Joe Biden is drie weken geleden ‘ingehuldigd’ als 46e president. Volgens sommige bronnen zou hij helemaal niet in Washington DC zijn. Alle beelden zouden in een filmstudio in Californië opgenomen zijn. Afgelopen week vloog hij voor het eerst met Air Force One. Dat toestel zou een overgeschilderd model zijn om het presidentiële toestel te kopiëren. Klopt deze informatie wel met de feiten? Wat als Joe Biden wél gewoon in Washington DC is?

Scenes van Joe Biden in het Witte Huis en de Oval Office zouden opgenomen zijn in Culver Studios of Castle Rock Studios in Californië. Een foto van Biden in de Oval Office waarbij het decor los zou komen, circuleert als ‘bewijs’ dat hij in een filmstudio zit. Deze spleet tussen de ‘decordelen’ is in werkelijkheid een openstaande verborgen deur aan de achterkant van de Oval Office. Er zijn er twee aan weerszijden van de haard. Ze zitten er al jaren, zoals ook blijkt uit foto’s van de Oval Office uit vorige tijdperken. In de desbetreffende fotoserie van het Biden-team in de Oval office, kun je zien dat de tuin besneeuwd is, niet bepaald het weertype in Californië.

Een andere foto van Joe Biden achter zijn bureau in de Oval Office, met op de achtergrond een aantal geparkeerde auto’s, zou eveneens moeten bewijzen dat het een filmset op een andere locatie is. Er loopt echter een rotonde voor het Witte Huis en de Oval Office. Op oudere foto’s van de Oval Office, bijvoorbeeld een foto met de originele Joe Biden en Condoleezza Rice, zie je dat ook toen men vanuit het raam uitkeek op geparkeerde auto’s. De geparkeerde auto’s die zogenaamd moeten bewijzen dat het een filmset is, bewijzen dus helemaal niets.

Zelfs op Google Earth is te zien dat er voertuigen rond de South Lawn geparkeerd zijn.

Mensen zien wat hen verteld wordt te zien

Dan is er een veel gedeelde video met ‘bewijs’ dat een scene in de Oval Office in werkelijkheid opgenomen is in Culver Studios. Op de locatie van deze studio’s staat inderdaad een wit huis, maar dit lijkt niet erg veel op het echte Witte Huis in DC. De zijgevel die kort zichtbaar is voordat de pers het Oval Office met Joe Biden binnenloopt, lijkt niet op de zijgevel van Culver Studios, maar komt wel overeen met de zijgevel van het Witte Huis. De video bewijst dus eerder dat Biden gewoon in het Witte Huis in DC zit en niet in Californië.

Linkerfoto en -tablet: zijgevel van Culver Studios. Rechtertablet met video van Joe Biden. Rechterfoto met zijgevel White House.

Dat veel mensen desondanks aannemen dat het bewezen is dat Joe Biden de Oval Office-scenes op een filmset heeft opgenomen, komt omdat mensen denken te zien wat hen verteld wordt dat ze moeten zien. De aandachtsspanne is kort, men trekt snel een conclusie en gaat zoef weer door naar het volgende filmpje, de volgende Tweet of social media bericht.

Net zoals mensen massaal gezien hebben dat er op 9/11 twee vliegtuigen in het World Trade Center vlogen, had men eigenlijk moeten beseffen dat een aluminium vliegtuig niet als zachte boter door een stalen constructie kan snijden. Hetgeen mensen gezien hebben is een gemanipuleerd beeld, maar ze geloven ondertussen wel de gepresenteerde verhaallijn. Vaak is men daarna veel moeilijker te overtuigen van een andere verklaring die dichter bij de waarheid zit.

Dat de alternatieve media vergelijkbare technieken zou kunnen gebruiken om te misleiden of te verwarren, willen we liever niet zien. Toch blijkt uit het gebrek aan bewijs over allerlei extreme claims, dat er in wezen hetzelfde gebeurt. Extreme claims over een nagemaakte White House filmset vereisen overtuigend bewijs. Men presenteert echter een kleine selectie aan beelden, verbindt er conclusies aan, om vervolgens talloze andere beelden en video’s die het tegendeel bewijzen, buiten beschouwing te laten.

De White House Lawn in Washington DC

Op vrijdag 5 februari 2021 vertrok Joe Biden met de Marine One helikopter naar het vliegveld, om vanaf daar met de Air Force One naar Delaware te vliegen. Er zijn videobeelden van de Marine One helikopter die op de South Lawn van het Witte Huis landt. Er zijn foto- en videobeelden genomen vanuit het Witte Huis waarbij Joe Biden naar de helikopter loopt. Een van de foto’s toont in de verte het Eisenhower Executive Office, op de West Executive Avenue, die zich aan de westzijde van het Witte Huis bevindt.

