Robert David Steele interviewt Kerry Cassidy over het Geheime Ruimteprogramma, deel 2

4

> Vervolg op deel 1: interview tussen Kerry Cassidy en Robert David Steele over het Geheime Ruimteprogramma

Tijdreizen en portaal of stargate-technologie

8 (21:07) Robert: Door naar vraag nummer acht. Je doet het goed zo. Hoe belangrijk is tijdreizen en portaal- of stargate-technologie en hebben we in 2009 tot 2012 een terugslag gehad, zoals mij is verteld?

Kerry: Nee, we hadden geen terugslag. Portaal-technologie, ook wel ‘toroïdale fysica’ genoemd en tijdreizen zijn absoluut de basis van het gehele geheime ruimteprogramma en het interstellair reizen. Je kunt anders niet interstellair gaan. Er wordt hier op aarde om die portalen zwaar gevochten. Je kunt de aarde zien als een honinggraat vol portalen. Bij Stonehenge is zo’n portaal. Historische steencirkels en alle militaire basissen zijn gebouwd op portalen, evenals kerken en er zijn er ook veel in de steden, de meeste steden zelfs. Dome of the Rock, enzovoort. Dit zijn tijdreis-portalen. Ze kunnen open gaan als stargates, wormholes. Je kunt dingen binnenhalen en uitzenden. En je kunt er uiteraard zelf doorheen gaan en grote sprongen maken door de ruimte, enzovoort. En deze technologie wordt gebruikt voor …

Wacht even hoor … (korte online onderbreking) …

Robert: Geen probleem, gebeurt wel eens. Een vraagje tussendoor, omdat ik begrijp dat onze basissen op Mars en de twee manen van Saturnus oorspronkelijk door robots werden gebouwd. Zeer zware apparatuur die vooraf werd verzonden. Is dit door een portaal verstuurd of is het in het geheim door ruimtevoertuigen gebracht, door raketten of ruimteschepen dus?

Kerry: Het wordt door een portaal verzonden. Weet je dat ‘lineaire versnellers‘ ook portalen zijn? Brookhaven Labs kan bijvoorbeeld portalen maken en interstellair gaan. Dus als je zegt … , ik weet niet zeker waar je precies naar toe wilt?

Robert: Nou, als je een tank hebt. Als ik een militaire M1 tank heb, kan ik die dan door een portaal heen rijden zodat hij op Mars verschijnt?

Kerry: Ja.

Robert: Oké, oké. Dank je. Je zegt dat er om de tijdreis-portalen wordt gestreden. Door wie?

Kerry: De oorlog in Irak ging over een portaal, dat Saddam Hussein onder controle wilde krijgen, om een deel van de Annunaki binnen te laten, iets dat men binnen het geheime ruimteprogramma absoluut niet wilde hebben. En daarom namen ze Irak in. Ze doen nu hetzelfde in Syrië. En ze willen écht graag toegang krijgen tot de portalen in Iran.

Robert: Dat is interessant! Dus volgens jou gaat de oorlog in het Midden-Oosten oorlog dus niet over olie.

Kerry: Juist.

Robert: Het is een coververhaal, een afleiding dus.

Kerry: Precies.

Robert: Oké, bedankt. Vraag nummer …

Kerry: …en ook de Vietnam-oorlog was niet wat je dacht dat het was. Het ging niet om het communisme. Eén van mijn belangrijkste klokkenluiders, kapitein Mark Richards, die ik in de gevangenis heb geïnterviewd, zit al meer dan 30 jaar vast voor een moord die hij niet heeft gepleegd. Ik heb hem inmiddels zes keer geïnterviewd en hij heeft me deze informatie onlangs gegeven. Dit is geverifieerd door Vietnam-veteranen die ik pas heb geïnterviewd. Het komt erop neer dat de Vietnamoorlog ontstond doordat een systeem van portalen in het Verre Oosten werd geopend. Dat was ‘Angkor Wat’. De vroegere beschaving werd ingenomen door een groep, zoals ik heb begrepen, in essentie spinachtige wezens, zo groot als VW-kevers (Volkswagens). Dat klinkt behoorlijk grotesk, ik weet het. Er zijn verschillende films over dit onderwerp zoals ‘Enders Game’ en de ‘Halo’ serie. Ze bereiden onze kinderen voor om binnen zowel interstellaire oorlogen als op andere planeten en hier op aarde e vechten met deze wezens. Vietnam was een cover-up.

