De top van de machtsstructuur wordt steeds verder in het nauw gedreven. Nu ze beseffen dat ze verloren hebben, begint de paniek toe te slaan. Ondanks een optimistische toekomst breekt er eerst een periode van chaos aan. Hieronder een beknopte samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 9 januari 2020 door Thomas Williams.

Sommige tekstonderdelen zijn een samenvatting in mijn eigen woorden, andere delen zijn een (zo goed als) letterlijke weergave of citaten (tussen aanhalingstekens), op basis van de radio-uitzending. Luister voor de exacte formulering naar de audio. Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (00:00) minuten:seconden

Cabal moet biljarden aan schulden terugbetalen

42:00   Kim heeft de rollen omgedraaid. Al het geld dat ten behoeve van de legers, agentschappen, VN, IMF, Wereldbank, Federal Reserve en alle centrale banken wereldwijd door de Orde van de Zwarte Zon en de Rothschilds de afgelopen 500 jaar is geleend van de Trust, is allemaal teruggevorderd.

De gehele schuld is op oudejaarsavond gevorderd. Ofwel de organisaties moeten de schuld zelf betalen, ofwel de Orde van de Zwarte Zon en de Rothschilds moeten het namens hen betalen. Wanneer dit bedrag niet tijdig betaald wordt, zullen de legers, organisaties en centrale banken uit andere land-fondsen betaald gaan worden. Op dat moment behoren de organisaties en banken weer toe aan de desbetreffende overheden. Ze zullen dan genationaliseerd worden en niet langer private entiteiten zijn.

Dat geldt ook voor de Deutsche Bank. Banken zullen over het algemeen co-operatieve banken worden, waarbij meerdere mensen aandelen hebben. Dat maakt ook een einde aan hebberige CEO’s.

De totale schuld die wereldwijd is teruggevorderd is 16,8 biljard dollars (quadriljoen in het Engels). Dat zijn 15 nullen. Kim feliciteerde de Rothschilds en het Zwarte Zon imperium met hun omgekeerde RV (revaluation): “De enige manier om het spel te winnen, is door het niet te spelen en wij spelen ons eigen schaakspel. Jullie zijn aan zet.” Dat vonden ze niet zo leuk …

“De enige manier om het spel te winnen, is door het niet te spelen en wij spelen ons eigen schaakspel. Jullie zijn aan zet.”

De verborgen agenda achter het Iran-conflict

49:00   Het echte verhaal achter de aanval op Soleimani dat je niet in de mainstream media hoort: Soleimani was een discipel van de Red Dragons. Wanneer je de foto’s van zijn ondergang bekijkt — het vrijgeven daarvan kun je beschouwen als een inbreuk op de beveiliging — zie je dat hij een robijnrode ring droeg, een teken dat hij behoort tot de Red Dragons. Soleimani is vervangen en met zijn vervanging is een deal gesloten. Alle gewelddadigheden zullen snel over zijn. Het zal niet escaleren zoals de mainstream media je wil doen geloven.

De aanval op de Amerikaanse ambassade in Bagdad in Irak die eraan vooraf ging, gebeurde op bevel van de Amerikaanse generaal Mattis. Dit om meer conflicten te creëren en de president te dwingen om een andere zogenaamde vijand aan te vallen.

Thomas roept degene met de juiste security clearance op om te verifiëren dat Mattis inderdaad het bevel heeft gegeven om de Amerikaanse ambassade aan te vallen. Hij vraagt zich af waarom dit is toegestaan. Dezelfde Mattis heeft 12 maanden geleden de Amerikaanse president proberen om te brengen.

Zogenaamde raketaanval op Amerikaanse basis

Vervolgens was er de vergeldingsaanval op de Amerikaanse basis in Irak, waar zich Amerikaanse troepen zouden bevinden. Waar wonderbaarlijk niemand gedood werd. 22 raketten en niemand gewond of dood? Nog wonderbaarlijker was het dat deze raketten niet ontdekt waren door het meest geavanceerde bewakings- en afweersysteem. Er zijn dan ook geen antiraket aanvallen gelanceerd om de binnenkomende raketten te onderscheppen.

De media toonden beelden van de raketten en vertelden dat ze afkomstig waren vanuit Iran en gericht waren op de Amerikaanse basis, zonder daar bewijs voor te leveren. Het was een volledig geënsceneerde gebeurtenis, volgens Thomas.

Periode van paniek gaat aanbreken

53:10   Er zijn aanhoudende geruchten dat de Rothschilds een aankondiging gaan doen aan alle generaals wereldwijd dat het RV-programma volledig zal vervallen. Thomas verwacht dit op korte termijn. Hier wordt in bepaalde ‘hogere kringen’ al over gesproken. Tegelijkertijd wordt er een ritueel event gepland tussen 10 en 17 januari 2020. Thomas vindt het opvallend dat een bepaalde alternatieve media groep de oproep doet voor een massameditatie in precies dezelfde periode.

