Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van Ella Ster*? Geef dan aan dat je nieuwe berichten in je mail wil ontvangen. Zo weet je direct dat er een nieuw artikel is verschenen.

Hoe werkt het?

Plaats een reactie onderaan een artikel (kies een nieuw artikel bijvoorbeeld uit de fotoslider). Vul je naam en mailadres in. Vink daarna de optie aan “Stuur mij een email als er nieuwe berichten zijn.” Je kunt ook de bovenste selectievakje aanvinken “Stuur mij een email als er vervolgreacties zijn,” maar dat is optioneel. Klik daarna op “post comment.”

inschrijven-nieuwsbrief

Daarna kan het nog even duren, voordat je reactie op de website verschenen is. Zodra deze is toegelaten, wordt je inschrijving op de mailservice automatisch verwerkt.

Bevestig je inschrijving

Je ontvangt vervolgens een email met een link waarmee je de inschrijving bevestigt. Dat is alles. Vanaf dat moment ontvang je een email zodra er een nieuw artikel op Ella Ster* is verschenen.

Welke reacties worden wel en niet toegelaten?

In principe worden alle reacties toegelaten, behalve spam of reclameteksten. Ook als je een afwijkende mening hebt, is je reactie welkom. Wij zien dit andere standpunt als een verrijking, zodat mensen vanuit een breder perspectief naar zaken kunnen kijken en daarna hun eigen mening kunnen vormen. Zolang je die mening op korte en heldere wijze uiteenzet, fatsoenlijke taal gebruikt en respectvol blijft naar de andere lezers die een afwijkende mening hebben, zal deze worden geaccepteerd. Als anderen echter persoonlijk worden aangevallen, beledigingen of scheldwoorden worden geuit, worden reacties geweerd of verwijderd.

Wij kijken uit naar jullie reacties.

Ella Ster* en redactie

Share.

About Author

16 reacties

 1. Ik mis de samenvattingen van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzendingen met Thomas Williams. Door die berichten werd ik een vaste bezoeker van deze website!

  Ondertussen is het weken geleden dat er een samenvatting geplaatst is. Erg jammer.
  Ik stond op het punt om Patreon lid te worden, maar ik zie daar ondertussen geen reden meer toe. Toch zou ik graag aan het twijfelen gebracht worden. 😉

  Komen de samenvattingen (in oorspronkelijke vorm) nog terug?

  • Er zijn allerlei redenen waarom ik het nu niet kan doen en al enige tijd niets op de blog en noch op Patreon heb gepubliceerd.

   Ik ben me aan het beraden hoe de informatie uit de THI-show in een ander format gebundeld kan worden met informatie uit andere bronnen. Dan stap ik af van het huidige format en krijgen artikelen een meer redactioneel karakter, in plaats van een samenvatting van één informatiebron.

   Het is de bedoeling dat op Patreon niet alleen voorpublicaties komen te staan, maar ook achtergronden worden belicht. Het blijft echter een feit dat ik het schrijven voor de blog nog steeds naast mijn betaalde werk moet doen. De inkomsten uit Patreon dekken nog niet eens de kosten. Je kunt al voor $2 steunlid op Patreon worden. Deze steun ervaar ik tevens als een aanmoediging en blijk van waardering.

 2. Martijn Brasem on

  De Wingmakers interviews hebben mijn ogen geopend voor iets wat ik eigenlijk altijd al in mijn hart heb gevoeld. En opeens komen er van alle kanten bevestigingen: Martijn van Staveren, Jaap Hiddinga.
  Dank je wel!
  Martijn

 3. Ann Bourgeois on

  Heeft het vaticaan een verborgen agenda? Ik vrees dat ik niet kan geloven dat ze plots willen meewerken aan de wereldvrede. Graag wil ik me inschrijven voor de mailservice.

 4. Dank je Ella voor je vertalingen en eigen artikelen tot nu toe. Goed dat je je blik gaat verruimen. Het Universum is zo groot! Zo groot zelfs dat je de details in ons eigen kikkerlandje haast uit het oog verliest!
  Maar hier wordt sinds jaar en dag veel onder het tapijt geveegd, met onderwerpen die erg de moeite waard lonen nader te bekijken, bijv: het insluipende smart city gebeuren (straatverlichting, smartmeters), privacywetten, het plots strafbaar stellen van meningsuitingen en de discussie daarover (controle en privacyschending); de totaal losgeslagen route van het klimaatbeleid, die is gebaseerd op leugens en bedrog met gefalsifieerde cijfers, resulterend in extra belastingen, heffingen op energie etc. En niet in de laatste plaats onze eigen slachtoffers van satanistische rituelen, verkrachtingen en mensensmokkel. Ik wens jou en iedereen op deze planeet, wakker of niet wakker een heel zalig en sterk 2019