Thomas Williams: De verdeeldheid wordt steeds groter

2

Op het politieke toneel en binnen de waarheidsbeweging wordt de verdeeldheid steeds groter. De media speelt daar een grote rol in. Hieronder een beknopte samenvatting van twee Truth, Honor & Integrity radio-uitzendingen van 8 en 9 november 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

8 november 2018

People power

40:45 Thomas leest mijn ingezonden stuk voor als twee voorbeelden van people power, zoals deze ook te lezen is in de zes luistertips van deze maand.

Lik op stuk-beleid vanuit de Trust

54:10 John von Wright is gekozen als hoofd van de Dragon-groep en krijgt de titel Pindar. Nadat hij plaats had genomen op zijn troon en zijn plannen had verkondigd, kwam hij erachter dat de codes om toegang te krijgen tot het bancaire systeem geen van allen werkten.

Dat weerhield hen er echter niet van om wederom te proberen het kwantum systeem te hacken. Dat leidde tot ernstige consequenties, want als gevolg werden hun servers vermorzeld. Ze zijn dusdanig wanhopig op zoek naar fondsen dat ze dat riskeerden.

1:02:45 (62:45) Nadat transfers van de Trust vanuit de Treasury voor de zoveelste keer door diverse partijen werd tegengehouden, nam het Trust-team stevige maatregelen. De servers van de Federal Reserve werden lam gelegd. Daarnaast is ook de server van het Pentagon, het departement van Buitenlandse zaken, het departement van Justitie, de NAVO, de VN, de SSp en UBS aangetast.

Het Pentagon nam contact op met de CIA en de FBI om hulp te vragen en hun server weer draaiende te krijgen. Zij antwoorden dat ze daartoe niet in staat waren: “Je weet wat er gebeurt als je met hun server knoeit.”

Het Trust-team vermoedt dat het ze niet kan schelen dat hun servers uit de lucht zijn, omdat ze niet het Amerikaanse volk, maar de Chinese Deep State, aka de Rothschilds, Dragon groepen en Chinese Elders dienen.

Mensen uit topposities maken plaats voor anderen of worden verwijderd

57:30 Let op wat er gaat gebeuren met het Amerikaanse Hoge Gerechtshof, het is allemaal niet wat het lijkt te zijn. Het oude verdwijnt, het nieuwe komt.

Jeff Sessions is vertrokken, zoals Steven Mnuchin, Andrew McCabe, John McCain en alle anderen die verwijderd zijn. Degenen die in eerdere uitzendingen genoemd zijn, zullen volgen. Enkelen hebben voor zichzelf een kuil gegraven. En wat als sommigen van de extra zetels voor de Democraten in het Huis van Afgevaardigden, op de lijst van verzegelde aanklachten staan?

Mainstream media versterkt de verdeeldheid

58:30 De verdeeldheid neemt steeds verder toe. Thomas denkt dat Trump daar grotendeels een einde aan kan maken door twee maatregelen. De eerste is de implementatie van een van de suggesties die het team van de Manna World Trust heeft gedaan (zoals de implementatie van de soevereiniteit). Ten tweede moet er naar de mainstream media actie ondernomen worden. Zij zijn het grootste probleem in het vergroten van de verdeeldheid tussen hem en het leger.

Verdeeldheid in de waarheidsbeweging

1:15:55 (75:55) De waarheidsdam die momenteel in stand wordt gehouden, heeft velen gaten. Meerdere aspecten spelen een rol. Er is de groep die de dam overeind wil houden om de huidige status quo in stand te houden. Er zijn vele spelers bij betrokken. Wat er nu speelt, is zo gigantisch groot dat het niet te bevatten is. Het is het gevecht tussen degenen die de dam neer willen halen en willen vervangen voor een nieuw systeem en degenen die de dam weer willen oplappen om het oude systeem in stand te houden. > Luister verder naar dit fragment vanaf 1:12:30 (132:30)

Op 9 november 2018 was er een extra THI-uitzending met Kim Goguen te gast. Op 11 november 2018 waren Thomas en Kim te gast bij Off Planet radio van Randy Maughans. Een samenvatting over de Manna World Holding Trust volgt later.

9 november 2018

Rusland en Amerika werken samen tegen de Deep State

1:15:00 (75:00) De ontmoeting tussen Putin en Trump is (officieel) afgelast. Je zult de komende tijd veel gaan horen over Russische collusie. Dat heeft niets met de verkiezingen te maken, maar alles met twee landen die samenwerken om een gezamenlijke vijand te verslaan.

“Let op meer aankomende ontslagen en aftredens — daar wordt aan gewerkt — inclusief degenen die net verkozen zijn.”

Immigrantenstroom heeft ook te maken met alle vormen van kinderhandel

1:16:20 (76:20) Er zijn zeer legitieme redenen waarom Trump militaire troepen naar de zuidelijke grens heeft gestuurd. Het is een ongekende maatregel en daarom protesteert het Pentagon, want het leger mag niet op Amerikaanse bodem ingrijpen. Hoe bizar dat ook klinkt, dat was allemaal zo opgezet door het vorige systeem.

De Trump-regering is echter (onder andere door het Trust-team) geïnformeerd wat er werkelijk in het grensgebied gaande is. De immigranten worden, wanneer ze eenmaal gearriveerd zijn met hulp van ranchers uit Texas (met steun van Bush en Obama) opgesplitst in verschillende groepen met verschillende doelstellingen.

Kinderen worden gebruikt voor: kinderarbeid, kindseksslaaf, terroristische training cel, lichaamsdelen (organen), andrenochroom, bloed en als voedsel (voor menselijke en buitenaardse consumptie). Dat is de reden dat de grens bewaakt wordt, want de overheid is nu volledig op de hoogte wat daar écht plaatsvindt.

De huurlingen moeten chaos en geweld creëren. Dat zijn de bendeleden van MS13 en het Muslim Brotherhood, die vanuit Oman met een Saoedisch paspoort via Venezuela Zuid-Amerika binnenkomen. Deze huurlingen worden ingezet bij terroristische aanslagen en andere valse vlag aanslagen. De mainstream media spelen hierbij een grote rol. De media moet dringend opgepakt worden voor hoogverraad.

Verkiezingsfraude

1:32:30 (92:30) Er zal verkiezingsfraude plaatsvinden totdat de clowns verwijderd zijn. Tot die tijd zijn verkiezingen niet betrouwbaar

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

Links naar radio-uitzending waar je ook de MP3 kunt downloaden:

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op mijn Patreon-pagina, dan de publicatie op de blog.

> Beluister de TH&I-radioshow van 8 november 2018 online of download MP3 met muziek

> Beluister de TH&I-radioshow van 9 november 2018 online of download MP3 met muziek

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 11/8/18” on Spreaker.

Listen to “Q & A show with a twist 11/9/18” on Spreaker.

Je kunt Thomas Williams steunen op:
Patreon.com/tommyw/

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Amerika. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

2 reacties

  1. Er heerst een Babylonische satanische wanorde op aarde, het duurt wel erg lang nu, ik kan me herinneren dat er jaren geleden al hosanna geroepen werd en dat het geteisem op gepakt zou worden.

  2. dank je voor jouw geweldige samenvatting. Er gebeurt zoveel dat het niet bij is te houden en ik vertrouw op jouw berichten als waarheids getrouw. Gedeeld op FB <3