“Verspreid de liefde en het licht zelf, schijn je bakens en stuur tijdens die dagen een boodschap uit van geen instemming. Maar dat heeft niets te maken met het tijdperk van de Waterman (Aquarius).”

Er breekt een tijd aan van wanhoop en paniek bij het controlesysteem, die er alles aan zal doen om zichzelf te behouden. Deze paniek zal weken, zo niet maanden aanhouden. Maar er is potentie dat het eindspel zich eind februari 2020 gaat ontvouwen. Tegelijkertijd hangt er op vele niveaus optimisme in de lucht. Maar we moeten wel rekening houden met het beest dat in het nauw gedreven is en de neiging heeft om als laatste maatregel nog één keer uit te halen.

“Vanuit ons standpunt zijn we daar klaar voor.” Thomas benadrukt wel dat het belangrijk is om je – terwijl het stervende beest terug slaat – voor alle mogelijkheden voor te bereiden als bankfalen, oorlog op kleine schaal en ontwrichtingen. Alles wordt in het werk gesteld om dat te voorkomen. Het issue omtrent Irak en Iran zal binnenkort geen probleem meer zijn.

“Ze weten dat ze verloren hebben en zoeken wanhopig naar een uitweg of weg terug. Maar die deuren en poorten zullen voor hen gesloten blijven.” De knechtjes van de Zwarte Zon-Orde zijn er inmiddels achtergekomen dat er geen “Verwoester” meer is, geen alles vernietigend event, hetgeen hen beloofd was en waar ze naar toe hebben gewerkt. En niemand (van buiten – red.) komt ze oppikken.

De strijd tussen het licht en duister

57:15   Er was een zeer, zeer oud plan van de lichtkrachten om de duisternis in één ruimtegebied te vangen en ze daar niet uit te laten. Velen van de oude zielen, duister geworden vanwege hun armzalige keuzes en acties, raakten hierdoor binnen hun eigen constructie gevangen.

57:45   De herroeping eind vorig jaar was een enorm succes en het was de meest rustige ‘offerperiode’ die er ooit geweest is. Dit leidde tot meer werkzaamheden die de balans van de macht verder deed doorslaan. Thomas sprak eerder over de zeven dagen tussen 21 en 28 december 2019, dat een belangrijke periode was voor zowel het licht als het duister. Er is door de lichtkrachten veel bereikt, doordat bepaalde acties voorkomen zijn en door tegenacties te initiëren.

Leiders van de Orde van de Zwarte Zon verdwijnen één voor één

Dat leidde tot de verwijdering van de leider van de Orde van de Zwarte Zon, ook wel bekend als de Duistere Prins. Dat gebeurde op de laatste dag van de periode, op de 28e december. Dat heeft achter de schermen nog meer chaos veroorzaakt. De paniek heeft toegeslagen. De Duistere Prins was een van de laatste mannelijke Parents.

De drie opeenvolgende opvolgers die hem zouden moeten vervangen, realiseren zich dat hun hele plan niet zou gaan werken. Alle drie zijn opgestapt. Inmiddels zijn dus hun ‘Verwoester’, de ‘Duistere Prins’, Marduk en Anu allemaal verdwenen. Net als hun plannen. Ze hebben geen plan, alleen een verlangen om te heersen over hun eigen illusie. Met name sinds 2012. Deze realiteit was al in 2003 aangebroken en duidelijk, via de Looking Glass technologie (E*: waarmee men in de toekomst kon kijken). In 2012 werd dit bevestigd, gevolgd door een schoonmaakoperatie van karakters achter de schermen die voor de meerderheid van de mensen onbekend zijn.

Dat was de innerlijke strijd (binnen de Illuminati machtsstructuur – red.). De externe oorlog zou in de nabije toekomst uit kunnen gaan barsten.

Grote kosmische veranderingen

60:50   In tegenstelling tot het onnatuurlijke zwarte gat in ons universum dat nu ook verdwenen is, heeft een natuurlijk zwart gat een wit gat aan de andere zijde. Daar bevindt zich een ander universum voor de evolutie van melkwegstelsels, sterren, planeten en het leven. Het zwarte gat in ons universum was onnatuurlijk en artificieel.

Nu deze is verdwenen verwachten we voor het eerst in de eeuwigheid dat er in dit universum nieuwe groei gaat ontstaan. Het zal uitdijen, niet inkrimpen en wellicht komt er een terugkeer van datgene hier in het verleden was, om de aankomst van bepaalde dingen in te luiden. Er zal aan de nachtelijke hemel een nieuwe ster verschijnen, indien zichtbaar te zien tussen Sirius en Orion, ver naar beneden. Kijk ook naar de maan, wat voorheen niet te zien was, kan in potentie wel gezien worden.

