De strafzaak tegen Jeffrey Epstein is verweven met veel andere strafzaken. In zijn zaak zal zeer belastend bewijsmateriaal tegen onder andere de Clintons naar buiten komen. Epstein is de eerste belangrijke dominosteen die valt. Zijn arrestatie kan leiden tot schokkende onthullingen, waar de mainstream media nu nog over zwijgen.

Epstein had nauwe banden met de Clintons

Terwijl de mainstream media na de arrestatie van Jeffrey Epstein vooral de nadruk legt op de banden die Epstein met Trump zou hebben, blijven de nauwe banden met de Clintons grotendeels onderbelicht. In een brief uit 2007, gericht aan de Officier van Justitie in Florida en onderdeel van de pleidooiovereenkomst die destijds met Epstein gesloten is, staat: “Meneer Epstein was onderdeel van de originele groep die het Clinton Global Initiative geïnitieerd heeft.”

Deze connecties hebben in 2008 ongetwijfeld een grote rol gespeeld bij zijn eerste veroordeling vanwege seksueel misbruik van minderjarigen en dat hij er met een hele lichte straf vanaf kwam. In 2014 bleek dat Epstein de Clinton Foundation ook financieel gesteund heeft. Dit kwam aan het licht toen een klokkenluider de namen van de ultrarijken, die een Zwitserse bankrekening bij de HSBC-bank hadden, naar buiten bracht.

Vluchtgegevens tonen aan dat de voormalige president Bill Clinton ten minste 26 tripjes met de zogenaamde ‘Lolita Express’, Epstein’s privévliegtuig, heeft gemaakt. Hij was een frequente bezoeker van Epstein’s Little Saint James, een van de maagdeneilanden, ook wel bekend als pedo-eiland, vanwege de elite seksfeesten waar beroemde en machtige mensen ongehinderd kinderen en tieners konden misbruiken.

Ook Hillary Clinton is meermalen op het eiland geweest. Volgens Erik Prince zeker zes keer. Ze heeft daar — onder andere met Huma Abedin — kinderen op een vreselijke wijze misbruikt. Maar daarover later meer.

Epstein was waarschijnlijk een Mossad-agent

Jeffrey Epstein was blijkbaar ook een frequente bezoeker van het Witte Huis in de tijd dat Bill Clinton president was. Alleen al daaruit kan men afleiden dat hij een prominente rol had in de politiek, zij het achter de schermen. Daar was hij de organisator van seksfeesten, die hij met name op pedo-eiland hield. Deze werden bezocht door de politieke top, topambtenaren, royals en mensen uit de media en entertainmentindustrie.

Epstein had een zwartboek van namen en veel connecties in de top van de samenleving. Het doel was om mensen chantabel te maken en naar het eiland te lokken, omdat er daar talloze zaken gebeurde die het daglicht niet konden verdragen. Daarmee zijn staatshoofden, politici, artiesten en mediamensen verworden tot marionetten van de Verborgen Hand. Dat is hoe het systeem wereldwijd werkt, ook in Nederland.

Epstein zou een agent van de inlichtingendienst zijn: “Er is me gezegd dat Epstein deel uitmaakte van de inlichtingendiensten (Epstein was ook goede vriendjes met de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman) en dat ik hem daarom ongemoeid moest laten”, zei Alexander Acosta over de deal die hij in 2008 met Epstein gesloten had.

Volgens Robert David Steele werkte Epstein voor de Mossad, samen met zijn partner Ghislaine Maxwell. “Ik blijf van mening dat Jeffrey Epstein een geheime operationele Mossad-agent is, bijgestaan door de clandestiene operationele agent Ghislaine Maxwell, en dat hun missie is om precies te doen wat ze hebben gedaan: Amerikaanse politici, rechters, beroemdheden, officieren van justitie en bedrijfsleiders in de val lokken,” aldus Steele.