Een andere foto toont een bewakershuisje aan de oostzijde van de South Lawn, met op de achtergrond het White House Visitors Center op 15th Street, herkenbaar aan het rode dak. Naar mijn mening is dit ook de vage rode constructie, die op de achtergrond van boven genoemde Culver Studios/Oval Office-video te zien is.

Zijn al deze scenes ook allemaal opgenomen in Castle Rock Studios? Waarom kan ik dan geen enkel beeld vinden van een volledige replica van het Witte Huis, waarbij de omgeving van enkele honderden meters exact overeen komt met de White House South Lawn? Misschien omdat deze replica simpelweg niet bestaat.

De replica’s van de Oval Office

Er bestaan wel replica’s van de Oval Office. Meerdere zelfs. De replica in het Clinton Presidential Center in Little Rock Arkansas is zelfs bijna een exacte match met de huidige inrichting van de Oval Office. Maar die bevindt zich in een hyper modern gebouw en de Oval Office zelf is niet omgeven door een tuin. Daarnaast zijn er in het verleden allerlei filmsets gebouwd met replica’s van het beroemde ovaalvormige kantoor, maar deze wijken af van de huidige inrichting en ook daar ontbreekt de omgeving van het Witte Huis en White House Lawn.

De video waarbij de pers vanuit de White House tuin bij de Oval Office naar binnen liep, zou in Culver Studios opgenomen zijn, hetgeen onmogelijk is als je deze locatie bekijkt.

Het Witte Huis van Culver Studios in Californië, onderdeel van Amazon, lijkt niet eens op het Witte Huis in Washington DC. Het heeft maar een klein grasveldje en is omgeven door allerlei gebouwen en loodsen. Dat is zeker niet de plek van waaruit Joe Biden met de helikopter is vertrokken.

Air Force One is geen specifiek toestel

Op het vliegveld stapt Joe Biden in Air Force One. Hij wordt tijdens zijn reis op de voet gevolgd door dezelfde Chinese man die hem tijdens de inauguratie nauwlettend in de gaten hield. Air Force One is de officiële roepnaam van de luchtverkeersleiding voor elk vliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht (USAF) dat de president van de Verenigde Staten vervoert. Dit kunnen verschillende toestellen zijn, maar meestal is dat een Boeing 747 in VIP-uitvoering, speciaal aangepast voor het gebruik van de president. In de meeste gevallen gaat het om staart- en registratienummers 28000 (82-8000), of 29000 (92-9000).

Voor korte binnenlandse vluchten gebruikt de president soms een kleiner model, een Boeing 757, die normaal gesproken door de vice-president wordt gebruikt. In dat laatste geval spreek je van Air Force Two. De termen Air Force One en Two refereren dus niet zozeer naar een specifiek toestel, maar een reeks van toestellen van de US Air Force in VIP-uitvoering, wanneer ze de president of vice-president vervoeren. De gebruikte toestellen voor Air Force Two zijn onder andere staart- en registratienummers 80001 (98-0001), of 90004 (99-0004) en zijn ook in VIP-uitvoering.

Normaal gesproken worden alleen de VIP-toestellen van de USAF gebruikt voor Air Force One en Two.

Joe Biden krijgt geen VIP-behandeling

Bij aanvang van Joe Biden’s termijn kreeg de nieuwe ‘president’ echter niet de beschikking over een van deze presidentiële toestellen. Vrijdag 5 februari 2021 was de eerste keer dat hij met een vliegtuig van de US Air Force vloog. Er is echter iets bijzonders aan de hand met dit toestel. Het toestel waarmee Joe Biden vloog was geen VIP-toestel en had een bijzonder staartnummer. Het nummer was 90017. Is het toeval dat de US Air Force specifiek dit toestel beschikbaar stelde, terwijl een president normaal gesproken een nieuwere en luxere uitvoering ter beschikking krijgt?

Simon Parkes vertelde dat het Biden-team een particulier toestel had gekocht en had overgeschilderd om het op een Air Force Two-toestel te laten lijken. Dit lijkt me niet erg waarschijnlijk. De registratie en tracking van toestellen is een door vele partijen gecontroleerd systeem. Het toestel met registratienummer 09-0017 (staartnummer 90017) is al sinds 2012 in het bezit van de US Air Force (USAF) en al zeker sinds 2014 beletterd en beschilderd met de huidige kleuren.

