De Joodse lobby is nog steeds heel machtig, in zowel de Amerikaanse als de internationale politiek. Zogenaamde tegenstanders sloten achter de schermen geheime oliedeals. Voor Trump is de Joodse steun en agenda nog steeds van levensbelang. Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 11 april 2019 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Trump krijgt steun vanuit de Joodse lobby

1:01:10 (61:10) Trump sprak afgelopen zaterdag voor Joodse Republikeinen en claimde dat een Democratische overwinning in 2020 desastreus zou zijn voor Israël. Tijdens deze speech prees Trump twee voorheen verdeelde acties aan: het verplaatsen van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem en het erkennen van Israëlische soevereiniteit betreffende de Golanhoogten.

“We gaven jullie iets dat je wilde. In tegenstelling tot andere presidenten, hield ik mijn belofte.” (Trump ontving een staande ovatie voor de verplaatsing van de ambassade en erkenning van de Golanhoogte.)

Donald Trump tijdens jaarlijkse bijeenkomst van de Republikeinse Joodse Coalitie

De RJC (Republican Jewish Coalition) die Trump in de presidentiële verkiezingen in 2016 steunde, werd gesponsord door Sheldon Adelson, een casino-magnaat en megasponsor. Sheldon Adelson en zijn vrouw kregen een staande ovatie toen ze de balzaal inliepen. Adelson gaf Trump in 2016 $30 miljoen voor zijn campagne. Dat werd opgevolgd door de donatie van $100 miljoen in 2018. Miriam Adelson kreeg de Presidential Medal of Freedom-onderscheiding.

“Ik weet dat de Republikeins-Joodse coalitie zal helpen om onze partij wederom naar een historische overwinning te leiden. We hebben meer Republikeinen nodig. Laten we er voor gaan, zodat we alles kunnen winnen. Joodse kiezers zijn vaak liberaal, maar Republikeinen hopen het gat te dichten.”

Trump verklaart Iraans leger als een terroristische organisatie

President Trump heeft de Iraans elite Revolutionary Guard Corps (IRGC) aangemerkt als een buitenlandse terroristische organisatie. Het is de eerste keer dat de VS het leger van een andere natie heeft gelabeld als terroristische organisatie.

Orthodoxe Joden zijn al lange tijd erg kritisch op Israël en het Zionistische beleid. Hier demonstreren orthodoxe Joden in New York tegen de Iran-deal in 2015. Foto: a katz | Shutterstock.com

Iran nam vergelding door de Amerikaanse troepen in het Midden-Oosten als terroristische organisatie te verklaren. De spanningen tussen Washington en Teheran zijn opgelopen sinds Trump zich uit het internationale Iraanse nucleaire verdrag heeft terug getrokken.

Een aantal van de IRGC (Revolutionary Guard Corps) en aangesloten entiteiten zijn al door Amerikaanse sancties getroffen voor vermeende toenemende activiteiten, steun voor terrorisme en mensenrechtenschendingen.

Trump zei: “Deze ongekende stap, geleid door het ministerie van Buitenlandse Zaken, erkent de realiteit dat Iran niet alleen een staatssponsor van het terrorisme is, maar dat de IRGC actief deelneemt aan, het terrorisme financiert en promoot als een instrument voor staatsmanschap.”

Het lange termijnplan voor het conflict met Iran

Geheime oliedeal met Iraanse Khomeini

1:23:40 (83:40) De issues met betrekking tot Iran, Israël, Saoedi Arabië en Jemen gaan allemaal over scheepvaartroutes. En vandaar het vorstendom, ook wel bekend als Tel Aviv, vanwege de Jaffa-haven. Ayatollah Khomeini (Iran), Netanyahu (Israël), Bush (Amerika) en de Saoedische prinsen, waren allemaal onderdeel van een geheime deal om goedkope olie uit Iran te exporteren.

Khomeini was voorheen ook een Trustee van de Trust (een van de 500-600 wereldwijde Trustees, voordat deze in handen kwam van Kim). De deal was besloten om zo olie vanuit Irak en Iran te kunnen verdonkeremanen. Maar de voorwaarden en benodigde omstandigheden vereisten een vijand en vervolgens een militaire aanwezigheid in de regio, om het allemaal voor mekaar te krijgen. Irak werd erin geluisd om Koeweit binnen te vallen. Koeweit was tevens een uitvoerhaven en belangrijke scheepvaartroute voor de olie. Dit alles leidde tot de Eerste Golfoorlog.

Nucleaire dreiging van Iran onderdeel van Israëlisch plan

Iran was al in de jaren ’90 aangewezen als de toekomstige boeman. Daar waren de vier hierboven genoemde landen allemaal bij betrokken, inclusief Khomeini van Iran zelf. In 1984 zijn er reeds nucleaire wapens aan Iran verkocht. Door Israël. “We hebben het bewijs op papier,” zegt Thomas.

