Ole Dammegard heeft een spoedoproep uitgebracht dat er in Europa op meerdere locaties gelijktijdig terroristische aanslagen gepland zijn. Deze zouden plaatsvinden op 23-24 oktober 2019. Het is van groot belang dat we dit bericht zo veel en vaak mogelijk verspreiden.

Het gaat om 39 geplande locaties in vijf Europese steden die doelwit zijn:

 • Londen
 • Manchester
 • Barcelona
 • Parijs
 • Rotterdam

Daarnaast zou er sprake zijn van een geplande aanslag op een kerncentrale in Zweden. Al deze aanslagen zouden binnen 36 uur gaan plaatsvinden met als doel om totale chaos te veroorzaken.

In zijn onderzoek ontdekte Ole Dammegard dat men vanaf 15 oktober gaat beginnen met een oefening die men ‘counter terrorism preparedness network’ noemt. In het door hem onderschepte bericht heeft men 39 locaties aangewezen als voor oefeningen. Maar Ole weet uit zijn onderzoek dat een ‘oefening’ een voorbereiding is voor een daadwerkelijke aanslag. Hij concludeert dan ook uit het bericht dat er sprake is van 39 locaties die doelwit zijn.

Deze aanslagen AK oefeningen vinden plaats op 23 en 24 oktober. De naam van de operatie is: Operation Sea Eagle. Ole’s conclusie is dat ze een gecoördineerde, meervoudige aanslag voorbereiden die tegelijkertijd op verschillende sleutellocaties in Europa plaats moeten vinden. Deze geplande aanslagen zouden plaatsvinden in bovengenoemde NAVO landen.

Ole is behoorlijk overtuigd dat dit het plan is en heeft er buikpijn van. Hij vraagt iedereen om het bericht zoveel mogelijk en veel mogelijk te verspreiden, omdat zijn ervaring is dat deze operaties vaak niet door kunnen gaan als ze van tevoren betrapt zijn. Door het in het licht te brengen kunnen we het dus wellicht voorkomen. Deze criminelen kunnen alleen in het duister opereren.

Hij roept op om super alert te zijn in de bovengenoemde steden en alle verdachte activiteiten te observeren, filmen en fotograferen. Het gaat met name over militaire oefeningen.

Het is van groot belang dat we dit bericht zo vaak mogelijk en ver mogelijk verspreiden!

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

57 reacties

 1. Pingback: Terreur komt naar rotterdam ? (23 of 24 oktober 2019 ? – Mijn Blog magilando

 2. En Nu? wat zouden de mensen moeten doen … in Rotterdam in de kelders kruipen… !??

  Wat je hiermee doet is meewerken aan het verspreiden van Angst ..

  Angst verspreiden is het kwaad van de laatste decennia en daar zijn de meeste mensen nu zoals ze zijn ..bang gefrustreerd, de weg kwijt etc….

  Als ‘lichtwerkers’ werken we keihard om dit te veranderen … dit helpt niet door de Angst-instandhouders een handje te helpen

  Jammer!

  • Jullie werken niet erg hard als lichtwerkers zijnde Geert want het is overal een grote puinzooi en mensen voelen en merken dat ze alles (zekerheden en meer) kwijtraken en kwijtgeraakt zijn. Weet niet waar jullie dan mee bezig zijn geweest maar misschien de kaarsjes eens omruilen voor schijnwerpers?

   • Ik kan niet meer doen dan mijn best .. mijn hele leven staat geheel in het teken van deze taak ( volg mij maar)

    nb: diverse replies zijn bevestigds , waarom mijn replies niet, Marijke /Ella* ?
    omdat ze niet in je straat je passen …. dus ook censuur hier ! Jammer!

    • “Lichtwerkers” (niet te verwarren met lichtekooi) zijn nieuwetijdskinderen of Indigokinderen, bedacht in de New Age era. De aanhangers van new age kijken sinds de jaren 70 uit naar de komst van een ‘nieuw tijdperk’ van liefde en licht waar ze zich op voorbereiden door te werken aan eigen spirituele groei.Zie je wat er staat? EIGEN spirituele groei, niet rottig bedoeld en je zult het ook wel goed bedoelen maar het is er sinds die tijd nu niet echt beter op geworden Geert. Als je een hooggevoelig persoon bent en wat meer kunt zien/voelen/horen dan een “gewoon mens” kan dat mooi zijn maar meestal is het een vloek. Je bent totaal niet bij machte om ook maar iets te veranderen alleen jezelf. Duister is belangrijk in deze wereld en let wel, zonder duister hoeft er nooit een lichtje aan.

