Lotgenotenbijeenkomst seksueel misbruik / mishandeling

1

Op 23 februari is er door Dominique weer een lotgenotenbijeenkomst georganiseerd voor slachtoffers van seksueel misbruik en of mishandeling. Lotgenoten kunnen vrijuit over hun ervaringen spreken in een ontspannen setting. Vaak zijn slachtoffers door het misbruik in een isolement geraakt. Het kunnen delen van ervaringen is daarom van cruciaal belang. Ook kunnen lotgenoten elkaar helpen en inspireren om vooruit te kijken naar de toekomst.

  • 23 februari
  • Locatie: Clubhuis Tiel
  • Adres: Peppellaan 6, Tiel 
  • Tijd: 10.00 tot 16.00

Voor wie?

  • Lotgenoten seksueel misbruik of mishandeling
  • Mannen en vrouwen van jong tot oud
  • Partner of familie ook van harte welkom

Sprekers

  • Drs. A van der Knaap
    Zij zal deze dag een lezing geven over hoe (slechte) jeugdervaringen invloed hebben op de hersenen en hierdoor op het leven.

Wil je ook komen?

Iedereen is welkom na aanmelding. Meld je aan via: geloofinons@gmail.com

Wil je deze lotgenotengroep steunen?

Deze lotgenotenbijeenkomst is verzorgd met koffie, thee en lunch en wordt kosteloos aangeboden door Brood en Banketbakkerij Jan Pieter Duin. Met extra fondsen kunnen Dominique en haar compagnons nog meer initiatieven opzetten. Een kleine donatie is tevens een hart onder de riem voor de mensen die in het verleden door menig organisatie in de steek zijn gelaten. Laat je hart spreken.

Voor donaties en meer informatie kun je een email sturen naar: geloofinons@gmail.com

Share.

About Author

1 reactie