Thomas Williams onthult in zijn THI-show dat buitenaardsen in gesprekken te kennen gaven ons niet als intelligent leven te beschouwen. We naderen gezamenlijk een ontknoping en dat vraagt collectief om ons gedrag bij te stellen. Voor degene die wel klaar zijn voor de nieuwe wereld met een hogere frequentie, kunnen zich verheugen op de naderende transitie naar een nieuw tijdperk.

Hieronder een samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 12 september 2019 door Thomas Williams en enkele fragmenten van Steffen Rowe (Tank). Sommige tekstonderdelen zijn een samenvatting in mijn eigen woorden, andere delen zijn een (zo goed als) letterlijke weergave of citaten (tussen aanhalingstekens), op basis van de radio-uitzending. Luister voor de exacte formulering naar de audio. Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Aanhoudende tegenwerking Manna World Trust-team

8:30 | Er zijn nieuwe berichten verspreid om de Manna World Holding Trust in diskrediet te brengen. Ook om het financieren van landen te saboteren. Kim is voor staatshoofden direct te bereiken. Op dat niveau weet men dit. Maar er zijn veel ‘clowns’ en trollen die beweren namens Kim te handelen. Ook bestaan er duplicaten van Kim die onder haar naam handelen, maar in werkelijkheid voor de Rothschilds en Illuminati-Pindar werken.

Door hun acties wil men voorkomen dat Kim met eigen fondsen een team kan samenstellen en hen kan uitbetalen. Wereldwijd zijn er weinig mensen die bereid zijn om zonder geld te werken. Op deze manier is het lastig om een groep mensen te verzamelen, die zowel te vertrouwen zijn en namens de Trust kunnen opereren.

11:00 | Kim is opgehouden om met tussenpersonen te onderhandelen en wil enkel direct contact. Deze tussenpersonen bleken vaak agenten van de Rothschilds, IMF of de VN te zijn, om ervoor te zorgen dat de Afrikaanse mensen niks krijgen. De Trust biedt geld zonder dat dit terugbetaald hoeft te worden, dit in tegenstelling tot de leningen tegen enorme rentes van de IMF. Wanneer landen de torenhoge leningen niet meer kunnen terugbetalen, confisqueert de IMF het kapitaal en grondstoffen van het land, als terugbetaling van deze woekerleningen.

Ook betaalt de Trust direct geld uit aan regeringen, waarbij ze in Afrika de centrale banken (onder controle van de Citi Group) passeert. Kim heeft te maken met 209 landen. Dat is (te) veel voor één persoon. Soms werkt ze 18-20 uur per dag, zeven dagen per week en moet gezien de tijdsverschillen, 24 uur beschikbaar zijn.

Anna von Reitz verbonden met de Zwarte Adel, Vaticaan en Deep State

17:00 | Kim is opnieuw onder vuur komen te liggen, onder andere door Anna von Reitz. Om die reden heeft Kim een aantal brieven geschreven die op de THI-Facebook-pagina gepubliceerd zijn.

18:00 | De eerste brief is gericht aan mevrouw Reitzinger-Habsburg, aka Anna von Reitz:

“Ik heb in tijden niets op internet geplaatst, echter om je lezersbereik en volgersgroep te vergroten, voel je de noodzaak om mij te noemen. Ik ben niet geïnteresseerd in welke baan dan ook die je probeert te bemachtigen, dus voel je vrij om elke baan te nemen die ik zou stelen. Ik ben totaal niet geïnteresseerd.

Wat betreft je berichten over HSBC — aka het Hong Kong-Shanghai bankbedrijf, dat overigens de grootste witwasoperatie op de planeet is — verwijs alsjeblieft naar een Chinees persoon. Ik hou me niet bezig met deze bank, noch ben ik geïnteresseerd in enkele hysterische obligaties. Ook niet in een valutarevaluatie met gebrek aan enige economische relevantie. Geniet van je wereld vol fantasietransacties, ik heb andere dingen te doen.

Wat betreft je claim over MURS, dat wordt gerund door IBM — zoals I Be M (Marduk) — en heeft niets met mij te maken.

