Robert David Steele interviewt Kerry Cassidy over het Geheime Ruimteprogramma

2

In dit interview beantwoordt Kerry Cassidy allerlei vragen over het ‘Geheime Ruimteprogramma’, buitenaardsen, hun agenda en de toekomst van de mensheid. Kerry wordt ondervraagd door Robert David Steele, een voormalig CIA-ambtenaar met een ‘Marine Corps Intelligence’ achtergrond. Ze moet de vragen onder tijdsdruk beantwoorden, om zo tot de kern van een aantal onderwerpen te komen. Het resultaat is een beknopte en toegankelijke samenvatting over tal van zaken zoals: de Deep State (schaduwregering), Super-Soldaten, Artificiële Intelligentie, genetische manipulatie en de inmenging van buitenaardsen op onze planeet. (Het interview duurt ± 50 minuten.) Hiermee geeft Kerry blijk van een schat aan kennis over deze onderwerpen. Ondanks het feit dat het beeld dat ze schetst aanvankelijk onthutsend en verontrustend is, voorziet ze een zeer positief toekomstscenario voor de mens als galactische wezen.

Hieronder het transcript van het interview (met dank aan Tommo):

Kerry: Hallo iedereen, ik ben Kerry Cassidy van Project Camelot en ik ben hier met Robert Steele en we zullen een ongebruikelijk Q & A (vraag en antwoord) interview hebben. Robert neemt het hierbij over; ga je gang Robert.

Robert: Nou, Kerry Cassidy, ik ben enorm onder de indruk van alles dat je tijdens je carrière hebt gedaan.Je wordt zwart gemaakt en ook ik ben onlangs door de zionisten zwart gemaakt/aangevallen. Ik waardeer alles wat je hebt gedaan. Wat ik ga doen na de recente aanslag op mij in relatie tot Mars? Ja, er is een kolonie op Mars. Er leven daar 10.000 mensen. Die komen nooit meer terug. De NASA liegt veel. Ik ga met je samenwerken en stel je 13 vragen. Je krijgt 4 minuten om elke vraag te beantwoorden. En het is de laatste keer dat ik hierover spreek, tenzij president Trump mij machtigt of ik hem vervang.

Kerry: (Lacht)

Robert: Ben je er klaar voor?

Kerry: Ik ben klaar.

De start van Project Camelot en kennismaking met NASA

1. (01:18) Robert: Oké, de eerste vraag. Vier minuten. Hoe ben je Project Camelot begonnen?

Kerry: Ik heb 19 jaar in Hollywood gewerkt, raakte gefrustreerd als filmmaker en probeerde er projecten van de grond te krijgen. Voornamelijk sci-fi films die de geheimen op een fictieve manier aan het licht zouden brengen. Ik besloot om op op UFO conferenties op onderzoek uit te gaan . Ik zocht naar informatie op internet en schreef (film)scripts. In Hollywood liep ik tegen het glazen plafond aan, want ik kon niet tegen de grote jongens op en kreeg daar geen voet aan de grond. Uiteindelijk besloot ik zelf documentaires te gaan maken met een standaard camcorder. Daarmee toog ik naar de conferenties en filmde de mensen daar ter plaatse. Op de universiteit had ik journalistiek gedaan en was diep in de Oosterse filosofie en de politieke wetenschappen gedoken. Ik stelde simpelweg goede vragen zoals “heb je een UFO gezien?” En ik kreeg geweldige … (onderbroken)

Robert: Je zegt dus, en dit is heel belangrijk, dat je door je ongebruikelijke methode en door je te begeven in de buitengebieden van de alternatieve media, je eigenlijk de waarheid boven kreeg die de overheid verborgen houdt?

Kerry: Ja, en vlak voordat ik Camelot begon, werkte ik ook voor JPL NASA, ik had daar een contract. Ik had daardoor wel wat kennis van wat erbinnen afspeelde. En dat hielp. Ik hield van de goede intenties van NASA, maar het schokte me hoe ze achter de schermen bleken te zijn.

Robert: Zijn er veel NASA gebouwen die absoluut publiekelijk geïnspecteerd moeten worden?

Kerry: (lacht) Nou, dat hangt ervan af in hoeverre je ze op de hoogte wilt brengen van het geheime ruimteprogramma. Er is veel aan de hand en er zijn veel geheime zaken gaande binnen ondergrondse NASA basissen. Zowel hier op aarde als erbuiten. Maar zoals alle organisaties, heeft NASA zijn positieve en negatieve kanten.

