Daniëlle Stotijn deelt intel (afkomstig van een contact van de Kennedy’s) met Charlie Ward en Simon Parkes. Er komt een Amerikaanse Executive Order die investeringen in communistische Chinese bedrijven verbiedt. Dit kan het startsein zijn van militaire, financiële en cyber-aanvallen. Mainstream mediakanalen, of social media-kanalen gaan wellicht vandaag nog uit de lucht.

De belangrijkste boodschap is dat er geen reden voor paniek is. De komende gebeurtenissen zijn een belangrijk onderdeel in het proces om de Deep State neer te halen. In de tweede video zet Daniëlle uitgebreider uiteen waarom het vernietigen van het laboratorium in Wuhan van groot belang is voor de wereld.

Op 12 januari 2021 om ±20:30 uur spreekt president Trump op Fox News Right Side Broadcasting Network. Tijd kan veranderen, dus hou het Youtube-kanaal in de gaten voor de exacte tijd. Op 11 januari 2021 heeft Mike Pompeo eveneens een toespraak gehouden, zie het kanaal van de US Department of State.

U P D A T E
Fox News heeft Joe Biden zendtijd geboden in plaats van aan Donald Trump. Het is nu waarschijnlijker dat de president het volk via de Emergency Broadcast System zal toespreken. De situatie is op dit moment ‘vloeibaar’, waardoor plannen op het laatste moment kunnen wijzigen. In de laatste update van Simon Parkes op 11 januari 2021 geeft hij meer informatie over de stand van zaken. Zijn kernboodschap: We zijn aan de winnende hand, ook al lijkt dat nu niet zo. Het zal eerst erger worden, voordat het beter wordt.

 

Share.

About Author

32 reacties

 1. FOX is toch MSM? het tijdstip van de uitzending is al een paar keer naar achteren geschoven. Who to trust?

  • Stephanie Orme on

   Het wordt iedere keer verschoven idd. Who to trust?! Ik begin steeds meer het onbehagelijke gevoel te krijgen dat we ook door de alternatieve media voor de gek worden gehouden…

   • Heb echt precies hetzelfde gevoel… the old saying was right. The best way to control the opposition is to lead it ourselves

  • ‘Who to trust?’ Antwoord: jezelf. Als je een volwassen mens bent die in het reine is met zichzelf en zijn verleden, zichzelf kent & accepteert, zelfliefde en zelfrespect heeft ontwikkeld, dan ben je in staat tot oprechte (zelf)reflectie, liefde, waarneming, beoordeling en intuïtie.

   Dan herken je andere oprechte zielen, liefde- en gewetensvolle soortgenoten bijna automatisch maar ook de onvolwassen, onechte of kwaadaardige mensen en situaties. Momenteel is er een strijd tussen goed en kwaad en scheiden de schapen zich van de bokken door zich te verbinden met hun liefdevolle soortgenoten. Hoe groter deze groep, hoe groter hun kracht en energie. Kleur bekennen en je licht laten schijnen en deze duisternis.

   Leg de autoriteit niet buiten jezelf.

   ‘Vest op princen geen betrouwen’ en ‘onderzoek alles maar behoud het goede’.

 2. Pingback: De achtergrond van de 6 januari chaos in DC

 3. Wellicht slaat mijn volgende opmerking nergens op slaat, maar kunnen bepaalde berichten niet too good to be true zijn? De situatie waarin wij ons momenteel verkeren, is zeer ruim van tevoren bedacht en uitgewerkt. Sommige personen komen met een hypothese: binnenkort worden bepaalde personen ( daarbij worden ook namen genoemd) gearresteerd, want dat heb ik uit betrouwbare bronnen. Al zoiets daadwerkelijk gepland staat, dan ga je toch niet op voorhand slapende honden wakker maken.. Voor de goede orde: ik bekritiseer deze site niet.

 4. Stilte voor de storm. Trump is mij te rustig er staat nog wel wat te gebeuren.

  Appear weak when youre strong and appear strong when you are weak

  • Pas op met valse hoop berichten die too good to be true zijn. De VS wil (mogelijk) een wapenwet door gaan voeren. De strijd tussen rechts en links kan daartoe een aanloop zijn.

