Vier opmerkelijke nieuwsberichten:
• Wikileaks’ gelekte documenten: Geert Wilders werkt voor Israël blijkt uit Clinton emails.
• Rudy Giuliani: Soros financiert anarchistische ambtenaren
• Verzamelspoedwet Covid-19 al van kracht
• Wetenschappelijk onderzoek over correlatie 5G en coronavirus(structuren)

1.Wikileaks’ gelekte documenten: Geert Wilders werkt voor Israël blijkt uit Clinton emails.

Afgelopen week werden wederom een grote hoeveelheid berichten en emails verspreid die door Wikileaks zijn gelekt. Onder andere de beruchte Clinton emails. In een mail van Hillary Clinton wordt ook melding gemaakt van de Nederlandse politicus Geert Wilders. De mails melden zijn hechte banden met Israël en wijzen erop dat hij veel politieke invloed schijnt te hebben, ondanks dat hij in de oppositie zit.

Een citaat uit de gelekte mail: «Toch is Wilders een van de meest frequente gasten van Israël, die het land in 20 jaar meer dan 40 keer heeft bezocht. Hij beweert zelfs dat zijn opvattingen over de islam en de Arabieren werden nagemaakt terwijl hij op een Israëlische moshav woonde. “Nergens had ik het speciale gevoel van solidariteit dat ik krijg als ik land op de luchthaven Ben Gurion,” zei hij ooit. Wilders zou naar verluidt veel steun krijgen van Nederlandse financiers uit Israël, en heeft een reeks Israëlische functionarissen ontmoet. Zijn naaste bondgenoten liggen binnen de extremistische kolonistenbeweging, wat hem ertoe aanzette op te roepen tot de gedwongen overbrenging van Palestijnen naar Jordanië.»

En uit een andere mail aan Hillary Clinton blijkt dat Wilders veel macht heeft binnen de Nederlandse politiek: «Uit drie verschillende bronnen (een voormalige premier – die dicht bij HM de koningin staat, een waarnemend directeur-generaal en een voormalig hoofd van het protocol van de vice-premier) is mij verteld dat de premier en de vice-premier éénmaal per week een ontmoeting hebben met de heer Wilders. Ze gaan door de lijst met kwesties en nominaties en hij moet zijn toestemming geven voor elk onderwerp dat deel uitmaakt van de overeenkomst tussen de coalitie en de heer Wilders. In de praktijk betekent dit dat hij de volledige controle heeft over alle belangrijke politieke beslissingen en belangrijke nominaties. Het is een schitterende positie omdat hij niet onder vuur ligt vanwege zijn verantwoordelijkheid (aangezien hij niet in de regering zit, maar de regering controleert!).»

Terug naar boven

2.Rudy Giuliani: Soros financiert anarchistische ambtenaren

Voormalig CIA-agent Kevin Shipp schrijft: «Velen hebben zich afgevraagd waarom de regering Trump schijnbaar geen actie heeft ondernomen tegen George Soros, vanwege zijn pogingen om de huidige regering en de Amerikaanse soevereiniteit te ondermijnen. Tot op heden hebben zowel Hongarije als Rusland Soros als crimineel bestempeld, waarbij Hongarije een arrestatiebevel uitvaardigde. Tot nu toe was Trump grotendeels stil, vooral te midden van gewelddadige anarchistische en marxistische protesten van Antifa en Black Lives Matter – gefinancierd door Soros-organisaties.» Een opmerkelijke uitspraak van Rudy Giuliani, Trump’s persoonlijke juridisch adviseur, impliceert echter dat er wel degelijk plannen zijn om Soros aan te pakken.

«“Ik denk dat we de kans hebben om het opnieuw te bekijken … Ik denk dat we ze tot het uiterste bevechten,” zei Giuliani, en onthulde wat hij de door Soros geplante “anarchistische officieren van justitie” noemde.» Kevin Shipp schrijft: «Dit is een bemoedigend teken dat de regering-Trump de financiering van Soros van marxistisch ingestelde staatsfunctionarissen en radicale, gewelddadige linkse groepen aanpakt. Gisteren tweette ik een uitdaging aan staatssecretaris Mike Pompeo en vroeg hem om de steun van het ministerie van Buitenlandse Zaken om Soros-groepen in Oekraïne te onderzoeken en hen zelfs te blokkeren voor onderzoek. Laten we duimen dat de Trump-administratie achter de schermen werkt om de activiteiten van Soros en zijn gelieerde organisaties te dwarsbomen. In de tussentijd is het aan ons allemaal om door te gaan met de klok te luiden over Soros’ activiteiten in Amerika.»
Terug naar boven