Het is echter niet geheel ondenkbaar dat de Deep State een ander toestel zou vermommen als een bestaand toestel. Door de transponder te hacken kan men de identiteit van een ander toestel aannemen. Dat kan met name bij Boeing-toestellen en dit kwam ook ter sprake in de MH17-en MH370-zaak. Dit zou echter ook door de luchtmacht opgemerkt worden en de vraag is hoeveel steun Joe Biden van hen krijgt om een dergelijke stunt uit te voeren.

Overgeschilderd of inferieur militair toestel?

Als de Deep State voor Biden een particulier toestel zou kopen en deze zou overschilderen alsof het een militair USAF-toestel is, waarom zou men dan een nummer kiezen dat refereert naar de Q-beweging en geen VIP-uitvoering heeft? Dat lijkt me onlogisch. Het lijkt me waarschijnlijker dat de US Air Force Joe Biden een inferieur toestel heeft gegeven, waarvan het staartnummer voor de vrijheidsbeweging een diepere betekenis heeft. Het overschilderen van een toestel en een valse identiteit aannemen is niet onmogelijk, maar lijkt me erg onwaarschijnlijk. Net zoals ik het onwaarschijnlijk acht dat team-Biden alle opnames in een Californische studio zou maken, terwijl uit beelden (b)lijkt dat hij gewoon in District of Columbia is.

Er zijn veel meer aanwijzingen dat hij in het Witte Huis in Washington DC zit. Bijvoorbeeld buitenfoto’s met de obelisk op de achtergrond. Of de foto van Biden in de Red Room, een kamer in het Witte Huis met een rood interieur. Is hiervan ook al een replica gemaakt? Net als alle andere ruimtes in het Witte Huis? Hoeveel maanden is men daar dan mee bezig geweest? Men heeft toch alles voorbereid om ín het Witte Huis te komen, niet om de verkiezingen te vervalsen en vervolgens de realiteit te veinzen in een Hollywood studio? Als een exacte replica van het Witte Huis, South Lawn en Oval Office in Hollywood allang bestond, waarom zien we daar dan geen beelden van?

De informatie-oorlog en psychische oorlogsvoering

Het stoort me dat de berichtgeving op de alternatieve media momenteel gedomineerd wordt door één kliek, die misleidende informatie naar buiten brengt. Deze mensen praten elkaar allemaal na en beweren nu al bijna drie weken dat Biden in een Hollywood filmstudio zou zitten, terwijl de gepresenteerde ‘bewijzen’ op zijn minst misleidend zijn of simpelweg niet kloppen met de feiten. Ik merk om me heen wat het met mensen doet en vind dat zeer kwalijk.

Door desinformatie te delen en voortdurend voorspellingen te doen die niet uitkomen, worden mensen in verwarring gebracht en dit breekt hun vertrouwen. Om die reden vraag ik me af of deze desinformatie geen onderdeel is van de psychologische oorlogsvoering die ook op andere fronten plaatsvindt. Degene die speciale connecties met het Trump-team en een militaire inlichtingengroep zeggen te hebben, liften misschien gewoon mee op een verhaal dat ze ondertussen naar hun hand proberen te zetten.

Kijken we kritisch naar de connecties en het verleden van een aantal prominente mediafiguren, is het de vraag welke groep en agenda ze daadwerkelijk steunen. In principe krijgt iedereen het voordeel van de twijfel, maar soms is het beter om kritisch te zijn en niet alles voor zoete koek te slikken. Mensen die jarenlang Agenda 21 gepromoot hebben en in die tijd miljoenen verdienden of degene die kritische journalisten en klokkenluiders dreigden kapot te maken, zijn wellicht niet de ideale spreekbuis voor de vrijheidsbeweging, al presenteren ze zichzelf zo wel. Dat is tegelijkertijd het trieste van deze tijd, dat we niet meer weten wie we wel en niet kunnen vertrouwen.

Ondanks alles vertrouwen op een goede afloop

We leven in bijzondere tijden met een informatie-oorlog, die zich op allerlei fronten afspeelt. Zowel in de mainstream als in de alternatieve media, die wellicht niet zo onafhankelijk zijn als we allemaal willen geloven. Het is de taak van onafhankelijke media om kritisch te zijn, ook op de verhalen die de vrijheidsbeweging graag wil horen, maar misschien niet kloppen met de feiten. Wanneer we zaken niet kunnen verifiëren, kunnen we beter nog geen conclusies trekken.