   • Ik heb bewust ‘lichtwerkers’ tussen quotes geplaatst, want hou zelf eigenlijk niet van deze definitie, maar dacht dat weet de lezer wat ik ongeveer bedoel. Ik ben ook gewoon hier op Aarde met een menselijke ervaring met het gevoel als taak.. de mensen te inspireren tot bewustwording , want je kunt een ander niet veranderen (dat doet ie zelf) ( wat je van binnen bent vormt je buitenwereld .. je perceptie en beliefs) . Mijn leven staat in teken van ondersteuning van de transformatie en ontwaking van mensen , juist nu in deze tijd .. zonder gewin, ook gewoon hoofd boven water houden middels sessies (interactieve lezingen, satsang) en artikelen en commentaar op diverse social media .. Just shining awareness. Ik hou van de filosofie van de wingmakers ( en gebruik deze als mijn 3 levensprincipes) Ik heb veel onderzoek gedaan om het mystieke met het wetenschappelijke te verbinden .. Ik heb verder niets met spiri’s en reli’s. Ontstijg de dualiteit en leef in het Nu! Ware spiritualiteit en oplossing is bewustwording wat ons verder kan leiden tot Zelfrealisatie.. Misschien wel de enige weg tot bevrijding uit de misleiding ( lees hiervoor op Ella*Ster: De Wingmakers en Camelot interviews.. ( als je er klaar voor bent, tenminste..)

  • Als lichtwerker sta je aan de zijlijn bij een dergelijke dreiging begrijp ik. En als je de video had gezien is het doel niet angst verspreiden, maar juist deze duistere false flag in het licht te zetten door hun activiteiten te filmen. Op die wijze zet je donkere schaduwwerkers in het licht. Dat zou jou moeten aanspreken omdat een taak van jou is het ontwaken van het collectieve bewustzijn. Iets waaraan je in een dergelijke dreiging niet door jouw passiviteit aan bijdraagt, Jammer!!!

 3. Dit bericht ervaar ik niet als angstzaaierij, maar zoals het bedoeld is; verspreiding van nieuws inzake een ingeschatte mogelijkheid van een inside job aanslag met als doel dit te voorkomen omdat de mogelijke daders zich al van te voren betrapt voelen. Prima.

  • Dat snappen wij… ( doorsnee mensen snappen niets van inside job … zie 911 en much more )

   en dat weten de ‘mogelijke daders’ ook … het was toch inside job (!) … die worden er niet bang van .. het gepeupel begrijpt het toch niet..

  • Als het een inside-job is dan laten ze zich echt niet weerhouden door deze oproep, want de meeste mensen geloven daar niet in…
   Volgens mij werkt het averechts…

   Je kunt nog zoveel in het licht zetten Marijke .. ik zou zeggen lees de Wingmakers en het Camelot interview nog eens door … en ga voor de 5e deur .. Zelfrealisatie ..

 4. Pingback: Rotterdammers let op uw False Flag deze week! | JDreport.com

 5. Ik ervaar juist als lichtwerker een mogelijkheid om dit soort aanslagen te voorkomen, juist om de info onder elkaar te verdelen kun je een eventuele aanslag misschien teniet gedaan maken. Dit hoeft niet met angst gepaard te gaan maar met alert zijn

 6. ‘k Zou graag nog wat toevoegen. Nu op de hoogte zijnd van dit bericht van Ole omtrent een mogelijke false flag met onschuldige slachtoffers in o.a. R’dam is het mijn verantwoordelijkheid geworden om vanavond wanneer ik deze dag afsluit heel deze stad (steden) met al haar leven, mens, dier en natuur, in beschermend licht te zetten en te vragen aan het Hogere om te voorkomen dat leed kan worden aangedaan aan onschuldigen. Hopelijk doen andere lezers iets dergelijks ook. Wellicht in betere bewoordingen, maar het gaat toch vooral om de intentie.

