Snowden beweert dat Osama Bin Laden nog leeft!

0

Voormalige CIA-medewerker Edward Snowden heeft gezegd dat hij bewijs heeft dat aantoont  dat Osama Bin Laden, die zogenaamd in 2011 in Pakistan gedood is door Amerikaanse Special Forces, nog springlevend is. In een interview met de Moskou Tribune, heeft Snowden gezegd dat Osama in de Bahama’s leeft en nog steeds op de loonlijst van de CIA staat.

Hij vertelde de krant: “Ik heb documenten die bewijzen dat Bin Laden nog steeds op de loonlijst van de CIA staat. Hij ontvangt nog steeds meer dan $100,000 per maand, dat via enkele front-organisaties en -corporaties direct naar zijn bankrekening in Nassau wordt doorgesluisd. Ik weet niet zeker waar hij nu is maar in 2013 leefde hij een rustig leven met zijn vijf vrouwen en vele kinderen.”

Snowden, die nu als vluchteling in Rusland woont, ontvluchtte de VS nadat hij in 2013 documenten naar de media had gelekt over het massale afluisterprogramma  van de NSA.

Het verslag meldde ook dat Snowden al eerder enkele niet gerapporteerde beschuldigingen over Osama Bin Laden had gemaakt. Snowden beweert ook dat de CIA de in scene gezette dood van de voormalig leiden van Al-Qaeda heeft georkestreerd. Hij stelt dat Osama met zijn familie naar een geheime locatie op de Bahama’s was vervoerd.

Het rapport citeert hem als volgt: “Osama Bin Laden was lange tijd een van CIA’s meest efficiënte werknemers. Wat voor boodschap zou men naar de werknemers sturen als men had toegestaan dat de Mariniers hem hadden gedood? Ze hebben zijn vervalste dood georganiseerd in samenwerking met de Pakistaanse Geheime Dienst, en hij liet simpelweg zijn toevluchtsoord achter. Aangezien iedereen gelooft dat hij dood is, kijkt niemand meer naar hem uit, dus het was erg handig om te verdwijnen. Zonder de baard en het militaire jack herkent niemand hem.”

Niet alleen dit, maar Snowden stelt stellig dat hij over de documenten die bewijzen dat Bin Laden nog leeft zal spreken in zijn boek dat binnenkort uit zal komen.  Desondanks zijn de claims door Snowden gemaakt nog niet gestaafd of bevestigd door een andere bron.

De Amerikaanse overheid heeft een spionage-aanklacht tegen Snowden ingediend vanwege het onthullen van geheime NSA-dosumenten naar de pers.

Share.

About Author

Comments are closed.