Herstructurering op het hoogste niveau

62:15   Binnen de hiërarchie vindt momenteel een herstructurering plaats naar aanleiding van een hele zwik sterfgevallen binnen de Zwarte Zon- en Rothschild-groep, afgelopen dinsdag. Geen van hen zullen binnen publieke kringen bekend zijn. De oorlog tussen hen gaat nog een hele tijd door. Er is ondertussen veel aandacht voor Iran die geen Rothschilds-bank heeft. Dat komt omdat het land bestuurd wordt door de Zwarte Zon.

Uiteindelijk zullen alle banken uit handen van de graaiers raken, waarna de wereld vooruit kan gaan op een meer transparante en eerlijke manier.

De oorlog tussen de Orde van de Zwarte Zon en de Rothschilds gaat heel lelijk worden. Beide partijen zijn kwaadaardig en geen van beiden kan verlossing krijgen. Het gevecht gaat over de illusie dat zij nog steeds de controle hebben. Wat deze mensen niet doorhebben is dat degene die dat duel wint, bekend zal staan als de leidende partij van de verliezers. Het is net zoiets als strijden voor de derde of vierde plaats, dat heeft geen doel of nut. Ze zullen het zelf niet zo zien. Deze mensen, en in sommige gevallen zijn het geen mensen, kunnen niet verlost worden.

Thomas heeft begrepen dat ook de CIA aan het herstructureren is, hetgeen sommige dingen zal verbeteren. Het zal eveneens onderdeel van de verandering zijn om zaken geleidelijk in te voeren en uit te faseren.

Het meest besproken onderwerp onder velen van het controlesysteem was afgelopen week de Trust, die velen inmiddels als de meest gunstige oplossing zien. “We zullen zien hoe dit zich gaat ontwikkelen.”

CIA in staat om zich te vermommen als Russische hackers

94:35   CIA’s externe apparaten-branche Umbrage verzamelt en onderhoudt een substantiële bibliotheek van aanvalstechnieken, verkregen door de diefstal van malware geproduceerd in andere naties, inclusief de Russische federatie. Met Umbrage en de gerelateerde projecten kan de CIA niet alleen het aantal verschillende aanvallen uitbreiden, maar ook ‘attributen’ verspreiden. Dit door de ‘vingerafdrukken’ achter te laten van de producenten van de aanvalstechnieken die men gestolen heeft. Umbrage-onderdelen omvatten: key loggers, wachtwoordverzamelingen, webcam-beelden, gegevensverstoring, etcetera. Wat dit betekent is dat de CIA in staat is om zichzelf voor te doen als een hacker van welk land dan ook, inclusief Rusland. Dat doet denken aan de situatie in 2016 …

Link naar radio-uitzending waar je ook de MP3 kunt downloaden:
https://www.spreaker.com/user/8955881/1-9-20-truth-honor-integrity-show

Listen to “1/9/20 Truth, Honor & Integrity show” on Spreaker.

Thomas Williams is opgegroeid in Liverpool en woont nu in de VS. Hij maakte zijn debuut als radiopresentator bij de wekelijkse radioshow Cosmic Voice van Drake Bailey. Vanaf mei 2016 presenteert hij zijn eigen radio-uitzending Truth, Honor & Integrity show. Daarin wordt verslag gedaan van de wereldwijde transitie naar een nieuwe wereld, waarbij de oude Orde hun macht verliest. Hij bezit een schat aan kennis en staat bovendien in contact met insiders binnen de Illuminati, de financiële top, het inlichtingenapparaat en een aantal buitenaardsen. Bovendien heeft hij nauw contact met het (voorheen: Manna) World Trust-team, dat de World Trust beheert.

Zijn intel is vaak niet (door mij) te verifiëren en zal ook niet altijd direct bevestigd worden door de streng gecontroleerde en gecensureerde media. Voorspellingen blijken echter vaak weken of maanden later te kloppen. Het biedt in ieder geval een interessant alternatief standpunt, waarmee mensen vanuit een breder perspectief naar de huidige gebeurtenissen kunnen kijken.

Je kunt Thomas Williams steunen op
Patreon.com/tommyw

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Ella Ster is nu ook te volgen via Mastodon, een onafhankelijk nieuwsplatform, zonder censuur. Lees op Wanttoknow.nl waarom dit initiatief een goed alternatief is voor de gecontroleerde social media. Klik hier voor een overzicht van nieuwsbronnen. Om berichten van Ella Ster te volgen klik je hier en vervolgens op de blauwe Follow-knop.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

3 reacties

  1. Dank je wel aan alle mensen die zoveel moeite doen om ons te informeren. We gaan inderdaad naar een liefde- en vredevolle wereld het is alleen maar een kwestie van tijd.

  2. …….16,8 quadriljoen dollars….. Quad komt van 4 en 16,8 quadriljoen dollars heeft dus 4 keer 6 is 24 nullen.
    Even goed vertalen

  3. Dankjewel Eelke, je hebt gelijk. De juiste vertaling zou zijn biljard met 15 nullen (quadrillion in het Engels)