  • Denk niet dat het veel zal helpen Marijke, het negatieve is veel te sterk voor ons (tijdelijke) stervelingen. Het is niet jouw verantwoording, dit is een tijd van chaos en is al lang geleden aangekondigd, de grote omslag weet je dat nog? Uit chaos ontstaat orde, we leven nu in onzekere tijden maar er is geen andere manier om deze wereld naar een “hoger” level te krijgen.

   • Precies, een tijd van chaos. Waaruit het nieuwe kan ontstaan. Ik verwacht nog veel meer chaos. Het lijkt me ook nodig om al die mensen wakker te krijgen die nu nog onbewust zijn. Lichtwerkers kunnen ondersteunen en de weg wijzen, temidden van de chaos. Dat lijkt mij meer de taak dan ellende voorkomen.

   • Thomas Williams verteld al een tijdje dat de duistere machten (geen krachten want macht is vernietigend) allang aan het afbrokkelen zijn. De Cabal zou al uit elkaar gevallen zijn en er schijnen nu alleen nog maar wat miljardairs te zijn die in paniek rond rennen. Ze hebben volgens Thomas ook geen kapitaal meer en niet eens toegang meer tot het banken systeem. Buiten het aardse om zegt hij dat het op ‘hogere niveau”s’ ook veranderd is. De duistere machten trekken zich terug. De koning, onder wiens autoriteit al deze ellende gepaard ging is er niet meer. In plaats daarvan hebben ze daar nu schijnbaar een koningin die haar excuus heeft aangeboden. In de binnenaarde zijn ze volgens Thomas ook tot een punt gekomen dat ze bezig zijn met hetgeen belangrijk is voor iedereen. De strijd tussen de verschillende soorten zijn blijkbaar beëindigd. Dan lijkt het er op dat de grootste problemen nog aan de oppervlakte zijn. De mens is volgens Thomas de enige soort die op dit moment niet klaar is om vooruitstrevende stappen te zetten. In zijn laatste THI podcast zei hij dat er 3/4 miljoen individuen van een bepaalde groep permanent verwijderd zijn. Wie dat zijn moet nog bekend gemaakt worden. Er is dus veel gaande. Als je in het algemeen een beetje zo de informatie hebt gehoord en gelezen dan zijn wij het grootste probleem op dit moment. Als je de informatie zo bekijkt dan lijkt het er op dat de mens de enige soort is die zijn eigen soort kapot maakt. Andere soorten lijken niet hun eigen soort kapot te maken maar alleen in strijd te zijn (geweest) met andere soorten. Thomas zei ook al eens dat, als wij niet veranderen, andere soorten door zouden gaan zonder ons. Alles bij elkaar mag het duidelijk maken dat de mens zijn eigen zaken op orde krijgt om verder te kunnen. De wereld is daarbij sowieso al naar een hoger level aan het gaan, onder de invloed van kosmische gebeurtenissen. De energie wordt al een tijd steeds sterker. Als je dan kijkt dan lijken andere soorten per soort een gezamelijke manier van beleving te hebben terwijl de menselijke soort versnipperd of opgedeeld is in veel verschillende clubjes. Om het als mens op orde te krijgen zal iedereen individueel zijn eigen ‘shit’ moeten opruimen om uiteindelijk weer gezamelijk een menselijk ras te kunnen zijn.

    • Zeer interessant Rob en ook heel logisch allemaal, misschien dat het daarom zo uit de hand aan het lopen is op de aardkorst, stuiptrekkingen. Het gaat allemaal zo snel ineens die waanzin van het bestaan.

     • Misschien is het volgende interessant om te lezen. Het is een waarschuwing aan de orde die ze al in 2009 hebben gekregen. Daarin wordt e orde in kort gezegd duidelijk gemaakt dat ze de bedoeling niet begrepen hebben en ze zwaar gefaald hebben. Maar zelfs na die ‘herinnering’ zijn ze gewoon door gegaan met de macht, de hebzucht etc. Ze hebben de herinnering genegeerd en zijn door gegaan met hun hebzucht. Het stuk is in het chinees met engelse vertaling per alinea. Even naar beneden scrollen, naar REMINDER TO “THE ORDER” From The Sole Sovereign en dan daaronder het tweede document.
      https://projectspeak.net/

  • Dankjewel voor je reactie Marijke. Je begrijpt gelukkig wat de intentie achter het bericht was. Geen angst zaaien, maar juist de regie terug pakken. Hun plannen verstoren door het in het licht te zetten. Juist niet wegkijken, maar heel bewust observeren. Als we dat kunnen doen, kunnen we ook met onze gedachtekracht energie ombuigen. In meditatie licht sturen naar de plekken waar onheil dreigt. Deze in de schijnwerpers zetten. Van slachtoffers naar regisseurs.

