Politici en de media maken openlijke doodsbedreigingen aan het adres van Trump. Blijkbaar vindt de Deep State het tijd om hem uit te schakelen. Hieronder een samenvatting van het intel-deel van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 30 mei 2019 door Thomas Williams.  

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

92:00   Chuck Schumer zit in grote problemen. Hij deed afgelopen week een opmerkelijke uitspraak: “Het is de hoogste tijd dat de VS inlichtingen-gemeenschap een interventie tegen Trump in scene zet.” “Met andere woorden, om hem uit te schakelen,” zegt Thomas. “Dit is waar we mee te maken hebben. Niet alleen Trump en zijn team, maar ook Kim en haar team. Omdat ze enorm aan het verliezen zijn.” Dit is niet zozeer te zien in de alledaagse dingen, zoals worstelen om rond te komen, maar de veranderingen aan de top zijn enorm. Daarom zie je zowel in de mainstream als alternatieve media allerhande pogingen om af te leiden en te dwarsbomen.

“Wanneer je topfiguren zoals Chuck Schumer hebt, die in de media dit soort uitspraken doen, vertelt je dit dat ze in grote problemen zitten en in paniek zijn.” Wanneer mensen in paniek zijn, maken ze beroerde keuzes.

CNN deelt gecodeerd moordplot tegen Trump 

94:00   Niet alleen Chuck Schumer uitte dreigementen richting Trump, maar ook CNN plaatste op dezelfde dag een foto van John F. Kennedy en Jackie Onassis die op de noodlottige dag in november 1963 uit Airforce One stappen. Dit met de kop: “Binnen Airforce One met Trump is het alsof je gevangen wordt gehouden.” Dat was codetaal. Het artikel was op 3:22 uur geplaatst. Dat is geen toeval, maar een referentie naar Skull & Bones.

Logo van Skull & Bones

Want zij waren het — Bush, Ted Cruz en anderen — die deelnamen aan het uitschakelen van JFK. Wat CNN volgens Thomas met het artikel beoogde, was een boodschap te verspreiden dat het tijd was om de president om te brengen. Recht onder je snufferd. Een direct dreigement aan de president, live uitgezonden. De media en politici maken zich schuldig aan spionage- en oorlogstactieken om de president om te brengen.

Hoe en waarom Kim Trustee werd

97:00   Thomas gaat in op een bericht dat Tank over Kim naar buiten heeft gebracht. Daarin verklaart Kim dat ze meer dan bereid is om bewijs te leveren van haar titel, positie, capaciteiten en toegang. Dit zodra iemand het bewijs levert waar Kim anderhalf jaar geleden om gevraagd heeft: de namen en het bewijs van het bestaan van de Chinese Elders. Hierop volgde een ijzige stilte. Men kan de namen niet geven, omdat ze niet bestaan. Het zijn fake identiteiten.

Men is niet bereid om de namen te noemen, ook niet van de voormalige Trustees die de Trust ogenschijnlijk nog geld schuldig zouden zijn. Ze beseffen allemaal dat ze belazerd zijn en destijds zelf alles aan de Trust hebben weggegeven. In ruil voor écht kapitaal kregen ze geldbriefjes. In 2007 heeft Marduk ze allemaal buiten spel gezet, omdat hij toen alles in handen had.

Kim heeft herhaaldelijk geld naar verschillende landen gestuurd, inclusief de Amerikaanse overheid, om verschillende operationele diensten te financieren. Dit was hoofdzakelijk om de salarissen van ambtenaren te kunnen betalen. Dat gaat in totaal om 25 miljoen mensen die anders hun baan zouden kwijtraken.

Vanwege de  wijze waarop Kim aangevallen wordt, met als doel karaktermoord te plegen, deelt Tank op zijn blog ook een persoonlijk standpunt van Kim. Thomas vertelt hoe ze van succesvolle zakenvrouw Trustee werd en in haar zoektocht naar informatie bij hem terecht kwam.

Van goedbetaalde miljonair naar onbetaalde arbeid

Kim was voordat ze de positie van Trustee kreeg een succesvolle zakenvrouw. Haar bedrijf had honderden werknemers en een persoonlijke netto winst van een miljoen dollar per maand. Ze bezat grote huizen, reed in dure auto’s en reisde over de hele wereld. Op Tank’s blog schrijft ze dat ze deze flagrante vertoningen van rijkdom achter zich heeft gelaten. Ze leeft nu een eenvoudig leven, hecht waarde aan haar gezinsleven, vrijetijdsbesteding in de natuur en ontdekkingsreizen. Ze hecht meer waarde aan kwantumfysica en laboratoriumprestaties die het leven op deze aardkloot verbeteren, dan een garage vol dure auto’s. Ze heeft een flamboyante levensstijl geleefd, maar kiest nu voor een levensstijl gebaseerd op minder oppervlakkige principes en vindt daarin veel voldoening.