Robert: Twee snelle vragen. Nummer één. Als president Trump aan twaalf mensen uit de gevangenis die hem op de hoogte kunnen brengen van wat speelt, hun vrijheid terug geeft, wie zijn dat dan? Heb je die lijst? Geen namen, gewoon heb je die lijst?

Kerry: Nee, maar die ik kan ik wel samenstellen.

Robert: Oké. Mooi antwoord.

Kerry: Captain Mark Richards zou de belangrijkste zijn.

Robert: Nummer twee. Mijn indruk is dat we de Russen niet kunnen verslaan, we kunnen de Chinezen niet aan en al helemaal geen buitenaards ras, of niet soms?

Kerry: Je hebt het bij het verkeerde eind. We kunnen, in de veronderstelling dat je nationalistisch bent en over de Verenigde Staten spreekt, wanneer we in feite …

Robert: De hele wereld. Wie dan ook.

Kerry: Landen zijn een illusie.

Robert: Kunnen de wezens van de aarde, kan de aarde zichzelf verdedigen als we …

(25:58) Kerry: De aarde kan zichzelf beschermen. Er zijn niet alleen positieve buitenaardsen die met ons samenwerken, er is zelfs een groep ‘Raptors’, een dinosaurusachtig ras dat mensachtig is en lang geleden de aarde verliet en er zijn anderen. We hebben, bij wijze van spreken, vele vrienden in het multiversum. Maar we hebben ook onze vijanden. Het antwoord is: Ja, we kunnen onszelf verdedigen. We zouden hier niet zijn als we dat niet konden.

Robert: Dat is een fascinerend antwoord, daar wil ik dieper op ingaan, we hebben enkele minuten over. We lopen nu voor op schema.

Kerry: Mooi.

Robert: Dit is een deel van mijn plan. Vertrouw me. Dit is het laatste interview op dit gebied dat ik geef tot het toneel in Washington verandert.

Kerry: Ik ben vereerd.

Robert: Wat hebben we de afgelopen 10 jaar goed gedaan?

Kerry: De goede kant van de filmindustrie is dat we de jongeren kunnen voorzien van kennis. We zijn inderdaad een interstellaire beschaving. We maken ruimtereizen. En buitenaardsen zijn echt. Ze zullen echt niet verbaast zijn over buitenaardse onthullingen. Ze hebben niet eens behoefte aan officiële openbaarmaking. Ze snappen het. Omdat velen zeer heldere herinneringen hebben over wie ze ooit waren in vorige levens, andere incarnaties. Dat is de goede kant. Hollywoodfilms hebben wonderlijke zaken onthuld. Zoals; ‘wees, onder alle omstandigheden, de beste die je kunt zijn’. Dit is … ik weet dat militaire zaken erg worden opgehemeld, maar ik denk dat het in de toekomst op deze planeet nodig is om de beste te zijn, de beste die je kunt zijn.

Vrije energie en de motivatie van Galactische oorlogen

9 (27:38) Robert: Laat ik je dit vragen. We hadden de afgelopen 50 jaar geavanceerde technologieën, waaronder vrije energie. We hebben 5 miljard arme mensen over de hele wereld. Miljoenen illegale immigranten worden verhandeld en zelfs hun lichaamsdelen worden uitgebuit. En we hebben heel veel armen in Amerika. Zowel blank als gekleurd. Wat is de motivatie voor de beperking van deze technologieën en de verarming van al deze mensen?

