Cosmic Voice radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 13 april 2016

0

Samenvatting van de wekelijkse radioshow van Drake Bailey en Thomas Williams van 13 april 2016, over allerlei politieke, juridische, militaire en kosmische zaken. Tijdsaanduiding van de audiolink aangegeven met [00:00 minuten:seconden] De belangrijkste onderwerpen:

33:00   Er is onrust op de financiële markt en noodvergaderingen. Er zijn daarnaast geruchten dat de economische ineenstorting zal leiden tot van het uitroepen van Martial Law die Drake niet echt serieus neemt. Hij herinnert iedereen er desondanks nog wel even aan dat degene die Martial Law mocht willen uitroepen, direct gearresteerd en bij verzet tegen de arrestatie geëxecuteerd zal worden, een bericht dat blijkbaar [binnen het leger?]al gecirculeerd is.

Het leger wordt echter erg nerveus van de financiële situatie, er zijn niet voldoende financiën voor de lange termijn, en als niemand geld heeft, wat dan te doen?

35:45   Drake heeft echter vernomen dat sleutelfiguren binnen diverse organisaties de mogelijke armageddon, de financiële ineenstorting, Martial Law en andere ellende, zullen gaan voorkomen.

59:00   Er zijn heel wat mensen die denken dat dit alles [wat Drake en Neil en anderen aan het voorbereiden zijn]allemaal onzin is. Drake: “We werken hier al een tijdje aan. En iedereens geduld is op de proef gesteld. Maar wanneer dit alles écht wordt zal het in het nieuws komen (…) Ons geduld is dusdanig op de proef gesteld tot het punt dat we bloed zweten. Het is veel te ver gegaan. Maar dingen beginnen nu te gebeuren…”

1:12:00   Thomas: de Panama papers zijn door een Amerikaanse groep naar buiten gebracht, daardoor werd slechts één beperkte groep in diskrediet gebracht. Je moet nu niet meer denken in termen van landen maar in termen van facties. Thomas verwacht een wraakactie van de andere factie en dat kan het teken zijn dat ‘de kermis’ gaat beginnen.

De Cabal staan op hun eigen kruispunt en proberen elkaar uit te schakelen om de macht te pakken, maar ze zijn de macht verloren. Te midden van hun machtsstrijd krijgen wij disclosure.

1:14:30   Thomas: “Het financiële systeem van de Cabal staat op het punt van faillissement.” Desondanks verwacht Thomas geen ineenstorting van de dollar. Er zijn mensen werkzaam in het systeem die een dergelijke crash gaan voorkomen. De Cabal wilde echter wel aansturen op een dergelijk crash, maar als dat zou gebeuren dan zouden de Amerikaanse mensen ontzettend te verduren krijgen, denk maar aan de jaren ’30. Maar ook de rest van de wereld zou er veel last van gaan krijgen. Volgens hem doen de White Hats (tegenstanders van de Cabal) binnen het financiële systeem er op dit moment alles aan om een dergelijke crash te voorkomen.

1:22:30   Duitsland heeft de Tweede Wereldoorlog gewonnen, in tegenstelling tot wat in de geschiedenisboeken staat. Thomas: “De Duitsers/Nazi’s hadden de eerste atoombom voor de Amerikanen en Britten, die daarom de oorlog gestaakt hebben, voordat ze zouden verliezen. Sindsdien hebben de Nazi’s de VS overgenomen. Als wij als alliantie (VS en Groot-Brittannië) de oorlog gewonnen hadden zoals beweerd wordt, waarom is de VS dan overspoelt met Nazi’s? Zij hebben alles ingenomen samen met de Zionistenbeweging. Het zijn dezelfde mensen, NA = National, ZI = Zionists = NAZI, daar komt het vandaan. Het zijn dezelfde mensen die de VS de afgelopen 100 jaar naar de verdommenis hebben geholpen.”