3.Verzamelspoedwet Covid-19 al van kracht

Op Overheid.nl staat dat de voorlopige Verzamelspoedwet COVID-19 al is ingevoerd, geldend vanaf 1 juli 2020. Bepaalde artikelen zijn met terugwerkende kracht ‘geldend’ tot en met 16 maart 2020, hetgeen zou betekenen dat de uitgeschreven boetes alsnog gevorderd kunnen worden.

Op Overheid.nl staat de Verzamelspoedwet Covid-19, die verwijst naar allerlei wetten. Met de regel: “Voor de toepassing van artikel (…) is steeds sprake zolang de richtlijnen van het RIVM voorschrijven dat personen afstand houden wegens besmettingsgevaar met COVID-19.” heeft de koning in wezen de macht overgedragen aan het RIVM / WHO als het gaat om de ‘veilige afstand’.

Het lijkt wel alsof deze wet stilletjes is doorgevoerd. Zijn de gebruikelijke procedures wel gevolgd, aangezien het in wezen ook om een grondwetswijziging gaat?

Terug naar boven

4.Wetenschappelijk onderzoek over correlatie 5G en coronavirusstructuren

Op 16 juli 2020 verscheen er op Pubmed.gov een vooraankondiging van een publicatie van een nieuw wetenschappelijk onderzoek over de correlatie van 5G-technologie en de inductie van het coronavirus in huidcellen. Nadat de link via social media werd gedeeld werd het artikel ingetrokken. Waarom werd het artikel ingetrokken? Omdat er twijfel is over de kwaliteit van het onderzoek, of omdat men geen ruchtbaarheid aan de zaak wil geven?

Hieronder kun je de Nederlandse versie van de oorspronkelijke samenvatting lezen.

«In dit onderzoek laten we zien dat 5G-millimetergolven kunnen worden geabsorbeerd door dermatologische cellen die als antennes werken, naar andere cellen kunnen worden overgebracht en de belangrijkste rol kunnen spelen bij het produceren van coronavirussen in biologische cellen. DNA is opgebouwd uit geladen elektronen en atomen en heeft een inductorachtige structuur. Deze structuur kan worden onderverdeeld in lineaire, torusvormige en ronde inductoren. Inductoren werken samen met externe elektromagnetische golven, bewegen en produceren wat extra golven in de cellen. De vormen van deze golven lijken op de vormen van zeshoekige en vijfhoekige bases van hun DNA-bron. Deze golven produceren enkele gaten in vloeistoffen in de kern. Om deze gaten te vullen, worden er enkele extra hexagonale en vijfhoekige bases geproduceerd. Deze bases zouden met elkaar kunnen worden verbonden en virusachtige structuren kunnen vormen, zoals Coronavirus. Om deze virussen binnen een cel te produceren, is het noodzakelijk dat de golflengte van externe golven korter is dan de grootte van de cel. 5G-millimetergolven zouden dus goede kandidaten kunnen zijn voor toepassing bij het construeren van virusachtige structuren zoals coronavirussen (COVID-19) in cellen.»

Copyright 2020 Biolife Sas. www.biolifesas.org.

Publicatie: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/

Terug naar boven

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”
Share.

About Author

5 reacties

  1. Rudy Giuliani heeft blijkbaar een u-bocht gemaakt. Op 9/11 was hij burgemeester van New York en hij schitterde door aanwezigheid in het Mayor’s Office of Emergency Management (OEM) op de 23ste verdieping van WTC 7, waar de burgemeester en zijn staf zich hadden moeten bevinden tijdens crisissituaties. In 1999 was aan deze ruimte voor ettelijke miljoenen verspijkerd en daarbij o.a. voorzien van een eigen stroom- en energievoorziening. Giuliani heeft het instorten van WTC 7 enkele uren voordien voorspeld. Tot slot nog ’n weetje: WTC 7 heeft 47 verdiepingen > 7 + 4 = 11 en dat is het laagste vrijmetselaarsgetal.