Klokkenluiders van satanisch en seksueel misbruik krijgen het vaak zwaar te verduren. Dat was afgelopen week zeker het geval. Na een jaar van onthullingen over misbruik in Hollywood, vond Isaac Kappy de dood. Klokkenluider Kevin Annett werd gearresteerd en weer snel vrijgelaten. Deze aanval zou heel goed een averechts effect kunnen hebben.

Isaac Kappy: zelfmoord of ver(zelf)moord?

Allereerst het droevige bericht van Isaac Kappy’s dood. Isaac Kappy klapte vorig jaar zomer uit de school over satanisch en pedocrimineel misbruik binnen Hollywood. Hij beschuldigde coryfeeën zoals Steven Spielberg, Tom Hanks, Seth Green en andere grootheden van pedofilie. Aanvankelijk was hij ongelooflijk strijdbaar om dit type misbruik naar buiten te brengen.

Vorige week was dat optimisme omgeslagen. In zijn laatste videobericht komt hij verward en terneergeslagen over. Waarom hij in zichzelf teleurgesteld was, blijft echter onduidelijk. Een paar dagen later sprong hij van een viaduct op de Route 66, ter hoogte van Bellemont Arizona. Hij zou zelfmoord gepleegd hebben. Gezien het belastende bewijsmateriaal dat hij de afgelopen maanden had verzameld, zou hij ook verzelfmoord kunnen zijn. De laatste verwarde video kan het gevolg zijn van een vorm van mind-control, drogering of ander type aanval.

Opvallend detail in de zaak is het griezelige bericht dat Tom Hanks — ook door Isaac Kappy beschuldigd van pedofilie — een maand voor Kappy’s dood Twittert en op Instagram plaatst. “Historische Route 66. Verkeersdood? Ik hoop van niet! Hanx” De foto van een rubber handschoen in het woestijnzand lijkt een verwijzing naar een forensisch onderzoek op locatie. Toeval en ongerelateerd? Misschien, maar waarschijnlijk niet.

Tweets van Isaac Kappy voor zijn dood en het bericht van Tom Hanks op de dag van zijn dood die hij een maand eerder op Instagram geplaatst had.

Kevin Annett wordt gearresteerd door ‘Mr. Smiths’

Twee dagen na Isaac Kappy’s (zelf)moord, wordt Kevin Annett op 16 mei bij de Canadese grens vastgehouden door de Canadian Border Services Agency (CBSA), nadat hij vanuit de staat Vermont in Quebec het land binnenkomt. Na een uur wordt hij door drie ‘mannen in pak’ meegenomen naar een locatie in de buurt van Ottowa. De mannen lijken op Agent Smith (als in de film de Matrix): “Zoiets als uit een film, kerels in pakken en zonnebrillen,” zegt Kevin Annett later lachend in onderstaand interview met Sarah Westall. De mannen identificeren zich niet en het blijft onduidelijk voor wie ze werken.

De mysterieuze agenten nemen Kevin mee in een geblindeerde auto. Ze rijden twee uur en arriveren ergens aan de rand van een stad, waarschijnlijk Ottowa. Daar wordt Kevin in een cel gezet en ondervraagd. Ze stellen hem vragen over het (Britse?) koningshuis, hetgeen veelzeggend is. Hij wil geen vragen beantwoorden, omdat de mannen zichzelf niet identificeren en er geen advocaat aanwezig is. Later die nacht laten ze hem met rust.

Diplomatieke druk leidt tot snelle vrijlating

Nadat het ITCCS (International Tribunal into Church and State) op de hoogte is gebracht van Kevin Annett’s opsluiting, nemen ze contact op met meerdere agentschappen en regeringen.

Er komt meteen een enorm diplomatiek offensief op gang. Dat leidt uiteindelijk tot internationale druk, met name vanuit een mensenrechtenorganisatie bij de Verenigde Naties en ‘een Europese overheid’. Een diplomatieke nota van protest met betrekking tot Kevin’s illegale detentie wordt aan de Privy Council kantoren in Ottawa en Londen gestuurd, als ook aan het kantoor van de premier in Ottawa, en aan Ralph Goodale, de Canadese minister van Openbare Veiligheid. Kevin Annett wordt kort daarna vrijgelaten.