Duitsland had geavanceerde technologie, die veel verder reikte dan wat de VS en alliantie hadden. [Thomas verwijst naar de Nazi Bell, vliegende schotel technologie die ze verkregen hebben van de Horton Brothers (??slechte audio)]. Sommigen van hen hebben zich losgemaakt van de mensheid (break-away beschavingen). Sommigen zijn naar Antarctica verhuisd [waar de Nazi’s een militaire basis hebben]. Hitler en andere Nazi’s zijn naar Argentinië, Paraguay en andere Zuid-Amerikaanse landen gevlucht. En de vraag is waarom de Bush-familie, wiens echte naam Scherff is, destijds niet gearresteerd zijn.

De break-away groep van het Secret Space Programma (SSP), is dezelfde groep en deze handelt niet in het belang van de mensheid, verre van. Als de verhalen die Thomas heeft gehoord kloppen, dan zijn zij verantwoordelijk voor mensenhandel, mind-control, ontvoering van mensen buiten de aarde en hen laten geloven dat ze zich ergens op aarde bevinden, en andere weerzinwekkende misdaden.

1:28:10   Thomas: “Het is tijd om elkaar te steunen in plaats van elkaar aan te vallen. (…) Dit is onze laatste kans en ik maak geen grapje. We moeten het dit keer goed krijgen. De Cabal staat op hun zwakste punt sinds een ongelooflijk lange tijd.”

1:29:10  De naam voor de nieuwe stichting waar Thomas zich hard voor maakt, wordt de ‘The People’s Club.’ Binnenkort gaat alles live (inclusief de nieuwe website) en kunnen er voorstellen ingestuurd worden van projecten die specifieke groepen helpen, specifieke problemen aanpakken of de mensheid in z’n algemeenheid helpen.

1:35:00   Het uitgangspunt is om met de stichting buiten het systeem om dingen voor mekaar te krijgen. Thomas herinnert ons eraan dat we in feite al honderden jaren buiten het systeem moeten opereren, want het is niet ‘onze’ overheid, ‘ons’ rechtssysteem, ‘ons’ geld, etc. Al deze dingen zijn opgezet niet in ‘ons’ belang maar in ‘hun’ belang.

1:47:00   Drake: “Het verschil tussen uitgeknepen te worden in 3D (3 dimensies) en vrijheid in 4D is enorm, geweldig, bijna onmogelijk om uit te leggen. Dit zou een punt kunnen zijn waar we vrij snel naar toe zouden kunnen, afhankelijk van hoeveel mensen hun zaakjes op orde krijgen.”

1:55:15   Neil Keenan en anderen spreken over iets groots dat er aan komt, Preston James (journalist van Veterans Today) heeft het over een hele grote onverwachte verrassing dat de gehele bestaande machtsstructuur in de wereld gaat veranderen. Vraag aan Drake: enig idee?
Drake: “Ik weet precies waar ze over hebben, maar ik mag er niks over zeggen.”

1:58:15   Drake: “De Panama Papers gaan over de oligarchen, zoals Cameron, die het waarschijnlijk in zijn broek gedaan heeft toen het naar buiten kwam. Het ding is dat wij, de United States incorporated / de Cabal, hebben betaald om dit naar buiten te brengen, om iedereen in een slecht daglicht te stellen. Het grappige is, dat Putin’s naam er niet in staat, maar toch is hij schuldig, in alles. Ze deden het dus om bepaalde redenen. Ten eerste om iedereen zoveel mogelijk te destabiliseren en ten tweede om achter Putin aan te gaan. ‘Ik mag Putin niet zo’, dus het volgende wat we krijgen is Panama Papers 2.0. En van wat ik begrepen heb zullen daar een heleboel Amerikaanse namen in staan en dat gaat nogal wat ophef geven. Ze doen nu heel erg hun best om dit te voorkomen, maar ik heb begrepen dat deze papieren al ‘weggesluisd’ zijn, in veiligheid gebracht tot het juiste moment om het naar buiten te brengen. Ik kijk nog meer uit naar Panama Papers 2.0 dan de eerste ronde.”

