Terwijl de onderhandelingen met de Amerikaanse overheid, Federal Reserve en banken voortgezet worden, komen allerlei fraudezaken aan het licht. Dat heeft geleid tot arrestaties van bankieren. Ook vonden invallen in frauduleuze laboratoria plaats.

Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 3 oktober 2019 door Thomas Williams. Sommige tekstonderdelen zijn een samenvatting in mijn eigen woorden, andere delen zijn een (zo goed als) letterlijke weergave of citaten (tussen aanhalingstekens), op basis van de radio-uitzending. Luister voor de exacte formulering naar de audio. Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

Criticaster van Bush sterft onder verdachte omstandigheden.

1:00:00 (60:00)   De voormalige Amerikaanse diplomaat Joe Wilson, die de Amerikaanse inlichtingendienst over Irak betwistte, die werd gebruikt om oorlog te voeren, is op 69-jarige leeftijd gestorven aan orgaanfalen. Hij was het destijds niet eens met het bewijs geleverd door de toenmalige Bush-regering, dat aanleiding was om Irak binnen te vallen.

In werkelijkheid hadden de VS en Groot-Brittannië zelf wapens aan Saddam Houssein verkocht om hem te steunen in zijn strijd tegen Iran. Het was onderdeel van een plan om beide partijen tegen elkaar uit te spelen. Volgens Thomas wilde het Amerikaanse leger zowel Irak als Iran aanvallen, vanwege de olie en andere grondstoffen.

Wilson deed destijds onderzoek naar de zogenaamde uranium-deal van Saddam Hoessein en concludeerde dat de claims niet klopten. Desondanks werden dezelfde claims tijdens de State of the Union-toespraak ‘onthuld’ door de Bush-regering. “Waarom? Omdat de Bush-groep de CIA bestuurde.” De CIA is veel meer betrokken in wereldproblemen dan veel mensen zich realiseren. Thomas hoopt dat de Trump-regering ze gaat beteugelen; “Dat moet.” Het zou op basis van gegronde redenen zijn, vanwege nationale veiligheid. “Ze moeten teruggefloten worden. Snij in hun budget.”

Radiopresentator ontslagen vanwege onthullingen over kindofferpraktijken

1:06:00 (66:00)   Fox News radiopresentator Todd Starnes is afgelopen week uit zijn functie gezet. Zijn commentaar op de Democraten tijdens zijn radioprogramma was voorpaginanieuws. Hij zei dat de Democraten niet in de Christelijke God geloven, maar in plaats daarvan Moloch aanbidden. Een heidense god die vaak wordt geassocieerd met kindoffers.

Fox News bevestigde dat Starnes niet langer bij het netwerk werkt, maar ging niet in op de redenen achter zijn vertrek. “Ik vraag me af of meneer Starnes naar THI luistert,” grapt Thomas. “Het komt niet vaak voor dat een politicus met zoiets naar buiten komt.” Thomas benadrukt dat het aanbidden van Moloch binnen beide politieke partijen plaatsvindt, gepraktiseerd door zowel Republikeinen als Democraten. De reden dat Moloch soms wordt afgebeeld als een uil is omdat het Egyptische woord voor uil ‘moloch’ is. Hun symboliek en woordmagie wordt momenteel ontrafeld.

De Egyptische naam voor de uil is Mulak of Moloch, voorgesteld door de lettersymboliek van M (m) omdat de naam begon met M, en de ogen of horens van deze geheime godheid lijken precies op de letter m.

Bankrekeningen in Mexico geplunderd

1:07:50 (67:50)   Een nieuwe bankfraudezaak in Mexico. Thomas verwacht dat dit de komende tijd zal toenemen. In deze zaak is op de bankrekeningen van Amerikaanse gepensioneerden die naar Mexico verhuisd zijn, meer dan 14 miljoen dollar verdwenen. Een naar Mexico verhuisd stel deelde afgelopen week hun verhaal met NBC News. Thomas waarschuwde al eerder dat men van rekeninghouders zou gaan stelen.

Gigantische hoeveelheid vluchtelingen

1:12:30 (72:30)   De statistieken over vluchtelingen zijn schokkend. In 2018 werden wereldwijd per dag 40.000 mensen gedwongen om hun huis te ontvluchten. Dat is elke twee seconden één persoon. Wereldwijd is het aantal vluchtelingen momenteel 71 miljoen. Oorlogen zijn de belangrijkste oorzaak dat mensen huis en haard achter moesten laten, naast andere gewelddadige conflicten, vervolging en mensenrechtenschendingen. In de afgelopen tien jaar is het aantal vluchtelingen verdubbeld. In tegenstelling tot hetgeen algemeen aangenomen wordt, verkiest meer dan 90% om in hun eigen land te blijven. De groep die naar andere, verafgelegen landen wordt gestuurd, dient als dekking voor de installatie van criminele elementen, die onderdeel zijn van het operationele strijdtoneel.

