In dit aangrijpende interview spreekt een insider uit de wereld van de Illuminati en het grote geld over zijn successen, zijn persoonlijke offers én zijn breekpunt dat hem deed besluiten om voorgoed met deze groep te breken. Dit interview is zo belangrijk, omdat Ronald Bernard getuigt over allerlei zaken waarover wij al vaak hebben geschreven, maar die voor velen té vergezocht of bizar zijn om als waarheid te accepteren.

Ronald verkeerde in de wereld van ‘Het Grote Geld’. Op een bepaald moment raakt hij betrokken bij frauduleuze zaken, witwaspraktijken en andere criminele activiteiten waarbij niet alleen financiële instellingen, maar ook overheden en geheime diensten een dubieuze rol spelen. Hij zegt hierover: “Je denkt dan: geheime diensten zijn in het belang van een land of een volk, maar dan blijken het eigenlijk criminele organisaties te zijn.” Hij bevindt zich in de hoogste kringen en wordt uitgenodigd op perverse Illuminati-feesten en satanische rituelen. Dat laatste is uiteindelijk voor Ronald het breekpunt, waarop zijn geweten begint te spreken.

Als Ronald Bernard in de gewetenloze wereld van het grote geld rolt, wordt hem gevraagd ‘zijn geweten in de koelkast te zetten’. Dat lukt aanvankelijk prima en hij reageert wat lacherig als collega’s hem vertellen dat de financiële zwendel waarbij hij betrokken is, tot faillissement en zelfmoord hebben geleid. In deze wereld gaat men letterlijk over lijken.

Hij behoort tot de financiële top en coördineert belangrijke deals en witwaspraktijken. Volgens hem bestaat die wereldwijd uit ongeveer 8000 tot 8500 mensen. Hij komt in contact met de Illuminati (al gebruikt hij die term zelf niet), vertelt dat ze eigenlijk Luceferiaans zijn en wordt meegenomen naar hun Satanskerken, waar ze op dat moment hun ‘heilige mis’ houden met blote vrouwen en drank. Het doet hem aanvankelijk niet veel en hij is vooral gericht op het verdienen van veel geld.

Hij vertelt dat mensen achter de schermen tot misdaden worden aangezet om ze daarmee chantabel te maken. Ze worden uitgenodigd om vreselijke dingen te doen, waarna ze klem komen te zitten in de vooropgezette valstrik. Voor Ronald komt het breekpunt als hem wordt gevraagd om deel te nemen aan kindoffers. De ‘vriezer’ waarin zijn geweten tot die tijd op -100° is opgeslagen, krijgt ‘stroomstoringen’ en hij kan het niet over zijn hart verkrijgen om hieraan mee te doen. Hij raakt nog steeds geëmotioneerd als hij terugdenkt aan dat moment. Dat moment is zijn breekpunt. Letterlijk, want vanaf dat moment begint alles voor hem in te storten. Niet veel later stort hij ook fysiek in. Hij heeft een bijna-dood-ervaring, waarbij hij neerkijkt op zijn lichaam dat wordt gereanimeerd.

Vanaf dat moment zoekt hij naar spirituele antwoorden en gaat theologie studeren om te begrijpen waar het in de wereld over gaat. Hij wordt gelovig en besluit om voor het licht te kiezen. In zijn zoektocht ontdekt hij dat juist de mensheid de manifestatie van het licht is. Hij vertelt aan de hand van een voorbeeld, hoe krachtig wij eigenlijk zijn. Hij zat eens in een zaal, waar men letterlijk geen hand voor ogen zag en het pikdonker was. Totdat de spreker een aansteker aanstak en de kleine vlam ervoor zorgde dat iedereen weer kon zien. “Kijk, zo krachtig is ons licht.”

Hij verandert op drastische wijze de koers in zijn leven, is nu mede oprichter van De Blije B en zet zich in voor de United People Foundation. Hij is een voorbeeld voor anderen die twijfelen om van kamp te veranderen en te kiezen voor het licht. Zijn moed en openhartigheid zijn bewonderenswaardig. Dit korte, indringende interview door Irma Schiffers is absoluut een aanrader.

> Klik hier voor video 1 (40 minuten)

> Klik hier voor video 2 (33 minuten)

Originele artikel: “De macht achter het grote geld: onthullingen van een insider”,
Irma Schiffers en Ad Broere  |  bron: Coöperatie De Vrije Media

Ella Ster* kan nog steeds geen toegang tot Facebook krijgen. Stuur daarom zelf links via Facebook door, zodat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot onze artikelen. Je kunt je ook aanmelden voor de email-service, zodat je bericht krijgt zodra er een nieuw artikel is verschenen.

Share.

About Author

Comments are closed.