Toen ze een aantal jaren geleden in Rusland was om namens de Amerikaanse overheid een handelsovereenkomst te sluiten om goud te kopen, kreeg ze het aanbod om Trustee te worden. Waarom Rusland haar voor deze positie vroeg was haar destijds niet duidelijk. (E*: wellicht heeft het te maken met haar genetische afkomst. Tank schreef eerder dat Kim de nazaat is van de Russische Tsaar.)

Trust alleen toegankelijk met juist DNA

De Trust was in ieder geval alleen toegankelijk voor een selecte groep mensen met een bepaald DNA. Kim’s DNA is voor 99,8% gelieerd aan elk oorspronkelijk ras op deze planeet. Tank: “Op dit moment is er bewijs dat Kim Goguen 99,8% bio-identiek is aan de mitochondriën Eva. Het wetenschappelijke bewijs dat elk persoon op aarde is terug te leiden naar één persoon.”

Het was hoe dan ook een bijzondere rol die specifiek met haar DNA te maken had. Ook vanwege de omvang en schaalgrootte van het kapitaal. Om een beter idee te krijgen wie wat was in de wereld waarin ze opereerde, ging ze op zoek naar aanvullende informatie. Zeker gezien het feit dat de fondsen uiteindelijk wereldwijd in alle lagen van de samenleving terecht zullen komen.

Het systeem was echter niet opgezet in het belang van de mensheid. Toen ze van de hoge piefen onvoldoende informatie kreeg, zocht ze haar heil binnen de waarheidsbeweging. Na Thomas’ uitzending met Shane de Ruiner — nog in de tijd van Cosmic Voice — en de factieshow, zocht Kim contact met Shane en later met Thomas. Samen hebben ze hun kennis flink uitgebreid.

Ondertussen werkt Kim al zes jaar als meester-Trustee met als doel de fondsen terug te doen keren bij de overheden en de mensen. Ze heeft daarvoor afstand gedaan van haar bedrijf, haar maandelijkse inkomen van een miljoen en werkt een (drie)dubbele baan zonder enige vorm van inkomen. Thomas vraagt zich af wie bereid zou zijn hetzelfde te doen, zeker aangezien ze in deze rol haar leven riskeert.

Deze Trust is niet opgezet volgens de gangbare regels, omdat het geen aardse entiteit was. Daarom heette de Trust “Het onbekende land”. De clowns die de fondsen alsnog in handen proberen te krijgen, streven ernaar dat het grote publiek uiteindelijk niets meer zal bezitten. “Laat dat tot je doordringen.” Het systeem heeft een monsterlijk plot tegen de mensheid gecreëerd, waarin de ‘elite’ niets meer dan minuscule radartjes binnen de wielvormige machtsstructuur waren.

> Link naar radio-uitzending waar je ook de MP3 kunt downloaden

Listen to “5/30/19 Truth, Honor & Integrity show” on Spreaker.

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

> Je kunt Thomas Williams steunen op Patreon

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in de VS. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Editorial credit header photo:  / Shutterstock.com

Share.

About Author

3 reacties

  • Inmiddels alweer oud nieuws Hubert. Kim moest zich distantiëren destijds van de uitspraken van Thomas, omdat Steven Mnuchin deze uitspraak uit context onder de aandacht van Trump had gebracht. Dit laatste als bewijs dat Kim en de Trust niet te vertrouwen waren. En er zijn alweer verschillende shows geweest samen met Thomas en Tank. Laten we ons concentreren op het NU en nadenken over de toekomst.

 1. Lieve Ella en de hele team,
  Zal je willen aandacht aan targetted individuals in Nederland besteden?
  Ik begrijp dat Peter Mooring is dood???? en niemand heeft de lef zijn waardig werk http://www.stopeg.nl voort te zetten.
  Er is zeer grote en nog steeds stijgende omvang van IT in Nederland en ik ben een er van. Ik denk dat jullie zelf zijn dat ook. Wij zijn gefolterd, gemarteld en op sadistisch manieren dood gemaakt en er is niemand die wil iets van zeggen.
  Zullem we daasrover beginnen?
  Ik leen me voor een goed interview als een opening.
  loves
  Radhica