De exacte reden van zijn tijdelijke detentie blijft onduidelijk. Hij werd vastgehouden op grond van de ‘administratieve beschermingswetgeving’. Dat refereert naar een Track B-systeem, ofwel een systeem van private rechtbanken. Tribunalen die op basis van hun eigen wetten opereren en mensen zonder verweer en vertegenwoordiging van een advocaat voor onbeperkte tijd kunnen opsluiten. Dat Track B-systeem is een uitingsvorm van de schaduwregering. Ze houden zich niet aan internationale mensenrechten.

Arrestatie volgt na dreiging vanuit Robert David Steele

Kevin denkt dat de arrestatie getriggerd is door onthullingen over de paus en het Vaticaan en hun banden met de Mormoonse kerk, begin dit jaar. Vlak daarna werd hij aangevallen door Sacha Stone en Robert David Steele van de ITNJ (International Tribunal of Natural Justice).

De ITCCS (International Tribunal into Church and State) hoorde in maart dit jaar van een bron binnen de Britse regering dat er plannen waren om Kevin Annett waar dan ook in Canada of Engeland te arresteren en vast te zetten. De Britse veiligheidsdienst zou Annett bovenaan de prioriteitenlijst hebben gezet om te arresteren en ondervragen, nadat dit vanuit de ITNJ-woordvoerders Sacha Stone en Robert David Steele geëist was.

Volgens Kevin Annett schreef Robert David Steele hem per mail dat ze overwogen om hem aan te geven “bij de autoriteiten voor een psychiatrisch onderzoek en mogelijk uit het publieke domein te laten verwijderen.” Sacha Stone schreef: “Als ik weer iets van u verneem, of als u de ITNJ, waarvan de ondernemingen buitengewoon goed gedocumenteerd zijn, belastert, kan ik u doorverwijzen naar de relevante autoriteiten voor een onderzoek naar de geestelijke gezondheid en voor onderzoek naar fraude en opruiing.”

Inzetten van corrupt rechtssysteem om Kevin Annett de mond te snoeren

De betekenis van het woord opruiing (in het Engels ‘sedition’) is specifiek een misdaad om de Britse Kroon omver te werpen. Kevin Annett vraagt zich daarom af of deze woordkeuze betekent dat Stone namens de Britse Kroon spreekt. Hun verwijzing naar de autoriteiten en dreiging om hem op te sluiten, zijn een toespeling op de private rechtbanken die onderdeel zijn van het Track B-systeem. Volgens Sarah Westall komen de uitspraken specifiek van Robert David Steele (Chief Council van de ITNJ) en Sacha Stone (oprichter ITNJ) en niet van de organisatie als geheel.

Kevin Annett ziet deze dreigementen en zijn recente arrestatie als zijnde het boegbeeld van de ITCCS, vooral als een wanhoopsdaad. Sarah Westall is niet blij met het feit dat degenen die zeggen hetzelfde doel na te streven, een vergelijkbare organisatie aanvallen. De slachtoffers en getuigen zijn daarbij de grote verliezers, omdat zij het vertrouwen in de organisatie ITNJ verliezen, wanneer deze op zo’n manier andere klokkenluiders aanvallen.

Aanval kan werken als een boemerang

De arrestatie heeft binnen de VN tot woede geleid. Er is hiermee een beweging op gang gekomen om landen zoals Canada, Engeland en het Vaticaan publiekelijk te censureren, vanwege hetgeen ze aan het doen zijn. Dit is een onderdeel van een veel grotere reactie die we gaan krijgen, denkt Kevin Annett. Men overweegt om het Vaticaan uit de Algemene Vergadering van de VN te weren. Zijn arrestatie werkt als olie op het vuur. De politieke druk wordt nu opgevoerd om het Vaticaan helemaal uit de VN te verwijderen.

Steun Kevin Annett op: http://murderbydecree.com/donate/ of door zijn boeken te kopen op Amazon

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

12 reacties

 1. Hubert H Jacobus on

  Beste Ella bereik een breder publiek door je artikelen in het Engels te publiceren. Bedankt

  • Beste Huberth H Jacobs, alsjeblieft niet ALLEEN in het Engels! Dit is een Nederlandse site met artikelen van Ella Ster in het Nederlands, Er gaan toch al teveel goede artikelen de neus van mensen voorbij die het Engels niet goed machtig zijn of helemaal niet machtig zijn. Ik ken mensen die afhaken wanneer een ogen openend artikel in het Engels beschreven is; men haakt dan af want te vermoeiend etc. etc.

