Trump’s bekendste zin uit de tv-serie The Apprentice was: “Je bent ontslagen.” Dit kreeg het hoofd van de Treasury afgelopen week ook te horen. De ontmaskering en verwijdering van verraders, leidt tot een steeds grotere paniek binnen de Deep State. Hieronder een beknopte samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 25 oktober 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Intel

Het spel achter de schermen rond de moord op journalist Khashoggi

49:30 Er komt een steeds grotere kloof tussen de berichtgeving in de mainstream media en datgene dat werkelijk gaande is. Bijvoorbeeld de berichtgeving rond de moord op journalist Khashoggi, die in de Saoedische ambassade vermoord is. Dit verhaal wordt door de media verdraaid.

De moord op Khashoggi heeft betrekking op bepaalde zaken die zich in de VS afspeelden. De legertop was op de hoogte van de details van de moord en regelde een deal. Ze zouden van de Saoediërs een uitbetaling van 2 biljoen dollar ontvangen, om de moord op de journalist gepleegd door de Saoedische prins, geheim te houden.

Steven Mnuchin, het hoofd van de Treasury (Minister van Financiën) vloog vorige week naar Saoedi-Arabië om de betaling op te halen. Saoedi-Arabië heeft echter geen 2 biljoen. Hun reserves laten zien dat ze rond de 400 miljard hebben. Mnuchin reisde desondanks naar Saoedi-Arabië én in strijd met het verbod van Trump om niet te gaan. Hij dacht het geld te kunnen gebruiken als een borgsom voor een RV-uitbetaling. Dat is waarom de clowns op internet de RV weer gepromoot hebben, omdat ze dachten uitbetaald te worden.

Goudcertificaten van de Rothschilds

Toen het niet lukte om het geld van de Saoediërs te krijgen, vloog hij naar Israël om het geld van hen te krijgen. Maar zij vertelden het geld ook niet te hebben en stuurden hem terug naar de Saoediërs — die de werkelijke financierders zijn van de Zionisten in Israël — of naar de Rothschilds aka de Chinese Elders. Deze overhandigden hem goudcertificaten ter waarde van 40 biljoen dollar. Mnuchin keerde met deze goudcertificaten terug in Amerika en regelde een ontmoeting met president Trump.

Trump was voor deze bespreking voorbereid en was geïnstrueerd, waar hij op zou moeten letten. Mnuchin toonde Trump elk certificaat. Trump controleerde vervolgens de geldigheid van de certificaten via de terminal. Van het eerste certificaat werden de Manna World Holding Trust en Kim Goguen (Trustee) als bezitter en ondertekenaar aangeduid. Dat gold ook voor het tweede certificaat… en de derde… Bij het vierde certificaat vroeg meneer Mnuchin Trump om er mee op te houden. Hij was niet succesvol. Hij dacht dat Trump de certificaten niet zou controleren, maar dat deed hij wel. Ze behoren allemaal toe aan de Manna World Holding Trust. Alle 40 biljoen dollars.

Hoofd van de Treasury ontslagen

54:25 Enkele weken geleden sprak Thomas al over een topambtenaar die een enkelmonitor droeg. Dat ging om meneer Mnuchin, het hoofd van de Treasury. Ondanks de enkelmonitor, 2 trackers en de instructies van president Trump om niet naar Saoedi-Arabië te vertrekken, hebben sommige elementen binnen de officiële structuur (de Amerikaanse overheid en het leger) hem toch naar buiten weten te loodsen. Dit om in het buitenland zaken te doen. Niet in het belang van president Trump en Amerika, maar in het belang van de Verenigde Staten BV en de Rothschilds en hun bende van domkoppen.


Spandoek van de serie The Apprentice (De stagiaire) hangt op de gevel van de Trump Toren.
In de serie was de kreet Je bent ontslagen! een terugkerend fenomeen.

Vanwege het negeren van Trump’s instructies en zijn poging om hem met de certificaten — die in het bezit zijn van de Manna World Holding Trust — op te lichten, is Mnuchin donderdag 25 oktober 2018 ontslagen. Ook omdat Mnuchin verantwoordelijk was voor het blokkeren van de Trust-fondsen die naar de Amerikaanse schatkist overgemaakt hadden moeten worden.