 7. Laat liever een foto zien van het station, de voorgevel en perron 2 waar de Thalys komt.

  Het station is nr. 5 op de terrorismegevoelige objecten, de voorgevel is Rotterdam’s paradepaardje (die brug ook wel maar geeft minder slachtoffers) en de Thalys zorgt ervoor dat de internationale aandacht het grootst is. Dat zou ook wel bij het vliegveld zijn maar dat is nog beter (zichtbaar) beveiligd en geeft minder emotionele impact omdat dat wat verder van de stad ligt.

  Ik ben veiligheidskundige in Rotterdam en kan de risico’s wel zo’n beetje inschatten.

  • Wat denk je van de Euromast? De Maastunnel, Beneluxtunnel, Erasmusbrug of Willemsbrug? Een tunnel in het centrum zoals de Maastunnel als daar een auto vol met explosieven ontploft is de ramp niet te overzien. Wat te denken van de petrochemische industrie? Heb daar zelf gewerkt en de beveiliging is nu niet dat je zegt geweldig, laat daar een bom ontploffen op een gevoelige plek en je krijgt een kettingreactie. Ja ik woon ook in de buurt vandaar dat ik al die plekken wel weet.

  • Een wakkere veiligheidsdeskundige in Rotterdam, dat klinkt bemoedigend. Wat raad jij aan, verdachte ‘bewegingen’ filmen in de buurt van het CS? Ik kan verder weinig vinden over oefeningen van leger, politie en/of brandweer in Rotterdam.

 8. Het is nu 23.30 ongeveer. het was even zoeken waar ik dit bericht kon doorgeven. Uiteindelijk een aanknoping gevonden bij de aivd, daar was nog een functionerend telefoonnr. Ik heb de link van de site verteld, en wat over Ole, heb de indruk dat de melding serieus werd genomen en ze zeker verder gaan kijken.
  Dus hartelijk bedankt Ella* en Ole.

 9. Een waarschuwing op 22 oktober plaatsen voor 23 / 24 oktober. Een beetje aan de late kant, vindt je niet? Had het minstens een week voor 23 /24 oktober geplaatst. Dan was er nog de tijd geweest om andere websites te informeren. over dit bericht. Of misschien was het nog beter geweest om het nog wat eerder te plaatsen. Hoe langer van te voren, hoe beter. Ik heb nu maar één website naast deze gezien die het bericht heeft opgenomen.

  • Ik twijfel er niet aan dat Ole zodra hij begreep wat er mogelijk gepland was, het bericht meteen gedeeld heeft. Toen ik het bericht kreeg van een trouwe lezer, stond het binnen een uur op de site, een record.

   Het is nu 25 oktober en er is gelukkig niets gebeurd. Laten we de komende weken waakzaam blijven en alles wat verdacht is registreren en opnemen. Extra meditaties en visualisaties doen. We zitten in de endgame en we zijn aan het winnen. Daardoor is de duistere groep volledig in paniek. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

   • Ella Ster “We zitten in de endgame en we zijn aan het winnen.” Ik begrijp je intentie maar wat bedoel je met “winnen? Wat valt er te winnen en gaat het om winnen? Waar er één wint verliest een ander, Het gaat niet om winnen maar om het behouden van een manier/vorm van leven. En je weet dat er uit chaos orde ontstaat, dit is de chaos en die zal nog erger worden, daarna zal het leven in een andere vorm doorgang vinden. Wij leven niet eeuwig in dit lichaam, het maakt niets uit. Of zoals ik lang geleden wel eens schreef,

    When the beast is crawling on our mind,

    And despeare is our daily bread,

    Lets hope we find solutions soon,

    Before all of us drop dead.