Dus ondanks alle retoriek en angstzaaiierij naar de Joodse bevolking — dat Iran Israël zal aanvallen met nucleaire wapens — gaat men voorbij aan het feit dat de Israëlische leiders deze nucleaire wapens 35 jaar geleden zelf aan Iran hebben verkocht. Iran hoeft zelf helemaal geen kernwapens te bouwen, want Israël gaf ze aan hen.

Iraans conflict dient Israëlisch belang

Het is allemaal onderdeel van een toneelspel. Een lucratief roofspelletje en de reden waarom je nooit de beschuldigde vinger naar bepaalde landen kunt wijzen. Dit gaat ook niet zozeer om de landen zelf, maar de programma’s en de marionetten-lakeien die er achter zitten. Khomeini, Netanyahu, Bush en de Saoedische prinsen zijn allemaal marionetten-lakeien en komen niet eens in de buurt van de top van het controlesysteem.

Oliehandel houdt wereld in gijzeling

Deze vier groepen kregen hierdoor de oliehandel in handen en de havens om de olie te verschepen. Het Amerikaanse aandeel gaat naar Houston Texas. Hierbij is ook Aramco betrokken. Deze vier groepen krijgen olie voor $25 per vat. Soms zelfs gratis. Om het vervolgens voor de dubbele prijs of meer te verkopen.

Wat zijn de werkelijke kosten om olie te produceren? Het opzetten van een boorplatform kost ongeveer $10 miljoen, daarna kost de productie van één vat olie ongeveer $1. Vervolgens buiten ze landen en mensen uit met de olieverkoop. Dat alles voor gedateerde technologie, die al 100 jaar geleden vervangen had kunnen zijn voor moderne technologie. (E*: plasmatechnologie van Nikola Tesla)

Joodse lobby, Joodse belangen en oliedeals

De Gazastrook is geannexeerd, omdat dit ook een kustplaats is en tevens een enorm gasveld herbergt. Op de Golanhoogten ontdekte men in 2005 een enorm gas- en olieveld. Het belangrijkste bedrijf daar is Genie Oil. Het hoofd van dat bedrijf is Howard Jonas. Hij is in New York geboren en Joods. Netanyahu zorgde ervoor dat hij de exclusieve rechten kreeg om in het gebied olie te winnen. Ondanks dat het soeverein grondgebied was, dat niet aan Israël toebehoorde.

Howard Jonas is ook het hoofd van IDT Media (een Amerikaans bedrijf gevestigd in New Jersey). Van de 5000 werknemers die in het bedrijf werkzaam zijn, is 25-40% (orthodox) Joods. Dit terwijl de demografische cijfers in Amerika aantonen dat slechts 2% van de Amerikanen Joods is.

Thomas: “Het is zo opgezet dat alles binnenshuis blijft. Het gaat allemaal om de deals. Huis met een hoofdletter H geschreven, van de Huizen* aka bloedlijnen.”

*) Bijvoorbeeld: Huis van David, Huis van Habsburg, Huis van Rothschilds en Israël

Opzienbarende ontslagen en aftredens

Gepoogde couppoging Venezuela vastgelopen

1:14:00 (74:00) Terwijl de geplande regime-change in Venezuela langzaamaan afbrokkelt, heeft de VS sancties opgelegd aan 35 schepen en bedrijven die betrokken zijn bij de olietransport van Venezuela naar Cuba.

De Treasury Secretary Steven Mnuchin heeft Cuba ervan beschuldigd een reddingslijn te verschaffen aan het illegale regime (van Maduro – red.). Washington heeft eind januari de zelfverklaarde president en oppositieleider Juan Guaidó erkend als interim president. Maar pogingen om hem in die machtspositie te installeren zijn vastgelopen. Dit omdat de politie en met name de generaals in het leger, er achter zijn gekomen dat ze de beloofde miljoenen dollars (in ruil voor hun Dinars) niet uitbetaald zullen krijgen. (E*: Deze belofte was onderdeel van de befaamde en immer falende RV) Ze zijn nu van tactiek veranderd. Ook blijft een deel van de bevolking loyaal aan de zittende president Maduro.

Thomas: “Wat dit bericht je vertelt is dat ‘Steven Mnuchin & Company’, het buitenlandse beleid van dit land bepalen. Niet Trump. (…) Maar Mnuchin die anderen verwijt een illegaal regime te vormen, is zo ongeveer het hoogtepunt van hypocrisie.” Thomas heeft in de wandelgangen vernomen dat verschillende mensen in het team van Mnuchin ingestemd hebben om af te treden.

