> Vervolg op: Op zoek naar het verloren continent Atlantis, deel 2

Verschillende archeologen zijn het er over eens dat er tijdens de ijstijd een centrale beschaving heeft bestaan, wiens eiland verloren is gegaan door vloedgolven en andere cataclysmen. De overlevenden van deze antieke beschaving hebben zich elders op de wereld gevestigd waarbij ze hun oude cultuur probeerde voort te zetten. Schrijver en onderzoeker Graham Hancock denkt dat het oude Egypte voortkomt uit een veel oudere cultuur, wellicht het oude Atlantis dat Plato heeft beschreven. 

Volgens Andrew Power, schrijver van het boek “Land of the Pharaohs”, komen de farao’s uit Ierland. Zijn theorie is gebaseerd op de aanname dat de Atlantiërs vanaf Ierland naar Egypte trokken, om vervolgens weer terug te keren naar de Britse, Schotse en Ierse eilanden. [2] In Ierland zijn inderdaad historische sporen te vinden die wijzen op een veel oudere beschaving. Carmen Boulter is ervan overtuigd dat de grafheuvels waarvan de archeologische overblijfselen over de hele wereld zijn te vinden, iets met de Atlantis periode te maken hebben. 75% van deze steencirkels bevinden zich in Ierland en ze zijn allemaal in een bepaalde astrologische positie opgesteld.

Met geologische scans heeft men kunnen vaststellen dat zich rond deze steencirkels onder de grond, enorme gangenstelsels bevinden die als graven werden gebruikt. De omvang en diepte is enorm. Deze gangen gaan tot wel 6 km diep en hebben soms een omtrek tot wel 16 km rondom de steencirkel. Pas nadat men de nieuwe technologie van geoscans kon toepassen, ontdekte men deze gangen. Het doel van deze grafheuvels en de gangen onder de grond, laten ook zien dat deze beschavingen beschikten over geavanceerde, spirituele kennis.

Sarcofagen werden gebruikt om uit het lichaam te treden

Carmen Boulter denkt dat de geïnitieerden de bijzondere gave hadden om het stervensproces zelf te kiezen, door middel van een goed getrainde geest en praktische ervaring om buiten het lichaam te treden. Ze ziet ook de link met de sarcofagen in de Egyptische piramides, die in haar ogen werden gebruikt om te oefenen bij lichaamsuittreding en het daarin weer terug komen. Ze verwerpt de algemene aanname dat de piramides grafmonumenten waren. In haar ogen hadden de piramides en grafheuvels elders in de wereld een heel andere functie en zijn ze onderdeel van de spirituele kennis die nu voor mensen verborgen wordt gehouden.

Ze refereert in onderstaand interview naar een wetenschapper die heeft ontdekt dat er op drie van dergelijke grafheuvels sprake was van anti-zwaartekracht. Toen hij daarmee naar buiten trad en deze ontdekking bekend maakte op de universiteit waar hij werkzaam was, werd hij ontslagen en moest hij een geheimhoudingsverklaring van 20 jaar tekenen. Boulter vertelt dat deze geheimhoudingsverklaring in 2016 is verjaard en de wetenschapper nu met deze spectaculaire kennis naar buiten treedt.

Grafheuvels bevatten geen menselijke overblijfselen

Grafheuvel Glastonbury

Onder Glastonbury is een circulaire anti-zwaartekracht  constructie gevonden, waarvan de ondergrondse gangen soms de vorm van een Knights Templars-kruis hadden. Opvallend is dat men in deze ‘graven’ geen aardewerk, kleding, juwelen of botten vond, maar wél kristallen. Haar conclusie: de geïnitieerde gaat bewust naar deze plek om te sterven en het lichaam van de gestorvenen is in een kristallijne matrix veranderd. De grafheuvels zijn een onderdeel van dit fenomeen.

Er is een grote link tussen kristallen en spirituele kennis die ook bij andere culturen een rol speelde. Carmen Boulter: “Kristallen zijn essentieel voor de bouw van piramides.” Dat is onderdeel van de ‘verborgen’ kennis. Ze legt uit: “Kwarts bestaat uit een dubbele helix en als dat onder druk staat, straalt het energie uit.” Ze voegt toe dat de zogenaamde ‘loze’ ruimtes in de Egyptische piramides, die geen onderdeel vormen van de Koningskamers, vol zitten met kwarts die onder druk staat. Daarom is er in de Grote Piramide van Gizeh graniet gebruikt; graniet bevat kwarts en kristallen, het is onderdeel van de compositie. Dát is volgens Boulter de essentie van piramidekracht en tevens onderdeel van het Nieuwe Atlantis.

