Ondanks dat de Cabal de end game niet meer kan winnen, vragen veel zaken om concrete maatregelen. Het is tijd om actie te ondernemen. Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 11 oktober 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Demonstranten betaald door Soros

13:50 Trump heeft gezegd dat de demonstranten tegen de benoeming van rechter Kavanaugh betaalde professionals zijn. Er komt nu ook naar buiten dat deze gefinancierd zijn vanuit de organisaties van George Soros. Soros zelf is volgens Thomas zijn bronnen in november 2017 gestorven, maar er is nog steeds een team werkzaam die deze geintjes uithaalt. Deze mensen worden echter niet meer uitbetaald. Een bekend thema, want ook de mensen bij CNN, huurlingen, generaals en overheden worden niet uitbetaald.

Trump schrijft in een Tweet: “Trap er niet in! Kijk ook naar al de professioneel gemaakte borden. Betaald door Soros en anderen. Dit zijn geen spandoeken die met liefde in de kelder zijn gemaakt.”

Thomas: “Wanneer de originele meneer Soros nog steeds leeft, dan hoopt men dat er actie wordt ondernomen. Concrete acties of het volledig stopzetten van zijn organisatie.”

Mensenhandel in Mexico

15:55 In Mexico zijn in de afgelopen tientallen jaren meer dan 6600 kinderen en adolescenten verdwenen. Dat officiële cijfer is een enorme onderschatting van het werkelijke aantal, aldus Thomas. Het Nationale register van vermiste personen vermeldt 37.435 personen die vanaf april 2018 vermist zijn. Daarvan is 18% minderjarig; dat zijn 6738 vermiste kinderen in een paar maanden tijd. Sinds Mexico beleid voert om de drugskartels te vernietigen, raken grote aantallen mensen vermist. Het daadwerkelijk aantal vermisten en het onderliggende probleem is veel groter dan mensen vermoeden. Dat is waarom de muur is gepland. Het gaat niet alleen om Mexicaanse kinderen, maar betreft heel Zuid- en Centraal-Amerika.

Rechtszaak tegen Hillary Clinton’s politieke partij vanwege witwaspraktijken

20:25 Er is een rechtszaak aangespannen tegen de DNC (Organisatie achter de Democratische partij van Hillary Clinton) en Hillary’s campagneteam vanwege witwaspraktijken. Hierbij is tijdens de 2016 presidentsverkiezingen 80 miljoen dollar weggesluisd. Men heeft de wetgeving rond het beheer van campagnegelden overtreden. De zaak die in Washington DC is ingediend bevat bewijsmateriaal, onder andere van de Federal Election Commission. Zo blijkt bijvoorbeeld dat men de maximum bedragen van toegestane campagnedonaties heeft overschreden met 367.000 dollar per geval. “Men denkt dat men boven de wet staat.” Uiteraard wordt over deze zaak in de mainstream media geen melding gemaakt.

Bewijs dat de Clinton Foundation geen liefdadigheidsinstelling is

1:24:00 (84:00) De Clinton Foundation kreeg snel een andere koers, nadat Hillary Clinton geen invloedrijke positie meer had. De gegevens zijn afkomstig uit de belastingaangifte van de stichting in 2014. Er werden 486 werknemers opgegeven. Zij kregen 35 miljoen dollar uitbetaald, plus 92 miljoen in onkostenvergoedingen. Totale omzet: 177 miljoen dollar. Uiteindelijk is er 5,1 miljoen dollar aan ‘goede doelen’ besteed. Dat is minder dan 3%. De totale kosten (naast de onkostenvergoedingen) waren 50 miljoen. Reiskosten: 8 miljoen. Bijeenkomsten: 12 miljoen. Er werd dus 20 miljoen dollar uitgegeven aan reizen en vergaderingen om te bepalen wie er 5,1 miljoen dollar van het donatiegeld zou krijgen.

Verdwijning van de directeur van Interpol

34:40 Meng Hongwei, het hoofd van Interpol is gevangen genomen en wordt nu ondervraagd wegens een omkoopschandaal. Persoonlijk denkt Thomas dat hij niet meer leeft. Hij verdween op de dag dat hij van het Interpol hoofdkantoor in Frankrijk naar China reisde. Op de dag dat hij vermist raakte, stuurde hij zijn vrouw een sms-bericht met een mes-emoticon. Hij is het zoveelste hooggeplaatste doelwit dat verstrikt is geraakt in China’s ingrijpende anti-corruptiecampagne. Hij is ook vice-minister voor publieke veiligheid in China.