Kerry: Vrije energie. Het feit dat Nikola Tesla dit wist en ervoor werd vermoord. Dat in wezen de … wat we volgens Pete Peterson, ‘het informatieveld’ noemen. Wat vroeger ‘ether’ werd genoemd. Dát zit in essentie vol energie. Het zit própvol energie. En dat gebruiken ze om te reizen in de ruimte. Het gaat over tegengesteld draaiende schijven die een torsieveld creëren. Dat wordt gebruikt in ruimteschepen.

Robert: Bedoel je dat als we de normale mensen toestaan om vrije energie te hebben, we de energie verminderen die de ‘ene procent’ kan gebruiken voor hun geheime ruimteprogramma?

Kerry: Ja, dat is wat ze gebruiken. En in feite zouden mensen geen huur moeten betalen om op hun eigen planeet te leven. Het is belachelijk.

Robert: Ik ben het daar volledig mee eens. Veel dingen zullen veranderen, inclusief een eind aan niet-bestaande huurbazen. Maar ik begrijp nog steeds niet waarom. Worden alle mensen behandeld als kippen?

Kerry: Ja, als vee. Vee is een beter woord. Maar in wezen, ja. We zijn voedsel voor een ras van reptielen dat deze planeet al eeuwen domineert. Er zijn interstellaire oorlogen geweest met deze wezens. Dat is waar de galactische oorlog over gaat. En het gaat maar door, zowel hier als buiten de planeet. En daar vechten we voor.

Robert: We hebben het zo over de galactische oorlog. Even een snelle vraag en dan gaan we naar de vraag over Artificiële Intelligentie en dan naar de galactische oorlog, oké? We hebben dit alles ingepland. Nu, ik wil dat elke mens op de planeet vrije energie, schoon water, voedzaam, gezond eten heeft dat niet is vergiftigd en een opleiding die ze supersterren maakt in de Melkweg en verder. Wie houden dat tegen?

Kerry: De geheime regering en een divisie, een sterke divisie, van het geheime ruimteprogramma, evenals bepaalde rassen van buitenaardse wezens en de Reptilianen.

Robert: Kunnen we winnen?

Kerry: Absoluut, dat is de toekomst van de mensheid. Je weet dat ik zei dat we ze nog niet verslagen hebben. Maar ik heb een heel positief vooruitzicht van wat in de toekomst op planeet Aarde gaat gebeuren.

Artificiële Intelligentie en de vervaagde scheidslijn tussen organische en kunstmatige levensvormen

10 (30:47) Robert: Mooi gezegd. Daar gaat de laatste vraag over. Ik voel me … laat me tussendoor even zeggen dat ik er echt veel van opsteek. En ik denk dat je een enorme bijdrage levert en ik zet absoluut mijn reputatie en mijn gedachten en mijn hart en mijn ziel voor je in. Ik sta volledig achter jou. Oké?

Volgende vraag. Omdat ik eerlijk gezegd zeer sceptisch was over Artificiële Intelligentie. Ik noem het Artificiële Domheid. Het is eigenlijk een artificiële misdaad. Maar je probeert me dus te vertellen dat het echt bestaat en ertoe doet. Dan hebben we het ook over het 5G netwerk, waar je het over had. Hoe belangrijk is Artificiële Intelligentie en is het 5G-netwerk een groot gevaar voor de mensheid dat absoluut moet worden gestopt?

