In 2019 zullen we meer validatie gaan zien van de grote verschuivingen die momenteel wereldwijd gaande zijn. Veel zaken vragen om herziening. Dat geldt ook voor bepaalde geloofsovertuigingen.

Terugblik 2018

2018 is een roerig jaar geweest. Het jaar waarin de grote barsten in het controlesysteem zichtbaar begonnen te worden. Het jaar van de ‘gele hesjes’, waarbij de protesten tegen het systeem dit jaar steeds prominentere vormen zullen aannemen. De brute en gewelddadige wijze waarop de politie demonstranten te lijf gaat laat het ware gezicht van het systeem zien.

Deze demonstraties tonen daarnaast niet alleen dat steeds meer mensen inzien dat er dingen fundamenteel niet kloppen, maar een steeds grotere groep lijkt klaar te zijn voor fundamentele veranderingen. Vooral veranderingen in de verdeling van macht en rijkdom.

Het jaar 2018 gaat ook de geschiedenisboeken in als het keerpunt van een tijdperk van oorlogen naar een tijdperk van (hopelijk) duurzame vrede. Markante gebeurtenissen zijn de toenadering tussen Noord-Korea en Amerika en de terugtrekking van het Amerikaanse leger uit Syrië, Irak en Afghanistan.

In de alternatieve media was 2018 ook het jaar van Q(-anon), de groeiende lijst verzegelde aanklachten, de enorme lijst met ontslagen en aftredens. De voorbereidingen van de massa-arrestaties, denk aan de Executive Orders, de rechtszaken in voorbereiding, de uitbreidingen van Guatanomo Bay, de verschijning van gevangenisboten. Er zijn achter de schermen veel dingen gaande, waar we af en toe een glimp van opvangen.

Open staan voor een alternatieve waarheid

De verwachting is dat in 2019 veel van deze zaken bevestigd zullen worden. Of om een herziening vragen, omdat het uiteindelijk anders blijkt te zitten dan hoe het in de alternatieve media is gepresenteerd. Met veel tegenstrijdige berichten, is het steeds lastiger om te ontrafelen wat er werkelijk achter de schermen speelt.

Het wordt steeds duidelijker dat bepaalde berichtgeving onderdeel is van een informatie-oorlog. Daardoor vinden veel mensen het steeds lastiger om te bepalen wat waarheid is en wat propaganda. Of er ontstaat verdeeldheid door deze verschillende inzichten. Deze verdeeldheid wordt in mijn ogen zelfs met opzet gecreëerd. Verdeel en heers.

In die gevallen is het beter om wat meer afstand te nemen en het spektakel als toeschouwer te beschouwen. De tijd zal leren hoe dingen werkelijk in elkaar steken. Het vraagt een open mind waarbij we open moeten staan voor een alternatieve waarheid. De bereidheid om geloofsovertuigingen los te laten. Ik verwacht dat 2019 het jaar is waarin dingen ofwel gevalideerd of herzien moeten gaan worden.

Herzieningen voor deze blog

Tegelijkertijd voelde ik de afgelopen maand ook de noodzaak om de onderwerpkeuze en werkwijze voor deze blog te herzien. Om die reden ben ik gestopt met de plichtsgetrouwe, wekelijkse samenvattingen van de Truth Honor & Integrity-show. (Ik heb deze keuze verder toegelicht op mijn Patreon-pagina.) Deze vergen erg veel tijd waardoor andere belangrijke onderwerpen te vaak of te lang bleven liggen.

Bovendien geeft de primaire focus op één informatiebron een eenzijdig beeld. Het ontbreekt me aan tijd om per week voldoende artikelen te schrijven die zorgen voor een betere balans. In plaats van kritiekloos enkel de berichten van anderen te verslaan, wil ik daarom de informatie (van THI en andere bronnen) verwerken in redactionele artikelen. Waarbij er meer ruimte is voor mijn eigen visie.

