Het begint nu menens te worden. De Cabal wordt financieel klem gezet en tegen elkaar uitgespeeld, banken worden neergehaald, en de Majestic 12 zijn verwijderd. De massa-arrestaties zijn volledig voorbereid en staan op punt om uitgevoerd te worden. Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 13 september 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

E*: Het thema van deze radio-uitzending is ‘consequenties van acties’. Het komt er op neer dat alle organisaties of personen die de vooruitgang van de mensheid tegenhouden en met name de geldtransfers van de Trust blokkeren, de consequenties van hun handelswijze gepresenteerd krijgen. De hamers des oordeels worden geveld en de spreekwoordelijke ‘storm’ raast in volle gang voort. Deze radio-show zit boordevol informatie en het is aan te bevelen deze zelf in zijn geheel te beluisteren.

Majestic 12 is geëlimineerd

59:00   Twee takken binnen defensie hebben zich teruggetrokken en afstand genomen van de SSp en hun controlesysteem. De Marine is traditioneel de militaire groep die volledige controle had over alles wat met buitenaardse en niet-aardse zaken te maken had. Zij hebben enorme extra budgetten ontvangen om leiding aan deze operatie te geven. Dat heeft binnen het leger tot veel spanningen geleid. Met name bij de luchtmacht, die van mening was dat zij de leiding over dat soort zaken zouden moeten hebben.

Het leidde tevens tot ruzie binnen de Majestic 12, samengesteld uit militairen van de Luchtmacht en de Marine. De betrokken militairen vanuit het leger en de Luchtmacht wilden Disclosure, maar de Marine niet. Dit had alles te maken met jaloezie over de extra budgets. Vervolgens besloot de SSp om alle leden van de Majestic 12 om te brengen. Deze groep bestaat nu niet meer.

De SSp houdt Disclosure tegen

1:01:00 (61:00)   Dit alles heeft de verrassende uitkomst dat de Marine en Mariniers zich nu verzetten tegen de SSp. De SSp en de generaal die dicht bij Trump staat (en de Black Dragon-groep vertegenwoordigd), houden de VS in gijzeling. Financieel, politiek en ook wat betreft technologie. De SSp heeft technologie die veel verder reikt dan hetgeen wij hebben, maar ze hebben tot nu toe besloten om dit voor zichzelf te houden.

Via het (galactische) vredesverdrag is de toegang tot bepaalde ondergrondse faciliteiten nu beperkt, waar veel van hun geavanceerde technologie ligt opgeslagen. De SSp is er verantwoordelijk voor dat de nieuwe technologie voor gratis en schone energievormen niet vrijgegeven worden. Zij willen dat de mensheid kerncentrales bouwt, die kunnen vervolgens ook als kernwapen worden gebruikt, zoals ook in Tsjernobyl en Fukushima is gebeurd. Landen die de Orde (top van de Cabal) niet gehoorzamen, riskeren dat deze kerncentrales worden opgeblazen.

SSp krijgt kans om van kamp te veranderen

1:02:30 (62:30)   In de toekomst hebben we een space force nodig, die onze planeet kan beschermen. Dit hoeft geen geheime organisatie te zijn, wanneer ze voor onze belangen opkomen. Op dit moment is de SSp echter een nationaal veiligheidsrisico voor alle landen in de wereld.

De SSp heeft nu grote financiële tekorten. De Trust doet de SSp een aanbod om hen uit hun penibele financiële situatie te helpen. Op voorwaarde dat ze afstand nemen van de Orde, de mensen vooruit helpen en alle verborgen technologie vrijgeven.