   • dear Charlie,
    It really becomes tiresome to listen to your repetitive stories about yourself. By now we know about your background……although superficial.
    Can you please move on?
    With loving wishes from a Dutch granny.

 5. Hartelijk dank weer, Ella, voor dit bericht en al je werk. Keep up the good work! Vooral je artikelen over satanisch kindermisbruik vind ik zeer goed, m.n. qua feitelijke onderbouwing. Hulde, ronduit. Echter…

  Toespraak van Trump op 12 januari 2021 waarnaar verwezen wordt vond ik uiterst teleurstellend. Veel gepoch over de ‘fantastische muur’ die criminele maar ook ‘corona-geïnfecteerde’ Mexicanen uit de VS zou houden en vooral over het nieuwe ‘vaccin’ en de gewéldige wetenschappers die dat hebben geproduceerd om die toch zo verschríkkelijke ziekte, aldus Trump, te kunnen bestrijden. Precies in de pas met de wereldwijde implementatie. De man lijkt helemaal mee te gaan in het corona-fakeverhaal (zie ook zijn bedenkelijke operatie ‘Warp Speed’ waarbij hij nb. het leger wil inzetten om te vaccineren). Verder eigenlijk niets positiefs.

  Ook de spreekbeurt van Mike Pompeo was, zoals zijn achternaam al suggereert, een pompeus en gezwollen verhaal over de geweldigheid van de Amerikaanse natie. Mooi voor hem maar kon er niks mee.

  Wellicht moeten we stoppen met passief wachten op de Grote Heiland maar vertrouwen op eigen autoriteit en innerlijke kracht. Zou Martin wellicht gelijk hebben? https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-alternatieve-media-is-op-hol-geslagen-met-fantasieverhalen-over-arrestaties-deepstate-door-donad-trump/

  • Niets is wat het lijkt te zijn. Het leger inzetten voor vaccinaties is een prachtig excuus om het leger over het hele land te mobiliseren. Ik betwijfel of de militairen het Pfizer vaccin hebben gekregen, maar het is onduidelijk of dat ook geld voor de rest van de bevolking, omdat er ook berichten over ernstige bijwerkingen binnenkomen. Uiteindelijk zal men de fraude van de farmaceuten ontmaskeren en helaas betekent dat soms dat je iets uit tactische reden moet laten plaatsvinden, ook al vallen er slachtoffers.

   Over de speech zelf had ik ook grotere verwachtingen, maar er zaten wel gecodeerde berichten in verscholen die ik uiteen heb gezet in mijn laatste update op mijn Petje-af-pagina. https://petje.af/ellaster/updates

   • Dank je wel, Ella, voor je reactie en tijd.

    Het zou inderdaad uit tactische overwegingen kunnen zijn. Ik vind dat idee om zo de soldaten te verspreiden wel een goeie! Toch zie ik nog geen concrete bewijzen van daadwerkelijke verbetering of omslag. Ook mensen waarmee hij zich omringd vind ik eng. Wat te denken van zijn zwaar zionistische schoonzoon en diens obscure bedrijf, bijvoorbeeld. Maar soms kun je met een kromme stok rechtslaan. Trump heeft wel mensen wakker gemaakt voor de mate van corruptie.

    Ik hoop uiteraard van harte dat jij het bij het rechte eind hebt! Desondanks wil ik geen valse hoop koesteren. Ik wil harde feiten & bewijzen. Misschien heb jij daar een andere kijk op of heb jij de bewijzen & feiten wel kunnen vinden.

 6. Helaas, lijkt wederom een bait te zijn. En zo hobbelen we van 3 november, naar 21 december, naar 6 januari en nu naar 20 januari. Bewijzen dat er wat gebeurt: eigenlijk geen 1. Positiviteit en vertrouwen nemen rap af…..

