Trump schijnt te worden gechanteerd met compromitterend materiaal. Het is de zoveelste poging om hem af te zetten. Bij alle politici en topambtenaren schijnt chantage een rol te spelen. Intussen pleiten sommige topambtenaren voor het verder verfijnen van een wereldwijd spionagenetwerk.

Dit artikel is deels gebaseerd op een beknopte samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 14 maart 2019 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Wordt Trump gechanteerd door de Deep State?

Op 4 maart 2019 bracht Benjamin Fulford naar buiten dat Trump wordt gechanteerd door middel van compromitterende beelden. In twee eerdere Truth, Honor & Integrity radio-uitzendingen heeft Thomas Williams zijn zorgen uitgesproken over de rol van president Trump. Hoewel hij aanvankelijk leek samen te werken met de Manna World Holding Trust, lijkt het er nu op dat Trump bij een aantal zaken in zee gaat met de Deep State.

Zo ging Trump een aantal weken geleden naar Vietnam om daar de Noord-Koreaanse leider te ontmoeten. Dat ging in tegen het advies van het Manna-team. Trump had ingestemd om een deal te sluiten met de Dragon-groep, die de bouw van de muur zou financieren. De financiering van de Amerikaanse muur was eerder echter al toegezegd door de Manna World Holding Trust.

Over de reden van deze opmerkelijke draai van Trump blijft het vooralsnog speculeren. Het zou kunnen dat — zoals Benjamin Fulford naar buiten brengt — Trump wordt gechanteerd en zwicht voor de eisen van de Deep State.

> Lees de gehele samenvatting van de THI-shows van 28 februari en 7 maart op mijn Patreon-pagina

Chantage om politici te controleren

Het lijkt een wereldwijde praktijk om politici te chanteren met compromitterende foto’s. Ook in Nederland vindt dit soort praktijken plaats. Politici en topambtenaren worden verleid om naar speciale feesten te gaan. Daar zijn prostituees aanwezig om de hoge pieten te vermaken en natuurlijk veel drank en drugs om iedereen in de ‘juiste’ stemming te brengen. Het kunnen ook mannelijke prostituees zijn. Er staat voor elke voorkeur wel iets op het menu.

En dan zijn er ook de feesten met kinderen. Kindseksslaven. Die leveren de meest compromitterende beelden op. Niet iedereen doet hieraan vrijwillig mee. Want als iemand gedrogeerd in bed wordt gefotografeerd met ontklede kinderen, valt er later heel wat uit te leggen. Ik hoorde laatst over een fotograaf die op een dergelijk feest moest fotograferen. Er waren vier tenten op het feest. Het pedofeestje vond plaats in tent nummer vier. Hij mocht niet zijn eigen camera meenemen, maar kreeg er een te leen die hij na afloop moest inleveren.

Op deze manier worden politici, topambtenaren en justitiemedewerkers gechanteerd. Wie mijn artikelen heeft gelezen over de corruptie binnen justitie en de betrokkenheid van topambtenaren en andere sleutelfiguren bij pedonetwerken, kan de conclusie trekken dat dit ook in Nederland gebeurt. Het verklaart waarom de Demmink-zaak is gelopen, zoals deze is gelopen. Hij schijnt een zwartboek met compromitterende dossiers bij te houden. Dat verklaart waarom de daders in veel pedozaken vrijuit gaan en Baybasin nog steeds gevangen zit.

Steven Mnuchin is aanvoerder van lastercampagne tegen Trump

1:34:25 (94:25) Volgens Thomas Williams speelt Steven Mnuchin (hoofd van de Treasury) in Amerika een vergelijkbare rol. Dat verklaart waarom Mnuchin na zijn meermaalse ontslag, toch steeds aanblijft en zijn ‘security clearance’ terugkrijgt. De Deep State ligt weliswaar onder vuur, maar heeft zeker niet alle macht verloren. Volgens Thomas Williams speelt Steven Mnuchin een sleutelrol in een nieuwe lastercampagne om Trump onderuit te halen of voor het karretje van de Deep State te spannen.

“Ze hebben allemaal en ik bedoel ook allemaal, belastend materiaal met viezigheid van elkaar.” Dit kan op elk gewenst moment worden ingezet, met als doel bepaalde mensen te verwijderen. Ze zoeken altijd naar zakelijke wanpraktijken of seksuele indiscretie. Dat kan dan als hefboom worden gebruikt om mensen onder druk te zetten.

Er schijnen ook belastende bewijzen over Trump in omloop te zijn. Thomas Williams: “Er is geen bewijs dat de claims ondersteunt dat het kinderen betreft. Dat wil ik duidelijk maken. Geen. Maar het is voldoende om de publieke opinie te beïnvloeden.” Bepaalde figuren binnen de Deep State verzamelen dit materiaal om Trump te verwijderen. Thomas Williams vindt het tijd om de drijvende kracht achter deze lastercampagne zelf te ontmaskeren.

