Terwijl de banksters steeds minder speelruimte krijgen om hun listige spelletjes te spelen, moet de Manna World Holding Trust zich ook tijdelijk terugtrekken. Op deze manier kan hun werk veilig gesteld worden.

Hieronder een samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 27 juni 2019 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Geplande aanval op Iran

25:20 Trump zag op het laatste moment (10 minuten van tevoren) af van de lancering van een drone gericht op Iran. Hij zag in dat de aanval niet proportioneel zou zijn. Thomas: “We zijn blij dat Trump geluisterd heeft. Ik denk dat hij goed beseft wie de spelletjes spelen. Sommige mensen die op die oorlog aanstuurden hebben zichzelf met deze zaak in de nesten gewerkt.”

Falklandoorlog ging over goud

58:50 Argentijnse Falklandoorlog had te maken met een grote hoeveelheid goud verborgen onder het eiland.

Deutsche Bank staat er slecht voor

68:00 Deutsche Bank bevindt zich in een neerwaartse spiraal en staat aan de rand van de afgrond. Hun aandelen zijn meer dan 19% gedaald. Zodra er één bank omvalt, volgt de rest ook. Thomas benadrukt nogmaals dat het verstandig is om contant geld in huis te hebben.

Zie het als een persoonlijke verzekering. Er is altijd een kans dat dit niet gaat gebeuren, omdat overrulende gebeurtenissen en andere ontwikkelingen dit kunnen voorkomen.

Rothschilds verkopen meer van hun bezit

69: 00 Vorige week bracht Thomas ook al naar buiten dat de Rothschilds wederom een deel van hun kapitaal verkochten. Volgens de mainstream media verkoopt ook de Britse koningin een deel van ‘haar kapitaal’. Ditmaal betreft het een huis in Malta. In werkelijkheid is het de Britse Kroon, oftewel de Rothschilds, die het huis verkopen.

Dit zijn volgens Thomas signalen dat ze financiële problemen hebben. De Kroon heeft het eigendom over het volledige kapitaal van de koningin opgeëist. Dat betekent dat Buckingham Palace eigendom is van de Britse Kroon en niet van de koningin. In wezen komt het erop neer dat ze per jaar 2 miljoen pond krijgen om het zaakje draaiende te houden en de onkosten te betalen. Het koningshuis functioneert enkel nog als een PR-operatie. Het is lang niet meer wat het ooit geweest is.

Wat bijzonder is aan dat huis, is dat het tot de Ridders van Malta behoort en banden heeft met de Tempeliers. Onder dat huis bevindt zich een bunker, die de bibliotheek van Alexandrië bevat. Dat is waarom dat huis veelbetekenend is.

Cabal saboteert financiering van holistisch kankercentrum

70:45 Een Portugees krantenartikel bevestigt de rol van de Manna World Holding Trust in de financiering van een medisch centrum. De Trust zou 10 miljard dollar doneren aan een project om daarmee een technische stad te bouwen, in het zuiden van Santa Catarina in Brazilië. Dit toekomstige project had als doel om technologieën voor humanitaire doeleinden te ontwikkelen. Het betrof onder andere een medisch centrum opgezet door een holistische arts, die meerdere staatshoofden van kanker had genezen.

De financiering werd echter gesaboteerd doordat de Centrale Bank de fondsen niet vrijgaf. Volgens Thomas zijn er allerlei valse aanklachten tegen de betrokkenen gefabriceerd, om zo iedereen die direct of indirect aan de Trust gelieerd is, in diskrediet te brengen. Ondertussen wordt de financiering voor het bouwen van een ziekenhuis, welke inmiddels een bewezen methode om kanker te genezen heeft ontwikkeld, geblokkeerd.

List van banken om geld vast te houden

83:00 In Australië voert men campagne om alle banktransacties via het postkantoor te laten lopen. Australië is feitelijk een kolonie van de Britse kroon. De nieuwe dienstverlening via de postkantoren komt voort uit de acties die de Trust ondernam door de clearance accounts* bij banken op te heffen.

*) een clearance account is een bankrekening waar een geldtransfer tijdelijk vastgehouden wordt, voordat het op de rekening van de ontvangende partij wordt gestort.

