Enerzijds zien we dat de globalistische NWO-agenda nog in allerijl wordt uitgerold. Anderzijds zien we steeds meer voorbeelden dat oude formules niet meer werken. Er zijn steeds meer signalen dat het oude systeem wel degelijk ruimte maakt voor iets nieuws.

Allereerst blikt Ole Dammegard terug op de waarschuwing die hij vorige week naar buiten bracht over geplande terroristische aanslagen, die uiteindelijk niet op 23 en 24 oktober plaatsvonden. Dat hij simpelweg een verkeerde voorspelling heeft gemaakt, is niet volledig uit te sluiten. Maar er zijn wel degelijk meerdere aanwijzingen dat er iets op stapel stond, dat gelukkig niet heeft plaatsgevonden. Als we van dat scenario uitgaan, kunnen we dit als een enorme overwinning op de Nieuwe Wereld Orde beschouwen.

De 39 geplande aanslagen zouden groter zijn dan 9/11 en zeer ontwrichtend zijn geweest. Met grote gevolgen. Denk aan het afroepen van de noodtoestand, invoering van noodwetgeving, het aan banden leggen van de vrije media en social media en de vorming van een Europees leger onder aanvoering van de NAVO en VN. Als we aannemen dat de geplande en lang voorbereide aanslagen op het laatste moment zijn afgeblazen, betekent dit ook dat het voor de Deep State veel lastiger zal zijn om bovenstaande agenda’s nog te implementeren.

Dat is ook de reden geweest dat Ole, zodra hij hoogte kreeg van de omvangrijke plannen, deze zo snel mogelijk wereldkundig heeft gemaakt. Wanneer een te grote groep vooraf op de hoogte is van de plannen, is dat vaak een reden om deze op het laatste moment af te blazen. Ole Dammegard neemt daarbij natuurlijk wel een risico dat hij in dat geval geen bevestiging krijgt voor hetgeen hij voorspelde en daarmee zijn geloofwaardigheid op het spel zet.

Dat er wel degelijk iets gepland was, (b)lijkt uit een aantal zaken:

 • Er was op 24 oktober 2019 een spoedbijeenkomst gepland door de NAVO die de ministers van defensie bijwoonden.
 • Ook was er rond dezelfde tijd een spoedbijeenkomst gepland in het Midden Oosten in relatie tot Israël. De data waarop deze bijeenkomsten zijn gepland vallen toevallig samen met de data waarop de 39 aanslagen gepleegd zouden worden.
 • Daarnaast kreeg Ole bericht van een Zweedse journalist, die vertelde dat er op die dagen de dubbele hoeveelheid personeel op de redactie aanwezig was, die allemaal op iets leken te wachten dat hun aanwezigheid zou rechtvaardigen.

Hij vermoedt dat (wanneer) zijn voorspellingen van de geplande aanslagen inderdaad klopten, deze door de vroegtijdige melding gestaakt zijn. Hiermee zijn de daaraan gelieerde plannen van de Nieuwe Wereld Orde eveneens in duigen gevallen.

Premiers treden af en landsgrenzen en banken sluiten

Ook Thomas Williams bevestigt in een uiterst kort intelbericht dat er een aantal gebeurtenissen zijn die de wereld van de Nieuwe Wereld Orde op zijn kop heeft gezet.

Een aantal gevolgen zijn nu publiekelijk zichtbaar:

 • De premiers van Libanon en Irak zijn afgetreden.
 • Wereldwijd zijn allerlei vluchten gecanceld, met name vluchten naar revolutionaire landen.
 • Nigeria heeft z’n landsgrenzen gesloten.
 • De Libanese bank is failliet verklaard en definitief gesloten.
 • Alle Israëlische ambassades zijn gesloten en zullen gesloten blijven. Wellicht dat de echte reden voor die sluiting in een later stadium duidelijk zal worden.
 • Hong Kong is in een recessie terecht gekomen omdat ‘clowns’ hun hele bancaire systeem daar hebben leeggezogen om maar te kunnen blijven draaien. Dit zal in de toekomst in verschillende regio’s een repeterend patroon zijn. Ze zullen binnenkort niks meer over hebben om te stelen. “Nowhere to run, nowhere to hide. Dan zijn wij aan zet,” aldus Thomas Williams.

Opvallende aftredens

In aanvulling op Thomas’ intelbericht, vallen ook andere berichten op. Zo eist men het aftreden van Dennis Muilenburg, de CEO van Boeing, vanwege de 737 MAX-crashes. Hij weigert vooralsnog af te treden.

