Er zijn enorme verschuivingen in de financiële wereld en de wereldwijde machtsstructuur. Naast de massa-ontslagen bij Deutsche Bank, een bancaire deal met het Pentagon, lijkt ook de Federal Reserve in andere handen te komen. Daarbij sneuvelde afgelopen week een kopstuk in het systeem van chantage en pedofilie. Thomas deelt zijn intel over de relatie tussen Epstein en Trump.

Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 11 juli 2019 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Officiële claim tegen Jeffrey Epstein nog maar het topje van de ijsberg

58:00 (58:00)   De arrestatie van Jeffrey Epstein vanwege kinderhandel in Florida en New York, was de afgelopen week veel in het nieuws. Zijn arrestatie gaat over kinderhandel in de periode 2001-2005, maar het speelde ook ruim daarvoor en in de periode daarna. De FBI arresteerde hem na een buitenlandse vlucht, die in New York arriveerde. Het arrestatiebevel komt eveneens uit een federale rechtbank in New York. Deze heeft inmiddels 2000 pagina’s uit de gerechtelijke stukken vrijgegeven, die aan deze zaak en die van zijn partner Ghislaine Maxwell gerelateerd zijn. Beiden worden ervan verdacht deel te nemen aan een internationaal pedonetwerk.

Jeffrey Epstein is een miljardair met veel politieke contacten, die al decennia lang beschuldigd wordt minderjarige meisjes te lokken, om ze vervolgens te misbruiken. Volgens het officiële rapport zijn deze meisjes zo jong als 14 jaar, maar Thomas denkt dat ze in werkelijkheid een stuk jonger waren.

Hij gebruikte zijn privévliegtuig om de meisjes te vervoeren, onder andere naar zijn huizen in Palm Beach Florida en New York en naar een vakantiehuis op een van de Virgin Islands. Dit werd ook wel orgie-eiland, Epstein-eiland (of pedo-eiland – red.) genoemd.

Daarnaast is deze week eveneens Epstein’s zwartboek naar buiten gekomen. Daarin staan ook de namen van: Ivanka Trump, Donald Trump en Ivana Trump. Ook Bill Clinton en Prins Andrew (de tweede zoon van koningin Elizabeth) worden vermeld. Die laatsten vlogen regelmatig met de zogenaamde Lolita Express. Desondanks richt de media zich op de connecties tussen Trump en Epstein. Ze waren buren op Palm Beach, zouden bevriend zijn en Donald Trump zou ook met Epstein’s vliegtuig gevlogen hebben.

Intelbronnen: Trump was geen pedofiel

E*: President Trump zei recentelijk tegen de pers: “Ik was geen fan van Epstein.” Hij heeft hem jaren geleden uit zijn club Mar-a-lago gezet en wilde niks met hem te maken hebben. Ook ontkent hij ooit op Epstein’s eiland geweest te zijn.

Thomas benadrukt dat geen van zijn intel-kanalen ooit hebben verklaard dat Trump betrokken was in pedofilie. “Niet één.” Deze intelkanalen bevinden zich aan de top en dat is de reden dat de drie letter-agentschappen (CIA, FBI, NSA) naar deze show luisteren, omdat het verder reikt dan hun niveau. “Heeft hij avontuurtjes gehad? Alle mensen met veel geld hebben avontuurtjes gehad.”

Maar hoe ironisch of veelzeggend is het, dat de dochter van James Comey in deze zaak de openbare aanklager is? Is het ironischer, of veelzeggender dat de man die in Epstein’s vorige zaak de pleidooiovereenkomst (plea deal) regelde, nu Trump’s staatssecretaris van Arbeid is?

E*: Alex Acosta, de staatssecretaris van Arbeid, heeft inmiddels ontslag genomen, vanwege de rel rondom de beruchte pleidooiovereenkomst voor Jeffrey Epstein.

Thomas: “Herinner je je nog de theorie die ik eerder naar buiten bracht van: hire (aannemen), de spanning opvoeren en dan fire (ontslaan)? Dat begint nu duidelijker te worden, of niet?”

India en China sceptisch over crypto-valuta

1:03:30 (63:30)   India en China uitten hun twijfel over Libra (Facebook crypto-valuta) en overwegen om de handel in crypto-valuta te beperken. Met name Peking is bezorgd dat de door Amerika gecontroleerde crypto-valuta hun financiële soevereiniteit zal ondermijnen. De overheden in India en China hebben de handel in digitale valuta, onder andere middels Facebook en WhatsApp, geblokkeerd.

