Nu het Pentagon van kamp veranderd is en de bankiers hun fondsen vanuit de Manna World Holding Trust blokkeren, heeft de Deep State er een nieuwe tegenstander bij. De bankiers proberen op allerlei manieren de fondsen te blokkeren of confisqueren. Maar hun middelen beginnen langzaamaan op te raken en ze komen steeds meer in het nauw. De wanhoop neemt toe. Met alle verschuivingen in de machtsstructuur zou dit wel eens tot een interessante situatie kunnen leiden. 

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Oproep aan politie schuldig aan politiegeweld

83:15   Thomas geeft een waarschuwing aan de politieagenten in Frankrijk: “De geschiedenis zal niet mild op je terugkijken. Het schoppen en slaan van kinderen en ouderen. Je zult herinnerd worden als degene die de onvermijdelijke vooruitgang tegenhield. De meeste mensen zullen het onthouden en je aanwijzen als schuldige. Maar helaas zullen sommige mensen nogal slecht op je reageren en je zult een hoge prijs moeten betalen. De politie is de frontlinie om hun systeem te bewaken, niet het onze. Het systeem dat tegen ons — en ook tegen jou — werkt. Het brengt jou ook in gevaar, terwijl zij zich verschuilen in vergaderkamers of bunkers. (…) De mensheid komt in opstand en je gewelddadigheid wordt niet getolereerd. Je zult een prijs gaan betalen voor die keuze. Maak een verstandige keuze.”

Banken eisen een minimum bedrag in ieders bankrekening

De bankiers komen steeds meer in het nauw. “Dingen zijn in de hoogste kringen steeds minder te controleren (…) De boel raakt behoorlijk verhit op dit moment. In grote mate.” (99:30)

84:50   De Federal Reserve is niet meer volledig operationeel, maar opereert onder bepaalde beperkingen. Maandag besloot men om de banken te kapitaliseren. Het mocht echter niet baten voor de RV-plannen, die wederom mislukten. Men probeert de betalingen die vanuit de Trust komen te presenteren als uitbetalingen van de RV. Trap er niet in.

Banken worden steeds wanhopiger. Men eist nu van klanten om een minimum bedrag op hun bankrekening te hebben. Thomas raadt aan om deze bankrekening op te heffen of over te stappen naar een andere bank. “Het is jouw geld, wie zijn zij om je te vertellen hoeveel geld je in je bankrekening moet hebben?”

Oplopend conflict tussen Steven Mnuchin en Pentagon

87:20   Steven Mnuchin (Treasury) blokkeerde wederom de fondsen vanuit de Trust, bestemd voor het Pentagon. Het Pentagon is bovendien bedreigd door Chinese Elders en Steven Mnuchin. “Dit zou wel eens heel interessant kunnen worden.”

91:00   De banken zijn betrapt dat ze via achterdeurtjes toegang bieden aan de Federal Reserve en de Treasury. Er is actie ondernomen tegen eerdere misstanden, maar Thomas snapt niet waarom Steven Mnuchin nog bij de Treasury zit. De inlogcodes van de banken om in het financiële systeem te komen zijn nu geblokkeerd.

104:20   Thomas benadrukt dat het allemaal geen kwestie is van ‘een paar knoppen indrukken’. Men heeft inmiddels wereldwijd al 300.000 ingangen naar banken verwijderd, zoals ‘achterdeurtjes’ van bankrekeningen, clearance accounts en servers. Maar dat betekent niet dat zij zullen ophouden om op andere wijze toegang te krijgen. Zij beschikken over een heel leger van hackers die dit de hele dag kunnen doen. Het Manna World Trust-team is maar een klein groepje. Het verschil in middelen is enorm. “Desondanks kunnen ze ons niet tegenhouden.”

Russische Deep State mengt zich in strijd Venezuela

96:40   In Venezuela worden mensen neergehaald door Russische huurlingen, gestuurd via Cuba, die namens de Red Dragon-groep opereren. Dit is een oude Russische groep, gelieerd aan Gorbatsjov en de KGB. Zij vertegenwoordigen de Russische Deep State. Zij zijn niet verbonden aan Putin.

Speelde Mike Pence een rol in arrestatie Julian Assange?

97:20   De issues die in Ecuador, in relatie tot Julian Assange, aan het licht komen, hebben te maken met Mike Pence. Hij doet aan achterkamertjespolitiek en sluit deals waar president Trump niet om gevraagd heeft. Mike Pence zal binnenkort voor veel zaken ontmaskerd worden, zegt Thomas.

“Dingen zijn in de hoogste kringen steeds minder te controleren (…) De boel raakt behoorlijk verhit op dit moment. In grote mate.”

Thomas Williams (99:30)

99:30   Thomas verwacht dat er mogelijk op korte termijn een doorbraak te verwachten is, omdat een prominent persoon eindelijk door heeft dat Amerika financieel de nek om wordt gedraaid. Hij benadrukt dat de Clowns (CIA/Deep State) erg onder druk staan. Uiteindelijk zal er iets naar buiten breken. (104:00)

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

> Link naar radio-uitzending waar je ook de MP3 kunt downloaden

Listen to “5/2/19 Truth, Honor & Integrity show” on Spreaker.

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

> Je kunt Thomas Williams steunen op Patreon

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in de VS. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Share.

About Author

1 reactie