Het geheime ruimteprogramma en de geheime regering

2 (03:39) Robert: Uitstekend. Tweede vraag. Wat is het geheime ruimteprogramma? En hoe zit het met de geheime regering op aarde waaraan alle regeringen ondergeschikt zijn?

Kerry: Het geheime ruimteprogramma bestaat voornamelijk uit (Project) Paperclip wetenschappers die na de Tweede Wereldoorlog overkwamen. Dat zijn dus nazi’s, ex-nazi’s, topambtenaren binnen overheden, de overheidsinstellingen en veiligheidsdiensten uit Groot-Brittannië en Amerika en de gebruikelijke verdachten zoals: CIA, NRO, etc. Het geheime ruimteprogramma en de geheime regering, die overigens achter de schermen samenwerken, bestaat uit Rusland, de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, maar ook uit andere landen, zoals Frankrijk, Duitsland, Australië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen …

Robert: (onderbreekt) is China hiervan ook onderdeel?

Kerry: China heeft zijn eigen geheime ruimteprogramma en India probeert dat ook op te zetten. Volgens mij werken we soms samen met mensen uit India, maar ik heb begrepen zelden met Chinezen. Achter de schermen bestaat sterke competitie. Er is een splitsing binnen de geheime regering en ook binnen het verborgen geheime ruimteprogramma. Dus primair …

Robert: Als je moest raden hoeveel geld er per jaar in omgaat binnen de begroting van de VS of erbuiten. Hoeveel geld per jaar zou er omgaan in zowel het geheime ruimteprogramma als in het buitenaardse programma, maar ook in de ondergrondse bunkers die deel zijn van het geheime ruimteprogramma? Grof ingeschat, afgerond op een biljoen?

Kerry: Nou, ik ben niet goed in fondsen … geld. Bij Lord Blackheath in the House of Lords kwam naar voren dat er sprake is van biljoenen. 50 biljoen en meer. Biljoenen en biljoenen, we spreken hier over een financiële, bodemloze put. In wezen zoals het NRO-embleem, de octopus die de wereld in een wurggreep houdt (NRO is een onderdeel van de Amerikaanse geheime dienst). Het gaat hier over de relatie tussen een parasiet en zijn gastheer. Dus al het geld dat uit drugshandel, kinderhandel, mensenhandel en orgaanhandel komt, handel met zeer grote opbrengsten. PureHeart Investments is één van de namen …

NRO-embleem

Robert: Alles komt bij elkaar.

Kerry: Alles verdwijnt van de planeet. Zelfs goud wordt van de planeet verwijderd via Zuid-Afrikaanse landingsbanen, allemaal om buitenaardse beschavingen op andere planeten te voeden. En de zakken van één groep, de Annunaki, te vullen. Ik geloof ook dat ons geheime ruimteprogramma aan een aantal belangrijke Annunaki en buitenaardse rassen rapporteert, die momenteel in Antarctica verblijven, als onderdeel van een nazi-basis die daar sinds de oorlog aanwezig is.

De relatie tussen NASA en de Nazi’s

3 (06:53) Robert: We parkeren dit even, want we hebben nog 10 vragen. De derde vraag is hoe en wanneer of wanneer en hoe. Eerlijk gezegd ben ik nogal verbaast over de aanslag op mijn persoon. Ik ben bekend met de nazi’s binnen de CIA en ik weet dat er martel- en gedachtecontrole programma’s lopen. Maar ik heb daarbij eerlijk gezegd, niet gedacht aan de NASA, die nu wel in beeld is. Laten we het eens hebben over de nazi’s bij NASA. De nazi’s hebben dingen gedaan waarvan het Amerikaanse publiek, als ze erover horen, absoluut niet blij wordt.

Kerry: Nou, het komt er uiteindelijk op neer dat NASA en het geheime ruimteprogramma voor de Amerikanen en de wereld in het algemeen belangrijk is, omdat hun geld naar deze programma’s gaat. Maar hun kinderen worden daar gebruikt, misbruikt, getraind en afgezonderd. Alleen de allerbeste kinderen worden uitgezocht, om onder te brengen binnen de projecten, teneinde zowel hier als buiten de aarde, als wetenschappers en ingenieurs aan het werk te gaan. Veel van de mensen die ik interviewde, zijn klokkenluiders die dat soort kinderen waren. Zij zijn op zeer jonge leeftijd uitgekozen en groeiden op in het programma. We hebben het over de gebruikelijke figuren; NASA’s Wernher von Braun, (Kurt) Debus … Deze mensen leidden NASA vele vele jaren gedurende het Appollo-ruimteprogramma bijvoorbeeld …

Robert: Wie martelen er, kweken hybride mensen en begaan dit soort wreedheden tegenwoordig?

