Waarom heeft Nederland de documenten over UFO-waarnemingen en buitenaards contact nog steeds niet vrijgegeven, zoals veel andere landen wel hebben gedaan? En waarom wordt het bestaan van intelligent leven buiten de aarde nog steeds officieel ontkend?

Ondanks het feit dat veel hooggeplaatste politici op de hoogte zijn van wat er zich in Groningen heeft afgespeeld, doet men nog steeds alsof er niks is gebeurd en men van niks weet. Waarom doen veel televisiepersoonlijkheden nog steeds lacherig over het onderwerp, terwijl velen op de hoogte zijn gebracht over het buitenaards contact dat in Nederland heeft plaatsgevonden?

Wat heeft kindermisbruik en zogenaamde legale ontvoeringen van kinderen door Jeugdzorg met buitenaardsen te maken? Het konijnenhol gaat dieper dan je denkt.

Anton Teuben zal op 25 maart antwoord op deze en nog veel meer vragen antwoord geven. Hij is niet bepaald een groentje op het gebied van buitenaardsen en probeert het onderwerp al ruim 30 jaar op de (politieke) agenda te krijgen. Hij is oprichter van het originele UFO-meldpunt dat in 1985 werd opgericht en de websites sopn.nl en Niburu.nl die later door anderen in beslag zijn genomen en nu vooral worden gebruikt om twijfel en verwarring te creëren.

header-25-maart-1

Tijdens de informatieve avond zal hij vooral helderheid brengen en een positieve boodschap laten horen. “We zijn voorbij het stadium van het constateren van problemen en willen ons vooral richten op oplossingen.”

Anton heeft kopstukken binnen de onafhankelijke media uitgenodigd die met dit onderwerp bezig zijn, net als reguliere, lokale media en ruimdenkende televisiepersoonlijkheden.

Misschien is dit het moment dat dit verhaal naar buiten mag komen. Hoe angstvallig het militaire, industriële complex dit onderwerp ook verborgen wil houden, op een bepaald moment breekt de spreekwoordelijke dam. Het is slechts wachten op de stortvloed aan informatie en onthullingen die er dan naar buiten komen. Het belooft een buitengewoon interessante avond te worden, waarbij ook ik aanwezig ben.

Ella Ster*

> Link naar uitnodiging

 • Datum: 25 maart 2017
 • Tijd: 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur)
 • Locatie: Muziek Organisatie Noord
 • Bieslookstraat 23
 • 9731 HH Groningen
 • (Industrieterrein Ulgersmaborg)

Share.

About Author

8 reacties

 1. Jan van Ling on

  *UFO’s en buitenaardsen*

  Wilt u mij daarover op de hoogte houden?
  Groet,
  Jan

 2. Harold Liesdek on

  Ufo’s zijn gevallen engelen. Ze doen zich voor als buitenaardse wezens.