Dit weekend is er een wereldwijde massa-meditatie waaraan hopelijk miljoenen mensen deelnemen, die streven naar een betere wereld. Met onze gedachtekracht kunnen we veel meer bereiken dan de meeste mensen onderkennen. Door deze gerichte focus te bundelen en wereldwijd gelijktijdig een bepaalde intentie neer te zetten, wordt deze kracht versterkt. Zo kunnen we allemaal op onze eigen manier de intentie voor een nieuwe en betere wereld laten manifesteren.

Het is tijd om eerdere meningsverschillen te laten voor wat ze zijn en ons te verenigen. Om te focussen op wat nu écht belangrijk is en wat we allemaal heel graag willen: bevrijd zijn van een tiranniek systeem. We willen een wereld gebaseerd op harmonie, vrede, respect en overvloed voor iedereen. Een wereld waarin gezondheid normaal is en het coronavirus is geneutraliseerd. En willen we dat niet allemaal?

Het gaat er niet om wie deze actie heeft geïnitieerd en of je je wel of niet bij deze groep wil aansluiten. Het gaat erom dat de mensheid zich verenigt. Dat we onze krachten bundelen en ons richten op dat wat ons bindt. Individuele verschillen hoeven samenwerking niet in de weg te staan. Je kunt immers volledig op jouw manier uiting geven aan de oproep om mee te doen aan de meditatie. Het is alleen van belang dat we dit zoveel mogelijk op hetzelfde tijdstip doen, omdat dit versterkend werkt.

Voor Nederland begint deze meditatie zondagochtend 5 april 2020 om 4:45 uur. Wat houd je tegen om daarvoor voor die ene keer de wekker te zetten, wat vroeger op te staan en in alle stilte 20 minuten jouw lichtkracht te laten schijnen?

Eenheid en verbinding is nu belangrijker dan ooit!

Direct naar de meditatie-instructie

.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

2 reacties

  1. Deze meditatie gaat door, wereldwijd, elke dag van 11:00 tot 11:11 en van 23:00 tot 23:11. Doe mee en laat het anderen weten! We mediteren voor een wereldwijde eenheid van mensen die hun bewustzijn als creator vergroten en hun trilling verhogen door anderen te helpen. Daardoor wordt een harmonieuze overgang van onze planeet naar haar volgende stadium mogelijk.