Zionistische en Nazi-connecties

Ghislaine Maxwell, de partner van Jeffrey Epstein, was de dochter van Robert Maxwell, een Britse politicus met Joodse achtergrond. Ook hij is jaren geleden in Groot-Brittannië van pedofilie beschuldigd, maar nooit veroordeeld. Zelfs het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken vermoedde dat Maxwell een geheim agent van een buitenlandse regering was, mogelijk een dubbele agent of een drievoudige agent, en “een zeer slecht karakter en vrijwel zeker gefinancierd door Rusland.” Hij had banden met de Britse geheime inlichtingendienst (MI6), met de KGB en met de Israëlische inlichtingendienst Mossad.

Jeffrey Epstein is waarschijnlijk de nazaat van kinderarts en wetenschapper Berthold Epstein, afkomstig uit een Joodse familie uit Tsjechië. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Berthold Epstein gedeporteerd naar het kamp Auschwitz, waar hij Dr. Josef Mengele assisteerde in gruwelijke experimenten. Bijvoorbeeld door ze opzettelijk met een ziekte te infecteren, waaraan er zo’n 3000 mensen gestorven zijn. De appel valt nooit ver van de boom.

Deze connecties en achtergrond zijn opmerkelijk. Het lijkt er daarom inderdaad op dat de Epstein-operatie erop was gericht om invloedrijke mensen uit te nodigen voor feestjes om hen te verleiden illegale dingen te doen met minderjarigen, waarbij deze contacten werden vastgelegd en overgedragen aan de Mossad. Op die manier kon men invloedrijke mensen laten inzetten voor de agenda van Israël.

Links de zonnewijzer op pedo-eiland met 13 bankjes voor de deelnemers. De afbeelding van de zon is bijna identiek met die in een Vrijmetselaars-illustratie rechts.

Epstein is onderdeel van een Satanische cultus

Wat de Nazi’s en Zionisten gemeenschappelijk hebben, is dat ze beiden onderdeel zijn van een Satanische sekte. Er zijn talloze aanwijzingen dat Epstein en zijn pedo-eiland hier een rol in speelde. Kijk bijvoorbeeld naar de occulte zonnewijzer op zijn eiland, waar ongetwijfeld rituelen werden uitgevoerd. Of de tempel met twee uilen op het dak en Neptunus naast de ingang. De duistere kant van Neptunus verwijst naar het deelnemen aan een onderwereld van excessen, een wereld van seks, drugs en alcohol.

De tempel was de doorgang naar die duistere onderwereld, inclusief de lift naar het ondergrondse gangenstelsel. Op diverse plekken op het eiland zijn ventilatieschachten en ingangen naar ondergrondse tunnels te bespeuren. Daar vonden de duistere Satanische offerrituelen plaats.

Foto links: Epstein’s tempel in karakteristieke Ablaq-stijl met donkere en lichte stenen. Boven op het dak staan naast de gouden koepel twee uilen. Links naast de ingang staat een beeld van Neptunus. Foto rechts: het badhuis Yalbugha Hammam in Aleppo, Syrië.

Q-bericht zinspeelde al in november 2017 op de ontmaskering van Epstein:

Bestaat Satan?
Bestaat de ‘gedachte’ van Satan?
Wie aanbidt Satan?
Wat is een cultus?
Epstein eiland.
Wat is een tempel?
Wat gebeurt er in een tempel?
Aanbidden?
Waarom ligt de tempel op een berg?
Hoeveel niveaus kunnen er hieronder bestaan?
Wat is de betekenis van de kleuren, het ontwerp en het symbool boven de koepel?
Waarom is dit relevant?
Wie zijn de poppenspelers?
Zijn de poppenspelers naar dit eiland gereisd?
Wanneer? Hoe vaak? Waarom?
“Vladimir Poetin: De New World Order aanbidt Satan”
Q

De ware betekenis van Epstein’s tempel

De tempel op Epstein’s eiland lijkt erg veel op de Yalbugha Hammam in Aleppo, Syrië. Om de betekenis van deze overeenkomst te begrijpen moeten we teruggaan naar de tijd van de Mamluks in de Middeleeuwen. De Turkse en Kaukasische Mamluks waren witte slaven die uit de bergen van de noordelijke Kaukasus werden gehaald en op slavenmarkten werden verhandeld. Mamluk betekent in het Arabisch ‘bezit’ of ‘slaaf’.