Een van de onderwerpen die ik al maanden onder de loep wilde nemen, maar steeds niet aan toe kwam, is een serie artikelen over de wijdvertakte pedonetwerken in Nederland. Ik wil op Patreon een aantal persoonlijke verhalen plaatsen, die voor mij niet alleen heel bepalend zijn geweest in de wijze waarop ik met dit onderwerp ben geconfronteerd, maar ook voor de visie die ik erover heb gekregen.

Dit is ook een thema waar een maatschappelijke en juridische herziening noodzakelijker is geworden dan ooit. Het wordt tijd dat het grote publiek ervan doordrongen raakt dat pedonetwerken verweven zijn met de machtsstructuur, het justitiële apparaat en de onderwereld. Dan ontstaat er wellicht ook de noodzakelijke maatschappelijke druk om die machtsstructuur te herzien.

De noodzakelijke herziening van veel systemen

In die zin zijn er veel ‘systemen’ die herzien moeten worden. De rol van de politie en justitie bijvoorbeeld. De ontmaskering van de ware rol van politici en de tirannie vanuit Brussel, grote corporaties en geheime genootschappen. De ontmaskering en berechting van de werkelijke misdadigers achter de schermen.

Niet dat ik verwacht dat dit allemaal in 2019 gaat plaatsvinden, maar de verwachting is wel dat de voorbereidingen die in 2018 zijn gedaan, in 2019 verder uitgerold gaan worden. Aangezien Nederland wereldwijd een van de plekken is waar de Cabal het meest geworteld en established is, zal de druk — zo is mijn verwachting — vooral van buitenaf én van binnenuit moeten komen.

Maar ook andere thema’s vragen al lange tijd om herziening. De toenemende druk van de overheid om vaccinaties verplicht te stellen. Het bedrog van de farmaceutische industrie. De steeds grotere kloof tussen de mens en de natuur. De toenemende digitalisering van de samenleving. Het uitrollen van het G5-netwerk. De stille invoering van een digitaal sociaal puntensysteem. Het failliete financiële stelsel. De waarheid omtrent valse vlag-aanslagen, zoals de dossiers: 9/11, MH17 en de zogenaamde Russische collusie tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Maar er zijn vele andere dossiers waarbij de officiële versie herzien moet worden zodra de werkelijke toedracht naar buiten komt.

Zo zijn er talloze gebieden waar een herziening vereist is. Een herziening niet alleen gedragen door een kleine groep ‘wakkeren’, maar een verschuiving met steun van een kritische massa. Bij veel van deze onderwerpen zijn er initiatieven en groepen die al jarenlang strijden voor een reset of rechtvaardigheid. Ondanks de stroperige processen en moeizame vooruitgang, zullen hun inspanningen niet vergeefs zijn. Dit soort processen kosten veel tijd én een zekere vorm van bewustwording.

De bewustwording van onze ware kracht

Deze bewustwording vindt ook al jaren plaats en begint steeds meer momentum te krijgen. Daarbij lag de focus binnen de Waarheidsbeweging aanvankelijk erg op de onthullingen van het machtssysteem, de Illuminati, de Deep State en hun misdaden. Maar uiteindelijk zijn niet zij, maar wij die onze wereld kunnen creëren. Nog weinig mensen zijn zich bewust van de macht die wij, de 99%, daadwerkelijk hebben en hoe we die kunnen benutten. Dat onderdeel van het bewustwordingsproces zal in het komende jaar steeds meer de aandacht gaan krijgen.

Daarbij is het belangrijk dat we blijven vertrouwen in de veranderingen die leiden naar een betere, vreedzamere en heilzamere wereld. Ongeacht of Q oprecht is of een psy-op van de Deep State, ongeacht of Trump onderdeel is van de vrijheidsbeweging of een pion van de Cabal, ongeacht de plannen van de Cabal. Wij hebben als collectief de macht om hun macht te weg te nemen. De macht om een nieuwe wereld te creëren. Een wereld zoals wij die wensen.