Kerry: Er zijn veel zwarte projecten. Dat zijn experimenten die door wetenschappers worden opgesteld. Je moet daartoe de achtergrond van een geheim ruimteprogramma begrijpen; men wil een nieuw soort geavanceerde mens, een homo-sapiens 3.0 creëren. Ze kweken daarom organen en nano-spul op, maken Super-Soldaten en creëren deze buitengewone, hybride mensen. Ze injecteren buitenaards DNA en manipuleren de mensheid genetisch. Met als doel te kunnen ruimtereizen. Om de ruimte te veroveren. Om de beter toegeruste beschaving te zijn, wanneer we andere beschavingen ontmoeten. Wij maken hier al doorlopend deel van uit. Wij zijn onderdeel van een Galactische gemeenschap. Dit zijn niet alleen mooie woorden, dit is echt …

Robert: Daar kom ik zo op terug. Ik heb een zorgvuldig vastgesteld programma. Om nog even op iets anders terug te komen … Het Congres is net gevraagd om een nieuw ruimte-kern programma te financieren. Dat lijkt voor mij op een budgetopbouw oefening, dat helemaal niks te maken heeft met wat er in het geheime ruimteprogramma gebeurt. Zou het Congres dit misschien moeten verwerpen?

Kerry: Ik zag dat artikel van Pence (Mike Pence, Vice-President van de VS) voorbij komen. Hij mengt zich in deze zaak, maar ze lopen ver achter de feiten aan. Dit is een poging om het publiek te af te leiden. Door ons te laten denken dat we geen basis hebben op Mars, de Maan en de manen van Saturnus en Jupiter enzovoort. Dat we nog niet niet interstellair reizen. Weet je, we doen dit al sinds de jaren veertig. Ik heb getuigen, ik ken ex-militairen…

Robert: Dus wat president Donald Trump moet snappen, is dat Mike Pence hem niet alleen in zijn rug aanvalt omdat hij zelf president wil worden, Mike Pence valt onze president in zijn rug aan in verband met het geheime ruimteprogramma. Ja of nee. Gewoon een ja of nee.

Kerry: Ja, zeker.

Robert: Oké, laten we verder gaan. Laten we …

Kerry: Ik bedoel dat Pence onberispelijker lijkt dan hij in werkelijkheid is. Er is een deel van het geheime ruimteprogramma … en zoals je weet is er een splitsing … dus een deel van de mensen wil disclosure en die zijn waarschijnlijk verantwoordelijk voor enkele van de opmerkingen die jij in de pers hebt gemaakt.

Robert: Niemand is verantwoordelijk voor de opmerkingen die ik in de pers heb gemaakt. Niemand. Ik spreek voor mezelf.

Kerry: Dat waardeer ik.

Klokkenluiders, beweegredenen, kwaliteiten en bijzondere kennis

4 (11:05) Robert: Laten we verder gaan met vraag vier. Wie zijn de beste klokkenluiders en wat zijn hun beweegredenen en kwaliteiten? Vier minuten.

Kerry: We hebben Arthur Neumann (Henry Deacon) die de oorspronkelijke Project Camelot klokkenluider is. Hij werkte vrijwel zijn hele leven in het geheime ruimteprogramma. Ik kan niet alle organisaties opnoemen waarin hij heeft gewerkt omdat sommigen strikt geheim zijn, maar ik ken ze wel. En ik kan je vertellen dat hij multi-disciplinair is. Daardoor heeft hij het grote overzicht en dat is geweldig. In dit soort organisaties weet de rechterhand van mensen niet wat de linkerhand doet. Veel mensen worden beperkt geïnformeerd. Ze werken in een soort ‘tunnel-organisatie’.

Robert: Oogkleppen.

Kerry: Inderdaad ja, ‘no need to know’ op zijn Engels gezegd. Zo werkt dit binnen het geheime ruimteprogramma, net zoals het ook binnen het leger en de NASA werkt. Maar verder …

Robert: De klokkenluiders …

Kerry: Ik moet doorgaan met mijn klokkenluiders, goed? Een belangrijke is Pete Peterson die meer dan 40 jaar voor het programma werkte. Hij is de originele ‘Doctor Who’. Hij deed heel vroeger mee aan experimenten binnen MK Ultra (Mind Control, CIA), … de oprichting van de Super-Soldaten …

Robert: Je moet sneller gaan. Kom op, sneller!

Kerry: Robert Dean (Bob Dean), commandant sergeant Robert o’Dean, van Shape Head Quarters. Hij heeft ongelooflijk veel informatie bekend gemaakt.