    • Willem

     Dit is alleen wel een heel andere strijd dan bijvoorbeeld een oorlog. Een oorlog is een strijd tussen twee MACHTEN. De strijd die er nu gaande is gaat over licht en duisternis. Persoonlijk vindt ik ‘licht’ altijd een beetje onbewust klinken. Er is een bewustzijnsverandering gaande die vanuit de ziel werkt. Licht klinkt vaak alsof er iemand een lamp aan doet. Persoonlijk praat ik liever over energie. Licht is ook energie maar wat hier in de wereld vaak licht wordt genoemd komt van mensen die BEZIG zijn met spiritualiteit. Spiritualiteit is niet hetzelfde als bewustzijn maar bewustzijn is wel de kern van alles en dat betreft de ziel. Dat bewustzijn is altijd slapend geweest maar er worden al decennia langgeneraties geboren met een wakker bewustzijn. Die generaties staan bekend als nieuwetijdskinderen of Indigokinderen. Spiritualiteit is eigenlijk nog van de tijd met een slapend bewustzijn. Dan hebben we niet eens het leven geleefd (van binnen) en hebben altijd deel uitgemaakt van een wereld van macht en controle. Mensen gaan dan op zoek naar meer en spiritualiteit is dan één van de zaken waar gezocht wordt. Dat is alleen niet het eigen leven, wat in ons Zelf is. Het leven is gewoon ervaring. Spiritualiteit is niet iets van binnen maar komt ook van de buitenwereld af, net als alles wat we van de buitenwereld geleerd hebben. Dan verandert er aan de persoonlijke ‘toestand’ dus in feite niets want het leven zelf wordt nog steeds niet geleefd.

     De strijd die nu gaande is kent alleen het ‘licht’ als winnaar. Dat schijnt in het grote plaatje de bedoeling te zijn. De verliezer is de macht. In een strijd is er inderdaad altijd een winnaar en een verliezer. Maar als je je bedenkt dat alles in eigen lichaam is dan kan het ‘licht’in eigen lichaam ook de macht beëindigen die in het ego zit als onderdeel van de wereld van macht en controle. Daarin speelt het leven zelf weer de belangrijkste rol want er moet dan een heleboel rotzooi opgeruimd worden wat ook in het menselijk lichaam zit. In het grote plaatje zal de heersende macht (Cabal etc) ook de macht moeten verliezen. Ze hebben vaak genoeg de kans gekregen om mee te werken maar hebben dat nooit gedaan. De duisternis in het grootje plaatje gaat over het universum. Een groot deel zou duister zijn en dat wordt volgens diverse berichten opgeruimd. Als de Cabal niet in staat is om hun eigen rotzooi op te ruimen, persoonlijk, dan blijven ze doorvechten voor alleen hun eigen bestaan. Maar in het grote plaatje is de ultieme ‘opruiming’ dat ze hier dood gaan en de ziel terug naar de bron wordt gebracht. Verliezer en winnaar is wat dat betreft soms een vreemd iets. Als je altijd alleen maar wilt winnen zonder een keer te verliezen dan ben je geen van beiden. Dan ben je alleen maar een verliezer want je leert niets. In die zin ben je alleen maar een winnaar wanneer winnen en verliezen (in de zin van macht, hebzucht etc) niet meer bestaat maar je wel veel geleerd hebt en daar wijzer van bent geworden.

     De strijd die de machthebbers nu voeren zal dan tot hun eigen ondergang leiden. Er is nauwelijks nog iets wat hen lukt. Het is een doodsstrijd om te overleven en hun eigen macht te houden. Als ze dan dood gaan is het vanwege hun eigen strijd. De wereld is aan het veranderen. Als je in de toekomst nog hier wilt zijn dan moet je dus mee veranderen. Verander je niet dan kun je hier straks niet meer bestaan. Dan verdwijn je hier dus gewoon want macht kan hier dan niet meer bestaan omdat er een bewustzijnsverandering gaande is. Probeer het licht van een lamp eens terug te duwen in de lamp om het donker te houden als iemand het licht aan doet. Dat is een beeld van de strijd die de overgebleven machthebbers voeren. Pure paniek en niets is meer georganiseerd.

     • Heel mooi verklaard Rob, zit er zelf niet zo mee want licht of duister het is maar net waar men zich thuis voelt. Duister is niet per definitie slecht, zo wordt het gebracht maar het tegendeel is waar. Zoal alles op deze wereld is alles in het negatieve, wit is zwart, schaduw is/geeft de echte diepte, waarheid is leugen (waar-heid, waar is ook een zoekterm dus er is geen absolute waarheid) De termen vertrouwen geloven en hopen zijn schuldconcepten, de aarde ¨hangt¨ in het duister, hier is alles eindig, veel pijn ellende verdriet staat schril tegenover dat kleine beetje aardigheid wat we zelf moet maken. Je zou bijna gaan denken dat we als reizigers in een vreemd leven naar toe verbannen zijn, een soort hel dus.

