzwering (wel strafbaar) in de aanklacht vermeden. Het onderzoek naar deze Russische ‘collusie’ heeft inmiddels al 30 miljoen dollar gekost. De échte samenzwering is gepleegd door degene die het hardste schreeuwen en de meeste verwijten maken.

Terug naar boven

4.Martijn van Staveren: Hoe vrij wil een Mens werkelijk zijn?
Werkelijk?

De manier waarop de meesten van ons de wereld ervaren en (be)leven is grotendeels gebaseerd op (geloofs)overtuigingen. Deze zorgen ervoor dat we vooral onze eigen kracht weg geven.

De mens — van oorsprong een vrij en scheppend wezen — is door Artificiële Intelligentie als onderdeel van de Matrix, zodanig gemanipuleerd dat deze afhankelijk is gemaakt. Zelfs in de wijze waarop men emoties ervaart, zo stelt Martijn. Tijdens de huidige bewustzijnstransitie naar volledige vrijheid in emotie, denken en handelen, zijn er thema’s die mensen tegenhouden om zichzelf te (h)erkennen als een soeverein en scheppend wezen. Dat geldt met name voor de geloofsovertuigingen omtrent religie en buitenaards contact, waarbij velen (vooral) de kracht buiten zichzelf zoeken. Dit staat de transitie naar échte vrijheid in de weg.

Om deze vrijheid te bereiken moeten we bereid zijn om dingen te herzien en geloofsovertuigingen los te laten. Zijn we hiertoe werkelijk bereid? Een interessant betoog dat aanzet tot nadenken.

> Lees het hele artikel op Earth Matters

Terug naar boven

5.Drie verloren continenten’ en
‘Groot tunnel netwerk onder Europa!’

Raar Maar Waar maakt korte video’s van interessante (historische) onderwerpen. Onderstaande video’s zijn een mooi voorbeeld, waarbij een boeiend onderwerp kort en bondig in beeld wordt gebracht. Zoals de video over de verloren continenten Lemuria, Mu en Atlantis.

Ook de tweede video kan een aanleiding zijn om zelf meer onderzoek te doen, bijvoorbeeld om het antwoord op de vraag te vinden, waarom er onder Europa een netwerk van kilometers lange ondergrondse tunnels loopt.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

2 reacties

  1. Truus Ouwehand on

    Hallo Ella,

    Heel veel dank voor het werk wat je doet, je samenvattingen en vertalingen zijn verduidelijkend. Ik volg de shows van Thomas Williams en ben er enthousiast over. Ik zou graag in contact met je komen. De afgelopen tijd heb ik een poging gedaan om een project met Permacultuur, voor kinderen, op te zetten, maar ben het gestopt, samenwerken met gemeente ambtenaren en mensen die o.a. sceptisch zijn over de info die ik ze vertel, t.a.v. bv The Peoples Club en de Trust, werkt niet. Ik zou graag in contact komen met mensen die zich ook in willen zetten voor een wereld waar we voor elkaar en de aarde zorgen. Ik zag dat je ook Patreon hebt, ik kan eventueel wel meedoen, (heb niet veel geld, ik kan je misschien ook op een andere manier helpen) maar het lukte me niet om op de Patreon pagina te komen. Ik heb ook behoefte om ‘gelijkgestemden’ te ontmoeten en samen te werken zo mogelijk. Met vriendelijke groet, Truus Ouwehand