Het spiksplinternieuwe United News Channel (UNC) presenteert in de eerste uitzending trustee Kim Goguen. Zij is de guardian van de World Trust. In deze uitzending krijgen we een kijkje achter de schermen en een beter beeld van de motieven dat het Trust team beweegt, om de gestolen fondsen terug te geven aan de mensheid.

Vaste lezers weten dat de meeste mainstream mediakanalen sterk gecontroleerd zijn. Dat geldt zelfs voor de alternatieve media. Gelukkig zien we steeds meer particuliere initiatieven om een onafhankelijk nieuwskanaal op te richten. Zo hebben we in Nederland: Jensen.nl, Weltschmerz Café, Alwareness tv, Blue Tiger Studio, Ongehoord Nederland (ON) en zelfs het Forum van Democratie heeft zijn eigen nieuwszender. Al deze online tv-kanalen presenteren een alternatief geluid in het voorheen door Hilversum gedomineerde medialandschap.

Dat is in andere landen niet anders. Afgelopen week is er daarom het internationale United News Channel (UNC) opgericht, een initiatief van Tank (Steffen Rowe van het SpeakProject) en Dan Lutz. Tank is verbonden aan de World Trust en trustee Kim Goguen en ze willen met dit nieuwe kanaal een onafhankelijk podium creëren. Niet alleen om informatie over de ontwikkelingen rond de Trust naar buiten te brengen, maar ook om andere onderwerpen te belichten.

In een eerste uitzending (video hieronder) presenteert Tank de trustee Kim Goguen en haar medewerker Ava Cowan. Kim was al eerder te gast in uitzendingen van Thomas Williams, maar komt in deze video nu ook in beeld. Ze laten beide een bijzonder positieve indruk achter. Er wordt in dit interview niet zozeer gesproken over de actuele ontwikkelingen, of over wat de Trust is, maar in deze uitzending komen vooral hun visie en spirituele motivatie aan bod.

Tank zinspeelt echter al enkele weken op een op handen zijnde doorbraak. Het heeft onder ander te maken met de creatie van het Post Office Banking System, waarbij elke (centrale) bank is ondergebracht onder de Post Office. Op deze manier kan het Postkantoor gebruikt worden om de fondsen bij de mensen en projecten te krijgen en heeft de Federal Reserve Bank geen macht meer om fondsen tegen te houden. De Fed is sindsdien een branche van de Post Office. Middels het Post Office Banking System kan men de Fed., de Treasury en zelfs de president omzeilen. Dit is een enorme doorbraak en het gevoel van overwinning is voelbaar in het interview met Kim en Ava.

UNC zal in toekomstige uitzendingen vooral aandacht besteden aan oplossingen, bijvoorbeeld het oprichten van volkstribunalen, zoals de NY-assemblee onder de vlag van Lawful America. Tank vermeldde eerder (in bovenstaande video) ook twee Executive Orders van Trump, waaruit men zou kunnen afleiden dat Amerika nu een republiek is. Hij verwijst eveneens naar het gebouw van de Verenigde Naties in New York waar alle vlaggen zijn weggehaald. Hij zegt dat de Amerikaanse Republiek hersteld is.

Het gebouw van de Verenigde Naties in New York zonder vlaggen, zou een tijdelijke actie kunnen zijn i.v.m. de tijdelijke sluiting vanwege Covid-19.

Ik denk dat de nieuwszender een positieve stap is om de informatie zonder tussenpersoon direct naar buiten te kunnen brengen. Voorheen waren enkel Thomas Williams en Steffen Rowe (aka Tank) de woordvoerders van ontwikkelingen rond de Trust. Thomas zei in een recente uitzending dat alle vragen over de Trust direct aan Tank gestuurd moeten worden, omdat hij frequenter uitzendingen heeft. Hopelijk komt er hiermee ook meer transparantie, want voorheen was er onvoldoende ruimte om in alle openheid vragen kunnen stellen over het ontstaan van de Trust en de rol van de trustee. Dat is vanuit journalistiek perspectief problematisch en heeft bovendien bij veel volgers tot twijfels geleid.