Kerry: Nou nee. Ik bedoel, het is erg complex weet je. Maar als een ras interstellair gaat reizen dan gebruik je Artificiële Intelligentie. Dus we worden niet alleen aangevallen door vreemde wezens van andere planeten, maar ook door hun Artificiële Intelligentie. Sommige overleefden hun eigen beschavingen. Minerva is een dergelijk ruimteschip dat hierheen gekomen is en een voorbeeld van Artificiële Intelligentie. Het is tevens een soort biologische entiteit met een eigen bewustzijn. Er zijn dus zowel positieve Artificiële Intelligenties als negatieve. Geordie Rose heeft het met zijn D-wave over toegang tot de 5e dimensie. En telepatische communicatie met Artificiële Intelligentie bestaat. Op dit moment is de koppeling van Artificiële Intelligentie met nano-technologie één van de grootste geheimen binnen het geheime ruimteprogramma, met betrekking tot de mogelijkheden die het de mensheid biedt. Artificiële Intelligentie is voor ons mogelijk een nóg grotere bedreiging dan de Reptilianen, geloof het of niet.

Robert: Ik geloof het. Ik zie het nu op een nieuwe manier dankzij jou. Het hoofd van Lockheed heeft het gehad over biomorfe voertuigen en hij weet duidelijk meer dan hij met het Congres deelt. Wat is er aan de hand als we spreken over biologisch, geavanceerd, vervormend metaal? Waar zit de scheiding tussen biologie en overige materie?

Kerry: Nou ik ben geen wetenschapper, maar ik kan je vertellen dat er geen grenzen zijn. De film ‘Avatar’ is een goed voorbeeld van wat de toekomst ons biedt. Een deels verlamd persoon gaat daarin liggen en brengt zijn bewustzijn vanuit zijn lichaam naar een avatar. Hij gaat dan op de planeet en zelfs erbuiten verder als ‘avatar’.

Robert: Ik hoop dat ze een lichaam hebben voor Dick Cheney. Maar het lukt niet om zijn bewustzijn (geweten) te verplaatsen, omdat ze het niet kunnen vinden.

Kerry: (Lacht) Ik ben er zeker van dat ze het kunnen vinden, maar wat moet je, als je in feite een Reptiliaans bewustzijn heb? Als je volledig Reptiliaans bent, is het een probleem. Waarschijnlijk heeft hij behoorlijk wat Reptiliaans DNA. Hij heeft ook toegang tot ‘verjongings-technologie’. Dat zijn de pillen waar William Tompkins over sprak, die nu binnen het geheime ruimteprogramma bestaan. Vergeet ook niet dat er parallelle aardes zijn waar ze heen kunnen gaan net als in de TV-serie ‘Fringe’. Je weet toch dat de filmindustrie in Hollywood altijd verdekt de waarheid onthult, toch? En in wezen kan je ook naar een parallelle aarde gaan, er je dubbelganger mee terug nemen en daarmee verder gaan …

Robert: Nou, ik heb veel afleveringen van Oprah Winfrey gezien en dacht dat Hollywood mensen simpelweg als merk gebruikte en van dubbelgangers gebruik maakte, maar dit is erg fascinerend. Maar vertel, verloor (Zbigniew) Brzezinski zijn laatste troef en werd hij vermoord of is hij ergens anders als jonger persoon opgedoken?

Kerry: Best mogelijk. Ik heb een tijd-reis-getuige die het heeft over de Nazi’s die zijn verjongd. En Wernher von Braun is één van hen. Dus er is een enorm verjongingsproces gaande …

Robert: Dus veroudering terugdraaien is onze toekomst?

Kerry: De technologie is enorm.

Galactische oorlogen en de overname van het menselijk DNA

11 (35:04) Robert: Nu gaan we het hebben over je favoriete onderwerp. Vertel ons over de ‘De Galactische Oorlog’. En we gaan hier voor 5 volle minuten.

Kerry: (Lacht) Oké, we bestaan uit een genoom van 12 of meer buitenaardse rassen die hun DNA hebben afgestaan om het voertuig te maken dat we ‘mens’ noemen. Wij zijn het menselijke experiment. We zijn ook meerdere keren overgenomen door andere rassen die geen deel uitmaakte van de oorspronkelijke 12. We zijn nu dus een smeltkroes van veel verschillende, interstellaire rassen. En het hybride programma van de buitenaardse Greys is een programma dat je niet mag onderschatten. Het was erg succesvol. Het werkte door vrouwen te ontvoeren die werden bevrucht met een deel van hun DNA. Dat zijn overigens niet de programmeerbare, biologische Greys. Een soort van kunstmatig, intelligente wezentjes. Die zelfs worden gemaakt binnen ons geheime ruimteprogramma.

