Hoe meer schandalen en zwendelpraktijken er naar boven komen, hoe duidelijker het wordt dat de mensheid door het controlesysteem in de tang wordt genomen. Wat we zien is de afbrokkeling van dit controlesysteem en de geïntensiveerde strijd om de controle te behouden. Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 18 oktober 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Inval en arrestaties Antifa

16:30 Afgelopen week waren er in Oregon en Californië invallen bij Antifa. In tegenstelling tot de officiële beeldvorming van deze groep, zijn het geen anti-fascisten. Antifa wordt vanuit de Deep State en Soros georganiseerd en betaald, om elders geweld te creëren. Als gevolg van de inval zijn 20 mensen gearresteerd. Dit is een teken van verandering. Misschien is het een vervolg op de Tweets die Trump onlangs stuurde over georganiseerde protesten.

Misbruikschandaal binnen de VN

31:50 Er is begin dit jaar door een voormalige medewerker van de VN een verontrustend rapport naar buiten gebracht over de Verenigde Naties. Daaruit blijkt dat medewerkers van de VN zich de afgelopen 10 jaar schuldig hebben gemaakt aan 60.000 verkrachtingen. Dat zijn er 6000 per jaar. In het rapport wordt een schatting gemaakt dat de VN minstens 3300 pedofielen in dienst heeft. Onder het mom van hulptroepen heeft de VN, net als andere ‘liefdadigheidsorganisaties’, wereldwijd in talloze landen geplunderd en verkracht.

Uit het rapport blijkt ook dat duizenden pedo-roofdieren via liefdadigheidsinstellingen in contact komen met kwetsbare vrouwen en kinderen. De situatie is dermate uit de hand gelopen dat Andrew McLeod het bewijsmateriaal destijds aan het Britse Ministerie voor Internationale Ontwikkeling heeft overhandigd. Hij zegt dat iedereen die de klok wilde luiden over dit misbruikschandaal, ofwel werd bedreigd, of ontslagen of monddood werd gemaakt. De schaal waarop het misbruik heeft plaats gevonden is vergelijkbaar met het misbruik binnen de katholieke kerk. Andrew McLeod stelt ook dat ruim 6 maanden later na het verschijnen van het rapport, onvoldoende maatregelen zijn genomen om de epidemie van seksueel misbruik tegen te gaan.

Handelsdeal VS en Groot-Brittannië na Brexit

38:15 Trump wil onderhandelen over een handelsdeal met Groot-Brittannië, vanaf het moment dat ze uit de EU stappen (Brexit). Er is een handelsovereenkomst in de maak die in de lente van 2019 van kracht wordt en in zal gaan als Groot-Brittannië vanaf maart 2019 uit de EU stapt.

Vervolgd vanwege lekken gevoelige informatie naar de pers

43:00 Het Ministerie van Justitie in de VS heeft een aanklacht ingediend tegen een medewerker van de Treasury, omdat deze vertrouwelijke bankafschriften aan de pers heeft gelekt. De bankinformatie bleek gelinkt aan Paul Manaford. Hij is samen met anderen tijdens het onderzoek van Robert Mueller aangeklaagd. Ook Nathalie Mayflower Sours Edwards, een senior medewerker van de Treasury, is in staat van beschuldiging gesteld omdat ze gevoelige informatie over het Russische collusie-onderzoek zou hebben gelekt. Zij beweert echter een klokkenluider binnen de Treasury te zijn.

Vluchtelingenstroom vanuit Centraal-Amerika verbergt moslimterroristen

44:30 Trump heeft gedreigd militaire troepen naar de zuidelijke grens bij Mexico te sturen om de grens volledig af te sluiten. Deze waarschuwing kwam na een serie Tweets. Een optocht van 3000-4000 immigranten vanuit El Salvador, Honduras en Guatemala zijn naar het noorden getrokken, om daar de Amerikaanse grens over te steken. Volgens Thomas heeft dit niks te maken met het ontvluchten van armoede en geweld in hun thuisland, maar alles met de Muslim Brotherhood en hun bendes, die zich in deze ‘karavaan’ verschuilen. Ze willen de grens oversteken om in de VS chaos te veroorzaken.

Cabal en controlesysteem zijn het diepst verankerd in Europa

1:10:20 (70:20) Europa en de EU zullen het laatste bastion zijn dat gaat vallen. Amerika is het strijdtoneel, maar het échte controlesysteem bevindt zich in West-Europa, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland, maar ook in Spanje, Portugal en Italië (met name in Rome). Het is allemaal verbonden met de oorspronkelijke VI-Kings, het Huis van Beieren en koninklijke bloedlijnen. Daar komt zelfs de term ‘Verenigde Staten’ vandaan. Die term komt uit Oostenrijk en had oorspronkelijk niets met Amerika te maken. Zie het staatkundige herverdelingsbesluit tijdens het Congres in Wenen.