     • Willem

      En toch is het verschil tussen licht en duister gigantisch. Licht gaat over bewustzijn, duister over macht. Mensen praten altijd over de schepping en dat is bewustzijn. Macht is vernietigend. Bewustzijn is waarheid, macht is een wereld die gebaseerd is op leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding etc, allemaal om de waarheid verborgen te houden. Macht vernietigd alles. Ella Ster had een tijd geleden een mooi verhaal geplaatst over de ‘Tree of Life’, wat over universa ging die allemaal aan of met een bron verbonden zijn. Duisternis werd daarin uitgelegd als een soort virus of fout in de codering van het leven (of bewustzijn). Een universum zou daar door kunnen afsterven. Die wordt dan losgekoppeld van die bron en sterft af. In het klein zie het het hier op de planeet ook. Oorlog, moord, marteling en meer vernietigt mensenlevens. Duisternis maakt dus geen deel meer uit van de schepping. Duisternis is wat dat betreft dan een soort infectie in de schepping. Ons universum is wat dat betreft geïnfecteerd met dat macht virus. Dat zien we hier ook aan van alles. Wil de boel dan niet volledig om zeep gebracht worden dan moet er dus weer bewustzijn in komen. Volgens sommige berichten was ons universum behoorlijk geïnfecteerd. Thomas Williams zei dat ook. Dan was het volgens hem in eerste instantie de bedoeling dat ‘ze’ het universum zouden laten afsterven maar er waren er die zouden hebben gezegd dat het nog te redden is. Dat was al een tijdje geleden. Er waren berichten dat wij zo’n beetje bij het laatste zouden horen waar die duisternis opgeruimd zou moeten worden. Voor onze evolutie schijnt het wel weer goed te werken maar als die duisternis niet opgeruimd zou worden dan zou er op een gegeven moment niets meer zijn.

     • Ja is ook wel weer duidelijk Rob, maar zie jij het ook wel eens als min en plus dat duister en licht? Als een noodzakelijke wrijving om bestaan gaande te houden?

     • Nee, ik zie het niet als noodzakelijk. Dat het toch zo gaat is een feit. Thomas Williams zei in een podcast dat het in het begin de bedoeling zou zijn geweest dat dit universum een ‘light only’ universum zou moeten zijn maar dat er bepaalde ‘deuren’ niet gesloten zijn. Dat zal hetzelfde inhouden als de codering van het leven of bewustzijn. Als het een ‘light only’ universum zou zijn dan zouden we alle vernietiging simpelweg niet meemaken en bewust ZIJN. Dat is vanuit de ziel gezien, niet als mens. Het menselijke leven is een ervaring van de ziel. Doordat de wereld op macht gebaseerd is zit de ziiel in de meeste gevallen in het duister. Ook in de mens. In onze realiteit is het duister volgens sommige berichten wel goed voor de individuele evolutie van de ziel. In ons geval gaat dat gewoon zo omdat de ‘toestand’ zo is. Maar dat is in mijn ogen niet persé een noodzakelijk iets. Het enige wat ik in mijn leven daarover heb ervaren is dat de noodzaak van verandering groot kan zijn als je hier in menselijke zin vooruit wilt komen. Velen zijn niet in staat te veranderen en dan beëindigen ze hun leven zelf. Dat is ook weer dom dat ze dan in het duister zitten en geen uitweg zien. In het grotere plaatje zei Thomas Williams ook eens dat het op hogere niveau ging om het oogsten van zielen en energie als het om het duister gaat. Satanische rituelen, oorlog waar doden bij vallen etc rukken zielen uit het leven weg. De dood door macht wekt grote spanningsvelden op en dat is, zoals ik het begrijp, het oogsten van de zielen en energie door het duister op hoger niveau dan het aardse. Dat lijkt mij niet bepaald zinvol. Jezelf voeden aan de energie van anderen omdat je zelf geen energie hebt maakt het ook dat je zelf energetisch niets mee maakt in de zin van bewustzijn. Het enige dat over duister dan belangrijk is is dat het opgeruimd wordt zodat zielen en energie weer vrij zijn. Dan kunnen we ons verbonden voelen op een energetische manier. Dat is mijn uiteindelijke beeld geworden.