Mevrouw Habsburg, tenslotte heeft uw familie het toegestaan dat de Rothschilds, gewone burgers, huwden met royalty en zo hun overname van Europa konden beginnen. Dat is een feit.
(…)

Ten slotte: Het Vaticaan is blut. De Heilige Stoel is nog steeds op geld van de Rothschilds aan het wachten en dat zal nooit komen.

Daarom kun je brief na brief naar die pedofielen schrijven, maar die zijn aan dovemansoren gericht. Misschien is het voor jou een leuke hobby, iemand anders’ zijn tijd verspillen, maar niet die van mij.

Succes en een goede jacht, schrijf meer brieven naar het Vaticaan, maar laat mij erbuiten. Ik ben niet geïnteresseerd.”

26:00 | Anna von Reitz is nergens bij enige rechtbank als rechter geregistreerd. Ze wordt door Kim echter gezien al iemand met uitgebreide kennis over wereldwijde Martial Law en Zeerecht (Admiralty Law) en andere zaken die ons juridisch overkomen. Volgens Kim werkt Von Reitz echter samen met de ‘verkeerde’ mensen. Deze werken indirect voor de Rothschilds, het Vaticaan, de Thule Society en de Black Sun. Deze partijen voeren via Ferarra, aka Opa, wereldwijd operaties uit, zoals de Iran-Contra-affaire.

Een ander, Owen Scott Lennon, werkte als huurling voor de IMF en werkte samen met een voormalige Trustee en lid van de Black Dragon Group, gevestigd in de VS en China. Hij is nog steeds verbonden met de IMF en het wereldwijde CIA-, FBI-, KGB-netwerk. Hij is degene die Anna von Reitz voorziet van intel. Eerder werd hij gearresteerd, omdat hij vervalste obligaties aan het Vaticaan probeerde te slijten.

Anna von Reitz werkt ook samen met Michael Young, een lid van de Bohemian Grove Club. Hij werkt voor de Illuminati en is een lid van de Italiaanse branche van de Order of the Black Sun. Benjamin Fulford noemt hen de P2-loge. Een partij die de Jezuïeten en clandestiene black operations aanstuurt en de groep die het fascisme gecreëerd heeft. Michael Young huisvestte het duo Matt & Megan (meneer en mevrouw M.), die nu symposia over de Seventh Seal en andere gnostische geloofssystemen houden. Hij werkt bovendien samen met de Deep State om de RV/GCR (Global Currency Revaluation) tot stand te brengen, iets dat nooit zal gebeuren. De Black Sun stuurt ook alle clandestiene black operations voor het Vaticaan aan. Dat is volgens Kim de reden dat Von Reitz verkeerde informatie krijgt over de verkoop van obligaties in ruil voor Amerikaans kapitaal.

De Black Sun, de Gnostische Illuminati, Blackwater en dat soort, zijn allemaal met elkaar verbonden via ‘mevrouw en meneer M.’ die aan al deze organisaties gelieerd zijn. Zij zijn degene volgens Kim, die Von Reitz aanzetten tot het verzoek om toegang tot de oude Black Eagle Trust. Bij de Order of the Black Sun zijn de branches een adelaar (Eagle). Hitler was bijvoorbeeld de bruine adelaar. Andere afdelingen hebben hun eigen kleur.

Volgens Kim voorzag Anna von Reitz het Amerikaanse publiek voorheen met échte informatie, totdat ze ging samenwerken met de verkeerde mensen. Ze roept Von Reitz op om zich weer dienstbaar op te stellen aan het Amerikaanse volk, door oprechte informatie te delen, in plaats van een pion van de Black Sun te zijn.

Wie is Kimberly A. Goguen?

Tank heeft een serie korte videopresentaties gemaakt om uit te leggen wie Kim is.

 

“De technologie die Kim gebruikt loopt duizend jaar voor op die op aarde gangbaar is.”

Tank in: “Wie is Kimberly A. Goguen?” deel 6.

Amazon’s griezelige Big Brother-netwerk

1:25:00 (85:00) | Het duistere partnership met Amazon’s Doorbell Company en honderden politiebureaus door heel Amerika, duwt het land richting een Orwelliaanse surveillancestaat, volgens berichten van Redacted Tonight.

Amazon heeft 400 Amerikaanse politiediensten toegang gegeven tot de bewakingsbeelden van hun klanten, wat ernstige zorgen over de privacy oproept. Vooral omdat veel klanten naar verluidt nooit hebben ingestemd met deelname aan het programma.