Er zijn meer zaken in Europa gevestigd dan in Amerika. Het wereldwijde financiële centrum is de City of London en het religieuze leger bevindt zich in Rome. Dat zijn lastige entiteiten om af te breken.

Intel

Incidenten houden verband met elkaar

1:28:25 (88:25) Veel zaken die momenteel gaande zijn, liggen te gevoelig om al informatie over naar buiten te brengen. Thomas kan wel zeggen dat het incident in België, de verdwijning van de directeur van Interpol, de moord op journalist Khashoggi in het Saoedische consulaat in Istanbul en de aanklacht tegen de senior medewerker van de Treasury (zie paragraaf 43:0), allemaal met elkaar verband houden. Niets is wat het lijkt… Er ligt een diepere laag aan ten grondslag en dat zal op een later moment duidelijker worden.

Dreigementen van Rothschilds maken weinig indruk meer

1:29:00 (89:00) De Cabal (Rothschilds en hun bende) hebben een volledige oorlogsverklaring afgekondigd aan de Trust en alle anderen die naar een betere wereld streven. Thomas roept op je niet bang te laten maken. “Reken maar dat we meer dan voorbereid zijn. We lopen ver vooruit op hun spel. Zowel qua denken als qua strategie. We zijn niet met weinigen, we zijn met velen. We zullen niet inferieur zijn, in wat voor vorm dan ook. We zullen ons niet terugtrekken en we zullen ook niet over ons heen laten walsen. Die tijd en tijdslijn is nu verdwenen. We hebben een brede steun. Mocht er geweld uitbreken, dan is dat een absolute schending van het vredesverdrag. Alle wezens hebben de verplichting het vredesverdrag na te leven en zullen dat ook doen. Dus kom maar op.”

Lichtstrijders nemen hun positie in

1:30:00 (90:00) Het reddingsteam van strijders groepeert zich nu op verschillende niveaus. Ze zijn er klaar voor. Enkelen van jullie maken dit nu voor het eerst mee en anderen zijn hier al wat langer mee bezig. Thomas benadrukt dat je er niet bang voor hoeft te zijn. Je moet de tijd nemen om het allemaal te verwerken en het kan je behoorlijk opslokken. Het roept allerlei vragen op: “Word ik gek? Is dit echt? Heb ik een te levendige fantasie?” Deze vragen kunnen naar voren komen. Neem de tijd om alles te verwerken.

De reden dat relatief veel mensen binnen de THI-community dit nu ervaren, is omdat velen genoeg zijn ontwikkeld om dingen te zien, voelen, ervaren en observeren, waarvan de meesten denken dat het onmogelijk is.

Thomas waarschuwt ook dat dit gepaard gaat met verantwoordelijkheid. Denk niet dat je voor God kunt spelen of superieur bent. Je moet je begaafdheden niet gebruiken voor wraak, jaloezie, geweld of egoïstische redenen. Dat zorgt er dan namelijk voor dat je die begaafdheden weer verliest. Op dit niveau mag je alleen verdedigen, niet aanvallen.

FEMA onderdeel van grote zwendelpraktijk

1:33:00 (93:00) FEMA is geen noodhulporganisatie, maar een slush fund, om grote sommen geld uit de Amerikaanse schatkist weg te sluizen. Wanneer er ergens een ramp is, kan FEMA bij allerlei leveranciers bestellen. Er is totaal geen toezicht op. De leveranciers worden gevraagd om hun goederen maar ‘ergens’ te dumpen. Sommige spullen worden daadwerkelijk bezorgd, andere bestellingen niet. Allerlei spullen verdwijnen, soms opzettelijk. Dan krijgt iemand de opdracht om de levering op te halen.

Wanneer spullen niet worden gebruikt, krijgt de leverancier de opdracht om de spullen weer terug te nemen, maar het geld wordt niet terugbetaald. Dit herhaalt zich wanneer er een nieuwe ramp plaats vindt. Dan wordt dezelfde bestelling opnieuw bij dezelfde leverancier besteld, vervolgens wordt het teruggenomen en uiteindelijk wordt het niet terugbetaald.

Het is, net als de Federal Reserve en de IRS, onderdeel van een crimineel kartel dat alleen hun eigen belang dient. Men is bezig om dit een halt toe te roepen.

Het Federal Reserve bankierskartel

1:57:00 (117:00) Thomas leest schokkende cijfers voor over de Federal Reserve. De cijfers komen uit een rapport uit 2007, dus men mag aannemen dat de cijfers van 2018 veel hoger zijn. In 2007 ontving het Federal Reserve bankierskartel elk uur 37 miljoen dollar aan rente van de Amerikaanse belastingbetaler. Per uur! Dat is waarom de VS failliet is gegaan en allerlei wereldwijde criminele elementen heeft gefinancierd. Elk land dat in Amerikaanse dollars handelt, betaalt 10% aan de Federal Reserve. Dit moet allemaal stoppen.

