De Deep State, Rothschilds en Chinese Elders speelden een grote rol in het leegroven van Venezuela. Ze proberen er al een coup te plegen vanaf de tijd dat Chavez de olie-industrie nationaliseerde. Dat lijkt met de staatsgreep van Juan Guaidó te gaan lukken. Thomas Williams denkt dat hij een marionet van de Deep State is.

De afgelopen week sprak ik uitgebreid met Manuela*, een van oorsprong Venezolaanse. Zij is, net als de meesten uit haar familie, al jaren geleden uit Venezuela vertrokken. Een deel van haar familie en vrienden woont er nog en houden haar op de hoogte van de stand van zaken in het land. Ze heeft lijdzaam moeten toezien hoe haar vaderland in verval raakte.

Extreme armoede

Er heerst bittere armoede en hongersnood, vertelt ze. “Mensen sterven op straat, van de honger. Letterlijk.” Door de hyperinflatie zijn eerste levensbehoeften voor veel mensen niet meer te betalen. Er is gebrek aan van alles. Eenvoudige levensmiddelen kosten een godsvermogen. Ziekenhuizen zitten zonder medicijnen en hulpmiddelen.

Manuela vertelt: Een ziekenhuis heeft bijvoorbeeld geen rubber handschoenen of infuusmateriaal meer. Dit moet je als patiënt zelf meenemen. Maar een doos met 100 stuks rubber handschoenen kost 2 maandsalarissen op basis van het minimumloon. Mensen uit het buitenland sturen deze spullen op, wanneer familieleden naar het ziekenhuis moeten. Dan krijgt het ziekenhuis bijvoorbeeld een hele doos met rubber handschoenen of infuusmateriaal als buitenlandse donatie.”

Manuela vertelt dat om boodschappen te kunnen doen, je in de supermarkt je identiteitsbewijs moet laten zien en zowel je burgerservicenummer als je vingerafdruk moet geven. Zo kan men controleren wie wat koopt en weet men wie er nog geld heeft. Als iemand een paar maanden geen tandpasta koopt, weet men dat die persoon deze vanuit het buitenland opgestuurd krijgt. Zo ver gaat het nu in Venezuela. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de Venezolanen Maduro zat zijn. Het land is failliet.

De Deep State heeft Venezuela leeggeroofd als wraak op Maduro

Deze economische teloorgang is niet de volledige verantwoordelijkheid van Maduro, zegt Thomas Williams in de THI-radioshow van 31 januari 2019. “Het is grotendeels zo georkestreerd.” Maduro heeft na zijn aantreden in 2013 deals gesloten met Chinese investeerders. Vervolgens werden de lening en de rente verhoogd. De economie in het land stortte in en vervolgens nam men meer kapitaal in beslag, om de schulden terug te betalen. Deze IMF-tactiek is in vele landen toegepast, denk maar aan: Ierland, Griekenland, Cyprus en momenteel in Amerika. Dat is de manier waarop men te werk gaat. [1]

Na Maduro’s installatie sloot de legertop in Venezuela een contract met de Chinese Elders. Iedereen zou biljoenen uitgekeerd krijgen met de verkoop van Venezolaanse olie. De generaals wachten nu al zes jaar om uitbetaald te krijgen. De Deep State schuift Maduro de schuld in de schoenen. Daarom proberen ze hem omver te werpen en de marionet van Amerika BV. te installeren. Dit is ook een veel gebruikte tactiek. [1]

Daarnaast zorgde een zwendel-praktijk met bolivars voor de hyperinflatie in het land. Deze is geïnitieerd door de Rothschilds, die van deze zwendel enorm profiteerden. De Rothschild’s drukkerij De La Rue drukte in 2013 grote hoeveelheden Venezolaanse bolivars. Palletten vol biljetten, die in verschillende landen opgeslagen stonden, zoals in Hongarije. Deze waardeloze valuta werden verkocht aan de internet RV-groep, die er rijk mee dacht te worden.

De bolivars fuerte werden in augustus 2018 vervangen door de bolivars soberano. Oude bankbiljetten zijn daarmee waardeloos geworden. [1] Bovendien zijn de door De La Rue & Company gedrukte biljetten waardeloos, omdat ze geen goedgekeurd serienummer hebben. De informatie en documenten over deze zwendelpraktijk in Zuid-Amerika is namens de Manna World Holding Trust vorig jaar naar Interpol gestuurd. [2] De legertop en de investeerders in de RV (Revaluation) zijn de grote verliezers.

Maduro en Legertop betrokken bij internationale drugshandel

Juan Guaidó heeft de steun van het volk, Nicolás Maduro heeft vooralsnog de steun van het leger. Maduro, zijn familie en de legertop zijn allen rechtstreeks betrokken bij internationale drugshandel. Deze drugshandel ging via Cuba en de Caribische eilanden naar Amerika met steun van FARC guerrillatroepen uit Colombia.