Mnuchin heeft per direct zijn security clearance (toegang tot staatsgeheime informatie) verloren. De codes, paswoorden en zijn mogelijkheden om binnen het financiële systeem te opereren zijn tevens verwijderd. Hij is nu geschorst totdat een officieel bericht over zijn ontslag naar buiten wordt gebracht. Dat zou het einde van deze maand kunnen zijn. Het is mogelijk dat er dan wordt gezegd dat hij ontslag heeft genomen, wat niet zo is. Zijn ontslag is één hooggeplaatste topambtenaar minder, die zogenaamd voor de overheid, maar in werkelijkheid voor de Deep State clowns werkt.

De vooravond van een revolutie

59:00 “We staan aan de vooravond van een revolutie.” Thomas verwacht dat er op korte termijn meer Deep State figuren ontmaskerd zullen worden. Het net rond dit type clowns is zich in snel tempo aan het sluiten. “Ik denk dat we niet lang meer hoeven te wachten totdat de volgende hooggeplaatste figuur neergehaald wordt. Misschien zijn het er wel meerderen tegelijkertijd. Ik stel voor dat er velen verwijderd moeten worden, (…) bij voorkeur vóór de verkiezingen. Want deze clowns bemoeien zich met alles.”

Nepbommen zijn publiciteitsstunt

59:40 Het verhaal over nepbommen die afgelopen week verzonden zijn, is niets meer dan een publiciteitsstunt van de media, ten behoeve van Democraten die onder vuur liggen. Ze proberen dit als hefboom te gebruiken voor de tussentijdse verkiezingen. Het zal niet werken.

Amerikaanse luchtmacht verplaatst toestellen naar Israël

60:05 Waarom ging Mnuchin naar Israël voor de financiering? Alle belangrijke militaire toestellen zijn van de Tyndall luchtmachtbasis in Florida verwijderd. Deze F22- en andere toestellen zijn nog vóór de storm naar Israël verscheept, wegens de zogenaamde Russische dreiging in het Midden-Oosten.

Het is wederom een geld-creërende exercitie: geld uit Israël witwassen, de oorlog in het Midden-Oosten verlengen en daar financiering voor ontvangen. Men ontvangt Amerikaans overheidsgeld om de luchtmacht en de zogenaamd beschadigde toestellen te verplaatsen. Dit soort praktijken kunnen plaatsvinden vanwege het gebrek aan overheidstoezicht. Mensen hebben geen idee hoeveel geld er uit Amerika weggesluisd wordt.

Amerika wordt aangevallen door elementen binnen het Amerikaanse leger en de overheid, die het land financieel kapot willen maken door alle financieringspogingen (vanuit de Trust – red.) te blokkeren. Ook door allerlei verwoestingen onder de bevolking te veroorzaken, alleen om geld te genereren. Zoals de oorlogen in het Midden-Oosten en Afghanistan.

Misschien moet deze zaak aangepakt worden als een zaak van staatsveiligheid. Want de staatsveiligheid van Amerika wordt op dit moment ernstig bedreigd, aldus Thomas.

Orkaan in Florida gecreëerd om grondgebied te confisqueren

64:00 De Cabal doet nooit iets omwille van één enkel doel. Er zijn meestal 3 of 4 beoogde voordelen. Bovenstaand voorbeeld is een van de doelen van de storm in Florida: het incasseren van geld voor de misdadige elementen binnen het Amerikaanse leger. Om het vervolgens te verspillen en daarna weer meer geld vragen.

De zogenaamde orkaan Michael had meer te maken met het gebruik van directed energy weapons. Het getroffen gebied: het noorden van Florida en de Florida Panhandle is een gebied met veel Republikeinse aanhangers.

Kaart van door orkaan Michael getroffen gebied in Florida, met epicentrum in het zuid-westen en Panhandle van Florida

FEMA heeft nog steeds niks gedaan om de getroffen mensen te helpen. Ondertussen staan misdadige elementen in de rij om het gehavende gebied op te eisen. Maar de ravage is niet veroorzaakt door de orkaan. Grote hotelketens en casino-eigenaren proberen daar voet aan de grond te krijgen en dat stuk grondgebied in handen te krijgen.

Niet-geëvacueerde mensen worden vermoord

De 1,3 miljoen mensen die op dit moment geëvacueerd, overgeplaatst of weggetrokken zijn, zullen niet toegestaan worden om terug te keren naar hun thuisgebied. Er zijn nu berichten dat misdadige figuren van de Deep State degene die weigeren uit het gebied te vertrekken, doodschieten. Zij waren het eerste ter plaatse, dat is altijd zo. Dat zagen we ook bij de storm Katrina. Scherpschutters die mensen doodschieten… dát vertellen ze niet op het nieuws van de mainstream media. Dat is wat er gaande is.