Teamleden van Treasury Secretaris Steven Mnuchin stappen op

1:05:00 (65:00) Treasury Secretaris Steven Mnuchin staat op punt om twee van zijn meest vertrouwde assistenten te verliezen, juist nu Democratische Afgevaardigden de druk op zijn afdeling opvoeren, om de belastingaangiften van president Donald Trump vrij te geven.

Eli Miller stafchef bij de Treasury en een voormalige ambtenaar van de Trump-campagne, zal volgende week het departement verlaten. In een verklaring noemt Steven Mnuchin Eli Miller een instrumenteel leider die “voortdurend aan mijn zijde stond en moeilijk te vervangen is.”

Assistent Secretaris van de Treasury voor Publieke Zaken, Tony Sayegh, is ook van plan om eind mei te vertrekken en interviewt kandidaten voor zijn vervanging als de belangrijkste communicatieambtenaar van het agentschap.

Het ontzichtbare ontslag van Steven Mnuchin

Al in oktober 2018 bracht Thomas Williams naar buiten dat Steven Mnuchin ontslagen was. Maar hij werd door de Deep State opnieuw in het zadel geholpen. De Deep State gaf Mnuchin de afgenomen security clearance weer terug. Dit laat zien dat Trump niet de échte macht heeft. Desondanks lijkt het doek voor Steven Mnuchin te gaan vallen. Dit is ook af te leiden van de recente onthullingen, dat Steven Mnuchin een belangrijke rol zou spelen in een kinderprostitutienetwerk en tienermeisjes zou misbruiken.

De ontslagen en aftredens binnen zijn team zijn een indicatie van een transitie die achter de schermen gaande is. Volgens Thomas Williams en Tank vervult Steven Mnuchin op dit moment nog slechts een ceremoniële rol.

Secreateris van Homeland Security stapt op

1:06:20 (66:20) De Secretaris van Homeland Security, Kirstjen Nielsen, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van Trump’s controversiële beleid in grensbewaking, heeft ontslag genomen.

Kirstjen Nielsen was verantwoordelijk voor de implementatie van de voorgestelde muur en de scheiding van migrantengezinnen. Ze verdedigde het grensbeleid zoals het vasthouden van kinderen in een met hekwerk afgescheiden ruimte. Dat laatste leidde tot een sterke veroordeling en intens verhoor door Democraten in het Congres.

Directeur van de Secret Service treedt af

1:07:40 (67:40) Randolph ‘Tex’ Alles, de directeur van de Secret Service, treedt af. Zijn aftreden is onderdeel van de recente opschudding bij het departement van Homeland Security en is in navolging van het ontslag van Secretaris Kirstjen Nielsen.

Bronnen vertelden Fox News op maandag dat Randolph Alles tien dagen geleden bericht kreeg om een ‘exit plan’ voor te bereiden. Dit was het signaal dat er een op handen zijnde transitie in leiderschap op het Department of Homeland Security gaande was. Randolph Alles werd verteld dat hij bereid moest zijn om zijn positie als hoofd van de Secret Service te verlaten als onderdeel van die transitie.

Thomas somt op:

  • Secret Service
  • Department of Homeland Security
  • Treasury

Verbind deze dingen allemaal met elkaar…

Hulpfondsen aan getroffen Amerikaanse gebieden steeds geblokkeerd door de Deep State

1:17:00 (77:00) Het Rampenhulp-wetsvoorstel is in de Senaat geblokkeerd. De reden is dat de Democraten in het Huis van Afgevaardigden hun eigen wetsmaatregelen erdoor proberen te drukken. Het plan omvat miljoenen dollars voor het door stormen getroffen Mid-Westen van de Verenigde Staten. Eerdere hulpfondsen voor de getroffen gebieden zijn november vorig jaar geblokkeerd door Steven Mnuchin, Hillary Clinton, Citadel en de Wise Group, een spin-off van Citadel. Zij bestormden eind vorig jaar het gebouw van de Treasury, om te voorkomen dat de Manna World Holding Trust 105 miljard dollar kon overmaken naar de rampenhulpfondsen. Deze fonden zouden onmiddellijk voor de mensen beschikbaar zijn. (THI-show van 15 november 2018, om 59:00 minuten)

De Rothschilds vertelden ‘Mnuchin & Co.’ dat zij de fondsen voor het noodfonds zouden leveren. Maar net als bij de RV, wacht men nog steeds op het beloofde geld. Thomas benadrukt dat men enkel buiten deze hiërarchie-structuur hulp kan krijgen. Hij verwacht dat het omzeilen van deze hiërarchie-structuur nu ook op gang komt.

Arrestatie Assange kan positief uitpakken

“De arrestatie van Julian Assange en zijn uitlevering zou wel eens een lichtpuntje voor de alternatieve gemeenschap kunnen hebben.”

