Nu de situatie voor de Cabal steeds wanhopiger wordt, overweegt men een totale vernietiging. Dit creëert een wereldwijde noodsituatie en vereist een spoedberaad binnen de Verenigde Naties. Hieronder een beknopte samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 12 december 2019 door Thomas Williams.

Sommige tekstonderdelen zijn een samenvatting in mijn eigen woorden, andere delen zijn een (zo goed als) letterlijke weergave of citaten (tussen aanhalingstekens), op basis van de radio-uitzending. Luister voor de exacte formulering naar de audio. Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (00:00) minuten:seconden

Coup in Amerika en mislukte poging om Trump af te zetten

49:50 (49:50) Lisa Page zei afgelopen dinsdag het volgende: “Ik heb een rechtszaak aangespannen tegen het Ministerie van Justitie en de FBI. Ik beleef er weinig genoegen aan dat ik dit gedaan heb, maar wat ze gedaan hebben door mijn berichten naar de pers te lekken, was niet alleen verkeerd maar ook illegaal.” Thomas reageert door te zeggen dat het onderhouden van contacten met een buitenlandse agent zoals MI5/MI6 — met als doel om een zittende president neer te halen, zoals Lisa Page gedaan heeft — niet alleen illegaal is, maar ook een vorm van hoogverraad. “Tik tak…”

Een coup van epische proportie

1:03:00 (63:00) IG-rapport is naar buiten gekomen. Het is grotendeels in het kader van roddel en achterklap. Volgens Thomas wordt de FBI voor de wolven gegooid. Uit het rapport blijkt dat de FBI Christopher Steele betaalde om belastende informatie over Trump door te geven. Dat is verkeerd en misleidend. De FBI werkte op bevel van de Black Dragon Group in de VS, samen met Hillary Clinton, de leider van de Blue Dragon Group. De Blue Dragon Group bevindt zich in Groot-Brittannië, waar ze Christopher Steele en MI5/MI6 gebruikten. De FBI is de laagste link in de zwendel.

Thomas is van mening dat veel Q-anon-volgers nauwelijks een idee hebben wat er zich werkelijk afspeelt, hetgeen wel in de THI-show (Truth, Honor & Integrity) bericht wordt. Q wekt de illusie dat de FBI de hoofdschuldige is. De verborgen hand blijft zo wederom verborgen.

In werkelijkheid was dit alles een coup van epische proportie, met betrokkenheid van: de Dragon Groups, CIA, Mossad, GCHQ, MI5/MI6, de DOJ (Amerikaanse Ministerie van Justitie), NSA en de DHS (Department of Homeland Security). Plus verschillende landen en elementen van de democratische partij.

Doel van NAVO-top om geld bijeen te krijgen

1:07:00 (67:00) De recente NAVO bijeenkomst was een poging om landen geld afhandig te maken, met name de VS middels Trump. Niet voor de NAVO zelf, want dat staat al in het Parijs Klimaatakkoord. In dat akkoord hebben de landen afstand gedaan van hun grondstoffen en het kapitaal van hun land. Iedereen die dat akkoord heeft getekend, heeft een bruine envelop gekregen als pressiemiddel. Zonder uitzondering.

Toen men de landen tijdens de NAVO top om financiering vroeg, moest iedereen toegeven dat geen van hen fondsen had. De NAVO heeft niets te maken met de veiligheid van landen, maar is een slush fund voor clowns (corrupte ambtenaren) en huurlingen. Blijkbaar is Trump maar enige minuten bij de vergadering aanwezig geweest en verliet de top vrij snel. Ook zijn er niet bevestigde berichten dat enkele topambtenaren tijdens de bijeenkomst vergiftigd zijn.

Vernietigingsplannen zorgen voor een wereldwijde noodsituatie

1:08:45 (68:45) Het volgende bericht van Thomas is verontrustend, maar hij verzekerd ons dat we hoe dan ook een gouden toekomst tegemoet gaan. Op basis van de bevestigde informatie van de verschillende facties, bereiden zij zich voor op een Derde Wereldoorlog en totale vernietiging.

Hun plannen worden gezien, nauwlettend in de gaten gehouden en zullen geen doorgang krijgen. Mocht men zover gaan dat men zich in ondergrondse bunkers gaat verschuilen, zal bij de eerste lancering van een raketaanval op de mensheid, een aanval op deze bunkers plaatsvinden. Daarmee zal hun plan, net als hun werelddominantie-plan, eveneens mislukken.

1:24:15 (84:15) De dag des oordeels is in aantocht. Al hun beslissingen in het verleden zijn het gevolg van een massale misleiding. Ze zijn er allemaal ingetrapt. “Waarom denk je dat er spionage-software op alle telefoons is geïnstalleerd, inclusief op die van de hoge piefen?”

Ook de Cabal is tegen elkaar uitgespeeld

1:25:15 (85:15) Boodschap aan de hoge piefen: het Trust-team sprak onlangs met iemand van de Rothschild-familie die bevestigde dat de Orde van de Zwarte Zon hun vijand was. Ook andere toonaangevende controlegroepen beweren de vijand van de Rothschilds te zijn. Het is wellicht iets dat gezegd wordt om toegang te krijgen tot de Trust.