2:10:30   Thomas bedankt alle donateurs die hebben bijgedragen voor het opzetten van de stichting. “Wij bij Cosmic Voice hadden een lange weg te gaan, met allerlei teleurstellingen, omdat dingen veel langer duurden dan we allemaal hoopten. Dat geldt meer voor Drake dan wie dan ook. Maar we beginnen nu veel lichtpuntjes te zien. Daarom is dit het moment om samen te komen.”

2:11:50   Hoe zit het met het einde van de tunnel als je doodgaat. Is dat een valstrik van de archons zoals Alex Colier en Simon Parkes beweerden?”
Drake: “Als je in een diepe meditatie gaat ga je een wit licht zien, dat moet je proberen te grijpen. Zolang je nog steeds op deze planeet bent is het een venster waardoor je kunt zien hoe 4D er uit zal zien. Als je doodgaat is het tevens de poort tussen 3D en 4D.”

2:13:00   Gaan we nu naar een geleidelijke transitie waarin we ons steeds beter gaan voelen, of komt er een Event waarbij plotseling ‘het licht aangaat’?
Drake: “Het wordt een combinatie van die twee. Als we als mensheid er klaar voor zijn, de meerderheid van de mensheid, dan wordt ‘de lichtschakelaar omgezet’ en daar gaan we…”

Thomas: “De mensen zijn hier grotendeels verantwoordelijk voor, door de trilling te verhogen…” Drake: “Het is geen kwestie van trilling maar je gezichtspunt veranderen, het veranderen van je perspectief en levenswijze. Hoe meer je gericht bent op de waarheid, wat menselijkheid tussen twee individuen betekent, dan gaan dingen heel snel vooruit.”

2:20:50   Blijkbaar komen er verkiezingen in Groot-Brittannië over eventuele uittredingen uit de EU. Volgens Thomas is de EU synoniem met de Britse kroon en een tussenstap in het uitrollen van de New World Order (NWO). Men ziet zichzelf niet zozeer als onderdeel van de EU, maar gebruikt de EU als instrument om hun agenda uit te rollen. Daarbij zijn de andere landen marionetten van de Britse kroon en het Vaticaan, waarbij Duitsland speciale privileges heeft, omdat ze aan elkaar gelieerd zijn en beiden Nazi’s zijn. Men heeft de Euro nooit geaccepteerd en wijst nu naar Brussel voor alles dat mis is gegaan. Dat zijn typische Cabalspelletjes. De aankomende verkiezingen zijn volgens Thomas een illusie waarbij gesuggereerd wordt dat het volk een keuze heeft, die er in werkelijkheid helemaal niet is.

2:22:00   Na de transitie zullen bepaalde dingen in een versnelling komen. Dat gaat om technologische vooruitgang, maar met name de huidige geloofssytemen zullen losgelaten moeten worden. Dit kan in 3D (3 dimensies) niet volledig begrepen worden, maar zodra je naar 4D overgaat zul je de waarheid gaan zien. Het verschil tussen de 3D reageerbuisjes-realiteit waarin we leven en de vrijheid die je in 4D gaat vinden is buitengewoon. Drake kan de impact daarvan niet eens zodanig beschrijven dat het duidelijk wordt, het is simpelweg té geweldig.

2:25:50   Volgens Thomas was de mens ooit, in het begin ‘de kroon van creatie’, met alle begaafdheden die het dichts bij de schepper in de buurt komen, met maximale zintuigen. Er is Thomas vertelt dat de mensheid dit heeft weggegeven. Daar kunnen volgens hem slechts twee redenen voor zijn: 1. Men raakte verveeld, of; 2. Was het de fractal virus die onze neergang veroorzaakte?.