Ik heb het hier over de buitenaardse Greys die mensen ontvoeren en zichzelf hebben opgedrongen aan onze planeet. Zij willen ook deel uitmaken van het grote experiment. Ze willen hier hun grondtroepen hebben en dit is de manier waarop ze het doen. Door reïncarnatie kan hun bewustzijn, in met hun DNA aangepaste mensen overgaan. In sommige gevallen zetten ze een ziel opzij en wordt het lichaam steeds tijdelijk overgenomen. En in andere gevallen nemen ze het lichaam permanent over. We spreken dus van de Engelse term ‘walk-in’ en dat soort dingen. Maar de kern is dat je nu op deze planeet een heleboel wonderlijke, begaafde kinderen hebt, die deels van het Grey ras zijn. Ze zijn ontstaan door dit Grey/menselijke hybride programma. De militairen waren hiervan volledig op de hoogte en hebben het toegestaan.

Robert: Weten we wie deze kinderen zijn? Is er een manier om ze te identificeren?

Kerry: Er zal een manier zijn. Zeker via DNA testen. Maar het probleem, wanneer je half Grey en half Humanoïde bent, is dat je veel minder empathisch bent. Je bent erg intelligent en kunt ook magische dingen doen, zoals voorwerpen door de lucht laten vliegen en dingen teleporteren enzo. Maar je mist inlevingsvermogen. Er is een gebrek aan emotionele verbinding is tussen de hersenen en het hart. Op dit moment is dus een probleem, met sommige van de geïncarneerde wezens hier op aarde, waarmee we in de toekomst moeten omgaan.

Robert: Maar jouw … mijn gevoel zegt dat je erg positief bent dat we deze Galactische oorlog hier zullen winnen.

Kerry: Absoluut.

Robert:  Menselijke bewustzijn, menselijke empathie en menselijke liefde gaan het uiteindelijk winnen.

Kerry: Ja, en we zijn veel intelligenter dan wij onszelf inschatten. De kern is dat onze emotionele intelligentie een combinatie is van ons intellect en soort van hartbewustzijn. Deze resonerende combinatie is, samen met onze ziel, ongelooflijk intelligent. Daarmee kunnen we dingen omzeilen en daarmee zullen we de Artificiële Intelligentie omzeilen. En we kunnen ook de staat misleiden. En we kunnen grote corrupte organisaties misleiden enzovoort. We kunnen dat resonantievermogen gebruiken in combinatie met de kundalini-energie die we via ons geboorte-recht verkrijgen.

Robert: Sommige van mijn wetenschappelijke collega’s hebben gezegd dat het aantal mensen waarmee ik in contact kom, wonderlijk is.

Kerry: Zeker.

Robert: Mij is verteld dat de kleine nanotechnologie zooi die in de vaccins zit waarmee mensen worden geïnjecteerd, zodat ze op afstand afgebrand kunnen worden en wat al niet meer, volledig is verslagen door mensen die zichzelf hebben aangepast. En daarom ben ik van mening dat de menselijke biologie en de menselijke emotie en de energie van de mensheid zegeviert over kunstmatige, mechanische, vergiftigingspogingen om de mensheid te onderdrukken.

(39:08) Kerry: Jazeker, en daar zijn films over gemaakt met Super-Soldaten. Precies hetzelfde verhaal. Ik kan zo gauw niet op de titels komen. Maar de kern is dat we allemaal zijn verbonden met De Bron via onze Hogere Zelf. En we hebben in feite meerdere levens tegelijkertijd lopen. Dus dit dit menselijke lichaam is gewoon een voertuig. Maar we kunnen daar volledige controle over hebben. En we hebben … het wiel hoeft in wezen niet opnieuw te worden uitgevonden. Het grootste probleem van het geheime ruimteprogramma is, dat ze de mensheid opnieuw uit willen vinden.