Thomas vermoedt dat hetzelfde gaande is in Mexico, een ander gebied dat getroffen werd door een latere storm. Deze storm, waarover in het nieuws nauwelijks bericht werd, scheerde langs de gehele zuid-west kust van Mexico. Waarschijnlijk om het gebied rond Acapulco te verwoesten.

Dit alles was een driedubbele exercitie van de Cabal, met als doel:

  1. De kust in Florida te evacueren, zodat de (criminele) militairen deze regio kunnen overnemen;
  2. De aandacht af te leiden van de zogenaamde optocht uit Honduras;
  3. Terwijl de bevolking uit het gebied geëvacueerd is, militante groepen het door de orkaan getroffen gebied laten bezetten.

Dezelfde strategie werd ook elders toegepast: Californië (bosbranden), Louisiana, een ander deel van Florida (eerdere storm), Puerto Rico en men probeerde het tevens in Hawaï. Thomas dringt erop aan dat mensen in hoge posities tot actie moeten overgaan om deze praktijken een halt toe te roepen.

Amerikaanse overheid is zo goed als blut

70:00 Alle overheidsdepartementen inclusief de Treasury (Financiën) en het Amerikaanse leger, zullen eind van deze maand totaal blut zijn. Of een week later, op de dag van de tussentijdse verkiezingen. De Trust heeft oplossingen aangereikt. De mogelijkheden om dit alles bij te stellen zijn talrijk geweest en (besprekingen – red.) zijn nog gaande. Maar het lijkt erop dat de clowns nog steeds eisen om te wachten op de Rothschild’s RV. Het lijkt er ook op dat president Trump niet veel mogelijkheden heeft om dat standpunt te wijzigen. Dat is althans nu de situatie.

De gebeurtenissen rond Mnuchin zou dat standpunt drastisch kunnen wijzigen. Criminele elementen binnen de Deep State delen nog steeds de lakens uit. Amerikaanse patriotten moeten Trump te hulp schieten om in te grijpen. Anders zal Amerika binnenkort gaan instorten.

Criminele elementen moeten verwijderd worden

“Verwijder ze gewoon, jullie hebben alle Fulcrum-dossiers van iedereen die eraan heeft deelgenomen.” (E*: De Fulcrum-dossiers zijn de documenten onderschept door de White Hats binnen de NSA. Het zijn bewijzen van hoogverraad, corruptie, oplichting, mensenhandel, pedocriminaliteit, et cetera.)

Een van de dingen die als eerste gedaan moeten worden is het sluiten van de Fake News-kanalen en een begin maken met het leveren van het échte nieuws. En wel meteen.

Valse berichtgeving rond de nepbommen

75:00 De (nep)bommen die zoveel media-aandacht hebben gekregen, roepen allerlei vragen op. De Geheime Dienst heeft de taak om prominente mensen, zoals voormalige president Barack Obama te beschermen en bomdreigingen, zoals afgelopen week plaatsvonden, te onderzoeken. In zo’n geval worden deze personen afgezonderd en publieke optredens opgeschort. Dat is het algemene beleid. Behalve in dit geval.

Talloze mensen kregen bommen opgestuurd, waaronder Hillary Clinton. Ze kan vervolgens zonder extra bescherming van de Geheime Dienst rondlopen en op tv verschijnen, wederom zonder beveiliging. De Geheime Dienst doen in dat geval of hun werk niet goed, of ze zijn onderdeel van de nepbomaanslagen. Deze actie van de afgelopen week is een wanhoopspoging. De reactie van de Geheime Dienst is veelzeggend.

Thomas vermoedt dat:

  1. De Democraten op die manier aandacht willen, omdat ze in de peiling van de aankomende verkiezingen gezakt zijn;
  2. om zo de schuld op Trump en zijn aanhangers te kunnen schuiven.

“Hoe wanhopiger ze worden, hoe belachelijker en slordiger hun valse vlag-pogingen zullen worden.”

De vluchtelingen uit Honduras zijn huurlingen

78:30 De ware reden achter de optocht richting de Mexicaanse grens wordt nu ook door overheidsfunctionarissen opgemerkt. Het zijn geen vluchtelingen die armoede in hun land ontvluchten, maar het zijn georganiseerde oproerlingen, huurmoordenaars en terroristische elementen vanuit het Midden-Oosten en FARC guerrilla-groeperingen.