Verborgen kennis noodzakelijk voor nieuw samenlevingsmodel

Om het Nieuwe Atlantis te kunnen stichten, moet deze verborgen kennis weer vrijkomen. Dit moet onderdeel worden van een nieuwe beschaving waarbij we terugkeren naar een harmonisch en egalitair samenlevingsmodel, in tegenstelling tot het onderdrukkende en elitaire model waarin we nu leven. De geschiedenis laat zien dat een dergelijk harmonisch model mogelijk is én reeds heeft bestaan. Ze refereert naar de Egyptische Amarna-periode als één van daadwerkelijke spiritualiteit en beschrijft deze zelfs als ‘Atlantische energie’.

Volgens Carmen Boulter was deze Amarna-periode een gouden periode en misschien wel de laatste periode in de geschiedenis van de menselijke beschaving dat er vrede was. Het nieuwe Amarna-samenlevingsmodel was een antwoord op de heerschappij van Amon-priesterschap, waardoor Egypte in verval was geraakt. De Amon-priesters eisten 50% belasting van de oogst, vergelijkbaar met het economische model dat we ook nu kennen. In die periode kon men tevens ‘spiritualiteit’ kopen, door toegang tot de tempel en de priester te betalen. Dit werkte ontkrachtend voor de mensen.

Een spirituele en harmonische samenleving heeft reeds bestaan

De Egyptische farao Akhenaten en koningin Nefertiti wilden breken met deze gang van zaken, trokken weg en creëerden hun eigen Amarna. Het was een maatschappij zonder hiërarchie, waardoor iedereen de mogelijkheid had om een creatieve bijdrage te leveren. Het floreerde in kunst, handel, vrede en was een waar paradijs. Het Amon-priesterschap wilde echter de macht terug. Amon betekent duister, zo legt Carmen Boulter in onderstaand interview uit. Ze smeedden een complot om de macht te grijpen. Akhenaten en Nefertiti zijn uiteindelijk weggevlucht en hebben in hun vlucht een aantal kunstschatten meegenomen die vorig jaar in Turkije zijn gevonden. Onder de kunstschatten bevond zich een Atlantisch beeld en een Egyptische sarcofaag die wordt geschat op 11.500 jaar oud. Dit is opvallend genoeg dezelfde periode waarin het oude Atlantis verloren is gegaan.

E*: Ik ben ervan overtuigd dat de machthebbers, de ingewijden, de Illuminati, de ware geschiedenis van de mens opzettelijk achterhouden en vervormen. Niet alleen het bestaan van Atlantis en de creatie (genetische manipulatie) van de moderne mens, maar ook de astrologische en spirituele kennis die in archeologische monumenten zoals de piramides, steencirkels en tempels verborgen ligt. Er moet daarom in mijn ogen een belang zijn om de waarheid over de geschiedenis achter te houden. Ik verwacht dan ook dat precies díe dingen die verborgen worden gehouden, de sleutel zijn tot de vooruitgang en ascensie van de mens.

Open staan voor een nieuwe geschiedenis én samenlevingsmodel

Carmen Boulter benadrukt dat we met een open mind naar de historische tijdlijnen moeten kijken, om de waarheid over de geschiedenis te kunnen ontrafelen. Religie en geschiedenisboeken staan erop dat onze beschaving 6000 jaar oud is, maar als we openstaan voor een andere versie van de geschiedenis, staan we wellicht ook open voor de mogelijkheid dat we op een andere manier kunnen samenleven. Buiten de controlemaatschappij met een ander economisch model. De kennis uit oude beschavingen, zoals het oude Atlantis, kan essentieel zijn om een andere, meer spirituele en harmonische samenleving te creëren. Kennis over de ondergang van het oude Atlantis kan ons eraan herinneren waar de mensheid is ontspoord, maar biedt tevens hoop en inspiratie voor de toekomst.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Bronnen:

[1]  “Magicians of the Gods”; Graham Hancock
[2]  “Land of the Pharaohs”; Andrew Power
[3]  The Tepe Telegrams
[4]  Atlantis in the Java Sea
[5]  Officiële website van Graham Hancock
[6]  Ancient structure in Indonesia could be up to 20,000 years old
[7]  8 Mysterious Facts about Gunung Padang

Lees ook:

>  Egyptische kunstschatten van 10.000 jaar oud uit de Atlantis-periode ontdekt
>  Op zoek naar het verloren continent Atlantis, deel 1
>  Op zoek naar het verloren continent Atlantis, deel 2

Share.