Enorme Groenlandse gletsjer groeit

1:14:40 (75:40)   Jakobshavn in West-Groenland is bekend als zijnde de snelst bewegende gletsjer ter wereld. Het is ook een van de meest actieve gletsjers, die een enorme hoeveelheid ijs uit de Groenlandse ijskap loost in de Ilulissat Ice-fjord en de aangrenzende Disko-baai — met gevolgen voor de stijging van de zeespiegel.

Jakobshavn heeft tientallen jaren in retraite doorgebracht, dat wil zeggen totdat wetenschappers tussen 2016 en 2017 een onverwachte vooruitgang zagen. Naast de groei richting de oceaan, bleek de gletsjer te vertragen en te verdikken. Nieuwe gegevens verzameld in maart 2019, bevestigen dat de gletsjer voor het derde jaar op rij is gegroeid. Wetenschappers schrijven de verandering toe aan koele oceaanwateren.

Thomas concludeert aan de hand van de beelden dat de gletsjer in omvang is verviervoudigd. Zoals hij in de THI-show voorspeld heeft, beweegt alles weg van de oorspronkelijke gletsjers en ijsvlaktes. Het ijs groeit in andere regionen dan voorheen. Dat heeft te maken met natuurlijke planetaire veranderingen. Er is geen sprake van door mensen beïnvloedde klimaatverandering. Het is een proces om de planeet terug naar zijn oorspronkelijke as te brengen.

Aanscherping beveiligingssysteem Witte Huis

1:19:45 (79:45)   Het Witte Huis heeft de beveiliging van het uiterst geheime codewoordsysteem van de Nationale Veiligheidsraad in het voorjaar van 2018 moeten aanscherpen, zeggen twee voormalige ambtenaren van Trump in het Witte Huis, die bekend zijn met de zaak. Dit als onderdeel van een poging om lekken op te sporen en af te schrikken.

De wijzigingen omvatten een nieuw logboek van wie toegang heeft gehad tot specifieke documenten in het systeem van de NSC, bekend als NICE of ‘NSC Intelligence Collaboration Environment’. Het werd gedeeltelijk ontworpen om te voorkomen dat gegevens van telefoongesprekken van de president met buitenlandse leiders zouden lekken en om de vermoedelijke leaker op te kunnen sporen, als transcripties werden bekendgemaakt. Voorafgaand aan de upgrade konden ambtenaren alleen zien wie materiaal naar het systeem had geüpload of gedownload, maar meestal niet wie toegang had tot welke documenten.

Thomas maakte dit begin dit jaar al bekend tijdens het intel-deel van een eerdere radio-uitzending.
[E*: Wellicht dat dit tot nieuwe onthullingen gaat leiden in de laatste afzettingsprocedure van Trump, waarbij een telefoongesprek met de Oekraïense leider afgeluisterd is.]

Inval in frauduleus genetisch laboratorium

1:19:30 (79:30)   Achter de schermen gebeurt er veel met betrekking tot het oprollen van kinderhandel, drugshandel, bitcoin fraude en genetische zaken. Amerikaanse federale agenten hebben invallen gedaan in genetische onderzoekslaboratoria. 35 mensen in vier staten zijn strafrechtelijk aangeklaagd vanwege fraude met betrekking tot genetisch onderzoek. Volgens ambtenaren veroorzaken deze een verlies van 2,1 miljard dollar voor nationale ziektekostenprogramma’s. Een vorm van oplichting en afpersing. De gezondheidszorg is sowieso een industrie waar dingen drastisch hervormd moeten gaan worden, vindt Thomas.

Verdwijning frequentiemachines merkbaar

1:21:45 (81:45)   Veel mensen merkten het verdwijnen van een ruis, die waarschijnlijk te doen had met de ondergrondse machines die de frequentie verlaagden en de afgelopen periode vernietigd zijn. Dingen voelen daarmee ook wat lichter aan.

Bouw Salomon’s tempel tegengehouden

1:26:50 (86:50)   Pogingen om Salomon’s demonen te initiëren en de derde tempel (wat in feite de vierde tempel is) te bouwen, zal gestopt worden.

