Er zijn tal van verhaallijnen over de oorsprong van, en complotten omtrent het coronavirus. Dit lijken tegenstrijdige berichten te zijn. Het video-drieluik van Janet Ossebaard die de 10 verhaallijnen over het Covid-19 virus in beeld brengt, geeft veel helderheid over de verwarring en verhulde zaken omtrent de pandemie.

De drie bondige video’s brengen de belangrijkste aspecten rond de corona-epidemie aan bod. Allereerst de officiële versie rond het ontstaan van het virus, dat afkomstig zou zijn van vleermuizen en overgesprongen zou zijn op de mens. Janet Ossebaard vertelt in duidelijke Jip en Janneke-taal waarom deze verhaallijn ongeloofwaardig is. Ze maakt daarmee korte metten met de officiële verhaallijn van de Wereldgezondheidsorganisatie en de mainstream media.

In de andere verhaallijnen maakt ze melding van het streng beveiligde laboratorium in Wuhan, waar men experimenten deed met het coronavirus. Uit alles blijkt dat sleutelfiguren met nauwe banden met de farmaceutische industrie, enorme financiële belangen hebben bij een pandemie. Dat heeft alles te maken met een vaccinatie-programma waar grote geldbedragen mee gemoeid zijn.

Een interessante connectie is ook de Lieber Research Group, die onderzoek deed naar nanobio-elektronica die via vaccinaties kan worden geïnjecteerd. De arrestatie van Dr. Charles Lieber betrokken bij het opzetten van een chemisch biologisch lab in Wuhan, lijkt dan ook alles behalve toevallig. Uiteraard komen ook Bill Gates en zijn belangen ter sprake. Janet deed bovendien onderzoek naar zijn genetische afkomst, met een schokkende en veelzeggende ontdekking. Dit plaatst de verschillende pandemische oefeningen en voorbereidingen voor een corona-uitbraak in een volstrekt ander daglicht.

Net zoals in haar documentaire “De val van de Cabal,” gebruikt Janet een laagdrempelige manier van vertellen, biedt een helder overzicht, maar voegt ook interessante details toe. Daarmee maakt ze lastige thema’s heel toegankelijk, zowel voor ingewijden als voor het nog niet ontwaakte publiek. Deze videoserie is een must voor iedereen die alternatieve standpunten over de corona-pandemie wil onderzoeken die de mainstream media onbelicht laat.

> Bestel hier de uitgebreide documentaire “De val van de Cabal”.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

28 reacties

 1. Pingback: Toevalligheden en tegenstrijdige berichten omtrent het coronavirus | JDreport.com

  • Ik vraag me iets af he….

   Weet onze Nederlandse overheid hiervan? En maken ze er onderdeel vanuit? Kan een overheid er überhaupt voor kiezen om niet deel te nemen aan de cabal?

 2. Ik vraag me af of het allemaal echt zo is dat de elite worden gearresteerd? Want waarom moeten wij daarvoor binnenblijven?!!! Dat slaat nergens op, de uitleg dat ze dan geen aanslagen kunnen plegen dekt dit niet, want dat kan wel, in de supermarkt zijn mensen genoeg. Er worden volop 5G masten geplaatst momenteel en ze zetten drones in om te kijken of we niet samenscholen. 5G is de killer! Daar gaan we straks kapot aan. Net als dat ik in 2019 11 mensen kende met kanker! (4G) (ik ken er trouwens momenteel geen een met corona) Klopt het echt dat de cabal momenteel geen kant meer op kan, of is dit een bericht dat ons rustig houdt? Want als het echt zo is, waarom bouwt men dan in rap tempo nog de 5G masten. (Ik hoorde vandaag, via via (weet dus niet of het waar is) dat er in Spanje nu ook niet meer naar de supermarkt mag worden gegaan, dat de millitairen het langs huis komen brengen vanaf morgen).

  Die militairen die ons gaan ondersteunen of die ons rustig houden en arresteren!? Ons arresteren ipv de cabal! Want er zijn wetten doorgedrukt sinds 2020 zoals; psychische patiënten zonder beoordeling oppakken en opsluiten. Gegevens van je dossier -van huisarts en dokter- openbaar ivm corona virus. Echt mensen, ik weet dat er veel verhalen rondgaan dat dit een grote operatie is en ik hoop en blijf geloven in een goede afloop, maar vandaag ging door mij heen. Al die mooie filmpjes dat het goed komt, dat ze gearresteerd worden en er straks een veel mooie wereld komt met vrede. Wat als dat niet waar is?!