Het controlesysteem rooft onze vrijheid

1:50:25 (110:25) Bureaucratie zorgt voor enorme problemen. Het zorgt ervoor dat nieuwe technologieën (en zaken zoals geneesmiddelen – red.) ons niet bereiken, maar zorgt wel voor allerlei onzin en irritaties in ons leven. Het zijn bizarre uitingen van een controlesysteem. 125 jaar geleden had je nog geen vergunning nodig voor dingen zoals:

 • het verzamelen van regenwater;
 • vissen;
 • een huis of grond bezitten;
 • een huis te renoveren;
 • een huis te bouwen;
 • een bedrijf te beginnen;
 • auto te rijden;
 • te trouwen;
 • te jagen;
 • een wapen te bezitten;
 • een product te verkopen;
 • een bedrijf te beginnen;
 • te demonstreren;
 • voedsel op je eigen grond te verbouwen;
 • een kraampje om limonade of voedsel te verkopen.

Tegenwoordig hebben we voor al deze zaken een vergunning nodig. Dit laat zien hoeveel macht en invloed we over ons leven hebben verloren. Het wordt tijd om deze onzin terug te draaien.

Manna World Holding Trust nog niet bekend bij het grote publiek

2:02:00 (122:00) Luisteraars zijn vaak in de veronderstelling dat nagenoeg niemand op de hoogte is van de Manna World Holding Trust. Thomas verzekert ons dat dit beeld niet klopt. Veel mensen — zeker degenen die er toe doen en de veranderingen kunnen implementeren — weten er wel degelijk van. Alleen het grote publiek kent het nog niet. Dat heeft te maken met de rol van de alternatieve media. Thomas: “De alternatieve media wordt meer gecontroleerd dan velen denken.”

Alternatieve media onderdeel van controlesysteem

E*: Deze alternatieve media blijkt maar al te vaak onderdeel te zijn van het controlesysteem. De gecontroleerde media draagt een bepaald beeld uit dat past binnen een agenda. Deze agenda wordt aangestuurd door facties en / of de Deep State. Blijkbaar past de Manna World Holding Trust niet in deze agenda, want (bijna) niemand in de alternatieve media maakt er melding van.

Om die reden concludeert Thomas dat het grootste deel van de alternatieve media wordt gecontroleerd. Gecontroleerd door een groep die de RV en bitcoins wil promoten en zeker niet de Trust. Opvallend detail is dat Drake Bailey — waarmee Thomas eerder samenwerkte als presentator van Cosmic Voice — onlangs wél het bestaan van de Manna World Holding Trust en het kwantum systeem bevestigde. Ook hij is echter onderdeel van een groep die de RV en het Hercules bancaire systeem promoot.

Gecoacht en gebriefd door de CIA?

Thomas’ observaties kloppen dat veel sleutelfiguren binnen de alternatieve media bijvoorbeeld banden hebben met, of gecoacht, of gecontroleerd worden door Robert David Steele. Ik heb al lange tijd de indruk dat deze figuren gebriefd worden en vaak op hetzelfde moment, dezelfde thema’s naar buiten brengen als hun collega’s, terwijl daar qua actualiteit niet altijd een reden voor is. Desondanks ga ik er ook vanuit, dat ondanks dat deze invloeden vanuit (in bovenstaand voorbeeld) de CIA komen, deze alternatieve mediafiguren ook een zekere autonomie hebben en wellicht ook vanuit integriteit en onwetendheid handelen.

Thomas gaat dieper in op de invloed op de alternatieve media vanuit de CIA en de links met allerlei CIA-programma’s. Deze CIA-programma’s zijn vaak te herkennen aan de kleurcoderingen. Blue Avians en Project Blue Beam zijn hier voorbeelden van. Luister vanaf 2:02:30 (122:30) en in het laatste deel van de radioshow vanaf 1:15:00 (135:00).

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op mijn Patreon-pagina, dan de publicatie op de blog.

> Beluister de TH&I-radioshow van 18 oktober 2018 online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 10/18/18” on Spreaker.

Je kunt Thomas Williams steunen op:
Patreon.com/tommyw/

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Amerika. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

14 reacties

 1. “Blijkbaar past de Manna World Holding Trust niet in deze agenda, want (bijna) niemand in de alternatieve media maakt er melding van.”

  Zou het (ook) niet zo zijn, dat verslaggeving over het bestaan van deze Trust voor veel journalisten/schrijvers van de alternatieve media (nog) te complex is?
  Als het moeilijk te bevatten is en dus lastig over te brengen naar een onwetend publiek, zal er minder snel over geschreven worden.