Wereldgezondheidsorganisatie betrokken bij biologische oorlogsvoering

1:05:00 (65:00)   De Wereldgezondheids-organisatie zit achter de vliegtuigen met besmette passagiers. Deze organisatie is al eerder in verband gebracht met gecreëerde virussen en pandemieën, om angst te zaaien. Ook om de zakken van de farmaceutische industrie te vullen en vaccinaties met gifstoffen en virussen te verspreiden. De vliegtuigen waren een opzettelijke poging tot biologische oorlogsvoering. De besmette passagiers zouden het virus hebben moeten verspreiden. De Rothschilds hebben eerder gedreigd dat wanneer zij niet de controle krijgen over de Trust, ze wereldwijd biologische oorlogsvoering zouden ontketenen.

Zuiveringen in de financiële wereld

1:04:20 (64:20)   Afgelopen week is er een grote steekoperatie uitgevoerd waarbij men grote hoeveelheden vals geld heeft weten te onderscheppen. Het gaat om 220 miljoen in verschillende valuta, palletten vol. Er zijn 7 mensen gearresteerd.

1:06:20 (66:20)   De oprichter van de cryptovalutahandel is opgepakt in Shanghai. Deze arrestatie is onderdeel van een lopende zuiveringsactie in China om de handel door de CIA, Dragon-groepen en Chinese Elders een halt toe te roepen. Dit zal nog een vervolg krijgen.

De storm raast door in de bancaire sector

1:07:00 (67:00)   De 5 banken die vorige week de geld-transfers vanuit de Trust blokkeerden, kregen daarna de consequenties van hun acties gepresenteerd. De Trust heeft obligaties gebruikt om daarmee niet alleen de banken financieel klem te zetten, maar ook de Cabal tegen elkaar uit te spelen.

Er zijn in de bancaire wereld ontelbare obligaties in omloop. De Trust weet welke obligaties geldig zijn en welke niet. De meeste obligaties zijn inmiddels verlopen en kunnen niet meer ingewisseld worden. Deze obligaties zijn in feite schuldinstrumenten, waarbij het geld aan de Trust verschuldigd is. Dus om de 5 banken een lesje te leren besloot de Trust om de schuld bij alle banken te gaan innen. Wetende dat deze obligaties niet inwisselbaar zijn of aan anderen kunnen worden overgedragen.

Na de zwendel vorige week met het Hercules-systeem hadden de desbetreffende banken een negatieve liquiditeit gekregen, variërend van -16% tot -40% in het rood. Vervolgens zijn de banken tijdelijk door de Trust ‘gered’. Dit door het kapitaal van de banken aan te vullen met obligaties en daarmee de balans weer terug te brengen naar 0. De obligaties die daarvoor gebruikt werden, waren echter in ‘bezit’ van de Cabal.

Banksters krijgen koekje van eigen deeg

1:16:00 (76:00)   De Cabal-clowns moeten nu elkaar vragen om de obligaties te liquideren. Deze obligaties kunnen in de boekhouding van de bank als kapitaal aangemerkt worden, waardoor de balans op 0 staat, maar ze kunnen niet ingewisseld worden. De Rothschilds hebben desondanks de banken opdracht gegeven om de obligaties in te wisselen. JP Morgan vroeg bijvoorbeeld 800 miljard aan de Bank of England, die dit via de obligaties aan de Trust verschuldigd was. Deze antwoordde dat ze zoveel geld niet heeft. De banksters vechten nu onderling, omdat de ene groep betaald wil worden om de obligaties in te wisselen en de andere het partij het geld niet heeft. Vooral het Vaticaan is getroffen: “De Jezuïeten zijn gedoemd.”

Het gaat om astronomische bedragen: miljarden tot biljoenen euro’s, in talloze valuta’s zoals: Zwitserse franken, Britse ponden, euro’s of dollars. Het gaat om obligaties van bijvoorbeeld: de Vatican Bank, Holy See Bank, Europese Centrale Bank, Bank of England, CIA, IMF Wereldbank, of (centrale banken) van afzonderlijke landen.