Door cheques via het postkantoor te laten lopen fungeren de postkantoren als een soort clearence account, aangezien overboekingen negen dagen worden vastgehouden. Men doet er alles aan om het nieuwe systeem te omzeilen.

Blokkeren van Zimbabwaanse munt zal einde betekenen van RV

84:00 Zimbabwe wil de handel in alle buitenlandse valuta verbieden. Daarmee geldt ook de oude munteenheid ZIM niet langer als geldig betaalmiddel. Dat betekent het einde van de geplande RV (revaluatie) via de deze ZIM’s. Thomas vermoed dat de RV opgeheven gaat worden wanneer Libra (de digitale munt van Facebook en een alternatief voor Bitcoin) een vlucht gaat nemen. Sinds 24 juni 2019 wordt alleen de Zimbabwaanse dollar (ZWD) als valuta geaccepteerd.

Google en farmaceutische gigant openen aanval op alternatieve websites

86.10 Google heeft met een nieuw algoritme de belangrijkste websites over natuurlijke gezondheid en alternatieve geneeswijzen verwijderd uit de zoekresultaten. Voor bepaalde websites betekent dit een verlies van 99% van het voor hen gebruikelijke aantal bezoekers.

Het heeft alles te maken met de nieuwe bedrijfsplannen van GlaxoSmithKline, die samen met Alphabet, het moederbedrijf van Google, een nieuw bedrijf in biochemische medicijnen ontwikkelt. Galvani Electronics, met hun hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, heeft de aandelen verdeeld over GlaxoSmithKline en Google en de zaak met $ 712.000.000 gefinancierd. Het doel is om een nieuwe behandelwijze te introduceren, door middel van elektronische implantaten, zoals een pacemaker. Deze implantaten zouden niet groter dan een rijstkorrel hoeven zijn. Thomas: “Daar heb je het microchip download-programma, waar ik je in mijn uitzendingen al voor gewaarschuwd heb. Wanneer je portemonnee, die in je telefoon zit, uiteindelijk door deze chip wordt vervangen, kunnen ze er van alles op downloaden. Denk je nou echt dat dit om geneeswijzen gaat? Denk goed na. GlaxoSmithKline en Google die geïnteresseerd zouden zijn in geneeswijzen. Ik denk van niet. Dat is ook het gevaar van Libra (een digitale betaalwijze).”

Steeds meer storingen pinautomaten

89:45 De Trust heeft allerlei fondsen in Citibank gestort, die voor henzelf niet toegankelijk zijn. Het zou kunnen dat we ook deze bank gaan zien omvallen. Momenteel staan ze 600% in het rood. Banken gaven elkaar kredietlijnen om elkaar overeind te houden. Nu is het echter niet langer meer toegestaan dat de banken elkaar krediet verlenen, zolang ze in het rood staan.

De bancaire situatie gaat grimmig worden. Pinautomaten gaan uitvallen. Controleer regelmatig je bank afschriften voor dubbele afschrijvingen. Hou voor de zekerheid contant geld bij de hand.

THI en de Trust gaan even ‘uit de lucht’

92:00 Vanwege de bedreigingen is besloten dat de Trust een tijdje op zwart zal gaan. Totdat de boel rustiger is. Dat is geen permanente situatie, maar de veiligheid van Kim is op dit moment de belangrijkste zorg. Kim zal voor een bepaalde periode niets van zich laten horen of telefonisch bereikbaar zijn, ongeacht wie er belt. Er is op veel fronten veel vooruitgang geboekt, maar dit moet nu afgedwongen en vastgezet worden. Ook omdat de tegenslag vanwege de veranderingen op dit moment heel lelijk worden. Intel van THI (Truth, Honor & Integrity-show) zal ook een tijdje op zwart gaan. Thomas vraagt om dit besluit te honoreren: “We weten wat we aan het doen zijn. Maar we moeten onszelf en ons werk beschermen.”

> Link naar radio-uitzending waar je ook de MP3 kunt downloaden

Listen to “6/27/19 Truth, Honor & Integrity show” on Spreaker.

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

> Je kunt Thomas Williams steunen op Patreon

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in de VS. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Editorial credit header photo: / Shutterstock.com

Share.

About Author

Comments are closed.