De terugkeer naar de goudstandaard

1:05:10 (65:10)   Trump heeft twee mensen voorgedragen voor de Raad van Bestuur van de Federal Reserve. Als gevolg steeg de goudprijs. Dat komt wellicht omdat een van hen, Judy Shelton, een voorstander is van de terugkeer naar de goudstandaard. Deze is in Amerika in 1971 opgeheven. Judy Shelton is niet Trump’s eerste kandidaat die pleit voor het terugkeren naar de goudstandaard. Eerdere, minder succesvolle kandidaten zoals Steven More en Herman Cane, pleitten ook al voor de herintroductie van dat beleid.

Door Shelton te benoemen krijgt Trump invloed op het beleid van de Federal Reserve, die volgens hem de economische groei belemmert door de rente kunstmatig hoog te houden. Shelton wil de rente zo snel mogelijk verlagen. Vaste luisteraars van THI weten wie de enige groep is met kapitaal om dat beleid te kunnen doorvoeren; dat is de Manna World Holding Trust.

Wie heeft de macht over de Federal Reserve en Treasury?

1:09:50 (69:50)   Jerome Powell, de voorzitter van de Federal Reserve’s Raad van Bestuur, deed onlangs de uitspraak dat hij een ontslag door president Trump niet zou accepteren. Trump voert met zijn campagne de druk op, zodat de centrale bank de rente gaat verlagen. Naast Jerome Powell, als hoofd van de Federal Reserve, heb je ook Steven Mnuchin, als hoofd van de Treasury, die de president vertellen wat hij wel en niet kan doen. Beiden worden bestuurd en gecontroleerd door het oude systeem. Thomas: “Amerikanen moeten begrijpen dat de president niet de controle over je land heeft.”

Steeds meer signalen van een economische crash

1:11:00 (71:00)   Olietankers die door het Suezkanaal passeren moeten hun olie afstaan, zodat de clowns het kunnen stelen. Dit is het gevolg van het blokkeren van andere vormen van oliedeals van de clowns. “Meltdown time.”

1:13:33 (73:33)   De verwachting is nu dat Bitcoin en andere markten zullen crashen. Bitcoin is al aan het ineenstorten.

Het blokkeren van de kredietlijnen bij banken, heeft tot paniek in de financiële sector geleid. Dit is ook de reden van de spoedoverleggen, waar ook Putin bij betrokken is. Deze overleggen hebben volgens Thomas niets te maken het met incident met de onderzeeër, maar alles met wereldwijde catastrofistische bancaire problemen. Vanaf maandag was de situatie meer dan erbarmelijk.

Deutsche Bank heeft de afgelopen week 18.000 werknemers ontslagen. De andere banken zullen volgen, wanneer ze weigeren hun beleid te wijzigen. (E*: Dit Duitse artikel vermeldt tevens dat in de Londense vestiging mogelijk nog eens 3000 mensen hun baan gaan verliezen.)

Invloedrijke Joodse lobby

1:15:40 (75:40)   Janet Yellen, Michael Cohen, Chuck Schumer, Steven Mnuchin, Jared Kushner, Ivanka Trump, Ruth Ginsberg, rechters Caghan en Breyer, Steven Miller, Rod Rosenstein en Jake Tapper. “Een interessante lijst namen, nietwaar? De meesten, zo niet allen, zijn op een of andere manier betrokken bij het Mueller-onderzoek. Maar dat is niet waarom ik deze namen in dit stuk ter sprake breng. Deze namen werden afgelopen week in de Jeruzalem Post gemeld als de top 50 van Joodse invloedrijke mensen.” Waarom deze groep van belang is in relatie tot de overige intel, licht Thomas niet verder toe.

Financiële problemen dwingt banken akkoord te gaan met voorwaarden van de Trust

1:17:50 (77:50)   Het gebrek aan gratis olie uit het Midden-Oosten heeft talloze regeringen, inclusief China en de Deep State, tot de rand van faillissement gebracht. “Amerika staat aan het randje van de afgrond, vergis je niet!” Ze hebben dringend geld nodig en er is sprake dat ze de salarissen niet kunnen uitbetalen. Dat zou wederom tot massaontslagen kunnen leiden.