Zoals Redacted Tonight-correspondent Natalie McGill betoogt, voedt het bedrijf zich met paranoia en vooroordelen, wat leidt tot een piek in rapporten aan de politie, die vaak vals alarm blijken te zijn.

Buren worden nu aangemoedigd om “beelden te uploaden en te chatten over verdachte mensen,” zei McGill. Ze voegt toe: “en met verdachte mensen bedoel ik gewoon minderheden die zich met hun eigen verdomde zaken bezighouden.”

Dit bericht is iets waar Thomas al veel eerder voor gewaarschuwd heeft. Amazon moet volgens hem gestopt worden, als wij een toekomst willen hebben.

Politiegeweld en staatsterrorisme in Hong Kong

1:49:09 (109:09) | Demonstranten in Hong Kong hebben een verontrustend bericht naar buiten gebracht over de lokale politie, die een terroristische aanslag op het eigen volk voorbereid en uitgevoerd heeft. Een politiebataljon haastte zich in een treinstation, vervolgens in een treinwagon, om alle inzittenden in elkaar te slaan. Ongeacht of het demonstranten of eenvoudigweg passagiers waren. Pepperspray werd van dichtbij gebruikt. Mensen werden ook dusdanig in elkaar geslagen dat enkelen ernstig gewond raakten. Sommige passagiers knielden en smeekten om te stoppen, met de reactie dat ze nog harder in elkaar geslagen werden.

Uiteindelijk heeft de politie de inzittenden na afloop niet gearresteerd, waaruit blijkt dat het enige doel van deze politie-actie was om hun woede op de mensen af te reageren en niet zozeer om de menigte uit elkaar te drijven. De mensen in Hong Kong beleven een humanitaire crisis en ze hopen dat wereldwijd andere mensen op welke manier dan ook kunnen helpen.

Dringend advies om je energetisch te beschermen

1:51:11 (111:11) | Thomas dringt aan om je de komende tijd voldoende energetisch te beschermen.* De maan en zwarte zon-cultus en hun knechten zijn met hun offerspelletjes actief. Neem deze waarschuwing alsjeblieft serieus.

Op 14 september was er de volle offermaan. Dat is de dag dat men tientallen maagden offert, om de terugkeer van hun ‘goden’ te bewerkstelligen. Geen van deze gaan terugkomen, denkt Thomas. Maar het is wel belangrijk om je energetisch te beschermen. (E*: Zie het document: “Het centreren, gronden en creëren van een energetische schild” en “Shielding Technique”)

*) De waarschuwing kwam op donderdag 12 september en had betrekking op het weekend van vrijdag de 13e en de volle maan op de 14e september.

Buitenaardsen achten de mensheid geen intelligent leven

1:52:00 (112:00) | Er zijn de afgelopen week veel discussies geweest, op niveaus dat voor velen het begrip ver te boven gaat. Er zijn beslissingen gemaakt voor het collectief en algemene belang, niet alleen voor de mensheid. Ze waren ontnuchterend en opwindend, maar tegelijkertijd ook frustrerend. De conversatie die plaatsvond, bracht ook de keiharde waarheid.

Bepaalde onderhandelingen zijn afgehouden in afwachting tot de mensheid zijn zaakjes op orde krijgt. “Hun geduld met ons raakt op.” Bepaalde (buitenaardse – red.) groepen staan ons iets meer tijd toe, om dingen op te lossen. De tijdlijn die daarvoor is afgesproken blijft vertrouwelijk, omdat er door de tegenpartij misbruik van gemaakt kan worden. Hun eis: “Handel nu of onderga de consequenties. Als je op de juiste manier handelt, hoef je niets aan te passen. Ga gewoon door. Zo niet, verander het. Zo simpel is het,” vertelt Thomas.

Wanneer dit niet tot tevredenheid van deze groepen gebeurt, zal men met bepaalde dingen doorgaan en deze zonder ons doen. Dit zal grote implicaties hebben voor onze nabije én verre toekomst, als ook voor onze ontwikkeling. Ze hebben ons sinds 2012 nauwlettend in de gaten gehouden. Meer nog sinds augustus 2016. Veel nauwlettender dan velen van jullie denken of vermoeden. Ze hebben zich in grote aantallen binnen onze gemeenschappen verspreid, voor degenen die kunnen zien… Ze zien de social media, de bedreigingen, het geweld en de stompzinnigheid. Ze zien het onophoudelijke gedrag van mensen die meer gericht zijn op vernietigen dan op creëren.