Amerika hield vanuit militaire basissen in Cuba en Florida de situatie in de gaten, vertelt Manuela. De generaals die in het zuiden van de VS een tweede huis hadden, zijn er een aantal jaar geleden uitgezet. Met de machtsovername, vreest de legertop voor de consequenties vanwege hun betrokkenheid bij het drugskartel Cartel de los Soles.

Wat er nu plaatsvindt in Venezuela is de ontmanteling van een enorme bom. Het gaat om grote dingen die met allerlei andere zaken verweven zijn.

Manuela

Het leger heeft echter altijd een opportunistische houding aangenomen. Nu Maduro zowel onder het volk, als internationaal steeds meer steun verliest, wordt de druk op de legertop groter om van kamp te veranderen. De eerste officieren van de luchtmacht zijn al overgelopen en hebben hun steun aan Guaidó gegeven.

Maduro heeft banden met terroristische groeperingen

Manuela vertelt dat Maduro nauwe banden heeft met Iran, Hezbollah en andere terroristische groeperingen uit het Midden-Oosten. Thomas Williams bevestigt dit en wijst ook op banden met de Muslim Brotherhood. Volgens hem wordt gestolen olie vanuit Venezuela naar het Midden-Oosten verscheept. Die olie is bedoeld voor ISIS. Ook de FARC, een privéleger van de Rothschilds, zijn gefinancierd met olie- en mineralendeals, grondstoffen die uit Venezuela worden weggesluisd. De Rothschilds hopen met de illegale oliedeals ook de RV te financieren. [3]

De Russische Boeing 757 van Nordwind Airlines vloog naar Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten met een deel van de Venezolaanse goudvoorraad, die Maduro afgelopen week verkocht had, in ruil voor Euros.

Manuela vertelt ook over trainingskampen in Venezuela waar terroristische cellen worden getraind. Volgens Thomas moeten deze huurlingen (in de VS – red.) chaos en geweld creëren. Dat zijn de bendeleden van MS13 en de Muslim Brotherhood, die vanuit Oman met een Saoedisch paspoort via Venezuela Zuid-Amerika binnenkomen. Deze huurlingen worden ingezet bij terroristische aanslagen en andere valse vlag aanslagen. [4] Dit is een van de redenen waarom president Trump een muur aan de zuidelijke grens wil.

Juan Guiadó is een marionet van US Deep State

Veel erger kan het dus ogenschijnlijk niet worden. Het afzetten van Maduro lijkt dan ook de kans op verbetering van de situatie te vergroten. Venezolanen hebben weer hoop. Hoop dat de democratie in hun land hersteld wordt. Hoop op het herstel van de economie en een einde van de armoede. Hoop op een einde van het geweld tegen de bevolking. Maar Thomas Williams denkt dat dit valse hoop is. De Rothschild-factie probeert binnen Venezuela al lange tijd een coup te plegen. [3]

Venezuela ligt al sinds de tijd van president Chavez onder vuur, omdat zowel Chavez als Maduro niet bereid waren om de oliereserve van het land in handen van de Deep State te geven. [2] Chavez voorkwam dit door destijds de hele olie-industrie te nationaliseren. Aan zijn eigen bevolking verkocht hij benzine voor 9 cent per gallon (3,8 liter). De Deep State hoopt dat men in de huidige chaos zij nu eindelijk hun stroman kunnen installeren, die een rol zal spelen om het land verder leeg te roven van grondstoffen en mineralen. [1]

Thomas Williams: “Guaidó is een marionet van de Deep State in de VS.” Hij denkt dat de slechte situatie in Venezuela, met Guaidó nóg slechter zal worden. “Wanneer je denkt dat de situatie in Venezuela niet slechter kan worden, of onder Guaidó gaat verbeteren, dan vergis je je lelijk.” [1] Kijken we naar de regime changes in Syrië, Libanon, Irak en Jemen dan voorspelt dit inderdaad niet veel goeds. [5]

Laat Trump zich voor het Deep State’s karretje spannen?

Thomas uit in zijn radio-uitzending van 31 januari 2019 felle kritiek op Trump. Hij stelt dat Trump regelmatig handelt op basis van verkeerde Intel, die de Deep State aan hem geeft. Bijvoorbeeld door de Black Dragon-groep in Noord-Amerika, waarvan Nancy Pelosi aan het hoofd staat. Thomas hoopt dat Trump in de toekomst minder naar de Deep State clowns zal luisteren. Ze spelen hem uit.