1:18:35 (78:35)   Het Pentagon heeft, om een mogelijk rampscenario af te wenden, afgelopen week met de vijf grootste Amerikaanse banken gesproken. Waarvan er drie een overeenkomst hebben getekend … op onze voorwaarden. Met andere woorden, geborgd door de Manna World Holding Trust. “We zullen zien of ze er mee doorgaan. Zo niet, zullen ze omvallen.”

Grote verschuivingen in de financiële markt

1:26:20 (86:20)   De G20 heeft nu de Bitcoin als een reservevaluta verworpen. De Europese Centrale Bank verklaarde dat men het niet als valuta erkent. De Federal Reserve heeft het tevens afgewezen. Waarom? Omdat ze er allemaal van buitengesloten zijn. “Een wereld gedomineerd door miljardairs, geen miljonairs.”

Verschillende leden van de Raad van Bestuur van de Federal Reserve zijn naar voren getreden, om over een ‘gouden parachute’ te onderhandelen. Een variant op de gouden handdruk, oftewel een uitbetaling in ruil voor hun ontslag.

1:33:30 (93:30)   De bancaire situatie is slecht. Er is volgens Thomas slechts één alternatief (de Trust – red.) en de mensen moeten sneller gaan handelen. “Maar het zal niet veel langer zo doorgaan.”

Geheime deal tussen Liberia en Manna World Holding Trust lekt uit

1:19:25 (79:25)   The Heritage, een plaatselijke krant uit Liberia, onthult een geheime deal die Samora P.Z. Wolokollie, de staatssecretaris van Fiscale Zaken en Samuel D. Tweah, Jr., de Minister van Financiën en Ontwikkelingsplanning (MFDP), heeft onderhandeld met de Manna World Holding Trust. Het ging om het veiligstellen van een subsidie van $ 5.700.000.000 (vijf miljard zevenhonderd miljoen Amerikaanse dollars) afkomstig uit de Trust.

“Volgens het gelekte bericht van 23 november 2018, gericht aan Steve Lipman van de Manna World Holding Trust (waarvan een kopie in het bezit is van deze krant) verklaarde vice-minister Wolokollie: “Deze brief is onze bevestiging dat ik toestemming heb gekregen van de geachte minister van Financiën en Ontwikkelingsplanning, Samuel D. Teah, Jr. — dat we bereid en in staat zijn om geld te ontvangen en uit te betalen via een IP-server, op basis van een speciale Swift transactie, via de Centrale Bank van Liberia. Ik bevestig dat ik overleg heb gevoerd met onze minister van Financiën, onze president en dat we gezamenlijk overeenstemming hebben bereikt om de transactie waarnaar hierboven wordt verwezen te vergemakkelijken, op voorwaarde dat de procedure voor toegang tot dit fonds duidelijk is uiteengezet.”

“De Manna World Holding Trust voor Liberia, is een bedrijf dat het ontwikkelings- en wegenbouwfonds van Liberia bezit. [1] De brief van vice-minister Wolokollie was in antwoord op een eerdere mededeling die naar verluidt naar de autoriteiten van het ministerie was gezonden met betrekking tot de controversiële overeenkomst.” [2]

[1] Een dergelijke constructie bestaat voor alle landen.
[2] Thomas: Het was niet controversieel, het viel alleen niet bij iedereen in goede aarde.

De Liberiaanse krant schrijft dat bij bepaalde ‘waarnemers’ argwaan over deze deal van 5,7 miljard dollar was ontstaan, omdat deze achter de schermen tot stand was gekomen, zonder de “betrokkenheid van andere belangrijke staatsactoren, inclusief leden van de wetgevende macht.”

Volgens Thomas zijn deze ‘waarnemers’: de IMF, de VN, de Dragon Groups en de Rothschilds. Dit zijn dezelfde partijen die ook de financiering in andere landen blokkeerden: in Venezuela, Brazilië, Liberia en zelfs de VS. Thomas bevestigt dat de onderhandelingen inderdaad in het geheim plaatsvonden, zoals ook de Bilderberg, Council on Foreign Relations en andere geheime clubjes opereren. Maar wél met mensen die de belangen van hun eigen volk behartigen. De clown-marionetten (van de hierboven vermelde organisaties) zijn buiten de onderhandelingen gehouden.

> Link naar radio-uitzending waar je ook de MP3 kunt downloaden

Listen to “7/11/19 Truth, Honor & Integrity show” on Spreaker.

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

> Je kunt Thomas Williams steunen op Patreon

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in de VS. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de 2e Amerikaanse revolutie en de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert, ook wel bekend als de collateral accounts.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Share.

About Author

1 reactie