  Ook nog een ding, alles is verbonden en alles is energie, dus zitten wij net als de varkentjes en meer dieren nu of straks, opgesloten en mishandeld (en zij het hele leven, op 1 vierkante meter) en wij wat korter dan ons hele leven dan. Hadden wij niet veel eerder op moeten komen voor deze dieren, moeten stoppen met deze als handel te beschouwen en onterend mee om te gaan, en te eten. Zoals de oude inheemse hebben voorspeld en gewaarschuwd, zo vaak is : Als de mens en de dieren in harmonie leven samen op aarde, dan pas zal er vrede zijn op aarde. En alles is stilgelegd, maar het dierenleed gaat gewoon door!

  • Hoi Angelique, Dat wij binnen moeten zitten terwijl Trump ons komt redden wekte ook mijn wantrouwen. Dat Trump ons uberhaupt komt redden resoneert totaal niet met mij…Ik denk ook niet dat dat spiritueel gezien de bedoeling is, we moeten ZELF onze kracht terug pakken. Ook bij alternatieve media moet je rekening houden met “gecontroleerde oppositie-bercihten” dwz een groot deel klopt en de cruciale leugen wordt dan ook meteen geloofd! Volgens David Icke en anderen is Trump net als Obama en de Clintons een puppet van de Cabal. Ik sluit niet helemaal uit dat Trump aan de goede kant staat maar ik ben sceptisch.

   • Inderdaad daar ben ik het mee eens. We moeten zelf onze kracht terug pakken. Dat gaat zeker gebeuren. Met of zonder Trump.

 3. Jannet Ossebaard is een moedige vrouw die fantastisch werk doet.
  Heldere documentaires. Petje af!!!!!
  Haar hoop voor de toekomst deel ik graag.

 4. In de laatste bilderberg conferentie werd gewag gemaakt van het reduceren van de mensheid, is dit nu aan de gang?
  Verder vraag ik mij af of onze familie “oranje” inmiddels al ondergronds gegaan is?

  • Dit is al jarenlang aan de gang, waarom denk je dat o.a. kanker zo’n epidemie (!) geworden is? Met 5G en de vaccinaties “tegen” corona hoopt men dit proces wel flink te gaan versnellen.

   • Wat denken jullie van alle brede chemtrails van de vliegtuigen. Zij verspreiden allemaal giftige stoffen die ze kwijt moeten door de lucht. Zo hou je de mens ziek. Zaak en misselijk. Hier weten hoge functioneren ook vanaf.

    • Ja aan het begin van de corona-crisis ben ik en de buurman een aantal keer flink benauwd geweest na het sproeien… De laatste tijd houden ze zich opvallend genoeg gedeisd…

 5. Ik las net het even de paravisie voorspellingen voor 2020. Door Thomas Woolthuis. Wel een paragnost van de rijke tak, dus wie weet was hij al op de hoogte?!
  Dit staat er:
  Er komt een negatieve wind vanuit Amerika onze (eu) kant op die je mag samenvatten met het woord isolatie. Amerika is in strijd met de vijand en wil dat de EU kleur bekend (partij kiest) of meer moeten gaan presteren. Het is niet meer de vrijblijvende mening of de afstandelijke gedachte waarachter wij ons kunnen verschuilen. Dit is menens, sfeer van oorlog.publieke geheimen worden openbaar enzovoort. En nog meer, maar dit is voor nu het belangrijkst.

  Waarom heeft die Duitse minister zelfmoord gepleegd!

 6. Ik volg! Heb de docu’s van Jannet ook bekeken. Ik vind haar heel moedig. Want het gaat je voorstellingsvermogen te boven als je dieper duikt in de aanwijzingen die zij geeft. Ongekend… Ook ongekend is dat de MSM geen melding maakt van de zaken die spelen in NYC. Onze media, die moeten vragen stellen, die moeten nieuws brengen aan de bevolking maar dat doen ze gewoon niet. Ze brengen geen nieuws, ze ondersteunen de elite. Sinds ik een tijdje Q volg, de docu’s bekijk en alternatieve media volg, zie ik een patroon ontstaan die als een rode draad door het hier en nu gaat. Hopen op een positieve draai de komende weken.

 7. Henny Strikers on

  Ik hoop ook op een eerlijke verdeling voor alle mensen en dat er respect komt voor al het leven op aarde
  Niets meer opofferen voor het eeuwige geld
  Laten we dat samen hopen dan worden we sterk

 8. zo waar dit, jammer genoeg roep ik al jaren kijk uit voor sommige families hier op aarde die alles in de hand hebben en beslissen over ons. wie heeft alle banken in beheer en bezit? ga maar eens google dan gaan je nekharen rechtop staan.