Aan de top heeft men grote verliezen geleden: de Draco’s, de koning (Anu), veel leden van de Orde van de Zwarte Zon en het verlies van toegang tot de Trust, waarin alle grondstoffen en het kapitaal is ondergebracht. De verschillende groepen zijn tegen elkaar opgezet en kregen elk te horen dat zij de uitverkorenen waren en de koning van de wereld zouden worden.

Het was een gigantisch schaakspel met een kosmische draai. Iedereen speelde met de witte schaakstukken. Tussen de witte en zwarte schaakstukken stonden de grijzen pionnen, die alleen gezien werden door de zwarte spelers. De zwarte stukken waren de echte controllers.

In dit spel werden enkel de witte stukken verplaatst, men mocht alleen zijwaarts en achteruit, waarbij men elkaars stukken omverwierp. Daarbij gemanipuleerd door de grijze stukken, terwijl de zwarte stukken bleven staan. Nu durven weinigen toe te geven dat we allemaal belazerd zijn. De Cabal heeft echter niet veel tijd meer om hun eigen fouten toe te geven en echte kracht te tonen.

De wereldwijde noodsituatie vraagt om VN spoedberaad

1:43:00 (103:00) De oplossing voor alle financiële problemen is de Trust waarin alle grondstoffen zijn ondergebracht. Voorwaarde is wel dat de topfiguren opstappen en hun zogenaamde controle opgeven, om als gelijkwaardige partij samen met de Trust aan de toekomst te bouwen.

Het kapitaal ondergebracht in de Trust behoort ons allen toe. Pogingen om het systeem te hacken zullen falen, wanneer men niet beschikt over de juiste intentie (E*: plus de inlogcodes en het juiste dna).

Thomas eist namens de Trust dat er een VN spoedberaad wordt belegd, waarbij het Trust-team aanwezig is en hun veiligheid is gegarandeerd. Deze bijeenkomst moet op live televisie worden uitgezonden.

1:52:00 (112:00) Het is belangrijk dat de Trust bij de VN aanwezig is. Ze hebben de kennis en al het kapitaal. Thomas doet een oproep aan de Ur-council en de UPU, om dit mogelijk te maken

Waarheidsbeweging aangevallen en gecontroleerd

1:59:00 (119:00) Thomas leest een aantal fragmenten voor uit het artikel: “Sacha Stone opnieuw onder vuur.” Bij het stuk over Defango geeft hij aan dat THI meer dan bekend is met het fenomeen internettrollen, die degene die te veel van de waarheid naar buiten brengen, aanvallen.

2:09:15 (129:15) THI heeft al in 2016 gewaarschuwd voor capriolen van Robert David Steele en zijn CIA- en NAVO-cohorten en denkt dat mensen beter niet naar zijn shows kunnen luisteren. “De enige shows waar Steele te gast is, zijn bij mensen die hij al geëvalueerd en gecorrumpeerd heeft. Er zijn geen uitzonderingen. Hij weigerde in onze show te komen en stelde dat we niet voldoende luistercijfers hadden. En toen was hij te gast bij meerdere shows die minder dan 2000 kijkers hadden. Je houdt niemand voor de gek, meneer Steele. Stap op voordat jij voor de wolven wordt gegooid, zoals je bij Neil Keenan gedaan hebt. Je kunt naar voren treden en een aanwinst zijn voor de mensen, of een aanwinst voor het establishment blijven, dat om je heen afbrokkelt. Maak de juiste keuze.”

De (ongeredigeerde) samenvatting van de THI-radioshow verschijnt enkele dagen eerder op Patreon, dan de publicatie op de blog.

Link naar radio-uitzending waar je ook de MP3 kunt downloaden:
https://www.spreaker.com/user/8955881/12-5-19-truth-honor-integrity-show

Listen to “12/12/19 Truth, Honor & Integrity show” on Spreaker.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in de VS. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het (voorheen: Manna) World Trust-team, dat de World Trust beheert.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Je kunt Thomas Williams steunen op
Patreon.com/tommyw

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Ella Ster is nu ook te volgen via Mastodon, een onafhankelijk nieuwsplatform, zonder censuur. Lees op Wanttoknow.nl waarom dit initiatief een goed alternatief is voor de gecontroleerde social media. Klik hier voor een overzicht van nieuwsbronnen. Om berichten van Ella Ster te volgen klik je hier en vervolgens op de blauwe Follow-knop.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

5 reacties

 1. Bernhard Schat on

  Ohm Namo narai !

  Over; De dag des oordeels is in aantocht.

  Essentieel !

  Sinds de 2e Sumatra tsunami wordt er geen uitstel meer verleend.
  De boeken worden opgemaakt..
  Deze keer geen ellenlange opsomming van datums en feiten maar..

  2 Sumatra tsunami’s en 3x te laat in Ternate . . .

  Prettige feestdagen en alvast de beste wensen!
  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger,
  enz. enz. enz.

 2. Eigenlijk zou het geldsysteem moeten crashen en dan een wereldmunt die overal dezelfde waarde heeft.

  • Lydia Roosjes on

   Dat is volgens mij nou net het plan van de globalisten, een financiële reset. Vandaar dat de triljoenen schuld er niet toe doen. Bij de financiële reset verdwijnt cash en is geld alleen nog maar digitaal. Vervolgens wordt het sociale creditsysteem zoals dat nu in China al operatief is hier geïntroduceerd en dystopia/ brave new world is een feit.

 3. Hmm . . . , volgens mij heeft ’n onbekende klokkenluider hier alles mee te maken . . .