   • En daarbij Ella, vroeger (ja opa vertelt 🙂 ) waren er ook veel oorlogen en veel ellende en veel machtswellustelingen al waren er toen (in mijn jeugd in de 50er en 60er jaren) maar 2,6 miljard mensen op aarde. Het verschil is dat we toen maar 1 tv zender hadden en de krant om het nieuws binnen te krijgen. Dat werd mondjesmaat gedaan en ook sterk gecontroleerd want kerk en staat waren nog niet echt gescheiden. Daarom lijkt het of het vroeger beter was maar dat was niet echt zo, nu lijkt alles erger omdat er 200 tv zender en internet met Twitter en weet ik wat nog meer bijgekomen zijn. Op het moment dat iemand iets op internet zet weet je het al of het nu waar is of niet. Het brengt onrust en ontevredenheid. Neem daarbij de grote hoeveelheid aan mensen van allerlei allooi en de chaos lijkt compleet. Maar we hebben als mensheid al zoveel ellende doorstaan denk je nu echt dat dit het einde is? Welnee, ook hier komen we weer doorheen en kijken er later op terug als die gekke tijd waarin alles doorgeslagen was. We zijn slechts reizigers in een tijdelijk bestaan, het is maar net hoe je er in zit (of staat) zolang je beseft dat je meer bent dan dat stukje vlees en bot komt het wel goed. Laat je niet afleiden van wat je eigenlijk bent en geniet van de momenten, dat is alles eigenlijk.

   • Ella

    Ik zag later pas dat de video op 21 oktober was geplaatst toen ik de video op Youtube zag. Ik had hem eerst op deze website bekeken. Hier zag ik de datum niet dus vandaar mijn reactie. Uit de video blijkt wel dat Ole het er met de neus bovenop zat en het meteen bekend gemaakt heeft. Ik wist dus alleen niet dat de video van 21 oktober was.

 10. Ik zie voorbij komen dat dit bijdraagt aan angst en zinloos is, journalistiek is dingen rapporteren.. Als je daar als lezer verandering in zou willen zien ligt de bal bij jou.. Die moet je dan niet bij de persoon neer leggen die alleen het werk van journalistiek doet, en bijdragen aan angst? Als je niet in oplossingen kan denken is dat jou reactie weer onnodige bagger gooien.. Ben erg blij verder met dit stuk, hoop dat het nog meer aandacht gaat krijgen, als je afvraagt wat jij kan doen is het volgende

  1 ga nu nog online flyers maken met deze info, en morgen in de buurt van Rotterdam Centraal uitdelen, gebruik deze site of een andere informatieve site als referentie op je flyer

  2 Ga als de bliksem deze video -onderaan reactie- opnieuw uploaden waarin alles in het NL besproken wordt, en stuur deze door naar alle politie stations in Rotterdam, en media kanalen.

  https://youtu.be/ug-HJM_ZHhI

  • “Ik zie voorbij komen dat dit bijdraagt aan angst en zinloos is”, Ja maar Sebastiaan, we hebben hier wel te maken met een echte “lichtwerker” he, Die hebben als je de reactie leest niet de kracht om een nieuwsbericht te ontdoen van negatieve gedachten, misschien moet hij een keer zwaar werk gaan doen, XD

  • Sebastiaan,

   Het gaat hier niet om angst. Je moet met dit soort zaken denken in de zin van bewustzijn. Als je angst ervaart dan heb je zelf nog een hoop op te ruimen om tot bewustzijn te komen. Als dit soort aanslagen bij het volk bekkend zijn dan werkt het niet meer. Het werkt alleen als het volk nergens van af weet en het in het geheim wordt gehouden. DAT is het duister en DAN hebben ze de macht. Is het alom bekend dan is het aan het daglicht gekomen en dan kan het niet meer in het geheim (of duister) plaats vinden. En dan verliezen ze de macht. En DAT is het enige wat wezenlijk belangrijk is: hun macht breken. Als mensen van te voren al geïnformeerd zijn dan is het al aan het daglicht. Zo simpel is het.