Hun observaties brengen hen tot een conclusie en dat is hun mening. Citaat: “We beschouwen jullie als geheel als een onintelligente levensvorm, met een paar intelligente individuen onder jullie. We hebben geobserveerd dat wanneer de enkele heldere sterren verschijnen, ze worden vermoord, belasterd of onderdrukt door je eigen soort.” Thomas constateert pijnlijk dat dit statement klopt. “Het bewijs is overal om ons heen.”

Ze begrijpen ook dat de vertragingen van dezelfde groep komt als hun voorvaders en zij ook niet langer naar hun ‘meesters’ luisteren. Er worden maatregelen genomen om dit te corrigeren. Daarmee helpt men niet alleen de mensheid maar verschillende andere groepen. Men is klaar met praten, er moeten acties ondernomen worden. Men erkent wel dat we in de afgelopen vijf jaar meer vorderingen gemaakt hebben, dan ooit in de geschiedenis; wat betreft: kennis, begrip, compassie, verantwoordelijkheid nemen en acties die ten behoeve van onze ontwikkeling zijn, om een meer volwassen ras te worden. Dankzij deze vooruitgang hebben we iets meer speelruimte gekregen. Maar meer mensen moeten zich op de juiste wijze verbeteren. De tijd dringt.

De frequentie stijgt, de Event-horizon nadert

2:46:00 (166:00) | De Djinns zijn op dit moment zeer actief om levensenergie te oogsten. Ze kunnen nog maar kort hier blijven en staan op punt te vertrekken. De reden is dat de tunnel naar de Event-horizon in snel tempo nauwer wordt. Hun mogelijkheden om te oogsten en bezit van iemand te nemen, neemt af bij de mensen met een hogere frequentie. Ze kunnen bovendien nauwelijks nog de Bronenergie-frequentie behouden, aangezien deze veel te hoog voor ze is. Om dit tegen te gaan hebben sommigen bezit van lichamen genomen, zelfs binnen de THI-groep, zegt Thomas.

We bevinden ons nu binnen een andere tijd-ruimte zone. Hun ‘goden’ komen niet meer terug. De verschillende buitenaardse groepen die voorheen (de Cabal – red.) hielpen, helpen hen niet meer. We zitten nu op een andere tijdlijn en andere frequentie. Dat betekent het einde van een 1000-jaar periode van duistere energie. Deze eindigde in 1996. Dat is waarom de duistere krachten in hetzelfde jaar chaos ontketenden, toen de Reptilianen, Archonten en anderen door een portaal in Congo kwamen, waar een enorme oorlog uitbrak.

Dit is de achtergrond waarom in deze periode bepaalde mensen bezeten raken en van de ene op de andere dag veranderen. Om die reden is het belangrijk om jezelf te zuiveren van innerlijk trauma, zodat je je eigen frequentie hoog kunt houden. Creëer je energetische schild om je te beschermen, aangezien de duistere krachten momenteel vol in de aanval gaan. De belangrijkste reden hiervoor is dat men zware verliezen lijdt. “De duisteren hebben nu geen andere optie meer dan zichzelf bloot te geven. Ze kunnen hun ware zelf niet langer verbergen.” (…) Ze vallen je aan omdat je sterk bent, niet omdat je zwak bent.”

2020 is het jaar dat velen de waarheid zullen zien

2:57:17 (177:17) | In de wervelende vortex, terwijl de Event-horizon nadert, zullen velen verder op de proef gesteld worden. Blijf sterk en trouw aan jezelf en je principes. Blijf in hogere trilling. Sta anderen niet toe om je trilling omlaag te brengen. 2020 nadert nu in snel tempo, terwijl de vortex sneller draait en de Event-horizon dichterbij komt. De perceptie van tijd versnelt. Dit alles gaat aan sommigen voorbij. Er is voorspeld dat 2020 voor velen de echte visie zal brengen. Allen zullen het zien.