Thomas beaamt dat Xi Jinping druk bezig is om de corruptie in zijn land aan te pakken. Interpol is de wereldwijde politie-organisatie, die de activiteiten tussen de landelijke politie-eenheden in diverse landen coördineert, zoals de opsporing van gezochte of vermiste personen. Er zijn 192 landenorganisaties bij Interpol aangesloten. De president van Interpol heeft slechts een ceremoniële rol. Thomas heeft geruchten gehoord dat Meng Hongwei niet meer leeft en denkt dat dingen anders in elkaar zitten dan dat ze lijken te zijn.

Anthony Weiner wellicht vervroegd vrij uit de gevangenis

36:10 Anthony Weiner komt waarschijnlijk 3 maanden eerder vrij vanwege goed gedrag. Hij werd voor 20 maanden veroordeeld omdat hij seksueel getinte sms-berichten naar een minderjarig meisje heeft gestuurd. Hopelijk wordt de aanklacht tegen Weiner voor zijn échte misdaden ingediend voordat hij vrijkomt.

52:10 De spanning stijgt gezien alle dingen die momenteel gaande zijn. Het spreekwoordelijke elastiekje had al weken geleden moeten knappen. De situatie vraagt om het ondernemen van acties. Het is ongelooflijk dat het al 2 jaar duurt, om op basis van de data op Anthony Weiner’s laptop maatregelen te nemen. Het is onbegrijpelijk. Maar er zijn vele andere zaken die aandacht vragen.

Afrikaanse landen die samenwerken met de Trust worden bedreigd

54:00 De Cabal, in samenwerking met misdadige organisaties zoals de VN en IMF, uiten ernstige bedreigingen aan talloze Afrikaanse landen, om samenwerking met de Trust te voorkomen. Men bedreigt centrale banken, ministers en presidenten van die landen. Men probeert mensen om te kopen om geldtransfers te blokkeren. Thomas adviseert om samen te werken om zo de criminele elementen te verwijderen. Er moet nú actie worden ondernomen. Citibank moet verwijderd worden.

Al deze partijen hebben in de afgelopen eeuwen niets positiefs aan Afrika bijgedragen. Ze hebben het continent leeggeroofd, geplunderd en daar via de Wereldgezondheidsorganisatie opzettelijk virussen verspreid. Ook zijn er wapens geleverd voor talloze, van buitenaf opgehitste, gewapende conflicten.

In de radio-uitzending van 11 oktober 2018 meldt Thomas dat een bankier van een Afrikaanse centrale bank en zijn gezin gekidnapt is. Men dreigt hen te vermoorden, wanneer men de Trust-fondsen laat doorsturen. (90:30)

Al het geld uit de Trust dat naar Afrikaanse banken wordt gestuurd moet eerst worden doorgesluisd naar Citibank, voordat het op de rekening van de ontvangende partij kan worden gestort. Citibank houdt het geld vast, gebruikt of rooft het. De situatie in Afrika speelt zich ook af in Zuid- en Centraal-Amerikaanse landen. Daar gebeurt hetzelfde met Wells Fargo. Deze banken moeten eerst verwijderd worden, voordat de fondsen kunnen worden vrijgegeven.

Zelfmoorden, ontslagen en vals spel op overheidsniveau

58:50 We kunnen naast een aantal zelfmoorden de komende tijd veel ontslagen verwachten, met name bij de overheden of overheidsorganisaties.

In een poging om Trump in 2020 te vervangen is aan vele criminele elementen de positie van president beloofd. Men zoekt in zijn verleden om met modder te kunnen gooien en hem te kunnen afzetten. Hij is erop attent gemaakt en het wordt in de gaten gehouden. Naast de presidentiële positie wordt er tevens immuniteit beloofd, zodat men niet berecht kan worden vanwege hun eigen criminele daden. Maar Thomas voorspelt dat dit plannetje niet gaat werken.

1:08:55 (68:55) Het Kavanaugh-circus lijkt over te zijn, nu hij als rechter voor de Hoge Raad benoemd is. Desondanks willen de Democraten hem proberen af te zetten. Dit gaat echter niet lukken vanwege een minderheid in het Congres.

Manipulaties en zwendel op de financiële markt

1:00:00 (60:00) De Cabal gebruikt na de zwendel met Dinars, ZIMS, Dongs en valse biljetten ook andere valuta. Er zijn nu berichten uit Europa dat in Duitsland de Deutsche Mark op de zwarte markt de Euro gaat vervangen. Het komt voort uit de Nieuwe Wereldorde-plannen van de Nazi’s.