De informatie-oorlog die nu gaande is, is er deels op gericht om dit vertrouwen te breken. Door tegenstrijdige informatie naar buiten te brengen en mensen tegen elkaar uit te spelen. Daardoor worden mensen niet alleen in verwarring gebracht, maar verliezen ook het vertrouwen. Het vertrouwen dat we ons allang in een transitie naar een betere en rechtvaardigere wereld bevinden. De eerste grote scheuren in het machtssysteem beginnen al zichtbaar te worden. Het belangrijkste voor nu is dat we blijven geloven dat verandering mogelijk is.

Misschien wordt dit wel onze grootste uitdaging in het nieuwe jaar.

Los van alle geopolitieke veranderingen, hoe we het komende jaar gaan ervaren hangt vooral af van de persoonlijke omstandigheden. Om die reden wens ik iedereen een liefdevol, succesvol en gezond 2019!

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

13 reacties

  • Mooi geloof en droom Wie weet…. Geloof er zelf niet zo in. Maar ja tegenwoordig kun je haast niets meer geloven. Dus ben ik wel benieuwd of de aarde écht plat is of niet.

 1. Akky van der Veer on

  Jij ook een heel vruchtbaar en openbarend 2019 toegewenst, Ella. En heel erg bedankt voor je artikelen. Hoewel ik je motivatie begrijp, mis ik de wekelijkse samenvattingen van de Thomas Williams show wel een beetje. Ik probeer nu zelf te luisteren, maar dat kost inderdaad heel veel tijd.
  We gaan het redden, Ella! Als we maar samenwerken en ons onderling niet meer laten verdelen! Samen sterk!

 2. Goed gedaan Ella.

  De primaire focus op één informatiebron een eenzijdig beeld viel mij namelijk de laatste tijd wel op.
  Nu ik dit lees heb je weer mijn volledige aandacht.
  En volgens mij heb jij ook weer iets geleerd haha.

  Wat voor spannende dingen gaan we dit jaar weer allemaal meemaken? Kom maar op 2019!

  Ik wens iedereen heel veel succes en geniet van alles om je heen!

 3. Hoi Ellaster,

  Ik ben blij te zien dat je meer je eigen pad gaat volgen. Het is zonde van je energie om anderen te vertalen en daarmee zoveel informatie te laten liggen.

  2019 moet HET jaar worden, dan kijk ik naar Amerika. Vanuit de VS gaat de verandering komen of we moeten letterlijk gaan vechten. Onze steun voor de juiste krachten binnen de VS zullen een bijdrage leveren aan de meest positieve uitkomst.

  Wij kunnen onze bijdrage leveren of twijfel brengen. Binnen de marges maken wij een verschil. Ik hoop dat je 2019 je wederom niet laat leiden door de waan van dag maar, dat je je eigen gecomprimeerde beeld blijft geven van een zoekende samenleving.

  Mijn steun heb je, Norbert, Loyalist.

 4. Waarachtige keuze om je eigen visie neer te zetten op basis van vele bronnen en gevalideerd door je Innerlijke Bron. Ik luister zelf naar Thomas Williams en bijvoorbeeld ook X22Report en uiteraard lees ik jouw blogs/nieuwsbrieven en hieruit pik ik op wat resoneert in mijn Wezenlijke Zelf. Het geeft stof tot nadenken en inderdaad merk ook ik, dat ik kennis neem van externe informatie als een observer. Wanneer het diep in mij resoneert, laad ik de informatie in, in mijn bewustzijn. En ik merk dat ik nu toe ben aan de informatie die beschikbaar is in mijn Zelf. Everything is in Divine Order Voor jou ook een Waarachtig Prachtig NU!

 5. Gelukkig nieuwjaar Ella.
  Ik ben dankbaar voor wat je deelt en begrijp de keuzes die je maakt volledig.
  Het nieuwe jaar gaat ons weer nieuwe inzichten brengen. En vooruitgang op ons collectieve pad van liefde en acceptatie.
  En daarvoor is het een essentieel onderdeel dat we alles wat ons niet meer past in het nieuwe jaar, dat we dat onder de aandacht brengen om vervolgens andere keuzes te maken.
  Jij doet daar, naar mijn mening, waardevol werk voor.
  Dank je wel.

