De 10 failliete banken die voor spoedoverleg bij de Treasury ontboden zijn is een ultimatum gesteld. Óf ze steunen de transfers vanuit de Trust, óf ze vallen om. Er is aanleiding genoeg om de bancaire top te arresteren. De frustratie neemt toe, nu de arrestaties vooralsnog uitblijven. Hieronder de samenvatting van het tweede uur van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 20 september 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Spoedoverleg tussen Amerikaanse overheid en grote banken

1:04:00 (64:00) Thomas herhaalt de intel uit de extra radio-uitzending van 18 september 2018. De korte samenvatting van deze radioshow kan men lezen op mijn Patreonpagina: “spoedoverleg met banken zit muurvast.”
Er is steeds minder aanhang voor de Rothschild’s RV. De Rothschilds-factie werkt nu samen met de Nazi-factie. Het lidmaatschap van deze factie heet AAIA. Het bestaat uit 2,5 miljoen leden en het Trust team heeft alle namen. Deze leden voeren de Nazi-agenda uit, inclusief sommige figuren binnen de alternatieve media.

Plannen voor biologische oorlogsvoering

De Rothschilds willen biologische oorlog voeren om 90% van de bevolking uit te roeien. Ze hebben 3 verschillende vormen, die elk op een andere genetische groep gericht is. Binnen elke groep zou het 25% uitroeien en de overige 15% zou sterven door een combinatie van de 3 vormen. De leider van deze operatie is Bill Gates.
Hij is al verantwoordelijk voor de moord op duizenden kinderen door de vaccinatieprogramma’s in Afrika en India. Men ging daarbij zelfs zover om de kinderen door militairen op te halen en onder dwang te vaccineren. “Het wordt tijd dat de autoriteiten hem en zijn familie gaan oppakken, en wel nu. Dit is een bedreiging van de nationale veiligheid voor elk land.”

Herintroductie van het pest-virus

Het Trust-team heeft nu intel gekregen dat bovenstaande groep lichamen laat opgraven in regio’s waar de overledenen van de pest zijn begraven. Dit om hun genocide-agenda uit te breiden. Deze intel is met Trump gedeeld. Hij heeft nu (eindelijk) naar het Trust-team geluisterd en een speciaal team samengesteld, ter preventie van de biologische oorlogsdreiging. De oplossing is echter nogal simpel, stelt Thomas. “Arresteer gewoon de Rothschilds en Bill Gates en zijn team.” Thomas verzekert ons dat zij hoe dan ook niet in het volbrengen van hun genocide plannen zullen slagen.

Chemtrails om biologische aanvallen tegen te gaan

Het aantal chemtrails is de afgelopen tijd sterk verminderd, omdat ze geen geld meer voor dat programma hebben. Bepaalde chemtrails die wél verspreid werden, bevatten een virus om de biologische aanvallen te neutraliseren.
1:08:10 (68:10) De explosies in het noorden van de VS werden geïnitieerd door de Nazi-factie. Dit om het land te ontwrichten. Het onderzoek loopt nog en nieuwe pogingen voor grotere aanslagen zijn gestopt.

Banken niet langer “Too big to fail”

Treasury ontdekt vervalste boekhouding van banken

1:08:50 (68:50) De spoedoverleggen tussen de Treasury en de 10 failliete banken, zijn nog gaande. De Treasury heeft de banken één enkel voorstel gedaan om niet om te vallen: samenwerking met de Manna World Holding Trust. Op verzoek van de Treasury hebben de banken inzage in hun cijfers gegeven, maar deze boekhoudingen waren vervalst. De Treasury concludeert op basis van eigen onderzoek dat er sprake is van enorme fraude en corruptie binnen alle betrokken banken.

Mogelijke overname banken en Federal Reserve

De Trust bezit in feite alle banken, aangezien al hun kapitaal in het verleden naar de Trust overgeheveld is. Wanneer de banken de transfers vanuit de Trust blijven blokkeren zullen de banken gaan omvallen. De Trust heeft de Treasury verzocht om de CEO’s van al deze banken te ontslaan. Ook is er een verzoek gedaan om de Federal Reserve te sluiten en de IRS (Amerikaanse belastingdienst) te reorganiseren. Er is zelfs de mogelijkheid dat alle banken genationaliseerd gaan worden.
Ondertussen dreigen de Rothschilds dat alle, aan hen gelieerde bedrijven, hun rekeningen zullen opzeggen, bij de banken die het geld van de Trust accepteren. De Trust heeft aangeboden om het verlies aan te vullen met $10 voor elke verloren dollar. Daarmee is de financiële dreiging ongedaan gemaakt. Desondanks wordt dit aanbod (nog) niet aangenomen, mede omdat men hoopt het kwantum systeem te kunnen omzeilen en met de RV grote sommen geld te kunnen incasseren. Maar alle pogingen voor de RV falen en zullen blijven mislukken.