1:01:50 (61:50) De aandelenmarkt is de afgelopen week flink gekelderd. Volgens Trump komt dit doordat de Federal Reserve de rente verhoogd heeft. Trump moet actie ondernemen tegen Federal Reserve op basis van de documenten die hij van de Trust heeft gekregen.

Onder Amerikaanse soldaten dreigt een nieuwe crisis

1:03:05 (63:05) Er dreigt een moderne crisis met veteranen, die niet gerelateerd is aan PTSD, drugsverslaving of dakloosheid. Wellicht worden alle Amerikaanse troepen in de toekomst permanent in het buitenland gelaten. Dat heeft niets te maken met de War on terror of de New World Order wereldwijde dominantie. Het heeft te maken met de opzettelijk toegediende medicijnen. Het is nu een zaak van nationale veiligheid, waarom soldaten misschien niet meer naar huis terug kunnen keren. Amerika heeft momenteel niet de middelen om deze soldaten op te vangen die ten prooi gevallen zijn aan drugsverslaving, of ziektes hebben opgelopen via de vaccinaties. Ook de onthullingen waarom de soldaten naar de oorlogsgebieden zijn gestuurd en wat er met ze gedaan is, zijn aanleiding om deze groep niet terug in Amerika te willen hebben.

Zoals het er nu voor staat denken bepaalde generaals dat ze niet naar huis terug kunnen keren en in de oorlogsgebieden moeten worden achtergelaten. Deze denkwijze is kenmerkend voor deze generaals. Ze hopen dat het probleem vanzelf weg gaat door het te negeren, of willen het volledige probleem laten verdwijnen in een eigen ‘vriendschappelijk’ vuur. (E*: Daarbij worden de eigen mensen opgeofferd)

Thomas vindt dat men moet eisen dat het leger geld uit het militaire budget opzij zet, om deze mensen te redden. Er moet een veilige omgeving gecreëerd worden waarin de soldaten kunnen terugkeren. Er kunnen revalidatiecentra gebouwd worden, waar de soldaten herstellen voordat ze terugkeren naar hun families. De term soldier (soul-dier / ziel-sterver) lijkt niet zonder betekenis te zijn. Het zijn offerlammeren geweest.

Kevin Annett wordt aangevallen door de door ITCCS veroordeelde misdadigers

1:29:00 (79:00) Twee veroordeelde United Church-functionarissen hebben recentelijk een juridische aanval op Kevin Annett en de ITCCS geopend. Het gaat om Foster Freed en Phil Spencer. De twee waren veroordeeld vanwege het verbergen van de dood van kinderen in de Canadese Indiaanse kostscholen. Nadat Kevin beide mannen een poster stuurde waarop ze worden beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid, eisen ze dat Kevin publiekelijk geen uitlatingen meer van deze misdaden mag doen.

Beide geestelijken van Vancouver Island, hebben tegen Kevin een ‘ophoudingsrecht’ uitgesproken via hun advocatenkantoor Derpak, White and Spencer in Vancouver. De kennisgeving vermeldt dat “de RCMP tegen Kevin een bestand heeft geopend” en hem zal ondervragen.

Kevin reageert: “Ik beschouw hun kennisgeving als een preventieve reactie om de aandacht van henzelf af te leiden. Een paniekreactie waarin de United Church heel goed is.” “In feite is hun kennisgeving een overduidelijke aanval op mij, van het soort dat hun kerk sinds 1995 toebrengt.” In Canada zijn ITCCS Sheriffs uitgezonden om Kevin Annett te beschermen en de zaak in de gaten te houden.

> Beluister de TH&I-radioshow van 11 oktober 2018 online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 10/11/18” on Spreaker.

Extra Truth, Honor & Integrity-uitzending

Op 12 oktober was er een extra THI-uitzending waarin talloze vragen van luisteraars werden beantwoord. Voor nieuwe luisteraars bevat deze uitzending waardevolle informatie, voor degene die THI al langere tijd volgen, wordt veel herhaald.

Hieronder een aantal onderwerpen in het kort.

17:30 De Orde (top van de Cabal) is teruggebracht tot 153 mensen.

35:00 De eerder gebruikte termen: terrestials, extra-terrestials en non-terrestials worden uitgelegd.
• Terrestials: wezens afkomstig van (deze) aarde
• Extra-terrestials (ET’s): buitenaardsen
• Non-terrestials (NT’s): andere wezens die hier geboren zijn, maar hier oorspronkelijk niet vandaan komen.

1:26:00 (86:00) In tegenstelling tot de vorige verkiezingen toen Thomas opriep om niet te gaan stemmen, raadt hij nu aan om voor Trump te stemmen. Ook omdat het belangrijk is dat er een meerderheid in de Senaat komt, zodat wetsvoorstellen erdoor kunnen komen.