Tijdens het Mamluk-tijdperk werden kinderen, meestal rond de 13 jaar, door de heersende klasse gevangen genomen om slaven te worden. Jongens werden meestal getraind om soldaat te worden, terwijl meisjes werden klaargestoomd om de persoonlijke concubines van hun meesters te worden. Gezien het feit dat het eiland Epstein werd gebruikt om kinderseksslaven voor de elite te importeren, is de symboliek zeer treffend.

Bovenste foto’s: tegelvloeren van moskeeën in Allepo in karakteristieke Ablaq-stijl. Onderste foto de tegelvloer van de tempel op Epstein-eiland.

Gebouwen uit die tijd – vooral moskeeën – waren gebouwd in de architectonische Ablaq-stijl. Deze kenmerkt zich door de afwisselende of fluctuerende rijen van lichte en donkere steen. De kenmerkende tegelvloer van Epstein’s tempel vertoont grote gelijkenis met de tegelvloeren van moskeeën in Aleppo. Deze architectonische stijl was kenmerkend voor de het soefisme, een mystieke traditie binnen de islam, die zichzelf als de ‘verlichten’ of ‘geïllumineerden’ beschouwden.

In de tempel zou zich een lift bevinden die leidt naar de ondergrondse ruimtes. Er zijn meerdere ingangen naar deze ondergrondse ruimtes zichtbaar.

Ondergrondse tunnels

Via Epstein’s tempel ging men dus naar een ondergronds tunnelstelsel. Het misbruik wat daar plaatsvond werd gefilmd, om de elite deelnemers later mee te chanteren. Die beelden zullen nu tegen ze gebruikt gaan worden. Op de laptop van Anthony Weiner stond in de map ‘levensverzekering’ een video van Hillary Clinton en Huma Abandin die op gruwelijke wijze een jong meisje villen.

Deze video was op genomen in een ondergrondse ruimte op Epstein’s pedo-eiland en is een registratie van hoe kwaadaardig ‘het kwaad’ kan zijn. De beelden waren zo weerzinwekkend dat doorgewinterde politieagenten van de NYPD (New York Police Department) brakend en huilend de videokamer uit kwamen. Een gemiddelde horrorfilm is er niets bij.

Deze opname is niet de enige die bewaard is gebleven. De vrijheidsbeweging heeft ook ander bewijsmateriaal in handen. “Waarom besteedt Epstein $29 miljoen om de tunnels onder de tempel op Epstein Eiland te begraven? Probleem. Telefoons waren er toegestaan. Deze mensen zijn dom. Q”

Op de vermoedelijke camerabeelden van de ondergrondse ruimtes onder Epstein’s eiland is te zien dat kinderen worden vastgehouden.

Mysterieuze (zelf)moorden binnen de NYPD politie

Op 6 juli 2019 wordt Jeffrey Epstein opnieuw gearresteerd wegens kinderhandel en seksueel misbruik van minderjarigen. Het is een van de verzegelde aanklachten die met zijn arrestatie openbaar is gemaakt. Op 13 juli 2019 valt in een deel van Manhattan de stroom uit. Wellicht in een poging om hem te laten ontsnappen of uit te schakelen.

“Het spul rond de NYPD komt niet gewoon naar buiten. Ik heb dat gehoord tijdens de campagne. Maar misschien was het publiek er nog niet klaar voor? Niemand wilde het toen geloven.” “Vind de (2) NYPD rechercheurs (187=moord) midden 2017. Hebben ze de levensverzekering-map bekeken? Bedreigingen zijn echt. Dit is geen spel. Q”

In de weken voorafgaand aan zijn arrestatie breekt er grote paniek uit, met name binnen de Clinton-kring. Vanaf juni 2019 worden er vijf agenten van de NYPD (New Yorkse politie) verzelfmoord. De mysterieuze ‘zelfmoorden’ van de New Yorkse agenten kan men niet los zien van de video op Anthony Weiner’s laptop en de zaak Jeffrey Epstein. Begin juni sterft ook Tony Rodham, de jongste broer van Hillary. Volgens sommige bronnen is zijn dood een vergelding voor de vermoorde politieagenten.