Verschuiven van obligaties, zorgt voor paniek en strijd

De Trust heeft het kapitaal van dubieuze organisaties verplaatst en aan andere dubieuze organisaties gegeven, die nu met andere dubieuze organisaties vechten om de obligaties terug te krijgen, die ze aan de Trust verschuldigd zijn. (E*: Met andere woorden, het trucje dat de Cabal heeft gebruikt met de obligaties om het geld dat eigenlijk aan de Trust verschuldigd is, te benutten voor hun eigen doeleinden, wordt nu tegen ze gebruikt.)

Banken verliezen hun bankvergunning en gaan omvallen

1:19:00 (79:00)   Vanwege ontelbare daden van financieel terrorisme tegen Amerika, Irak, Vietnam, India, Indonesië en China, heeft de Trust de vergunning van HSBC ingetrokken. Dat betekent dat deze bank niet meer in euro’s, ponden of Amerikaanse dollars kan handelen. CitiBank is failliet verklaard vanwege frauduleuze activiteiten. De Trust fungeert voorlopig als interim bank. JP Morgan zal hetzelfde lot beschoren zijn. De Bank of England is in grote problemen, net als de Vatican Bank en Holy See Bank, die zullen omvallen.

Thomas verzekert de luisteraars dat het geld van de gewone man beschermd is. De aanvallen op de banken hebben betrekking op de bancaire top.

55:50   Naar aanleiding van de berichten van vorige week is er bij luisteraars bezorgdheid ontstaan over betalingen die vanuit de Federal Reserve gedaan worden, zoals pensioenen en uitkeringen. Deze lopen geen gevaar en worden uit de Trust betaald.

We zitten in het oog van de storm

1:25:45 (85:45)   Thomas heeft vorige week dinsdag een bericht ontvangen van de top van de inlichtingendienst. “We zitten in het oog van de storm. De tijdslijn is nog steeds geldig na de 9/11-herdenking en de uitvoering van juridische aanklachten, waarbij de herdenking als achtergrond wordt gebruikt. Iedereen is voorbereid en gestationeerd voor de arrestaties. Leun achterover en geniet van het vuurwerk.”

Thomas licht toe: “Het is nog niet begonnen, maar dit is wat we binnenkort verwachten. Het zit in de pijplijn en kan niet lang meer duren.” Er worden echter talloze dreigementen geuit en misschien betekent dit dat we binnenkort ook de arrestaties van de hooggeplaatste figuren kunnen verwachten. (101:40)

Trump zinspeelt op nieuwe gevangenen in Guantanomo Bay

1:43:00 (103:00)   Wellicht is het ook geen toeval dat Trump onlangs heeft aangegeven dat men Guantanomo Bay open wil houden voor toekomstige delinquenten.

Trump laat in een communiqué weten dat men het verplaatsen van gevangenen vanuit Guantanomo Bay wil beperken. Tevens is er besloten om de gevangenis open te houden voor toekomstige detentie-operaties (meervoud). Hij benadrukt zijn rol als opperbevelhebber en zijn bevoegdheid om gevangenen over te dragen. Trump zegt daarmee eigenlijk tegen de Cabal-clowns: “Bemoei je er niet mee.”

De storm raast ook door de Amerikaanse belastingdienst (IRS)

1:27:00 (87:00)   De IRS, de Amerikaanse belastingdienst, ligt onder vuur. Thomas leest een verordening voor: “Vanwege de verduistering van publieke fondsen, zogenaamd legaal machtsmisbruik, het niet gehoorzamen van Executive Orders van de huidige president van de Verenigde Staten Donald Trump, is alle toegang tot elke computerservice door een IRS-kantoor geschorst, totdat een volledige audit uitgevoerd kan worden. Om het onderzoeksproces te kunnen bespoedigen, wordt de volledige inhoud van de computerservers momenteel geüpload naar de CIA, het Ministerie van Financiën (Treasury), FBI, de Geheime Dienst, de terminal van de White House Treasury, Department of Homeland Security en het Government Accountability Office.”

Thomas voegt toe: “We hebben de IRS neergehaald.” De computerservices die neergehaald zijn bevinden zich in Puerto Rico, Costa Rica, Washington DC, San Pierre, Alaska, de staat Washington, België, Frankrijk, Zwitserland en Hong Kong. Deze staan op punt om onderzocht te worden.