   • Ben ik helemaal met U eens. Mijn Engels is ook niet zo goed. Maar de Duitse taal beheers ik wel goed, Alleen al in Duitse taal zijn heel veel video’s met voordrachten , lezingen te volgen. Die je in Het Nederlands niet vind. Wat ik ook vervelend vind is dat een artikel in het Nederlands is geschreven , maar op het einde van het verhaal verwijst men naar niet vertaalde bronnen. M.

 2. Op de een of andere manier had ik al mijn twijfels over Sacha Stone; helaas bewaarheid geworden. Hij en Robert David Steel zouden wel eens luizen in de pels kunnen zijn. Dankjewel voor dit artikel Ella. En nu maar hopen dat alles aan bewijzen heel gauw aan het licht komt en de publicaties in het gewone nieuws gaan komen en niet meer te stuiten zullen zijn. Het balletje moet nu eindelijk heel snel gaan rollen.

 3. Ik sluit mij aan bij de mening van Willie. Jammer dat je zo moet uitkijken wie je gelooft!

 4. Ik herinner me de verbazingwekkende beschuldigingen van Kevin Annett over vreselijke pedofiele en criminele wandaden in Zwolle en in een Amsterdams kindertehuis. Dat was in 2017. Nooit is er enig bewijs vrijgegeven waar andere journalisten verder mee konden. Stemmingmakerij dus. Een troll misschien. Wat vind jij zelf van jouw aandeel in het toen verspreiden van die loze geruchten, Ella? Ik wil graag zinnige dingen delen op Tijdgeest Magazine, goed voor 20.000 lezers, maar dan wacht ik liever op feiten dan op haatbraak.
  Peter

  • Tja Peter Hubert heeft hier wel een punt, dat nieuws is zelfs in de MSM gepubliceerd, Roelie werkte jaren als ambtenaar voor de EU, doe je research.
   Tip: kijk op Cafe Weltschmerz, daar staat een interview met haar. Kijk ook even bij de Telfort zaak UK of onder Tommy Robinson (schuilnaam)
   Arte heeft vorig jaar een docu gemaakt over kinderhandel binnen Europa.
   En verder doe zelf oom wat moeite voor je website.

 5. Peter hebt gelijk, maar ook gemakzucht om op je luie stoel te zitten wachten van een “bewijs”. Ik doe mijn eigen research zodat niemand mij wat wijs kan maken of zelfs een halve waarheid kan verkondigen. Ooit van Roelie Post gehoord klokkenluider van de EU over kinderhandel ? VERRADEN door die smeerlap van Frans Timmermans, die haar beloofd heeft om haar te beschermen ? Dit is lead. Succes Sherlock !

 6. Ella Ster on

  Over Kevin Annett zijn vele leugens verspreid, bijvoorbeeld dat hij geen enkel bewijs voor zijn claims zou presenteren en alleen zou opereren. Deze claims zijn ofwel onnozel en worden klakkeloos overgenomen door mensen die zelf nauwelijks onderzoek doen, of zijn onderdeel van een opzettelijke lastercampagne om twijfel te zaaien.

  Het is ook onnozel om te veronderstellen dat getuigen van elk satanisch ritueel vrijuit kunnen spreken en zonder enige consequentie film- en fotomateriaal beschikbaar kunnen stellen. Toch wordt dit verwacht en aangewend om te bewijzen dat de (specifieke) claims van satanisch misbruik niet waar zijn.

  Wie zich verdiept in het levenswerk van Kevin Annett en de organisatie ITCCS weet dat hij tal van bewijzen gepresenteerd heeft. Alleen al in zijn wekelijkse radioshow ‘Here we stand’ zijn regelmatig insiders te gast die spreken over hun persoonlijke ervaringen met satanisch ritueel misbruik.

  Ik doe al 5 jaar onderzoek naar satanisch misbruik en mijn informatie komt niet alleen van klokkenluiders en internetbronnen. Inmiddels heb ik ook mensen gesproken die zelf getuigen zijn geweest van deze weerzinwekkende praktijken. Omdat ze in een satanische en of Illuminati familie geboren zijn. Daardoor kan ik individuele claims in een groter perspectief plaatsen.

  Dat anderen — minder ingewijden — individuele claims niet per definitie als waarheid aannemen vind ik prima. Neem het vooralsnog ter kennisgeving aan en trek geen conclusies. Maar dat Kevin Annett als trol wordt neergezet is wel verdacht en gaat voorbij aan alle informatie die via hem en de organisatie ITCCS naar buiten is gebracht.