1:19:20 (79:20)

Banken zijn zelf grote verliezers na blokkeren van Trust-fondsen

1:19:40 (79:40) Kim (Trustee van de Manna World Holding Trust) deed afgelopen week een poging om de banken weer vlot te trekken, om daarmee uit de impasse tussen het oude en nieuwe financiële systeem te komen.

Tank zegt daarover in zijn videobericht: Kim heeft geld op de banken gestort, die op het punt stonden van een economische ineenstorting. Ze heeft het kapitaal echter terug moeten trekken, omdat de banken wederom de financiering van de projecten blokkeerden.

De banken gaven hun eigen aandeel vrij, maar niet het deel wat bestemd was voor de projecten. Waarschijnlijk wilde men het gebruiken om de RV (revaluation) te financieren, die afgelopen woensdag zou plaatsvinden. De geplande RV is uiteraard mislukt.

Banken kwamen beloftes niet na

1:21:00 (81:00) De banken gaven garanties en beloftes, maar stelden alles uit, omdat ze allemaal wachten op de befaamde RV. Toen die RV faalde, kwamen ze met allerlei excuses om de transacties uit te stellen en kwamen hun beloftes wederom niet na. Kim heeft toen de fondsen weer teruggevorderd en teruggestort in de Trust. “Misschien zullen er strengere maatregelen genomen worden. De tijd zal het leren,” aldus Thomas.

Dit alles zorgde ervoor dat de banken wederom ernstige liquiditeitsproblemen hadden. Vervolgens deed Kim de banken een nieuw voorstel om ze opnieuw te financieren. 80% van de fondsen is bestemd voor humanitaire projecten, 20% kunnen ze benutten om hun liquiditeit weer op peil te brengen. Voorheen kregen de banken 50%, maar omdat ze hun beloftes niet nakwamen heeft Kim het aandeel voor de banken teruggebracht tot 20%. Het is een take-it-or-leave-it-deal. In het nieuwe voorstel kunnen de banken pas bij hun kapitaal komen, nadat het geld voor de projecten is vrijgegeven (zie ook videoverklaring van Tank).

Wanhoopsdaad van HSBC gedwarsboomd door de Manna World Trust

HSBC in Londen probeerde een historische (of beter gezegd hysterische) hefboomfinanciering van 10 triljoen dollar aan obligaties door te voeren. Dit werd geweigerd omdat de vereiste toekenningsnummers ontbraken. Nummers voor nieuwe biljetten kunnen enkel door de Trust toegekend worden.

Speelruimte voor Deep State verkleind

1:22:50 (82:50) Diverse overheidsinstanties en agentschappen werden door Kim op de hoogte gebracht dat — vanwege het in gebreke blijven om het financiële systeem in Amerika te beschermen — hen de toegang tot inzage in het financiële systeem is ontzegd. De speelruimte binnen de financiële sector om aan te blijven rommelen is verder verkleind. Ze mogen eveneens geen boekhouding meer voeren.

Rothschilds overwegen zich terug te trekken

3:10:00 (190:10) Er zijn geruchten dat tijdens een recente vergadering op hoog niveau, de Rothschild-familie heeft ingestemd om af te treden en zich volledig terug te trekken.* Dit gerucht moet nog wel bevestigd worden. Indien dit daadwerkelijk het geval is (en daar ziet het wel naar uit, denkt Thomas), betekent dit een grote wereldwijde verschuiving. Het heeft grote implicaties die in voordeel van de mensheid kunnen uitpakken. De RV zal voorgoed in het verdomhoekje verdwijnen.

(E*: Het Manna World Trust team heeft insiders die toegang hebben tot hetgeen tijdens deze ‘vergaderingen op hoog niveau’ besproken wordt.)

Dit betekent niet automatisch dat hun knechtjes zich ook zullen terug trekken. Maar net als bij de dood van Bush sr., hebben de knechtjes niet dezelfde invloed. De vraag is wat deze volgers nog zullen doen en kunnen doen zonder hun ‘goden’. Ze krijgen in ieder geval de kans om over te lopen naar het team van de Manna World Holding Trust.

E*: Of de Rothschilds zich op korte termijn wel of niet zullen terugtrekken, het feit dat ze overwegen om dit te doen, is een teken dat ze in het nauw gedreven zijn. Dat is hoe dan ook winst. De overweging tot overgave was 5 jaar geleden nog volstrekt ondenkbaar. Het betekent dat er op financieel gebied een enorme verschuiving heeft plaatsgevonden.

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

> Link naar radio-uitzending waar je ook de MP3 kunt downloaden

> Je kunt Thomas Williams steunen op Patreon

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in Florida. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Header foto: a katz | Shutterstock.com | Thousands rallied in Times Square New York to oppose the President’s proposed nuclear deal with Iran.
Share.

About Author

1 reactie