Het is daarbij belangrijk om slachtofferschap, verwijten naar anderen, het verlangen om door anderen verzorgd te worden en andere programmeringen, los te laten.

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

> Link naar radio-uitzending waar je ook de MP3 kunt downloaden

> Listen to “9/12/19 Truth, Honor & Integrity show” on Spreaker.

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

> Je kunt Thomas Williams steunen op Patreon

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in de VS. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het Manna World Trust-team, dat de World Trust beheert.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Share.

About Author

6 reacties

 1. Bedankt! Ik kijk altijd erg uit naar deze samenvatting. Ook nu weer heel interessant.
  Maar dan lees ik dit…

  // 2:46:00 (166:00) | De Djinns zijn op dit moment zeer actief om levensenergie te oogsten. Ze kunnen nog maar kort hier blijven en staan op punt te vertrekken. De reden is dat de tunnel naar de Event-horizon in snel tempo nauwer wordt. Hun mogelijkheden om te oogsten en bezit van iemand te nemen, neemt af bij de mensen met een hogere frequentie. Ze kunnen bovendien nauwelijks nog de Bronenergie-frequentie behouden, aangezien deze veel te hoog voor ze is. Om dit tegen te gaan hebben sommigen bezit van lichamen genomen, zelfs binnen de THI-groep, zegt Thomas. //

  Ik ben heel ruimdenkend en weet dat er meer is dan dat ik met mijn zintuigen kan waarnemen. Maar dit vraagt om een goede uitleg. Ik begrijp niet zo goed dat dit soort informatie in de berichtgeving zit. Wat voegt dit toe? Volgens mij maakt dit de berichten voor veel mensen juist ongeloofwaardig! Niet zo handig wat mij betreft.

  Iemand een duidelijke (beknopte) uitleg?

 2. De keuze wat wel of niet in de samenvatting van een drie uur durende radioshow zit is subjectief. Het ene thema zal de een meer aanspreken dan de ander. Kun je er niets mee? Dan neem je het voor kennisgeving aan. Maar om iets waarover je nog nooit gehoord hebt meteen als ongeloofwaardig te bestempelen zegt iets over wat er buiten je referentiekader valt. Dit referentiekader is voor iedereen anders. Er zijn talloze artikelen en thema’s waarmee ik het referentiekader van mensen probeer op te rekken. En ja, ik ken persoonlijk mensen en verhalen over bezetenheid en walk-ins. Het gebeurt vaker dan je denkt en Thomas waarschuwt hier niet voor niets voor.

  • Gerda Greeven on

   Hoi Ella, even een vraagje. Jij schrijft: “”Hij” huisvestte het duo Matt & Megan (meneer en mevrouw M.), die nu symposia over de Seventh Seal en andere gnostische geloofssystemen houden. “Hij’ werkt bovendien samen met de Deep State om de RV/GCR (Global Currency Revaluation) tot stand te brengen, iets dat nooit zal gebeuren.”

   Die “hij”, bedoel jij daar Benjamin Fulford mee? Ik heb namelijk het gevoel dat Fulford ook onder de invloed van de deep state is komen te staan. Net als Anna von Reitz. Ik heb Anna ook een tijdlang gevolgd, tot ik haar niet meer zo gemakkelijk kon lezen vanwege een soort van weerstand die ik voelde. En dat heb ik ook al een tijdje bij Fulford, ik kom er niet meer zo gemakkelijk doorheen..ik voelde erder heel veel weerstand bij het lezen van Anna, en nu ook bij Benjamin Fulford. Heb ik dat goed, of zit ik er naast wat betreft Ben Fulford?

   Groetjes GerJo

   • Nee, dat zou Michael Young geweest zijn.

    Benjamin Fulford is verbonden met de Aziatische factie (Dragon Group) en het Britse koningshuis. Hij was ooit gerekruteerd door de Illuminati en schreef: “Ik ben formeel onder ede aan de koningin als opperbevelhebber van de gezamenlijke Britse strijdkrachten — Koningin Elizabeth II.”

    Je moet maar eens opletten, dat hij vaak intel over de Britse koninklijke familie deelt en ook mild is over de koningin’s rol. Desondanks heeft hij ook goeie intel. Je moet het alleen wel lezen/beluisteren met zijn positie in je achterhoofd. In wezen is niemand echt neutraal.