1:33:00 (93:00) Thomas krijgt nog dagelijks intel vanuit de Trust. De relatie met Kim is hersteld.

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op mijn Patreon-pagina, dan de publicatie op de blog.

> Beluister de TH&I-radioshow van 12 oktober 2018 online of download MP3 met muziek

Listen to “THI EXTRA SHOW FOR Q & A ONLY 10/12/18” on Spreaker.

Je kunt Thomas Williams steunen op:
Patreon.com/tommyw/

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Amerika. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

4 reacties

 1. Sylvia Spenkelink on

  ❤️dank je wel voor al je samenvattingen van THI en je andere, eigen duidelijke teksten!
  Veel werk, wordt erg gewaardeerd door mij,
  Sylvia

 2. Je schrijft dat de voorspellingen van Thomas Williams vaak blijken te kloppen, kun je daar een paar concrete voorbeelden van geven die mij als buitenstaander zouden kunnen overtuigen? Alvast dank voor de moeite!

  • Wanneer je de berichten van Thomas al een aantal jaren volgt, zijn er veel aha-momenten waarbij later blijkt dat hij eerder al iets had aangekaart, dat je destijds niet kon plaatsen.
   Even uit mijn hoofd een aantal voorbeelden:

  • Factie-oorlog die nu uitgespeeld wordt: tussen Illuminati-facties als ook tussen de facties binnen de agencies.
  • RV die niet zal plaatsvinden.
  • Bestaan van de World Trust en bevestiging Kim’s positie als Trustee door Anna von Reitz.
  • Grote hoeveelheid arrestaties/ontslagen/aftredens van mensen op topposities (al genoemd ver voordat Q ten tonele verscheen)
  • Fulcrum-files tegen Cabal later bevestigd door Q en anderen.
  • NXIVM-schandaal (al in 2016/2017 benoemd).
  • De verijdelde aanslag op president Trump, later ook bevestigd door andere bronnen.
  • Binnensmokkelen van terroristische cellen via de zuidelijke grens (nu ook bevestigd door vele andere bronnen)
  • Dubieuze rol van Eric Prince (bevestigd door AIM4Truth, Q en anderen)
  • De Rothschilds zijn blut (later diverse voorbeelden dat ze inderdaad in geldnood zitten om aan de macht te blijven)
  • Andere zaken moeten nog wel verder gevalideerd worden, zoals de ontbinding van de VN (financiële problemen door handelen van de Trust wel bevestigd), nationaliseren van bepaalde Amerikaanse banken zoals Wells Fargo (wel diverse ontslagen in Raad van Bestuur), soevereiniteit Amerika, verliezen van bankvergunning Federal Reserve, etc. Daarbij is het belangrijk om te beseffen dat validatie zelden in de mainstream media verschijnt, zij zijn op dit moment simpelweg geen betrouwbare bron.

   Daarnaast neem ik niet alle inzichten van Thomas aan voor zoete koek. Het blijft zaak om zelf kritisch na te denken en zelf te onderzoeken. Zijn intel en inzichten kunnen echter wel een ander licht schijnen op de zaak.

   • Dank voor de moeite van het opsommen. Ik liet al weten dat ik een buitenstaander ben, en de helft van de voorbeelden die je noemt zijn voor mij abacadabra met al die namen, begrippen (factie-oorlogen) en afkortingen (NXIVM, Q, RV). Maakt niet uit.

    Ook uitspraken als ‘bevestigd door andere bronnen’ overtuigen me niet door de vaagheid. Ook dat maakt niet uit, ik denk niet dat jullie/je mij kunnen overtuigen van al deze complottheorieën. Er wordt steeds aangekondigd dat ‘het allemaal uit zal komen’ of ‘in zal storten’ (iets in die trant), maar het gebeurt nooit.

    En zelfs áls dit allemaal zo zou zijn (wat ik dus echt niet denk), vanwaar die energie hier in stoppen? Als je de wereld wilt veranderen kun je je dan niet beter met liefddigheidswerk bezighouden? De natuur, ondervoede kinderen, er zijn concrete problemen genoeg waar je direct iets voor kunt betekenen. Waar je écht een verschil kunt maken, levens kunt redden.

    (Daarnaast vind ik alle audio en video op deze site very boring. Mensen zitten urenlang te ratelen zonder zich in de luisteraars te verplaatsen. Maar daar kunnen jullie van deze site natuurlijk niets aan doen. Die ziet er trouwens juist erg mooi uit!)

    Maar toch dank voor de moeite!