Organiseren van pedofeestjes

1:38:00 (98:00) “Een hooggeplaatste man is net zijn vrouw kwijt geraakt. Ze kwam erachter wat hij heeft gedaan en heeft hem verlaten. Het videomateriaal is vertoond aan de mensen die de zaak onderzoeken, maar ook aan zijn vrouw. Dezelfde man chanteert ook zijn hele afdeling. Hij is de man waar men naartoe gaat en degene die dit soort seksfeestjes organiseert. Zodat niemand z’n mond opendoet. Op deze feestjes komen jonge meisjes, rond de leeftijd van 10-13 jaar. Velen van hen huilen en zijn erg overstuur over wat er gebeurt en hoe ze in deze situatie zijn terecht gekomen.”

“De meisjes worden in het midden van de kamer gebracht en hun klanten kiezen iemand uit met wie ze seks willen hebben. Deze specifieke man, de organisator, is betrapt op video met een 13-jarig meisje dat erg van streek was. Zijn vrouw heeft het nu ook gezien. (…) Deze persoon is Steven Mnuchin. Het hoofd van het Ministerie van Financiële zaken.”

Omdat zoveel betrokkenen zijn gefilmd tijdens hun seksuele daden, zijn ze bang om te getuigen. Ook al is niet iedereen betrokken bij pedofilie. Ze willen echter hun affaires geheim houden: seks met escortdames, homoseksuele contacten of seks met kinderen. Daarom zit het systeem potdicht; men weet allemaal smerigheid van elkaar.

Volgens Thomas Williams misbruikt Steven Mnuchin niet alleen tienermeisjes, maar blokkeert hij ook fondsen voor het volk. Hij is van mening dat hij onmiddellijk moet worden gearresteerd. In dat geval kan hij voor hoogverraad worden veroordeeld.

Vergaande spionage op de eigen bevolking

1:46:20 (106:20) Boundless Informant is een belangrijke data-analyse- en visualisatie-tool die wordt gebruikt door de NSA. Het biedt NSA-medewerkers een visueel overzicht van alle metadata die wereldwijd is verzameld. Edward Snowden lekte dit destijds en toont aan dat regeringen hun eigen bevolking wel degelijk bespioneren.

Door middel van Five Eyes (in werkelijkheid zijn het negen ‘ogen’, of beter gezegd landen) bespioneert de geheime dienst van een bepaald land de bevolking van een ander land. Achter de schermen werken deze geheime diensten samen en wisselen onderling data uit.

1:52:33 (112:33) De eerste publicaties over Boundless Informant toonden diverse screenshots van verschillende Europese landen. Onder andere Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland en waarschijnlijk ook Noorwegen (belangrijke locatie voor de NAVO). Alleen al in Duitsland is data verzameld van 552 miljoen telefoon- en internetberichten, zoals Der Spiegel in juli 2013 publiceerde. Le Monde toonde door middel van een grafiek aan dat in Frankrijk 70 miljoen telefoonmetadata was verzameld. In Nederland ging het om ‘slechts’ 1,8 miljoen* telefoonmetadata (NRC).

*) Thomas is van mening dat deze cijfers zijn gemanipuleerd en dat het in werkelijkheid om veel grotere aantallen gaat.

De Boundless Informant-grafieken die in diverse Europese kranten zijn gepubliceerd, toonden aanvankelijk de telefoongesprekken die de NSA had onderschept. Men probeerde de onthullingen te bagatelliseren door te stellen dat het ‘slechts’ ging om metadata. Ook verschool men zich achter de claim dat het zou gaan om spionage door een buitenlandse dienst. In werkelijkheid verzamelde men in onderling overleg data voor het wereldwijde surveillancesysteem. Het heeft allemaal niets te maken met terreurbestrijding.

De keerzijde van open source technologie

2:01:00 (121:00) Boundless Informant levert gratis open source software, die toegankelijk is voor alle ontwikkelaars. Open source technologie om data te verzamelen. Zelfs de bitcoin technologie is onderdeel van een NSA-programma waarmee metadata wordt verzameld. De data die met Boundless Informant wordt verzameld, wordt onder andere gebruikt om bedrijven om zeep te helpen. In plaats van ‘vijf ogen’, of ‘negen ogen’, heeft men met deze technologie miljoenen ogen die de data verzamelen.

Allemaal ten behoeve van een controlesysteem, dat pleit voor een geldloze maatschappij en cryptovaluta. Dit controlesysteem komt er door wijdverspreide spionagetechnieken achter wie een bedreiging zijn voor het systeem. Thomas heeft dan ook hevige kritiek op de open source technologie waar (voormalig) CIA-agent Robert David Steele voor pleit.

Regelmatig verschijnt de (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

> Beluister de TH&I-radioshow van 14 maart 2019 online of download MP3 met muziek

Listen to “3/14/19 Truth, Honor & Integrity show” on Spreaker.

Je kunt Thomas Williams steunen op:
Patreon.com/tommyw/

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Amerika. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

2 reacties

  1. Bedankt voor de vertaling Ella, we gaan het qllemaal meemaken, we wachten al jaren dus nog een jaar kan er wel bij. Helaas zijn er mog teveel mensen die niet geloven in pedonetwerken, anderen raken zo van slag dat je maar liever niets meer stuurt en weer anderen zitten zelf in een moeilijke situatie.
    Ik stuur regelmatig emails naar de 2e kamer, niet dat het veel uitmaakt, maar toch. Misschien een open brief over pedopolitici aan de 2e kamer.