Robert: Ik zou wel 150 tot 180 worden mits ik stop met Cola Light. Hoe kijk jij naar anti-veroudering en wanneer wordt het voor iedereen toegankelijk?

Kerry: Oh, het is zeer mogelijk onze nabije toekomst. Niet binnen de huidige technologie, maar onze genen worden toegankelijk. We krijgen toegang tot DNA dat (nu nog) ‘junk DNA’ wordt genoemd. Er is momenteel een natuurlijke activatie gaande door het pad dat onze planeet, ons zonnestelsel, door het melkwegstelsel en multiversum maakt.

Robert: Juist

Kerry: We hebben dus inkomende energie waar onze planeet doorheen gaat. Paul LaViolette had het over een Super Wave. Dit vergemakkelijkt de ontwaking hier op planeet Aarde. En een deel van die ontwaking is dat je je realisereert dat het oorspronkelijke, menselijk lichaam eigenlijk onsterfelijk is.

Robert: Dat is fascinerend. Ik heb de ‘Deep State’ (schaduwregering) in mijn onwetendheid beschreven als de Rothschilds via de zwarte paus en vervolgens via de Vrijmetselaars en de Ridders van Malta naar de City of London en Wall Street en vervolgens naar de verschillende politieke partijen die allemaal deels geprostitueerd en omgekocht zijn en door Jeffrey Epstein en het pedofielen netwerk, enzovoort. Jij schildert eigenlijk een veel groter beeld van de Illuminati.

Kerry: Ja.

De Illuminati, Jezuïeten, Vrijmetselaars en velen die willen overstappen naar het licht

(41:14) Robert: Dus in twee minuten, niet meer dan twee minuten. Definieer de illuminati op Aarde.

Kerry: Welnu, de illuminati zijn in wezen een groep zwarte magiërs die door de eeuwen heen door de zwarte paus zijn geleid. Van oorsprong ontstaan op Atlantis. Sommige maken deel uit van negatieve rassen. En hebben behoorlijk veel Reptiliaans DNA dat ze sterk beïnvloedt. Zolang als we ons kunnen herinneren, hebben ze hebben de aarde gedomineerd.

Robert: Zijn de Rothschild eigendom van de Jezuïeten, of is het net andersom?

Kerry: Nou weet je, Rothschild is een soort van voorzetstuk, net zoals NASA. Het is leuk dat je de nadruk op de Rothschilds legt, maar het gaat veel verder dan dat.

Robert: Nee, nee, nee, ik leer van je. Ik leer van jou. Dus wat je bedoelt is dat Lynn Rothschild de klappen incasseert. Dat Evelyn Rothschild een voorman is, niet de grote baas.

Kerry: Precies. En sommigen van deze mensen zouden er graag uitstappen. We zijn altijd op zoek naar overlopers. Dus begrijp dat er genoeg leden van de Illuminati, Vrijmetselaars en er anderen zijn, die van het duister willen overstappen naar het licht, maar dat niet kunnen omdat ze worden gechanteerd, net zoals de leden van het Congres waar je het over had. Dus we hebben het hier over chantage door de geheime genootschappen om haar leden binnenboord te houden.

Robert: Wacht even, dat is het meest belangrijke wat je vandaag hebt gezegd. Zoals je weet, sta ik samen met Drs. Cynthia McKinney voor waarheid en verzoening.

Kerry: Ik ook.

Robert: En mijn versie van waarheid en verzoening is: Iedereen krijgt de waarheid, niemand gaat de gevangenis in.

Kerry: Ja.

Robert: Dus specifiek terugkomend op Evelyn en Lynn Rothschild en ik ben ook in gesprek met een aantal senior Vrijmetselaars en een aantal senior Jezuïeten. Je hebt gelijk; mensen willen overstappen naar het licht.