De IRS krijgt nu de consequenties van hun daden, omdat ze de transfers vanuit de Trust tegenwerkten. Op dezelfde dag werden ook de diensten van de NSA neergehaald.

De inhoud op de IRS-server bevat erg interessante data omtrent Obama. De voormalige president blijkt de IRS als een betaalmiddel gebruikt te hebben voor dubieuze doeleinden, zoals feestjes en reiskosten. De CIA, FBI, Geheime Dienst, Homeland Security en het Government Accountability Office zijn op de hoogte gesteld van de misdaden die uit de bestanden naar boven komen.   

De échte terroristische organisaties onder de loep

1:30:45 (90:45)   De Trust heeft in het verleden grote bedragen aan de Wereldbank overgemaakt, die bestemd waren voor infrastructuur en humanitaire projecten. De Wereldbank besteedde dit geld echter aan oorlogen. Deze organisatie moet, samen met de VN, het IMF en de Wereldgezondheidsorganisatie, onder handen genomen worden, verdwijnen of een nieuwe bestemming krijgen. Het zijn allemaal criminele terroristische organisaties.

CitiBank krijgt lik op stuk

1:33:00 (93:00)   CitiBank controleert de meeste Afrikaanse banken en Wells Fargo de Zuid-Amerikaanse banken. Beide banken zullen stevig aangepakt gaan worden. De Trust maakte fondsen over naar een Afrikaanse CitiBank. Deze zette het bedrag op een clearance account, waardoor de uitbetaling vertraagde. Men wilde het bedrag gebruiken om Rothschild’s knechten uit te betalen. CitiBank weigerde het geld over te dragen aan de gerechtigde eigenaar.

De Trust, die eerder de balans in de boekhouding op 0 had teruggebracht door het negatieve saldo aan te vullen met obligaties, nam deze weer in bezit. (E*: Aangezien de obligaties een schuldinstrument zijn die aan de Trust verschuldigd zijn, is zij de uiteindelijke eigenaar van de obligaties.) Daardoor kwam de liquiditeit van de CitiBank weer op -42%. Daarnaast vorderde de Trust de schuld die de bank aan hen verschuldigd is. Het gaat om een bedrag van 389 biljoen dollar, die onmiddellijk terugbetaald moet worden. De liquiditeit van de bank staat daarmee op meer dan -400%. Daarnaast heeft men de vergunning ingetrokken voor geldtranfers binnen of vanuit de VS, omdat de bank alle bancaire regels aan zijn laars lapt. CitiBank zal omvallen.

Thomas waarschuwt andere banken dat wanneer ze ook de transfers vanuit de Trust blokkeren, dat hen hetzelfde lot te wachten staat. Alle banken zijn de Trust geld verschuldigd en deze heeft de macht om banken, indien nodig failliet te verklaren.

Talloze banken staan in het rood

1:38:00 (98:00)   CitiBank, Wells Fargo, Bank of America, de Morgan Chase Group, HSBC, Barclays, Goldman Sachs, Vantican Bank, Santander en Lloyds TSB hebben allemaal negatieve liquiditeit. In sommige gevallen werkt de pinpas of creditcard zelfs niet meer. Mensen die bij deze banken bankieren krijgen het advies om hun rekening op te zeggen en hun geld over te hevelen naar stabielere banken. Als voorbeeld noemt hij chartered banken of een Credit Union (co-operatieve bank). Thomas benadrukt dat mensen uiteindelijk niet hun geld kwijt zullen raken, maar het is onzeker hoe lang het zal duren, voordat rekeninghouders hun geld terug krijgen, mocht hun bank omvallen. Het is daarnaast aan te raden om contant geld in huis te hebben.

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

Je kunt Thomas Williams steunen op:
Patreon.com/tommyw/

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 9/13/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

Comments are closed.