Het heeft wellicht ook te maken met infiltraties en aanvallen op de Trust vanuit de groep ‘Team Bubba’, die via verschillende kanalen een lastercampagne gestart zijn. Diverse vaste lezers mailden me de afgelopen weken met vragen met betrekking tot deze berichten. Op basis van hun video’s krijg ik de indruk van een goed gecoördineerde lastercampagne, waarbij men laag onder de gordel en soms op kinderlijke wijze, twijfel creëert over het bestaan van de Trust. Dit doet me denken aan vergelijkbare lastercampagnes die destijds tegen Kevin Annett gelanceerd zijn. Helaas zijn dit soort initiatieven op korte termijn enigszins effectief en leiden vaak tot onrust en wantrouwen.

Andere vormen van sabotage zijn het verstoren van uitzendingen, zoals audiomanipulatie (waarom wellicht latere uitzendingen van UNC verwijderd zijn) en blokkeren van mailverkeer tussen bepaalde personen. Deze sabotage-acties, aanvallen en verdachtmakingen zijn echter helaas een onderdeel van de huidige informatie-oorlog, waarbij het niet altijd duidelijk is wie aan welke kant staat. Daarbij moet het niet gaan om de loyaliteit naar personen of groepen, maar om steun voor ideeën die de mensheid vooruit kunnen helpen. Uiteindelijk moet de focus altijd liggen op de boodschap die men wil uitdragen en dit vergt soms een dikke huid en doorzettingsvermogen. Om die reden ben ik enthousiast over de wijze waarop Kim Goguen zelf met deze aanvallen omgaat, hetgeen getuigt van spiritueel meesterschap.

Wel denk ik dat het de groep goed zal doen door met concrete voorbeelden te komen, waardoor het bestaan en de rol van de Trust evident wordt. Wanneer meer mensen overtuigd raken dat dit een positieve rol speelt in de transitie van de wereld en dit tastbaar wordt, zal er vanzelf meer steun gaan ontstaan. Een onafhankelijk online tv-netwerk kan dit proces op positieve wijze beïnvloeden.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

5 reacties

 1. m.gordens on

  Hoi,
  Klinkt geweldig, een onafhankelijk online tv-netwerk !
  Ik concentreer me daar alvast op, het gaat zeker goed komen, hoe dan ook.

  Lieve Ellaster,
  Ik heb me al diverse keren gemeld om ook je nieuwsbrief te ontvangen maar tot nu toe geen succes.
  Ik daar een reden voor?
  Kun je er a.u.b. eens naar kijken?
  De onderstaande invulmogelijkheid “your website” kan ik niet invullen omdat ik geen website bezit/heb!
  Of bedoel je daar iets anders mee wat ik nog niet begrijp?

  • Ella Ster on

   Blijkbaar is er in de aanmelding iets niet goed gegaan, want ik zie je mailadres inderdaad niet terug op de lijst. Ik kan je zelf hieronder nog een keer toevoegen (website hoefde niet ingevuld te worden) en als het goed is krijg je nog een mail met een link die je moet bevestigen. Hopelijk lukt het dan wel.

 2. Jeroen de Bron on

  Ik ben diegene die vragen stelde over een uitzending van Tank op de FB pagina van de Truth honner en integrity show. In de daarop volgende uitzending van Thomas maakte hij duidelijk dat hij daar niet erg enthousiast over was. Deze vragen moest ik maar aan Tank stellen en niet aan hem, ik kreeg ook de indruk van Thomas dat hij en Tank niet goed door één deur gingen. Hij twijfelde aan de integriteit van Tank. Terwijl ik dacht dat hij Kim en Tank samenwerken. Vandaar ik een vraag stelde op de FB pagina van Thomas. Het verraste mij best wel en was er zelfs door ontdaan.

  • Ella Ster on

   Dat kan ik me voorstellen. Anderhalf jaar geleden stelde ik een aantal vragen naar aanleiding van een overzichtsartikel dat ik aan het schrijven was en bleek dat ook die vragen als bedreigend ervaren werden. Ik begreep niet dat deze oprechte vragen geïnterpreteerd werden als “ondermijnend.” Wantrouwen is geen goede basis voor samenwerken. Uiteindelijk moet de focus altijd gericht zijn op het doel dat men binnen hetzelfde team nastreeft. Als men elkaar in die missie niet kan steunen of vertrouwen, zullen steeds meer mensen afhaken. Daarom denk ik dat het goed is dat de boodschap over die missie middels een nieuw platform breder uitgedragen kan gaan worden.