 7. Sommige mensen vinden het lastig om nu nog te vertrouwen op een positieve afloop. Enerzijds begrijp ik dit wel, omdat het officiële verhaal en de gerapporteerde gebeurtenissen, zoals de nieuwe impeachmentprocedure, een andere indruk geven. Dat is ook precies de rol van de mainstream media, om mensen op het verkeerde been te zetten. Maar het is goed om te beseffen dat we nu in een oorlogssituatie zitten, de derde wereldoorlog zonder bommen en tanks. De strijd tussen de White Hats die streeft naar vrijheid en rechtvaardigheid en de Cabal / Deep State die streeft naar onderdrukking van de wereldbevolking en het volbrengen van de New World Order.

  Trump is tientallen jaren geleden gevraagd door 200 generaals om de militairen te helpen in hun missie, een plan dat concreet vorm kreeg vanaf de jaren ’70, maar zelfs terug gaat naar de moord op JFK en zelfs zijn oorsprong heeft in de jaren ’40-50. Dit plan is zorgvuldig voorbereid en is voor buitenstaanders lastig op detail te beoordelen.

  Ikzelf heb, mede vanwege een spirituele ‘openbaring’, altijd diep van binnen geweten dat er een vrijheidsbeweging was die erin zou slagen de mensheid te bevrijden. Wij, ik en de lezers van deze blog, zijn onderdeel van deze beweging. En ondanks dat ik geen inside-info heb over de militaire operatie heb ik er het volste vertrouwen in. Daarom accepteer ik ook dat aangekondigde plannen of mogelijkheden anders kunnen verlopen. Het vertrouwen betekent ook dat als dingen er uiterst beroerd uitzien, zaken zich op het aller-, allerlaatste moment ten goede kunnen keren. Het is onderdeel van de tactiek. Niks is wat het lijkt te zijn.

 8. Wat ik nog wil toevoegen: Het gaat er niet alleen om wat anderen op politiek of militair niveau doen, maar het gaat ook om onze eigen collectieve bijdrage. Door een positieve toekomst te visualiseren en doorvoelen, beïnvloeden we de toekomst. Dat kan alleen op basis van vertrouwen, los van angst. Dat is de creatiekracht die we allen hebben en veel bepalender dan veel mensen zich realiseren. Vraag je af waarom men ons in angst houdt en voortdurend afleidt met verhalen en toekomstscenario’s waar we niet naar toe willen. Het tegenovergestelde van angst is vertrouwen. Vertrouwen in een positieve toekomst. Dat kunnen we alleen zelf binnen onszelf vinden, niemand anders kan dat voor je doen. Stel dat we al gewonnen hebben, maar alleen nog maar onze vrijheid hoeven te claimen? Dat is vanuit een groter perspectief wat er volgens mij werkelijk gaande is.

 9. Hoop.
  Wat gefundeerde antidot tegen de dagelijke fearporn.
  De toekomst ziet er geweldig uit!

  Charly Ward in gesprek met Jack Kidd.
  NESARA – GESARA How It Works – Explained with Jack Kidd & Charlie Ward (Rerun)
  https://drcharlieward.com/jack-kidd-nesara-gesara-how-it-works/ (video 50min)

  o.a. Q/nesara/criminals that run the world/awakening/militairy precision/planned long ago/birthcertificate trade

  13:25 Banksters

  15:30 The nesara 20 main points.
  17:10 209 countries wordwide signed up.

  22:30 The royalties of europe are not going to survive this great awakening they are part of the problem.
  and specialy in the Netherlands.

  25:11 gesara back up bij the philippines fund. they got a milione tons of gold.

  33:45 Release 60.000 suppressed patents. free energie, anti-gravity, sonic healing (med-bed)

  47:29 Bidden,Hilary,Pence,Obama all look different than before. (dubbelgangers)

  Meer medbed: ssp mars wisselblower Randy Cramer, supersolder. (heeft medbed ervaring als patient)
  holograpic cellular regeneration – projecting your ideal genetic code to a cellular level
  dominante harmonic frequency resonance – regrows limbs in hours (4a6)
  https://youtu.be/ITRz86P13dI

  Meer gefundeerde hoop: Charly Freak
  TIMELINE – TRUMP, Q & The Great Awakening World Wide (1:36 min)
  https://youtu.be/1khhfpl744Y