In gesprek met Ole Dammegard over aanslag in Brussel

0
Ole Dammegard spreekt over de aanslag in Brussel met Irma Schiffers en Jeroen Ghuijs. Volgens Ole heeft deze aanslag alle kenmerken van een valse-vlag-aanslag, al benadrukt hij wel dat we deze conclusie niet bij voorbaat moeten trekken, maar juist de feiten zorgvuldig moeten bestuderenHij staat dan ook bekend om het grondig uitpluizen van alle aspecten die na een dergelijke aanslag bekend worden en analyseert deze tot in de kleinste details. Ook bij de aanslag in Brussel zijn er weer veel details die opvallen en alle kenmerken van de blauwdruk van een valse-vlag-aanslag in zich dragen.

Tijdsaanduiding van de video is aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De youtube video is tevens Nederlands ondertiteld, welke je aanzet door rechtsonder bij het tandwiel de ‘subtitles’ op Dutch te zetten.

0:30   Een typisch kenmerk wat we telkens bij vermeende terroristische aanslagen zien, is het feit dat de beveiligingscamera’s plotseling niet meer werken en er daardoor geen beelden zijn van de explosies zijn. Er zijn alleen beelden van ná de explosies. Volgens Ole Dammegard is dit een bekend patroon.

1:30   De beveiliging van het vliegveld was in handen van ICTS, een Israëlische beveiligingsmaatschappij die ook tijdens de 9/11-aanslagen het vliegveld beveiligde, tevens tijdens de Madrid-aanslagen, de aanslagen in Londen, etc. [E*: en wat Ole Dammegard niet noemt is dat hetzelfde beveiligingsbedrijf ook verantwoordelijk was voor de beveiliging op Schiphol ten tijde van het verongelukte MH17-toestel.]

4:00   Een ander kenmerk is dat het aantal slachtoffers blijven fluctueren, waardoor men geen grip kan krijgen op het precieze aantal. Bovendien zijn veel slachtoffers en getuigen gelieerd aan de media zoals: Fox en CNN. Dit is vaak het geval bij vele andere valse-vlag-aanslagen. De meest prominente fotografe, Ketevan Kardava, die slechts een paar meter van de explosies in Brussel foto’s gemaakt zou hebben, blijkt voor de Georgische publieke omroep te werken (gefinancierd door de EU) en een illuminati-marionet te zijn.

Ketevan Kardava

Ketevan Kardava

7:45   Op de beelden van de aanslagen zelf zijn ook merkwaardige details te zien. Er is vooral veel rook, hele plafondplaten zijn naar beneden gekomen, maar tegelijkertijd zijn veel kwetsbaardere en instabiel delen onbeschadigd gebleven, wat niet klopt.

10:00   De slachtoffers met zogenaamde ernstige brandwonden vertellen glimlachend hun getuigenverhaal, zonder hapering, zonder enig teken van extreme pijn die met dit type verwonding verwacht zou worden.

Logo_Brussel_airport

15:00   Er was en ander markant detail dat Ole Dammegard was opgevallen tijdens de aanslagen in Parijs dat hij nu in verband brengt met de recente aanslag in Brussel. Tijdens de aanslagen in Parijs was in het Bataclan-theater een rode hartvorm op de theatervloer getekend, dat zeer overeenkomt met de vorm van het logo van de vlieghaven in Brussel. Hij denkt dat dit geen toeval is, maar een aankondiging van de geplande aanslag in Brussel. Het aankondigen van een geplande aanslag heeft voor de daders een occulte betekenis en is een vast patroon dat we bij elke aanslag weer terugzien.

De 9/11 aanslagen zijn in allerlei films en tv-series aangekondigd, zoals hier bij de Simpsons.

De 9/11 aanslagen zijn in allerlei films en tv-series aangekondigd, zoals hier bij de Simpsons.

16:00  Wat we ook vaak bij valse-vlag-aanslagen zien is een nagenoeg gelijktijdige oefening vanwege een vermeende terroristische aanslag, inclusief het inzetten van crisis-acteurs. Omdat er recentelijk een dergelijke grootschalige oefening in Londen plaatsvond had Ole Dammegard verwacht dat na Parijs de eerstvolgende aanslag in Londen zou plaatsvinden. Irma Schiffers merkte op dat er vlak voor de aanslag in Brussel wel degelijk een oefening plaatsvond in Antwerpen, per trein slechts 25 minuten van Brussel vandaan.

19:00   Het is ook verdacht dat er nagenoeg geen spontane smart-phone-foto’s beschikbaar zijn, maar dat steeds dezelfde gecontroleerde beelden getoond worden. Volgens Ole Dammegard wordt het mobiele dataverkeer tijdens valse-vlag-aanslagen altijd stilgelegd en werken mobiele camera’s dan plotseling niet meer.