Kerry: Ja

Robert: Nu ben ik niet machtig genoeg en, wie weet, zou morgen zomaar vermoord kunnen worden. Maar ik geloof dat de weg vrij is voor mensen om vanuit de illuminati over te stappen naar de goede kant. En dat is één van de redenen waarom ik denk dat onze president Donald Trump zich moet verzoenen met Mike Pence en schoon schip moet maken. De Trumpadministratie moet het begin van de nieuwe tijd maken. Heel erg bedankt voor je, werkelijk opmerkelijke, woorden, waarachter ik voor 120 procent sta.

De essentie van mens zijn en de overwinning van de mensheid

12 (43:45) Robert: Oké, de twaalfde vraag, en dan de afronding: Wie zijn wij mensen, wat betekent het eigenlijk om mens te zijn, wat is het tegendraadse gen, en hoe verklaar je het mislukken van dit alles? We hadden het hier ongeveer over, de gesproeide actieve deeltjes in de chemtrails en meer. Ik begin mijn menselijkheid hier te voelen en daar hou ik van. Help me het te begrijpen. Wat is de mensheid en hoe gaan we winnen?

Kerry: De mensheid is een groot experiment. De planeet aarde is gedeeltelijk ook een plek waar deze Galactisch oorlog naartoe is gebracht om in deze lichamen met elkaar te leren omgaan, omdat deze wezens niet met elkaar kunnen opschieten in het multiversum. Er zijn opstandige groepen zoals de Reptilianen, die vooruitgang weigeren, ondanks het feit dat zelfs de Annunaki vooruitgang boeken.

Het is niet alleen de mens die een ziel heeft. Het zijn niet alleen mensen die deel uitmaken van de Bron. Wij zijn allemaal onderdeel van de Bron. Dus als je zoekt naar het pad terug naar de Bron, zie je wat je hier in deze sector vind. En dat is dat steeds meer van deze duistere individuen en negatieve rassen hun manier van doen veranderen. Ze willen ook graag een ascensiepad waarmee ze zich kunnen verbinden met De Bron.

De Illuminati werden verliefd werden op het spiegelbeeld. De spiegel is Artificiële Intelligentie. De spiegel is satanisme. Ze werden verliefd op het beeld van zichzelf, niet het Ware Zelf, dat in wezen de schepper zelf is.

Robert: Geweldig! Dit raakt mij diep, op een filosofische manier. Ik voel een zorgzaam en medelevend gevoel in je woorden en ben er erg van onder de indruk. Wat jij zegt is dat Buckminster Fullers visie van een welvarende wereld in vrede, in ons leven bereikt kan worden.

Kerry: Ja.

De toekomst van de mensheid als bewakers van de genetische bibliotheek

13 (45:47) Robert: Ja. Oké. Laatste vraag. En we hebben maar vier minuten. We moeten er een eind aan breien, want ik heb om acht uur een afspraak en wil dit op 45 minuten houden voor TV en commercials en dat soort dingen. Dus wat brengt de toekomst? In vier minuten. Wat brengt de toekomst vanaf nu tot 2020 als we een nieuwe president krijgen en vervolgens een overzicht van tweehonderd jaar verder. In vier minuten.

Kerry: Oké. Nou, we hebben een Galactisch oorlog, zoals ik al zei, gaande hier op planeet Aarde. We zien de puzzelstukjes langzaam op hun plaats vallen en beseffen dat we altijd al slaven zijn geweest. Een slavenras voor andere rassen die de aarde al eeuwen hebben gedomineerd. We komen langzaam los uit hun greep. De waarheid begint overal naar boven te komen. Ons bewustzijn wordt wakker.