Robert: Alleen namen. Toe maar.

Kerry: Oké oké.

Robert: Doe me een plezier, doe het op mijn manier. Kom op, alleen namen.

Kerry: Brian O’Leary, een astronaut die naar Mars had moest gaan en onlangs is vermoord. Gorden Noble die ook onlangs vermoord is die een ARV (Alien Reproductie Voertuig) maakte.

Robert: Je gaat goed, meer.

Kerry: Oké, je weet dat ik geen lijst heb.

Robert: Stop maar, je hebt genoeg gedaan. De kern van deze samenvatting is om de mensen te laten weten dat ik je geloof. Dat wat je doet en zegt doet hun aandacht trekt en dat ze vervolgens zèlf alles gaan onderzoeken.

Kerry: Absoluut.

Robert: We gaan niet op alles in.

Pedofilie, satanisme en de Reptilianen-agenda

5 (13:20) Robert: Vraag vijf. Wat is de relatie tussen de geheime regering (Deep State), pedofilie, satanisme en de agenda van de Reptilianen? Ik geef je hiervoor drie minuten.

Kerry: In het Westen noemen ze het ‘orgone-energie’ en in het Oosten ‘kundalini-energie’. Yogi’s komen in een verlichte staat wanneer ze deze energie verhogen. Het kan worden gestimuleerd door middel van seks met zowel mannen als vrouwen, vooral door anale seks. En hier gaat het binnen het geheime ruimteprogramma om veel van de hogere kringen waar het geld vandaan komt. We hebben het over de Rothschilds en de Satanisten. De oude kliek. Deze zeer oude kliek die waarschijnlijk een enorme hoeveelheid reptielen-DNA heeft.

Robert: Horen de verborgen Vrijmetselaars van hogere niveaus, 34ste graad en verder, daar ook bij?

Kerry: Ja, je hebt goede en slechte Vrijmetselaars, de satanische Zwarte en Witte paus. Het hele Vaticaan wordt door ondergrondse reptielen bestuurd. Dat is geen praatje. Het is realiteit. Ze vernielen de tempels. ISIS wordt betaald om de tempels in het Midden-Oosten te vernietigen, vanwege het bewijs van de Reptiliaanse heerschappij op aarde, dat juist daar overal zo overduidelijk zichtbaar is. We hebben het hier over een energetisch verband tussen de veroudering van een stokoude kliek reptielen die zich in leven houdt door de consumptie van vloeistoffen van jonge mensen met veel kundalini-energie …

Robert: In één woord. Is de mensheid erin geslaagd om de Reptiliaanse agenda te stoppen en zien we een mooie toekomst tegemoet?

Kerry: Nee.

Robert: Oké, bedankt. Ik kom erop terug.

Super-Soldaten en de creatie van de mensheid 3.0

6 (15:20) Robert: Nummer zes. Wat is een Super-Soldaat, hoeveel zijn er, waar zitten ze en zijn ze belangrijk? Twee minuten.

Kerry: Het aantal is niet bekend. Het is onmogelijk te weten hoeveel het er zijn. Robert Duncan O’Finioan is één van de eersten. Hij was het prototype Super-Soldaat. Je kunt zijn interview op Camelot bekijken. Ik heb meer dan één interview met hem gemaakt. Er is sindsdien een groot aantal Super-Soldaten en er worden voortdurend meer gemaakt. (onderbroken)

Robert: Duizenden? tienduizenden? honderdduizenden?

Kerry: Weet ik niet, heel erg veel. Als je in het geheime ruimteprogramma zit en als piloot of militair werkt, ben je waarschijnlijk een Super-Soldaat. In essentie ben je verbeterd. ‘Super-Soldaat’ is een term die weergeeft dat je bent aangepast, versterkt door nanotechnologie, bio-tech en andere technologie om je meer dan menselijk te maken. Ze willen niet wachten op de menselijke evolutie om op eigen snelheid de staat van verlichting te bereiken. Wat ze willen, is het genoom een geforceerde vliegende start geven.

Robert: Dus als we het over Super-Soldaten hebben, hebben we het niet over de zogenaamde, in sluimerstand verkerende, hybride soldaten, die uit de diepe, ondergrondse militaire bunkers springen en ons afschieten?

Kerry: Dan heb je het over wat in essentie cybernetische wezens zijn. En ook cybernetica zal, weet je … Er zijn zo veel Hollywoodfilms gemaakt over dit onderwerp. ‘Universal Soldier’ is één van de beste films die nazi’s laten zien terwijl ze Super-Soldaten creëren. Ik ben de rest van de titel van die film vergeten, maar het heet ‘Universal Soldier’, het is eigenlijk gemaakt …

Robert: Universele soldaten hebben geen berouw en geen geweten ten aanzien van het vermoorden van Amerikanen?