Op Anthony Weiner’s laptop stonden ook 650.000 staatsgeheime emails afkomstig van Hillary Clinton’s server. Het beruchte emailschandaal waarvoor ze nooit vervolgd is. Volgens Erik Prince had de NYPD na de ontdekking van het belastende materiaal een persconferentie willen houden, waarin naar aanleiding van het Anthony Weiner-onderzoek, extra arrestaties zouden worden aangekondigd. Men kreeg echter enorme tegenwerking vanuit het Ministerie van Justitie. Op dat moment had James Comey de leiding over de FBI. Hij is één van de vele kopstukken die Hillary Clinton al die tijd een hand boven het hoofd heeft gehouden.

Een markant gegeven in de huidige Epstein-zaak is dat deze wordt behandeld door de ‘Public Corruption Unit’, niet door het mensenhandelbureau, dat normaal gesproken de leiding over de zaak zou hebben. Aangezien Epstein geen ambtenaar was, is dit een indicatie dat de corruptie van huidige of voormalige overheidsfunctionarissen blijkbaar een reden tot zorg is.

Eind november 2017 bracht Q het bericht naar buiten dat de tempel op Epstein’s eiland beschadigd is geraakt en de koepel afgebroken is.

Veel machtige mensen willen Epstein dood hebben

De vraag is of Jeffrey Epstein zijn dag in de rechtbank zal halen. Hij heeft ongelooflijk veel belastende informatie tegen hele machtige mensen. Zij zullen alles op alles zetten om hem de mond te snoeren. Vorige week lag Epstein bewusteloos in zijn cel. Er zaten striemen rond zijn keel en hij was blauw aangelopen. Het zou een zelfmoordpoging zijn.

Spencer Kuvin, de advocaat van een van de slachtoffers, betwijfelt of Epstein’s recent opgelopen gevangenisverwondingen een zelfmoordpoging waren, en zei tegen The Sun: “Ik vraag me af of het een echte zelfmoordpoging was waarbij de heer Epstein betrokken was in de gevangenis, of dat er misschien machtige mensen zijn die niet willen dat hij praat.”

Het zijn hoe dan ook spannende tijden, waarbij steeds merkbaardere verschuivingen in de machtsstructuur plaatsvinden. Onlangs vertelde Simon Parkes nog in zijn Connecting Consciousness-show dat er een grotere bereidwilligheid en mogelijk zelfs een poging is gedaan om de Clintons te arresteren. Hij denkt dat dit alles met de Epstein-zaak te maken heeft.

Simon Parkes zegt ook dat er tevens graafwerkzaamheden op Epstein’s eiland aangevangen zijn. De recente videobeelden van 30 juni-1 augustus — te zien op een videokanaal waarop video’s (met name drone-opnames) van het pedo-eiland te zien zijn — tonen dat er bouwwerkzaamheden op het eiland gaande zijn. Maar de aanwezigheid of betrokkenheid van de Marine zoals Simon Parkes beweert, kan men daaruit niet afleiden.

Op het Youtube-kanaal van Rusty Shackleford zijn allerlei (drone)video’s van Epstein’s pedo-eiland te zien.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Ella Ster is nu ook te volgen via Mastodon, een onafhankelijk nieuwsplatform, zonder censuur. Lees op Wanttoknow.nl waarom dit initiatief een goed alternatief is voor de gecontroleerde social media. Klik hier voor een overzicht van nieuwsbronnen. Om berichten van Ella Ster te volgen klik je hier en vervolgens op de blauwe Follow-knop.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Vanwege de vakantieperiode is het niet mogelijk om na 8 augustus nog reacties te plaatsen.

Share.

About Author

3 reacties

  1. De symbolen van diverse esoterische systemen zijn volledig geperverteerd. want het soefisme is een prachtige filosofische weg. Kahil Gibran is een voorbeeld. Mysterie scholen zijn verkracht , en symbolen die een weg kunnen openen naar het hoogste, zijn gebruikt voor het laagste. Satanisme is het omkeren van alles. misbruiken van het hoogste voor het bereiken van het laagste.

    • Dat geldt voor veel occulte kennis. Maar ook voor liefdadigheidsinstellingen die nu juist gebruikt worden voor het pedonetwerk en kinderhandel.