About Author

7 reacties

 1. Je praat hier over tijden die 200.000 jaar geleden gebeurd zijn. De vraag is meer waarom deze volken ten onder gegaan zijn. De gangenstelsels werden gebruikt wat ook te zien is bij de Bosnische piramide, gezondheid. Hoe vaker mensen in de gangen kruipen en naar de grote stenen gaan hoe lekker ze zich voelden.
  De piramides en steencirkels zijn draadloze stroompunten, dat is wat Tesla ons al heeft laten zien (en ik denk eerder in de zin van niet schadelijke stroompunten. Het lichtnet wat wij mensen nu kennen is zeer slecht voor onze biologische klok). Dit zelfde beeld word ook bij Coral Castel (zie www) getoond. Met het vliegwiel en het verplaatsen door één man van tonnen aan steen. Wij mensen van deze wereld denken dat wij de eerste superieure ras zijn wat absoluut niet waar is. Vroeger had men geen slijpschijven nodig om steen te snijden. Een mes was voldoende en natuurlijk modulatie apparatuur om de frequentie van steen te wijzigen. Ik zelf heb mij regelmatig zitten te bedenken hoe men vroeger oa. in India een tempel uit een berg kon snijden. Precies zoals bij Corol Castel getoond word.

 2. Fascinerend! Er zijn inderdaad historici die spreken over gesmolten gesteente. De vraag is dan wel: “wat was de technologie waarmee men de frequentie van steen kon veranderen?”

 3. Dat is een goede vraag wat voor technologie men gebruikte, niemand weet daar iets vanaf. Tenminste, wist daar niets vanaf. Als je her en der stukjes van de puzzel aan elkaar koppelt kom je tot een model. Dit vind je ook terug in de tablet of shamash (of als je naar oude tempels kijkt met name de mozaïek op de vloeren. Veelal worden hier frequenties en reken symbolen afgebeeld). Als je de afbeelding in de schijf kan oplossen kom je tot de uitbeelding van de complete tablet. Dan blijkt dat de golven in de kleding en onder de voeten ac stroom is en geen water zoals men dacht. De hoek die boven de ronde plaat is, is 15 graden, 360/24. 24 magneten.
  Deze zaken vind je terug bij Coral castel. De afbeelding in de schijf is een frequentie. Als je deze frequentie afbeeld met Modulatie apparatuur, een spieker, een plaatkarton waar je zout op strooit kan je de zelfde afbeelding krijgen als in de tablet.
  Als je de grote blokken steen neemt vanuit de oudheid dan is wat mij altijd opvalt de ronde gaten in deze blokken. Waarschijnlijk gingen hier pijpen met spoelen in, verbonden met frequentie modulators. Hierdoor werden de stenen waarschijnlijk zo licht werd als lucht. Zie hier, hier hebben we meteen de truc met de graancirkels. Zelfde principe, in dit geval is een goed voorbeeld in de film de matrix. De schepen die door de gangen bewegen. Zwaartekracht afstotend naar alle kanten.
  Dit is zo’n stukje die niet bekent mag worden! de reden kan je wel bedenken.
  Ons verleden is ons grootste geheim.

  Zoals in de bijbel staat, in het begin was er het woord. Dit woord is frequentie. Zowel van licht als geluid.
  Geluid voor de vorm en licht voor de kleur. En God creëerde dmv frequentie onze wereld.

 4. Dat van die ronde gaten in de blokken, doet me ook denken aan de megalieten van Baalbek. Ik geloof dat die wel 4,5 ton per stuk wegen en zijn rond 10 meter lang. Hoe heeft men deze kunnen snijden, vervoeren en op z’n plek kunnen krijgen? Er is eigenlijk geen verklaring voor vanuit onze belevingswereld, dus het moet inderdaad anders zijn gegaan.