Trust gaat verder onder nieuwe/verkorte naam

’Manna’ is verwijderd uit de naam van de World Holding Trust. Dat schrijft Kim in een kort bericht op Tank’s blog. “De Trust is niet langer een enkelvoudige naam, niet langer de naam van een ander dan ikzelf als ondertekenaar.”

Federal Reserve en banken verwerpen deal van de Trust

1:22:10 (82:10)   Vorig weekend vervolgden de onderhandelingen met de Federal Reserve en JP Morgan, nadat een deal van de Trust op het laatste moment verworpen was. Ongetwijfeld wacht men op de RV. De deal hield in dat men tot november acht banken zou helpen. Dat betrof niet zozeer het liquideren van de banken, maar had als doel om de balans terug te brengen naar 0 (aangezien men momenteel enorme bedragen in de min staat – red.). De deal hield ook de financiering in van de salarissen en operationele kosten van de overheid, althans tot half november. De Trust had specifieke voorwaarden gesteld, inclusief de uitbetaling van de vergoedingen aan de Trust. Geen vergoedingen, geen geld.

Onlangs is de huidige voorzitter van de Federal Reserve New York, Jerome Powell, naar aanleiding van een telefoongesprek met Kim op de hoogte gebracht dat de Fed’s bankvergunning verlopen is. Hij lijkt er rechtstreeks belang bij te hebben en het is afwachten of dit tot echte veranderingen zal leiden. Er is ook gesteld dat men gedurende deze periode geen contracten kan afsluiten, geen beslissingen op financieel niveau mag maken die betrekking hebben op de Federal Reserve, de Treasury of welke bank dan ook — zonder de goedkeuring van de president. Powell was zich aanvankelijk niet bewust dat de vergunning verlopen was, noch dat de Fed achter de schermen gecontroleerd werd door de Rothschilds (die denken dat het hun eigendom is), terwijl de Fed onder de World Trust valt. De onderhandelingen met Powell worden voortgezet.

Nieuwe arrestaties bankiers

1:27:10 (87:10)   De besprekingen met de Federal Reserve en met name JP Morgan hebben ertoe geleid dat de afgelopen week een bankier gearresteerd is, wegens 16 gevallen van financiële fraude en verduistering. Deze arrestatie werd gevolgd door arrestaties in andere banken. Geen van deze arrestaties zijn (al) in het nieuws gekomen.

U P D A T E  1 1   O K T O B E R   2 0 1 9

Tank vertelt in deze korte video-update dat de Federal Reserve en Chase Bank (waar vorige week een topbankier gearresteerd is), nu meewerken met de Trust, nadat Kim ze opnieuw onder druk heeft gezet en heeft aangetoond dat zij de enige is die de Trust-codes heeft.

Nieuwe aanvallen op het kwantumsysteem en de Trust

Vervolgens was er een nieuwe vorm van ‘clownery’ oftewel ‘zwendelarij’, waarbij men het zogenaamd ‘nieuwe’ systeem probeerde te koppelen aan het (echte) kwantumsysteem. Het is direct verwijderd, wat ervoor zorgde dat hun systeem binnen enkele minuten crashte. “Ik twijfel er niet aan dat Cobra vanavond naar buiten komt met een drie of vier lettercode die ‘gecrasht’ of ‘afgebroken’ is. Dat doet hij vaak. Dan kom je er achter voor wie hij werkt.”

Screenshots van Cobra’s website The Portal, waarop ze inderdaad rond 3 oktober 2019 toen het kwantumsysteem van de Trust gehackt werd, een code naar buiten brengen van iets dat gecrasht is.

Ondertussen zijn er aanhoudende pogingen om de trustee Kim Goguen in diskrediet te brengen. Na het verspreiden van geruchten dat Kim dood zou zijn, is het laatste gerucht dat ze een man zou zijn. Dit lijkt een zoveelste wanhoopspoging, nadat andere pogingen om het bestaan of betrouwbaarheid van de Trust en de Trustee in twijfel te trekken, gefaald hebben.

De samenvatting van de THI-radioshows van 19 september als ook die van 26 september 2019 zijn enkel op Patreon gepubliceerd. De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

> Link naar radio-uitzending waar je ook de MP3 kunt downloaden

Listen to “10/3/19 Truth, Honor & Integrity show” on Spreaker.

> Je kunt Thomas Williams steunen op Patreon

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in de VS. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het World Trust-team, dat de World Trust beheert.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Share.

About Author

2 reacties

  1. Wederom bedankt voor de vertaling. Ik luister elke week naar de THI show, maar mis toch vaak stukjes informatie doordat ik het Engels niet altijd begrijp.