Andere opvallende aftredens van CEO’s of politici in de afgelopen weken:

 • Kevin McAllister, de Chief Commercial Officer van Boeing trad op 22 oktober af vanwege het MAX 737-schandaal.
 • NYPD Politie Commissaris James O’Niel diende op 4 november zijn ontslagbrief in bij burgemeester  DeBlasio van New York.
 • De CEO van het Noorse Wealth Fund, ter waarde van 1 biljoen dollar, treedt af na 12 jaar in functie te zijn.
 • De minister van Justitie in Japan treedt af na beschuldigingen van verkiezingsfraude.
 • Hansong Zhu, vice-president van Goldman Sachs in China neemt ontslag op 30 oktober.
 • Tim Morrison, de National Security Advisor van het Witte Huis stapt op te midden van het impeachement-onderzoek.
 • Op 30 oktober stappen drie Britse parlementsleden op: Nicky Morgan, David Lidington en Amber Rudd.
 • Anne Pramaggiore, voorzitter van de Federal Reserve Bank in Chicago stapt op 30 oktober op.
 • Jacob Frenkel, CEO van JPMorgan Chase International stapt op 28 oktober op.
 • Isshu Sugawara, minister van Handel in Japan treedt 25 oktober af wegens overtreding verkiezingsregelgeving.
 • Zowel de president (Adele Ferguson), als vice-president (Michael Rowland), als ook CEO (Mark Baker) van de Australische Melbourne Press Club, treden op 23 oktober af.
 • Op 22 oktober treed ook Rob Goldman, de vice-president van Facebook af.

Op resignation.info staan alle aftredens en ontslagen van topfunctionarissen. Een lijst om zeker in de gaten te houden.

Listen to “10/31/19 Truth, Honor & Integrity show” on Spreaker.

Enorme verschuivingen op topniveau

Ook Simon Parkes neemt waar dat er wereldwijd veel dingen gaande zijn. Bijvoorbeeld acties tegen giganten zoals Google en PayPal. Volgens Benjamin Fulford vinden op de locaties van de ondergrondse voorzieningen waar grote spelers zoals Facebook gevestigd zijn, enorme gevechten plaats.

Simon Parkes ziet dat mensen, organisaties en landen nu een ander standpunt innemen, dan ze oorspronkelijk deden. Al is de ‘strijd om de planeet’ nog niet gestreden, hebben er zichtbaar grote veranderingen plaatsgevonden. Een van die grote gebeurtenissen is de arrestatie van Jeffrey Epstein, die een centrale rol heeft gespeeld in een grootschalig chantagenetwerk. Door zijn getuigenissen zijn er een aantal schijnbaar onschendbare mensen die nu voor hun vrijheid vrezen. “Het wordt vrij duidelijk dat er iets groots op de planeet gaande is.”

De ware redenen achter de sluiting van Israëlische ambassades

Simon spreekt ook over een andere grote gebeurtenis: de sluiting van alle Israëlische ambassades. Volgens de officiële lezing zijn deze gesloten omdat er een geschil was over de betaling van het ambassadepersoneel. Hij zegt dat deze officiële reden een onzinverhaal is. De werkelijke reden is dat de voormalige premier Benjamin Netanyahu zijn machtspositie verloren heeft. De leider van de oppositiepartij is nu gevraagd om een nieuwe regering te vormen.

Het hiaat wat nu ontstaat toont volgens Simon de macht van de Cabal. In de positie van premier had Netanyahu veel macht om zaken te manipuleren en dat dreigt nu weg te vallen. We zagen hetzelfde eerder gebeuren met de (door de media) gedoodverfde presidentskandidaat Hillary Clinton. Toen iedereen nog het idee had dat zij president van Amerika zou worden, doneerde men royaal aan de Clinton Foundation. Na de verkiezingsnederlaag droogde de donatiekraan bijna volledig op. Daaruit kan men ook afleiden dat de Clinton Foundation geen echte liefdadigheidsorganisatie was, maar een politieke organisatie om politieke invloed te kopen.

Het aftreden van Netanyahu heeft nu al tot enorme politieke verschuivingen geleid. De sluiting van de ambassades houdt verband met het proces dat nu gaande is, om bepaalde mensen uit hun positie te verwijderen en dossiers te laten verdwijnen. Dit alles gaat blijkbaar gepaard met een enorme inspanning om zaken in de doofpot te stoppen: “Ik zou denken dat papierversnipperaars overuren maken,” zegt Simon Parkes.