 6. Lieve Ella, Ik wil jou ook wat kracht en energie geven, want ik ben altijd kritisch.. ook op jou werk, maar dat wil niet zeggen dat ik je werk niet waardeer! Dat doe ik zeker weten en dat blijf ik ook doen! Je keuze om meer aandacht te leggen op andere zaken dan dat je voorheen deed, vind ik een hele goede keuze en dat zal zijn vruchten ook gaan werpen. Dit zal zorgen voor meer licht op de donkere plekken. Veel licht liefde en waarheid!

 7. Héél goed Ella dat jij jouw eigen weg gaat!!! Jij hebt een eigen beeld en verband te tonen en ik kijk daar naar uit. Jouw onbevooroordeelde kijk op zaken en de rust en kalmte onderscheiden jou. Keep it going!!! Happy New Year.

 8. Bernhard Schat on

  Ohm nammo narai !
  De bewust wording van Hoge machten …

  De Heeren van het Europarlement komen voor het eerst bij elkaar om nader kennis met elkaar te maken.

  `Goedemorgen mijnheer mooi weertje vandaag …´,
  ` Nou eeehhh het regent zo hier en daar wat hard en het is me eigenlijk ietsje te warm hier .´
  Zo zou het ongeveer geklonken hebben .
  Na wat gezellig heen en weer gepraat is er besloten om er gelijk maar even een agenda puntje van te maken .
  Het praat wel gezellig, zo over het weer.
  Zo’n weerspraatje in het Europese parlement neemt nogal wat tijd in beslag en kost de Burger nogal wat .
  Dus,
  Na lang en breed beraad hebben de Heeren ons dan ook mooi weer beloofd.
  Zo hadden we dat nog niet eerder gehoord .

  De koning van België geeft zelfs ronduit toe dat hij ook liever heeft dat de heren het over het weer hebben, dan dat ze bijvoorbeeld zijn functioneren,die van de paus of ministers[presidenten] ter discussie stellen !
  Iets waar een parlement eigenlijk voor moet zijn .

  Ik denk ook dat Willem de verzwijger en andere hoge functionarissen in ons land vinden dat ze het de volgende keer in het Europese parlement maar eens over voetballen moeten gaan hebben .
  Liever het functioneren van het voetbal ter discussie stellen dan hun eigen reilen en zeilen !

  Ik denk het dan in de debatten over voetbal in het Europarlement uiteindelijk gaat tussen de Duitsers en de Italianen .
  Met dien verstande dat de Italianen de debatten over voetbal in het Europese parlement van de Duitsers zullen winnen want de Italianen hebben natuurlijk de voorzitter omgekocht …..

  Tot slot nog een complotcalculatie
  ’97 K.K.P Hereweg Groningen ; ik waarschuw voor 9/11en Sumatra Atje tsunami voor, tijdens en na mijn veroordeling .
  7 en 2×7 jaar na dato Sumatra tsunami.
  Vertrek 7 maart 2004 , 7 jaar na dato Tsunami Japan en 2×7 jaar na dato [8 maart] Donders gebliksem en bliksems gedonder …
  en,
  23 Jun 23 December Zuidlaren … St Maarten , St. Maarten met Kerst …
  Dat laatste is niet zo belangrijk zo lijkt het, maar het heeft wel zijn gevolgen!

  Nog de beste wensen voor 2019 !

  P.S. stel je eens voor dat ze ons functioneren eens ter discussie stellen in het Europarlement zonder dat ze aan de inmiddels geleverde feiten voorbij gaan !

  Bedankt voor ja aandacht !
  Sri sri Magnitude – Tsunami giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

 9. Pia Kramer-v.d.Vis on

  Goed stuk geschreven, mooi om te lezen. Voelt goed, daar moeten we het van hebben, weten is nog altijd de vraag. Pia