Ook brengen ze leugens de wereld in, om de druk verder op te voeren, zoals het gerucht dat Trump van plan zou zijn om Maduro te laten doden. Dit kreeg hij te horen via de Colombiaanse regering en de maffia. Het is echter een leugen want het contact tussen Trump en Maduro is door John Bolton geblokkeerd, aldus Thomas. [1]

De Deep State zal het niet nalaten om de lont in het kruitvat te gooien. Toch verwacht ik geen militaire interventie. Een diplomatieke oplossing ligt meer voor de hand. Met de populariteit van Guaidó is Maduro’s positie onmogelijk gemaakt. Hij zou alleen aan de macht kunnen blijven door nog meer repressie, intimidatie en geweld. Zodra een substantieel deel van het leger overloopt naar het andere kamp, is er voor Maduro geen andere optie dan om het land te verlaten.

Maduro krijgt misschien politiek asiel in Rusland

Manuela vertelde dat er vorige week een Russisch toestel van Nordwind Airlines op de presidentiële landingsbaan van het vliegveld in Caracas gestationeerd was. Putin fingeert goede vriendjes met Maduro te zijn. Men zou een deal bespreken waarbij Rusland overweegt Maduro politiek asiel te verlenen, denkt Manuela. Hij zou dan in zijn huis in Moskou kunnen verblijven zonder het risico om uitgeleverd te worden. Op die manier kan men Maduro buiten spel zetten en speelt men Guaidó in de kaart.

Het heeft wellicht ook te maken met de schulden die Venezuela nog bij Rusland heeft uitstaan. Geruchten dat afgelopen week een deel van de goudvoorraad in het Nordwind toestel is geladen, zijn inmiddels bevestigd. Venezuela heeft 15 ton goud verkocht aan Noor Capital, gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten, in ruil voor Euros. [6] [7] Afgelopen week vloog het eerste Nordwind toestel naar Abu Dhabi. Heel ‘toevallig’ bracht de paus een paar dagen later een pauselijk bezoek aan Abu Dhabi. Geen enkele paus had dit Arabische schiereiland ooit eerder bezocht. [8] Een groot deel van het Venezolaanse goud ligt overigens al in de Vatican Bank, die het land eerder leeggeroofd heeft. [1]

Listen to “Truth, Honor & Integrity show 1/31/19” on Spreaker.


Vanaf 1:09:00 (69:00 minuten) tot 1:27:00 (89:00) vertelt Thomas Williams in de Truth, Honor & Integrity-show van 31 januari 2019 wat er achter de schermen plaatsvindt in Venezuela en hoe dit verband houdt met andere zaken.

Manuela hoopt dat Guaidó voor de verbeteringen zal zorgen waar iedereen in Venezuela naar snakt. Ze hoopt dat ze in de nabije toekomst haar land weer kan bezoeken. Ze staat inmiddels op een zwarte lijst van bannelingen die het land nu niet meer inkomen. Een maatregel van Maduro om buitenlandse inmenging verder te beperken.

Hoe dan ook blijft het koffiedik kijken wat er werkelijk achter de schermen speelt en hoe de Venezolaanse crisis zal uitpakken. Laten we hopen dat er binnenkort échte vrije verkiezingen komen. Als daarbij de politieke gevangenen vrijgelaten worden, zou het wel eens een kwestie kunnen zijn van: “Twee honden vechten om een been en de derde gaat er mee heen…” Laten we hopen dat alles een positieve wending krijgt en dat dit geen valse hoop blijkt te zijn.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Editorial credit header image: Ruben Alfonzo / Shutterstock.com
Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Bronnen en voetnoten
[1] Truth, Honor & Integrity-show van 31 januari 2019, 1:09:00 (69:00) en 1:15:30 (75:30) minuten
[2] Truth, Honor & Integrity-show 24 mei 2018, 1:23:00 (83:00)
[3] Truth, Honor & Integrity-show van 9 augustus 2018, 1:09:50 (69:50) minuten.
[4] Truth, Honor & Integrity-show 9 november 2018, 1:16:20 (76:20)
[5] Bovendien: Venezuela, elite hebben schijt aan wetten, Rusland ruggensteun voor Maduro
[6] Venezuela Has 20 Tons of Gold Ready to Ship. Address Unknown
[7] Venezuela plans to fly central bank gold reserves to UAE – source
[8] Pope Francis arrives in Abu Dhabi on first papal trip ever to Arabian Peninsula where Islam was born
*) De naam Manuela is gefingeerd vanwege privacyredenen

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

2 reacties

 1. Lieve mensen
  bedankt voor jullie openheid en waarheid te publizieren. Vind ik echt tof en cool van jullie. Doe zo voort is echt topi.
  Vind ik echt krachtig en moedig van jullie. Ben echt trots dat er zo mensen bestaan.
  Vriendelijke groetjes
  Marianne Scheffer – Gsteiger

 2. Hoi Ella,

  Dankjewel voor de service naar anderen door de waarheid te vertellen van wat er allemaal gaande is in de ruimte/tijd van het nu. Ik zou graag op de hoogte willen worden gehouden wanneer er nieuwe berichten zijn.

  I leave you in the love and the light of the one infinite creator.

  Mind/body/spirit complex Daan