“Een duidelijk teken dat we geconfronteerd worden met een ongewone situatie is dat Israël zijn ambassades wereldwijd heeft gesloten, ogenschijnlijk vanwege een arbeidsconflict. Deze sluiting wordt algemeen geïnterpreteerd als nucleaire chantage, omdat bekend is dat Israëlische ambassades kernwapens bevatten. Volgens bronnen van het Pentagon werd Israël echter gedwongen al zijn ambassades te sluiten «omdat ze kernwapens, massavernietigingswapens en terreurcellen kunnen huisvesten.»”

Benjamin Fulford

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

9 reacties

 1. Helder uitgelegd Ella! En wat vind je dan van de zogenaamde ‘verdachte situatie in een vliegtuig’ gisteravond (6/11 19.00 uur) waardoor Schiphol ineens een noodplan voor mogelijke ontvoering uitrolde en Utrecht Centraal station ontruimt zou gaan worden. In de loop van de avond werd het afgedaan als een vergissing van de piloot, hij had op het ‘verkeerde knopje’ gedrukt… Ik denk dat het een try out was om te kijken hoe iedereen zou reageren op zo’n Fall Flag operatie. Misschien dat de grootschalige Falls Flag operatie nog niet helemaal van de baan is, maar er nu weer gepolst wordt wat voldoende impact zal hebben. Ik ben het eens met het perspectief dat juist de bekendmaking door Ole Dammengard de EU 9/11 False Flag in ieder geval in Oktober heeft voorkomen…. We zijn met z’n allen goed bezig en blijven waakzaam voor de signalen. Liever 10x voor gek verklaard worden dan 1x de voorspelling uit zien komen en niets gezegd hebben.

  • De situatie op Schiphol is inderdaad erg verdacht. Aanvankelijk meldde men dat er drie mannen met messen het vliegtuig binnen waren gedrongen. Later stond op de site van Schipholregio dat er drie mannen zijn aangehouden. https://schipholregio.nl/3-personen-aangehouden-ivm-kaping-schiphol/

   Het verhaal wat de mainstream media vervolgens naar buiten brachten is volstrekt ongeloofwaardig. Het is bovendien ook verdacht dat er rond dezelfde tijd een bommelding op Utrecht CS was en het station ontruimd moest worden. Ook elders waren er terroristische dreigingen (België en Milaan) (https://www.youtube.com/watch?v=tt_PUVQkM_k)

   Twee dagen voor de ‘kaping’ bracht de Koninklijke Marechaussee een bericht naar buiten dat men in november oefeningen zou houden.
   Daarnaast zaten in het tv-programma Lingo ‘toevallig’ woorden zoals: ‘kaping’ en ‘rooksignaal’

   Vooralsnog heb ik twee theorieën:
   1. Het was een real-time oefening.
   2. Het was een waarschuwing naar een factie, een dreigement dat er aanvallen komen wanneer men uit de pas loopt. Het toestel zou naar Madrid vliegen en was van Air Europa. Heeft het iets te maken met Spanje en hun positie binnen de EU en de situatie in Catalonië?

   In dat geval zou de cijferreeks of woorden in het desbetreffende Lingo-programma meer informatie kunnen bevatten. https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/494045/Lingo.html

   Ik heb deze info ook reeds met Ole gedeeld.

 2. Ik heb veel vertrouwen in Ole Dammegard en hopelijk zijn het zijn inspanningen geweest die grotere rampen hebben voorkomen.
  Dank je wel voor al je vele artikelen die ik telkens met veel interesse volg.

 3. Mijn indruk is, dat Benjamin Netanyahu een hele goede president is. Hij heeft de veiligheid in Israël verhoogd, wat echt nodig was. Ook ik Israël economisch vooruit gegaan onder zijn presidentschap.

  Mensen die Israël met Nieuwe Wereld Orde verbinden, zijn erg van het padje af, of zijn zelf agenten de NWO.
  Het is namelijk duidelijk, dat de VN Jeruzalem niet erkend als een Joodse stad, dat de media Judea en Samaria “westbank” noemen. De EU is doorgaans anti-Israël. Als er twee organisaties zijn die men met de Nieuwe Wereld Orde zou kunnen verbinden, dan zijn dat wel de VN en de EU.

  Jammer dat dit antisemitisme/antizionisme hier te vinden is.
  Ik hoop dat dit gaat veranderen.

  Joden hebben eindelijk een land waar ze altijd welkom zijn om heen te vluchten, als antisemitisme weer de overhand krijgt. Wat nu weer in Europa dreigt te gaan gebeuren. Daarom is het verwerpelijk, dat dit aangewakkerd wordt door artikelen als deze.

  • Roger Van Kets on

   Wat dan met de Khazarian maffia die zich onder de Joden bevinden in Israël alsook in de meeste wereldlanden geinfiltreerd zijn, en de wereld besturen???