 11. Het “Zionisme” is in paniek, en willen angst veroorzaken, hun ondergang is inmiddels in volle gang . . .

 12. Bedankt voor het plaatsen Ella.
  Mensen die bekend zijn met het werk van Ole, weten dat hij dit niet doet om angst te zaaien.
  En hij legt ook duidelijk uit waarom hij dit alert uit laat gaan, wat sommige mensen die commentaar leveren blijkbaar ontgaan is.

 13. Ik woon in Rotterdam en ben me altijd zeer bewust geweest van de precaire positie van wonen in deze stad. De helft ligt onder zee nivo, een enorme gifproducerende industrie, militair strategische ligging, de haven die het achterland van voedsel en andere dingen voorziet..
  Ik ben volstrekt niet in paniek, in tegendeel, want ik heb hier al vaak over na gedacht. Ik ben voorbereid zover mogelijk is, heb mijn vrienden geïnformeerd.
  Ik heb voldoende water, voedsel, en ducttape in huis.
  Heb een bugoutbag en een snelle fiets, goeie landkaarten…

  Als je in paniek bent, ben je niet voorbereidt.

 14. Wat ik vreemd vind is dat in het interview met Alfred Labremont Webber van 22/10 Ole pas aan het einde met info over deze aanslagen komt. Als het urgent is, waarom dan niet meteen? Ook noemt Ole niet wat wij zouden kunnen doen (nl. ter plekke filmen van opvallende of vreemde dingen), hetgeen hij wel doet in het interview met Jason Liosatos. Afijn, ik woon vlak bij CS Rotterdam en ben langsgegaan om ongeregeldheden te filmen. Als je met dat oog rondloopt, lijken er veel dingen plots ongeregeld (lol), maar ik heb geen drills gezien of iets anders wat ik de moeite waard vond om te filmen. De Thalys komt telkens 2 min over het hele uur aan, de spits zou het meest logische moment zijn. Misschien morgen tijdens de ochtendspits?
  Wat betreft de lichtwerpers die voor hun eigen happiness gaan (je hoeft niks, je bent er/het al) en het negatieve afdoen als gewoon een ervaring, ik vind dat spirituele navelstaarderij of spiritual bypass. Deze lichtwerkers zou ik willen uitdagen kennis te nemen van MKUKTRA. Een van de beste bronnen is Katy Groves, een survivor, die op YT verslag doet van haar helingsproces. Link hieronder. Dit afdoen als gewoon een ervaring en het lijden van ontelbare kinderen ontkennen, vind ik absurd en in feite is dit gedrag de oorzaak dat het lijden op aarde blijft bestaan. Ik heb even op de site van Geert gekeken en het lijkt geïnspireerd op New (C)Age guru Neale Donald Walsh. Geïnstigeerd door de CIA, dat je het maar weet.
  Over 1 minuut komt de Thalys aan, ik ga uit mijn raam kijken om zonodig er snel naartoe te gaan.
  Link Katy Groves: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtLfUhTHFspKQcRTWwK2eMwhJ8xTXhRN2

 15. Nou vandaag de laatste kans op een aanslag dames, heren en anderszins, zijn we er klaar voor?

 16. Lydia Roosje on

  Synthetische terreur op 39 plekken? De symboliek van 39 kwam gister in het nieuws met de 39 doden in een vrachtwagen. Aangezien er vaak in code taal wordt gesproken.. het getal 25 valt op: een 25-jarige bestuurder en de temperatuur was -25. Is de operatie uitgesteld naar de 25e? Als je de codes niet kent, wordt het allemaal luchtfietserij, dat geef ik onmiddellijk toe…

 17. Volgens mij heeft ’n tot nu toe onbekend “Klokkenluider” zijn slag thuisgehaald . . .

  • Je ziet natuurlijk wel meer in scene gezette aanslagen dan echte, want de echte houdt men liever verborgen omdat die vaak te gruwelijk zijn en stel je voor dat de bevolking er tegen in actie komt dat zou zielig zijn voor de mohammedaanse belhamels/onverlaten.

 18. Polygoon 1962, eerste deel: Overstroming zou nu climate change heten, BB zaait paniek om niets net als nu, Boze boeren blokkeren wegen enz enz, er is echt niets nieuws onder de zon het enige verschil is dat vervloekte internet