Noodsituatie vraagt om arrestaties van bancaire top

1:14:00 (74:00) Thomas benadrukt dat het geld van normale rekeninghouders bij de betrokken banken beschermd is. Desondanks kan het lange tijd duren voordat je geld weer beschikbaar is. Hij raadt daarom aan om je rekening bij deze banken* op te zeggen en over te hevelen naar een meer betrouwbare bank.
*) Het gaat om Amerikaanse banken, zoals Wells Fargo, Chase, Citi Bank, Bank of America en de Britse banken Barclays en HSBC.
De frustratie over het achterwege blijven van de arrestaties en maatregelen vanuit de overheid neemt toe. Het is echter ook veelzeggend, meent Thomas. Hij hoopt dat Trump ook zijn eerdere advies opvolgt afstand te nemen van de generaal die hem om de tuin leidt. Het Trust-team probeert hem al minimaal een jaar duidelijk te maken dat Amerika op punt staat om financieel om te vallen. Afgelopen donderdag had men nog slechts 10 dagen de tijd om het overheidsbudget te reserveren, voordat er wederom een totale overheid shutdown dreigt.

Validatie van Manna World Trust-fondsen

1:24:00 (84:00) Vier banken hebben de Treasury inmiddels om een inlichtingenrapport gevraagd, om de Manna World Holding Trust-fondsen te valideren. Het lijkt een exitstrategie, aangezien de Treasury, de BIS, het Ministerie van Justitie en het Ministerie van Homeland Security de fondsen van de Trust al bevestigd heeft. Het kan een positief teken zijn met uitzicht op een oplossing, maar ook een vertragingstactiek. Maar als ze de boel nog langer vertragen zullen deze banken in de huidige vorm, op houden te bestaan.

Israël verkocht kernwapens aan Iran

1:24:50 (84:50) Er wordt druk uitgeoefend op Israël om een verdrag te tekenen waarmee ze verklaren geen nucleaire wapens te zullen gebruiken. Israël heeft talloze kernwapens en staatsgeheimen aan andere landen (zoals China) verkocht. Hun ophef over het nucleaire wapenarsenaal van Iran is ironisch, aangezien zij degene zijn geweest die in 1984 deze wapens aan dat land verkocht hebben, aldus Thomas.

Obligaties kunnen niet meer ingewisseld worden

1:27:00 (87:00) Obligaties konden alleen tijdens oorlogstijd uitgegeven worden. Aangezien we de afgelopen 16.500 jaar onder een militaire staat van beleg hebben geleefd, zijn deze obligaties uitgegeven. Sinds er (door de oorspronkelijke stammen) in 2016 een vredesverdrag is ondertekend, kunnen obligaties niet meer ingewisseld worden. Ze fungeren enkel nog als bankkapitaal.

RV-aanhang hoopt onterecht op winst met ZIM’s

1:27:45 (87:45) Afgelopen week sprak Kim (Trustee) met de president van Zimbabwe. Hij verzekerde haar dat wanneer het land van valuta gaat wisselen, men niet de ZIM gaat gebruiken. De ZIM’s zullen dan dezelfde waarde als Monopoly speelgeld hebben.

Controlestructuur verliest controle op vrije media

1:35:30 (95:30) Steeds meer mensen doorzien de leugens van de mainstream media. Dat is waarom de alternatieve media in het leven is geroepen. Daarbij zijn niet alle partijen of zenders betrouwbaar, zoals Alex Jones. Hij was onderdeel van het counter intelligence program (COINTELPRO) in opdracht van en betaald door Stratford Institute gelieerd met de Israëlische Mossad.
Maar het controlesysteem van de Cabal is niet opgewassen tegen de vele nieuwsuitingen op social media en internet. Men probeert de waarheid tegen te houden door allerlei kanalen te censureren zoals: Twitter, Facebook, Reddit, Youtube. Dit moet als een overwinning gezien worden. Men heeft de monopolypositie op nieuwsvoorziening verloren en kan alleen nog de schade beperken door censuur toe te passen. Mensen zullen echter altijd nieuwe wegen vinden om hun nieuws te verspreiden.

Openlijke dreigementen naar Trump

1:37:15 (97:15) Jerry Brown, gouverneur van Californië én een Nazi, heeft op de Amerikaanse televisie gezegd dat Trump de (Nieuwe) Wereldorde saboteert. Hij zei ook dat er iets moet gebeuren en Trump verwijderd moet worden, omdat hij Amerika ondermijnt. Dit kan als een dreigement opgevat worden en zelfs een insinuatie voor politieke moord op de Amerikaanse president. Het dreigement wordt door de autoriteiten genegeerd. Hetzelfde geldt voor de opmerkingen van Maxime Waters, die stelde dat Trump op wat voor manier dan ook verwijderd moet worden.

Het is tijd voor actie

1:43:45 (103:45) Thomas is van mening dat de tijd van onthullingen over de criminaliteit van allerlei politieke hoofdrolspelers voorbij is. Het is tijd voor actie en arrestaties. Dat geldt ook voor het fenomeen Q-anon. Als dit niet tot concrete daden leidt, zal het niets meer dan een zoveelste hopium-platform blijken te zijn.
De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

Je kunt Thomas Williams steunen op:
Patreon.com/tommyw/

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

> Beluister de TH&I-radioshow online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 9/20/18” on Spreaker.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

5 reacties

  1. Reacties geplaatst op 28-29 september worden later gemodereerd en verschijnen pas 30 september.

    • Ik kijk uit naar jullie vertaling. Hier in Sri Lanka is de site geregeld geblokkeerd en kan alleen inloggen als een VPN verbinding is geactiveerd en dan nog…