Deze presentatie van David Icke gaat over het controlesysteem dat momenteel in elkaar stort. Het is al een iets oudere lezing, maar op dit moment erg actueel. David Icke: “We zitten in een periode waarin er een dramatische shift in menselijk bewustzijn in het proces is om vorm te krijgen. Soms noem ik het de Shift of de “vibrationele versnelling’ (..) maar wat ik het al 20 jaar noem is de ‘truth vibrations’.”

Icke wist 20 jaar geleden al dat mensen zouden gaan ontwaken, zeg maar als het ware  zouden wakker worden uit een soort sluimertoestand. Alles wat verborgen was zou naar de oppervlakte komen. De waarheid zou niet alleen naar buiten komen, maar kon ook niet tegengehouden worden vanwege die veranderende trillingen. Hij legt uit dat deze frequentieverandering te maken heeft met kosmische veranderingen, onder andere van onze zon. Daarbij gaan we van het ene tijdperk met een bepaalde trilling over naar een ander tijdperk met een hogere trilling. En die overgang, die verandering, daar zitten we nu midden in.

Het controlesysteem is een manifestatie van ons huidige tijdperk. Het kan niet overleven in het nieuwe tijdperk en is daarom gedoemd om in te storten. We bevinden ons nu in de overgang tussen deze twee tijdperken. Als het gordijn in dit proces wordt weggetrokken, staan ons een aantal schokkende dingen te wachten. De energetische veranderingen van verlichting en uitbreiding van bewustzijn gaat ook naar de duistere gebieden, de onderdrukkende controlestructuren en breekt ze af.

Als je een waterdam hebt, duurt het heel erg lang voordat de scheuren zichtbaar worden. Maar de tijd tussen dat de scheuren zichtbaar worden en de dam instort kan ontzettend kort zijn.”

Het huidige controlesysteem, onze maatschappij kun je vergelijken met een dam die op instorten staat. De scheuren zijn al zichtbaar. Alles staat nog overeind en kan nog machtig en onbuigzaam lijken, maar als de scheuren eenmaal zichtbaar zijn kan de dam in een hele korte tijd breken. De vloedgolf aan veranderingen die dan gaat plaatsvinden zal heftig zijn.

Juist nu we vlak voor die doorbraak staan, zien we dat het controlesysteem dat de mensheid en het bewustzijn probeert te onderdrukken zich op een hoogtepunt bevindt. Dingen lijken steeds erger te worden. Aan de oppervlakte lijkt het erop dat de elite steeds meer en meer controle proberen te krijgen, maar in werkelijkheid is het een wanhopige poging om de controle die ze tot nu toe gehad hebben, vast te houden.

David Icke denkt dat het niet al te lang meer gaat duren totdat het omslagpunt gaat komen. Deze energetische verandering wordt gedreven door een onweerstaanbare kracht, namelijk de waarheidsvibraties (truth vibrations), die vanaf dat moment de dominerende bewustzijnsvorm zal zijn. We gaan een fantastische tijd tegemoet, maar de komende jaren worden wel pittig en een uitdaging.

De elite is in paniek, want het feit dat ze zoveel machtsmiddelen nodig hebben om ons in bedwang te houden bewijst dat we anders heel snel zouden terugkeren naar onze natuurlijke staat. En zodra dat gebeurt hebben ze geen macht meer over ons.

Bovenstaande samenvatting is slechts een fractie van datgene dat David Icke vertelt in zijn presentatie. Zoals gebruikelijk deelt hij in een enorme versnelling enorm veel informatie, een soort waterval van inzichten en kennis. Omdat juist het besproken onderwerp zo actueel is raad ik iedereen aan om deze video zelf te bekijken en te beluisteren.

Ella Ster*  |  bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

David Icke, Why The System Is Falling Apart

Share.

About Author

Comments are closed.