Het blijft een (voor mij bewezen) feit dat er in de Verenigde Staten een coup is gepleegd en er vanwege hoogverraad voldoende legitieme redenen zijn om in te grijpen. Laten we erop vertrouwen dat zaken een verrassende wending kunnen krijgen. De kaart van militair ingrijpen ligt zeker nog als optie op tafel. Ik zie het hele gebeuren in Washington DC sowieso als een groot toneelstukje. De filmset tussen de militaire afrastering, op de 10 vierkante mijl van het District of Columbia.

Bepaalde zaken zullen uiteindelijk anders in elkaar zitten dan ze lijken te zijn. Het is goed om een open mind te houden en niet te veel aannames te doen van nog niet bewezen zaken. Het vertrouwen op een goede afloop is iets dat we diep van binnen mogen ervaren. Om een einde te maken aan een corrupte wereld en een nieuwe eerlijke wereld te creëren, kunnen we beginnen met het vertellen van de waarheid op basis van feiten.

Dit artikel was voor vaste Petje Af-donateurs beschikbaar in twee eerder gepubliceerde  updates, voordat het in geredigeerde vorm op de blog verscheen.

Steun Ella Ster met Petje Af

.

Helaas krijg ik geen toegang meer tot mijn Twitter-account. Direct Messages via Twitter ontvang ik niet meer en kan ik niet beantwoorden. Je kunt me vinden op Gab, MeWe, Mastodon, Youtube en Bitchute.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

19 reacties

 1. Charlie Ward, Simon Parkes… allemaal scam en grootdoenerij! Het is trouwens Condoleezza, niet Condolisa…

 2. Bedankt voor de nuances Ella!
  Ja, wensdenken is soms zo verleidelijk…
  Deel je jouw idee ook met Simon Parkes?
  Lijkt me een goed idee en best ook belangrijk!

 3. Goed stuk, ik had al zo mn twijfels of het echt waar is of graag willen geloven. We.moeten zeker kritisch blijven en ook meer op onze intuïtie vertrouwen. Bedankt wederom voor je inzicht

 4. Hoe zie jij de bewering dat de militairen nu de macht zouden hebben Ella? Is daar wel bewijs voor?

  • Generaal Flynn heeft in een recent interview met Dou Billings gezegd dat de militairen momenteel niet de macht hebben. Daaruit maak ik op dat er in ieder geval nog niks officieels naar buiten is gebracht. Het lijkt erop dat men nog in voorbereiding is en wellicht komende rechtszaken afwacht.

   Ik kan me niet anders voorstellen dan dat ze van plan zijn om op een bepaald punt in te grijpen. Ook omdat ze dit vanuit hun eed simpelweg verplicht zijn te doen. Elke grote actie heeft echter grote gevolgen, dus het is van belang dat men zorgvuldig te werk gaat.

   Elke sensationele claim dat de machtsovername al met de media is gedeeld en er al op grote schaal arrestaties hebben plaatsgevonden neem ik met een korrel zout, totdat er concrete bewijzen zijn dat dit inderdaad het geval is.

 5. Heel mooi artikel. Dank je wel voor deze update. Nu kan ik Charley Ward, Mel K. en Simon Parks wel goed blijven volgen maar hou ik in de gaten dat ook zij weg kunnen hollen met aannames die hen in het oor is gefluisterd.

 6. Een goede constatering. Met de technieken die op ons worden losgelaten. Welke vaak zijn gericht op de psychologie. Ik heb het toch zelf gezien! Moeten we ons realiseren dat alle partijen dit gebruiken. En we weten al niet wie wie is in dit wereld wijde krachten spel. Er zijn zoveel krachten bezig en de mens laat zich zo makkelijk beetnemen. Dat is wat Bigtech heeft uitgevonden de laatste 50 jaar. Hoe simpel we ons laten sturen, door een configuratie en een beeld door een machine gecreëerd. Schokkend!

 7. Goed stuk weer Ella! Veel mensen gaan zo op in de berichtgeving van de alternatieve media, dat ze hun kritische blik volledig laten varen. We moeten ons ALTIJD ALLES blijven afvragen. Elk bericht wordt geschreven door een individu en elk individu heeft zijn eigen wereldbeeld en perspectief. Objectiviteit is een illusie die niet bestaat.

 8. Een goed artikel dat de puntjes op de I zet wat betreft de vele aannames omtrent Joe Biden en de inhuldiging als president.
  Ben hier erg blij mee omdat veel mensen op het verkeerde been zijn gezet.

  Er is nog geen antwoord gegeven op de vraag of het waar is dat het hele circus eerder werd uitgezonden in Spanje?