Drake: Het probleem waar we telkens tegenaan lopen is een zelfgecreëerd probleem. Wij zijn veel te goedgelovig geweest en dat is tegen ons gebruikt. Door de buitenaardsen die geen buitenaardsen zijn, maar zichzelf wel zo presenteerden; en zogenaamde goden die niks meer zijn dan buitenaardsen gehuld in mooie kleding. De meeste problemen die we hebben, zijn gegenereerd in het voordeel van degene die de controle wilden hebben. Niks meer, niks minder.

De onthullingen zoals die er aan gaan komen, zijn behoorlijk buitengewoon van wat Drake begrepen heeft. (..) Ieder van ons hier in 3D heeft de mogelijkheid om niet alleen hogere dimensies te bereiken, maar ook de simplistische moraal die daarmee gepaard gaat, zoals de Gulden Regel. (…) Wanneer je begint te begrijpen dat veel van de goden niks meer waren dan kwaadaardige aliens, die dachten dat ze over iedereen konden heersen – en je vindt er feitelijk bewijs van – zal alles op z’n plek vallen. Maar tot die tijd zal alles verwarrend zijn.

2:39:25   Met betrekking tot de facties binnen de illuminati, waar passen het Saoedische Koningshuis, de Turken en andere schurken uit het Midden-Oosten binnen dit verhaal?

Drake: “Dan kom je op een terrein waarbij je niet simpelweg illuminati kunt zeggen, dus dat is een probleem op zich. Er zijn ongeveer 6 verschillende groepen, zoals de illuminati etc., die proberen kost wat kost het machtsspelletje te winnen. Je hebt dus verschillende groepen en die proberen allemaal de macht te grijpen. Wat betreft deze specifieke groep, ja die zijn een probleem, want die hebben een nadelige uitwerking op iedereen en zijn degene die verwijderd moeten worden. Bij welke groep ze horen doet er niet zo toe.”

Thomas: “De Saoediërs zijn een groot probleem, want zij financierden in het verleden de twee facties die voorheen samenwerkten, namelijk de Nazi’s en de Zionisten. Nu hebben de Saoediërs zich achter de schermen ingelaten met Putin. Dat heeft vervolgens met name de Bush-groep en de Zionisten ziedend gemaakt. De Saoediërs hebben jarenlang stiekem de Zionistenbeweging gefinancierd. Turkije hoort bij dezelfde groep, net als Iran. Daarom waren er allerlei overeenkomst met Iran waar je nu niks meer over hoort.”

Thomas verwacht in de nabije toekomst een nieuwe ‘data dump’ waarbij allerlei bewijsmateriaal over de betrokkenheid van de Saoediërs bij 9/11 openbaar wordt, waarbij de Bush-groep de schuld aan de Saoediërs zal geven. De dreiging van deze ‘data dump’ heeft de Saoediërs in de handen van Putin gedreven, aldus Thomas.

2:53:00   De laatste vraag van de show: Denk je dat Obama Martial Law gaat verkondigen, de verkiezingen gaat intrekken en als dictator gaat regeren?

Drake: “Tja, ja, ja… LOL Hier is hoe het zit: hij wil niet horizontaal eindigen en daarom gaat ’ie dat niet doen. Biden en hij zijn allebei verteld, ‘doe dat niet’, dus ik twijfel daar ernstig aan dat ze dat gaan doen.”

[Drake is onderdeel van de Freedom Movement, losse van elkaar onafhankelijke groepen die toewerken naar de ontmanteling van de heersende schaduwelite en arrestatie van deze Cabal (illuminati/New World Order).

Drake is oud-militair en had een zeer hoge positie binnen het Amerikaanse leger. Hij is nu woordvoerder en contactpersoon van de Positive Military, US Militia, klokkenluiders binnen het Pentagon, CIA, FBI, en staat in contact met allerlei andere Amerikaanse en internationale overheidsorganisaties.]

E*

Audiolink van Cosmic Voice radio-uitzending van 13 april 2016

Share.

About Author

Comments are closed.