25:30   Een terugkerend aspect bij veel valse-vlaggen is het miraculeuze paspoort dat gevonden wordt. Ole Dammegard zegt cynisch: “Ik wacht nog op het paspoort. Waar is het paspoort?” Hij denkt overigens dat ze het dit keer achterwege hebben gelaten omdat mensen in de Truth Movement dit soort dingen al vaak onthuld hebben. Hij noemt het voorbeeld van de 7/7 bomaanslagen in Londen waarbij men het paspoort van de vermeende dader in drie verschillende metrostations gevonden had én een miraculeus rijbewijs, des te opmerkelijker aangezien de man niet over een rijbewijs beschikte.

26:40   Volgens Dammegard zijn politici op hoog niveau zich wel degelijk bewust van deze geplande aanslagen en weten dat ze in de pas moeten blijven lopen. Hij is ervan overtuigd dat (nagenoeg) alle terroristische aanslagen georkestreerd zijn vanuit een hogere machtsstructuur. “Na al die jaren weet ik zelfs niet of er überhaupt zoiets bestaat als een echte terrorist op de manier zoals ons verteld wordt hoe ze eruit zien.”

29:00   Er worden via social media identiteiten gestolen of geleend van échte mensen die niks met de aanslag te maken hebben. Men ‘leent’ hun foto’s en namen en maakt van hen de vermeende dader of betrokkene.

Maar het blijft lastig om dit te ontwarren, want er is vaak een combinatie van échte slachtoffers, crisisacteurs, gecontroleerde getuigen gelinkt aan de media en geleende identiteiten.

Dammegard vraag zich wel af waar alle begrafenissen van de slachtoffers in Parijs waren. Er zijn daar zoveel mensen omgekomen, maar er is niks bekend van enige begrafenis.

33:00   Zoals Dammegard het ziet “is er geen wereld vol terroristen, of een gestoorde wereld, maar kijken we naar een kleine groep van de Rocky horrorshow,.” Deze horrorshow is een verlengstuk van Hollywood met crisisacteurs, make-up-artiesten, decorbouwers, etc..

31AFD97800000578-3469066-image-a-32_1456742346432

Crisis-acteurs tijdens oefening voor hulpdiensten van terroristische aanslag in Londen

40:00   Volgens Dammegard is het zinvol om analyses en voorspellingen van valse vlag-aanslagen naar buiten te brengen. “Het kan hun plannen voor maanden en maanden in de war schoppen.”

42:00   Veel mensen die betrokken zijn bij de voorbereiding van dergelijke valse-vlag-aanslagen weten dat niet eens, noch weten ze dingen van elkaar. Alles is in compartimenten opgedeeld en van elkaar gescheiden.

43:00   Ole Dammegard denkt niet dat de Nederlanders per definitie bij de aanslag in Brussel betrokken zijn, maar wellicht wel op een hoger niveau zoals de Bilderbergers. Hij is ook van mening dat het controlesysteem door middel van pedonetwerken en orgies (waar politici gefotografeerd worden waarmee ze later gechanteerd worden) met name in Nederland wijdverbreid is.

45:00   Ole Dammegard is wat dat betreft ook niet zo onder de indruk van het zogenaamd liberale klimaat in Nederland. Hij was zes maanden geleden een van de sprekers op de Open Mind Conferentie. Men zou daar over 9/11 en andere valse-vlag-aanslagen spreken, maar niet over de Holocaust. Vlak voor de conferentie werd er echter een lastercampagne opgetuigd die de sprekers ervan beschuldigde holocaust-ontkenners en anti-Semieten te zijn. Nederland lijkt een liberaal land, maar je mag niet in alle openheid spreken over de Holocaust.

50:00   Ole Dammegard is extreem optimistisch over de toekomst. De machtsstructuur kan de waarheid niet verdragen; de waarheid is het enige waar men bang voor is. Echter steeds meer mensen brengen de waarheid naar buiten. Jaren geleden was hij een eenzame gek, maar hij vindt het hartverwarmend hoeveel miljoenen medestanders hij vandaag de dag treft.

Hij is ervan overtuigd dat de elite doodsbenauwd is dat de waarheid naar buiten komt en ze gelyncht worden. Hij is ook van mening dat het heel belangrijk is om er op een geweldloze manier mee om te gaan. Anders herhalen we de geschiedenis. “We moeten hier op een mooie en moedige manier mee omgaan.”

Kortom een aanrader om naar dit interview te luisteren.

> Originele artikel van Irma Schiffers

> Gerelateerd artikel van Martin Vrijland: Ster basketballer Sebastien Bellin verwond bij aanslagen Brussel krijgt zijn verhaal maar niet correct
> Gerelateerd artikel (Engels): Mason Wells, slachtoffer van bombardementen in Brussel ontmaskerd
Share.

About Author

Comments are closed.