Met de komende volle maan, een aantal eclipsen en de zomerzonnewende breekt er een bijzondere astrologische tijd aan. Het is de tijd om oude patronen en geloofsovertuigingen te gaan loslaten. Dit biedt ruimte om datgene wat ons gelukkig maakt, vanuit onze ware zelf te gaan manifesteren.

Vanuit astrologisch oogpunt breekt er een tijd vol nieuwe mogelijkheden aan om nieuwe, positieve ideeën uit te gaan dragen, vertelt astrologe Tania Gabrielle. Deze tijd staat vooral in het teken van de Boogschutter, het sterrenbeeld van expansie, fortuin en plezier. Met de aankomende volle maan op 17 juni 2019 en de stand van de sterren en planeten opent dit de portalen van het galactische centrum.

Dit komt omdat de maan is uitgelijnd met de zon en met het centrum van onze Melkweg. Dit centrum, het zwarte gat, is de baarmoeder van creatie. Het vormt een krachtig moment van transities die een positieve manier van denken stimuleert. Dit alles kan helpen om je trilling enorm te verhogen.

Tijdperk van de waarheid

Boogschutter is het sterrenbeeld dat symbool staat voor onze zoektocht naar wijsheid en waarheid. Daarbij zijn optimisme en vertrouwen tevens de grote thema’s van dit tijdperk. Andere thema’s zijn het openstellen voor oplossingen en innerlijke wijsheid. Deze oplossingen hebben een impact op kosmische schaal, vanwege de invloed van Jupiter die de grootste planeet in ons zonnestelsel is.

De uitlijning van de maan met het galactische centrum, wordt versterkt door de zomer- en winterzonnewende, die op die momenten als het ware fungeren als een activatie van het galactische centrum. Dit galactische centrum is een gigantische vortex waaromheen ons Melkwegstelsel draait. Deze vortex barst van de potentiële energie, een krachtige kern van creatie. De kosmische krachten die de komende tijd een rol gaan spelen zullen daarom voor enorme verschuivingen gaan zorgen.

De energetische deeltjes die voortkomen uit deze vortex, bereiken de aarde in veel hogere mate wanneer we met dit galactische centrum uitgelijnd zijn, zoals nu met de aankomende volle maan het geval is. Ze helpen om ons de informatie in ons (on)bewustzijn te ontsluiten. We krijgen als het ware een reset, zoals een upgrade naar een nieuw computersysteem, maar dan op basis van goddelijke energie. Dit is een bewustzijnsevolutie die in volle kracht plaatsvindt.

Loslaten van het oude en verwelkomen van het nieuwe

Veranderingen en het ontdekken van waarheid kunnen pijnlijk zijn. Toch is dit een tijdperk van het loslaten van oude pijn en trauma en het verwelkomen van het nieuwe. Een tijd om onze spirituele missie te (her)ontdekken. Het galactische centrum ontsluit als het ware de code van het goddelijke bewustzijn, ons hogere zelf. Daarom is dit een goed moment om je intuïtie te laten spreken.

Dit is ook een tijd waarin je oude geloofsovertuigingen moet loslaten, omdat deze een blokkade kunnen vormen voor hetgeen je in potentie kunt gaan manifesteren. Daarbij mogen we alle lagen gaan afpellen en de ballast van dit leven én voorgaande levens gaan loslaten.

We kunnen nu gaan handelen naar de nieuwe ideeën en inzichten die we gaan krijgen, omdat we meer zelfvertrouwen krijgen in onze acties. De kans dat we in onze missies slagen is gezien de stand van de sterren en planeten, behoorlijk groot.

Wanneer we ons openstellen voor de waarheid, dingen met elkaar in verband kunnen brengen — zal dit niet alleen leiden tot meer innerlijke wijsheid en zelfvertrouwen — maar kunnen we ook zonder vooroordelen en in volledige vrijheid in de toekomst bewegen. Daarbij zullen we oude dogma’s en labels moeten gaan loslaten. Dit is meer de tijd van onze eigen unieke expressie en minder het tijdperk van bij welke groep of cultuur je hoort.

Een tijdperk van voldoening en plezier

Als je jezelf kunt laten inspireren door de goddelijke informatie leidt dit ook tot een periode van expansie en plezier. Mede omdat je dichter bij jezelf komt. Waarheidsvinding kan daardoor bevrijdend en verrijkend werken. Het brengt ons dichterbij een gelukkig leven vol voldoening.

Voor de korte termijn kunnen mensen gespannenheid ervaren, zeker omdat Mars tegenover Saturnus staat en dit tegenovergestelde energieën zijn. Deze periode duurt maar enkele dagen, omdat Mars veel sneller beweegt dan Saturnus. Het advies is om in die periode iets te ondernemen waarbij je snel resultaat kunt bereiken.

De aankomende volle maan op 17 juni wordt versterkt door het T-vierkant van de maan en Jupiter tegenover de zon, met Neptunus die er haaks op staat. Dit helpt eveneens om de spirituele kant in onszelf te activeren en naar onze innerlijke zelf te luisteren. Dit is een tijd om de stilte op te zoeken, maar tevens om onze ware creatiekracht aan te boren.

Luister zelf naar de uitleg van Tania Gabriella met haar zeer inspirerende boodschap.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Ella Ster is nu ook te volgen via Mastodon, een onafhankelijk nieuwsplatform, zonder censuur. Lees op Wanttoknow.nl waarom dit initiatief een goed alternatief is voor de gecontroleerde social media. Klik hier voor een overzicht van nieuwsbronnen. Om berichten van Ella Ster te volgen klik je hier en vervolgens op de blauwe Follow-knop.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

1 reactie