  Complotonderzoekers weten dat de media geen eerlijke werkelijkheid uitzend. Maar als het gaat om de mensen die geen andere informatie tot hun beschikking hebben, en dat is nog steeds een grote groep, geloofd deze groep nog steeds dat Joe Biden de gekozen president van de VS is.
  En vooral deze mensen schrikken wanneer ze merken van de MSM verkeerde informatie te hebben gekregen!

 9. Lena Wouters on

  Het belang van de twijfel: in zowat elke hedendaagse film worden bepaalde scènes gewoon in een ‘groene ruimte’ opgenomen waarna het decor geprojecteerd wordt. Waarom zou dat niet bij Biden zo gaan?
  Dan maakt het ook niet uit waar die opnames gebeuren.
  We aanvaarden klakkeloos het een en negeren al even klakkeloos het ander.
  Gezonde twijfel is in deze verwarrende tijd een noodzaak.
  En wij mogen gerust onszelf ook in twijfel trekken. Waarom geloven wij zo graag wat wij willen dat waar is?
  In het geval van deze Amerikaanse soap zal alleen de toekomst het uitwijzen.
  Wat kan helpen is een positieve verbeelding met ‘het Hoogste Goed voor Iedereen’ als uitkomst.

  • Ja, alles is na te maken, maar opnames met een green screen zijn vaak geïsoleerde scenes in een relatieve kleine setting.

   Als ik naar deze videobeelden kijk dan vind ik het vele malen aannemelijker dat Joe Biden (of de acteur die hem speelt) over de South Lawn naar de helikopter loopt.
   https://www.youtube.com/watch?v=5NMsNS5UWDc

   De helikopter die je in andere video’s op het gras ziet landen.

   • Lena Wouters on

    Benjamin Fulford:Het Witte Huis in Washington DC blijft leeg. Volgens een collega met een White House perspas:
    “Het persbureau en de telefoonnummers voor perscontacten van het White House werden afgesloten, maar ik krijg nog altijd doorgestuurde e-mails van een andere server dan die van het White House. Ook de lijn voor openbaar commentaar werd afgesloten… dit is slechts aan de oppervlakte en speelt in op het wakker maken van de slaapwandelaars, maar ik zie niet hoe ze deze list nog veel langer kunnen volhouden.”
    Biden die naar de helikopter loopt: ook dat kan fake zijn. Herinner je het dansje van de queen in de fake kerstboodschap. Ook kan het om een oudere opname gaan, Biden was tenslotte vice president. Eigenlijk heb ik hier geen mening meer over, in zoverre ‘afwachten’ ook een mening is. Wat de cijfers op de staartvleugel van het ‘presidentieel’ vliegtuig betreft zou het best kunnen dat het getal 17 naar de letter Q verwijst. Er wordt ook een wereldwijde totale lockdown voorspeld waarna alle beerputten opengegooid zullen worden en de waarheid naar buiten komt. Ook hier geldt, wait and see……

 10. Reinhilde Raspoet on

  ja heel goed geschreven maar toch moeten we opletten is dit wel Joe Biden tijdens zijn verkiezingscampagne zag ik persoonlijk en ze gaven het ook op dat bvb de oren niet dezelfde waren en hij stapte ineens veel zekerder ???
  men kan inderdaad niet alles meer juist weten als men er niet bij is toch blijf ik geloven en hopen dat het gevecht tussen goed en kwaad door een overwinning van het licht dichtbij is gedachten hebben zoveel kracht hoe meer mensen dit doen hoe vlugger we er zijn

  • De oude Joe Biden is vervangen door een ander. Daarbij maken ze wellicht gebruik van verschillende technieken, zoals een hyper realistisch siliconenmasker.
   Ik ben ervan overtuigd dat de Joe Biden van ± 2017 niet dezelfde is van 2020-2021

 11. Heel dankbaar voor dit artikel! Ik zie ook steeds meer dat de vrijheidsvechters iedere mug uitvergroten tot een olifant . En ik snapte er inderdaad niets meer van, het deed wat met mijn vertrouwen in het goede wat ik ergens diep in mijn hart geloof maar door alle verwarring niet meer bij kon.

 12. Pingback: Ein Hollywood-Filmset anstatt Joe Biden in Washington DC? | PRAVDA TV – Lebe die Rebellion

 13. Mikail Zorlu on

  Ella Ik vind het zo knap dat jij een eerlijke grondige onderzoek heb gedaan. En ik had ook m’n twijfels dat dit waar zouw zijn. Maar als ik jou zo hoort zeggen is dat niet zo. Maar ik had wel het vermoeden dat Joe Biden niet de echte Amerikaanse president is. Dat hij ook illegaal gekozen is door de deel state.
  Maar we moeten nog geduldig afwachten tot het bericht definitief naar buiten gaat komen