Kerry: Ze vernietigen zichzelf als ze zich tegen de Amerikaanse regering keren, de geheime regering. Ze bezitten een zelfvernietigings-chip. Pete Peterson heeft hierover veel informatie. Het ‘Terminator’ scenario op planeet Aarde bestaat echt. Er is een skynetchip. We hebben een Skynet organisatie. We hebben een netwerk van nano-satellieten die elke stap van ons volgt.

Robert: Daar komen we zo aan toe.

Kerry: Maar het maakt allemaal deel uit van de Super-Soldaten die … Hoe meer nano … Ze proberen de bevolking om te vormen to een nano … (onderbroken)

Robert: Stop, laat mij je de vragen stellen, goed? Je gaat maar door en door … Ik was een ‘Intelligence Debriefer’ dus laat mij de vragen stellen. Want ik probeer je echt te helpen. Dit is een samenvatting. Dit is niet de herhaling van je laatste 20 jaar.

Kerry: Ik ben me ervan bewust.

Buitenaardse rassen en de buitenaardse agenda

7 (18:05) Robert: Nu buitenaardsen. Hoeveel rassen. 6? 12? 26? Hoeveel grofweg?

Kerry: Honderdduizenden.

Robert: Wauw, dat is heel erg interessant! Wie zijn nu actief op aarde?

Kerry: Nou, er zijn er veel actief op aarde, maar belangrijk zijn die van Aldebaran. De ondergrondse reptielen. De reptielen bestaan uit meerder soorten. De Reptoïden zijn humanoïde Reptilianen. Evenals de Draco die afkomstig zijn van het Draco-stelsel. En we hebben Nordics, Nordics van Orion en Nordics van de Plejaden. We hebben … er zijn zo veel soorten waar we het over kunnen hebben. Andromedans. Acturians …

Robert: Is er een catalogus?

Kerry: Ja, ik denk dat Gordon Duff van ‘Veterans Today’ het ‘Little Alien Book’ beschikbaar stelde. Hij heeft dat op de site van de Veterans Today gezet. Dus je kan het vinden als je op zoek bent naar ‘Little Alien Book’, maar ik heb het ook op mijn website.

Robert: Mooi! Dat is een geweldige tip die ik kan aanraden. En ik denk zeker dat je veel aanloop krijgt. En dat is mijn doel. Ik ben hier om duidelijk te maken dat je kennis hebt die het publiek moet begrijpen. Dat is waarom ik hier ben. Begrijp je? Wat is de buitenaardse agenda? Ik ben me ervan bewust dat er goede en slechte buitenaardsen zijn. Het globale overzicht. Buiten het het feit dat er het bloed- en levensenergie uit de aardebewoners wordt gezogen. Wat is de agenda?

Kerry: Nou, er is niet één agenda. Er is een ‘overname-agenda’. We zijn overgenomen. We zijn geïnfiltreerd. Grondtroepen. Mensen zijn de troepen op de grond. Veel mensen hebben wat je als buitenaards DNA kunt beschouwen.

Robert: Ja.

Kerry: Dus wij zijn zij en zij zijn ons, oké? Het is een agenda voor overname en infiltratie. Soms positief en soms negatief. Om te beïnvloeden. De hoofdzaak is invloed uitoefenen.

Robert: Is de ontvolking van de aarde onderdeel van die buitenaardse agenda?

Kerry: Niet zozeer. Dat is binnen het geheime ruimteprogramma een doel van de ‘hogere rangen’. Ze willen de planeet ontruimen om een handzame, makkelijk beheersbare kudde mensen over te houden. Er zijn veel buitenaardse soorten die zich met mensen voeden. Zij kunnen grote aantallen aan, het maakt hen niet uit. Weet je, het is zoiets als: Hoe groot moet de veestapel zijn die je nodig hebt …

Robert: Laat me je even snel wat vertellen. Ik sprak laatst een NASA-wetenschapper die me vertelde dat de zwaarlijvigheid binnen de bevolking van de VS opzettelijk is. Er is een zeer proteïnerijke voeding. Ben je het daarmee eens?

Kerry: Ja.

Robert: Oké, bedankt.

> Lees verder in deel 2

Share.

About Author

2 reacties

  1. Akky van der Veer on

    Prachtig dit, goed zo, weg met al die geheimen, we hebben recht op de waarheid. Deel 2 is trouwens al weggehaald, want o jee: officieel zijn we nog nooit op Mars geweest…