  Ik heb op deze website over de Trust gelezen, maar echt duidelijk is dit onderwerp ook nog niet voor mij. Ik begrijp (met mijn MBO opleiding) nog niet goed wat het precies inhoud (laat staan de (potentiële) impact ervan) en zou het dus ook niet aan iemand anders kunnen uitleggen. Ik denk dat hier veel meer aandacht voor mag zijn.

  • De alternatieve media behandelen ook andere complexe zaken zoals het Mueller onderzoek, de FISA-documenten, het Inspector General Horowitz rapport, de onderzoeken door Judicial Watch en ga zo maar door. Complexiteit lijkt vaak geen issue te zijn.

   Ik heb bepaalde figuren in de alternatieve media wel eens op de content van THI en de Trust gewezen, maar niemand heeft het tot nu toe opgepikt.

 2. Ik lees verschillende websites die je onder de vrije media kan scharen. Daaronder zijn sites over Q-anon. Het valt mij op dat Thomas Williams het nooit over Q-anon heeft en de eventuele rol van Trump in dit geval. Is het bekend hoe Tomas over Q-anon denkt.

  Daarbij komt dat ik hem te toegespitst vind op America. De wereld is groter. Hij zou wat meer kunnen vertellen over de rol van Europa en wat daar gaande is.

  • Ik ben zelf niet overtuigd dat de mediakanalen die zich primair richten op de Q-anon berichten allemaal tot de vrije media behoren. Ik sluit het niet uit, maar het tegendeel zou ook waar kunnen zijn. Dat deze mediamensen gebriefd worden door de Deep State.

   Thomas zou graag zien dat het Q-team overgaat tot actie.

   Je zou kunnen overwegen om zelf naar de uitzendingen te luisteren, omdat deze veel meer informatie bevatten dan in de samenvatting verwerkt wordt. Dan kun je ook horen dat hij weliswaar gefocust is op de VS omdat dit nu het strijdtoneel is en Kim en Thomas in Amerika wonen, maar dat er absoluut oog is voor gebeurtenissen elders in de wereld.

 3. https://youtu.be/K9Ivs7YN3xk
  Hierboven een link van David Wilcock en Corey Coode, volgens mij weken zij voor de Deep State, klopt dat? Ze kondigen hier hun film en interview aan over Buitenaardsen, UFO’s en eeuwen oude geheimen.

  • Ik denk dat de laatste video van You are Free TV hier een goede analyse over geeft. Vanwege de dreiging geboycot te worden spreekt ze de naam Gaia niet uit, maar het is duidelijk waarnaar ze verwijst. De première van deze film is samen met David Wilcock, Corey Goode en Jordan Sather gepland op Halloween-avond, tijdens een gemaskerd bal, in Boulder Colorado, een lokatie boven deep underground bases waar volgens insiders satanische offerrituelen plaatsvinden. Hoe duidelijk wil je het hebben?

 4. Akky van der Veer on

  Ik vind het verontrustend dat de alternatieve media elkaar beschuldigen van Deep State connecties zonder duidelijke bewijzen. ‘Hoe duidelijk wil je het hebben?’ is jouw retorische vraag, Ella. En ja, ook ik vind het nogal stom dat Corey Goode enzovoort de nieuwe film op 31 oktober op een gemaskerd bal gaan presenteren. Ik heb helemaal niks met Halloween, maar ik woon ook niet in Amerika, waar dit (heidense) feest volop gevierd wordt. Vooralsnog geef ik Goode en Wilcock enzv. het voordeel van de twijfel. Ik weet ook niet hoe het precies zit, maar het op voorhand oordelen en veroordelen wijs ik pertinent af.

  • Halloween is geen heidens feest. Het is een satanisch offerfeest. Je zou je eens moeten verdiepen in de historie van Halloween. Het is niet een onschuldig kinderfeest. Binnen satanische cirkels zijn dit de hoogtijdagen van kindofferpraktijken. Boulder Colorado is ook een belangrijke plek van het satanisch netwerk. De Illuminati staan bekend om het houden van een gemaskerd bal.

   Wilcock en Sather weten dit. Dat ze desondanks uitgerekend deze dag kiezen voor hun première is absurd. Zeker aangezien Wilcock recentelijk middels een brief aan You Are Free TV zelf heeft toegeven dat Gaiam TV in handen was van satanisten en Deep State figuren. Als Wilcock en Goode daadwerkelijk afstand hadden genomen van deze kliek, hadden ze wel een andere dag, andere plek en andere symboliek gekozen. Dit zijn geen vooroordelen, maar hele duidelijke signalen op basis van feiten.

   • Akky van der Veer on

    Oké, dank je wel, Ella. De echte betekenis van Halloween wist ik niet. En wat Wilcock, Goode en Sather betreft: als het is zoals jij hierboven beschrijft, geef ik je gelijk en valt me dat heel vies tegen van deze mannen.