Beste lezers,

We hebben de afgelopen weken wat technisch onderhoud gepleegd en gemerkt dat artikelen vanaf eind augustus niet meer op Mastodon geplaatst zijn. Ook verscheen gisteren meermalen een vervelende pop-up met een vrij onpersoonlijke privacyverklaring die gelinkt is met de inkoop van advertenties. (Het is in ieder geval geen tekst die door ons opgesteld is en we zijn in gesprek om dit aan te passen.) We hebben voorlopig de advertenties uitgezet. Toch kan het zijn dat je nog steeds de oude home-page met het pop-up venster te zien krijgt. Maak in dat geval je cache leeg (clear history), dan is dat euvel opgelost. Excuses voor het ongemak.

Vooralsnog verschijnen artikelen nog niet op Mastodon. Voor degene die hierdoor eerdere artikelen gemist hebben, kunnen deze natuurlijk gewoon vinden op de home page of in de rechterkolom onder ‘Recente berichten.’

E*

Share.

About Author

Comments are closed.