Alle ‘vluchtelingen’ in de Honduras-optocht kregen 1500 tot 2500 dollar betaald om aan de optocht deel te nemen. Als ze eenmaal in de VS zijn worden ze opgevangen door criminele elementen die achter de betalingen zitten. Deze nemen ze mee naar privékampen waar ze worden opgeleid tot huurmoordenaar of een rol in een valse vlag-aanslag. Dat speelt er. Er moet nu snel iets gebeuren voordat de VS volledig instort. Omdat het gaat om de nationale veiligheid dringt Thomas aan op een spoedbijeenkomst van alle regeringsleiders, met aanwezigheid van Kim Goguen om de financiële zaken op te lossen.

Banken die Trust tegenwerken worden gecrasht

HSBC heeft vorige week zaterdag wederom gepoogd om het kwantum systeem te hacken. Als vergelding heeft Kim hun diensten laten crashen. Men verwacht dat het maanden kan duren, voordat hun dienstverlening weer werkzaam is. (E*: op de Twitteraccount van HSBC-US staan talloze berichten van boze consumenten die niet in hun account kunnen.) De Trust waarschuwt dat ze het systeem van alle andere banken die het kwantum proberen te hacken, ook zullen laten crashen.

Twee senior leidinggevenden van Wells Fargo zijn geschorst als onderdeel van het lopende onderzoek naar de sales-praktijken van de bank. De twee zijn verwijderd op verzoek van het federale Office of the Comptroller of the Currency (OCC). Thomas gaf begin oktober al aan dat deze bank (met een aantal andere banken) door het OCC onderzocht zou worden. Thomas verwacht vergelijkbare ontslagen ook bij andere grote Amerikaanse banken.

Onverstandig om het systeem uit te dagen

105:00 Thomas waarschuwt om terughoudend te zijn met het claimen van rechten op basis van Common Law en natuurrecht, zoals het rondrijden zonder rijbewijs en het weigeren om belasting te betalen. Op papier hebben deze mensen gelijk, maar we opereren nog steeds in hun systeem. Je kunt het beste hun regels opvolgen totdat het systeem veranderd is. En het zál met de tijd veranderen.

Door klakkeloos de juridische adviezen van mensen op internet op te volgen, komen mensen in grote problemen en kunnen zelfs in de gevangenis terecht komen. Zoals het citeren van Common Law in de rechtbank. Tenzij je precies weet waar je over praat, zul je afgemaakt worden. Je moet goed op de hoogte zijn van de achtergrondinformatie, om het succesvol in te kunnen zetten.

Komt het einde van de alternatieve media in zicht?

108:00 De alternatieve media, zoals we het nu kennen, zal snel aan zijn einde komen en een bibliotheekarchief worden voor degene die hun achterstand in kennis willen inhalen, stelt Thomas. Zaken die voorheen als complot werden bestempeld, worden steeds meer bewezen en bevestigd door de mainstream media.

Thomas voorziet in de toekomst voor de alternatieve media een rol om vooral ideeën uit te wisselen. Ideeën hoe we het leven van anderen en van de maatschappij kunnen verbeteren. Dan zal de focus ook gaan liggen op de verbeteringen die op verschillende terreinen al zijn geïmplementeerd. Dan zijn we een groep die de verandering zijn, in plaats van om de verandering te vragen.

E*: Zolang de mainstream media niet de volledige waarheid vertelt over de onderwerpen die nu of vermeden of verdraaid worden, zie ik de rol van blogs zoals deze (nog) niet veranderen. De daadwerkelijke verschuiving van de focus van de alternatieve media van: het belichten van misdaden en onrecht, naar het belichten van oplossingen, zal een van de grootste graadmeters zijn van de aanvang van een verbeterde, nieuwe wereld.

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op mijn Patreon-pagina, dan de publicatie op de blog.

> Beluister de TH&I-radioshow van 25 oktober 2018 online of download MP3 met muziek

> Extra uitzending op 27 oktober 2018 met vraag en antwoord en updates

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 10/18/18” on Spreaker.

Je kunt Thomas Williams steunen op:
Patreon.com/tommyw/

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Amerika. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

2 reacties

  1. Bedankt voor de NL-talige samenvatting. Ik beluister nu altijd de gehele uitzending van Thomas Williams, maar snap niet alles. Dit zie ik verhelderd worden in jouw vertaling!