We hebben bijvoorbeeld ook landmassa’s die … Sommige delen van Atlantis komen nu naar de oppervlakte. Zo ontdekken we nieuwe dingen over ons verleden. Nieuwe waarheden, krachten die we ooit hadden, die we eeuwen kwijt waren. Het komt allemaal terug. Nieuwe herinneringen. De herinneringen van het verleden, heden en toekomst. We zijn  van nature tijdreizigers. Dat is de aard van ons genoom en onze capaciteiten. We zijn een samenstelling van buitenaardse rassen. Dat betekent dat we meer zijn dan de som van hen en onze onderdelen. Dus in essentie kun je zeggen … (wit blok verschijnt op het scherm) … Sorry, dit stoort …

Robert: Het is oké, je gaat lekker zo.

Kerry: Dus in feite … Je kunt een hybride ras als de mensheid zien en begrijpen dat we een bedreiging waren voor de Annunaki. Die ongeveer 12 duizend jaar geleden, als ik het goed begrijp, weet je, de tijd is lastig te bevatten, maar in principe besloten ze een frequentie-omheining binnen ons DNA te plaatsen. Dat heeft veel van onze vaardigheden onderdrukt. De film ‘Lucy’ is een geweldig voorbeeld van wat onze toekomst inhoudt.

Robert: Dat is een goed antwoord.

Kerry: Zij is wie we mogelijk zouden kunnen zijn en meer. In de film wordt de nadruk op de Artificiële Intelligentie van Lucy gelegd, terwijl het in feite het hart en de ziel is wat er echt toe doet. Wij zijn een interstellaire soort die een lange geschiedenis heeft en nu de toekomst in gaat. Of we op aarde blijven of de aarde verlaten en het multiversum verkennen en andere planeten gaan bewonen of niet, maakt niet zoveel uit. Wij zijn de bewakers van de bibliotheek, de genetische bibliotheek hier op planeet Aarde. We moeten deze soevereine grond echter wel verdedigen.

Robert: Ik denk dat dat een perfect eind is. Je bent absoluut briljant. Dit was mijn laatste vraag over dit onderwerp. Ik ga het ruimteprogramma niet opnieuw onderzoeken. Ik ga me op de hervorming van de verkiezingen richten. Maar Kerry Cassidy: Ik hou van wat je doet. Ik bewonder wat je doet. Ik respecteer wat je doet. En iedereen die zegt dat je het niet goed doet, kan de pot op. Ik denk dat je het prima doet. Dank je wel!

Kerry: Dank je wel. Oké, bedankt Robert David Steele. Ik kijk uit naar je toekomstige werk.

Robert: Dank je.

Kerry: En bedankt voor het kijken en luisteren. Wees voorzichtig en geniet van een geweldige middag.


Originele transcript en vertaling: Tommo, redactie: Cassandra & Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

4 reacties

  1. Dank je wel hiervoor, Ellaster! Dit onderwerp kwam steeds in vooral ongeloofwaardige brokjes voorbij, maar nu is veel duidelijk. Door je vertaling te lezen en tegelijk de video erbij is het goed te volgen.
    Ik hoop dat het veel gedeeld en bewaard zal worden!

  2. Observatie en eerste lijn ervaring van mijzelf over de jaren heen is de fundering / onderbouwing van hetgeen vermeld is. Intuïtie. Voorstellingsvermogen en verwondering en apoptosis uitnodigend is key om lef en wilskracht te tonen teneinde al deze “waanzin” ordelijk te accepteren en integreren doch hartstocht. Nieuwsgierigheid enthousiasme en treedje voor treedje succesjes mogen boeken houdt de functie van het bestaan dynamisch en lange termijn gericht. Doch de factor geduld / ongeduld is en blijf geen deugd en drijft en reflecteert de “tijd” naar “cosmische spiralling ” processen die we als mens leren te kunnen “overgeven” en loslaten ter resonantie der beslommeringen begins en eindes de leidende autoriteit van transformatie in het harnas te jagen. Het is een enerverende rollercoaster / zondags klus…. xxx Jakob