De mainstream media claimen dat er geen enkel concreet bewijs is dat er tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen fraude is gepleegd. Toch zijn er steeds meer aanwijzingen en getuigenverklaringen dat er op grote schaal gefraudeerd is. Uiteindelijk zal het Hooggerechtshof zich moeten buigen over het aangeleverde bewijs. Dit kan grote gevolgen hebben voor alle betrokkenen die medeplichtig zijn.

Op de verkiezingsavond had president Trump een aanzienlijke voorsprong in Michigan, Wisconsin, Pennsylvania en Georgia. Toen bleek dat Trump in die staten zou gaan winnen, stopte men laat in de avond met de telling. Dit is nog nooit in de Amerikaanse geschiedenis gebeurd en des te opmerkelijker bij de verkiezingen die zo bepalend en controversieel zijn.

De volgende ochtend schoot Biden plotseling op magische wijze vooruit in Michigan, Wisconsin, en dichtte de achterstand in Pennsylvania en Georgia met nog meer stemmen. De bevooroordeelde media kenden Michigan en Wisconsin toe aan Biden, ook al waren er vreemde anomalieën, die een rode vlag hadden moeten zijn dat de uitslag allesbehalve zeker was.

De komende week zullen meerdere rechtbanken zich over de geclaimde verkiezingsfraude moeten buigen. Aangezien rechters gekocht en onpartijdig kunnen zijn is de uitkomst allesbehalve zeker. Desondanks verzamelt een team van juristen bewijzen die de claims van verkiezingsfraude moeten staven. Inmiddels bemoeit ook de FBI en het Ministerie van Justitie zich met de zaak. Hieronder een opsomming van de vele claims, een lijst die zeker niet volledig is.

Meer stembiljetten dan geregistreerde kiezers

 • In Wayne County, Michigan werden 14.000 dode kiezers geïdentificeerd, die allemaal op Biden stemden.
  .

  Cijfers op World Population Review zoals weergegeven op 3 november, waaruit blijkt dat aantal uitgebrachte stemmen hoger is dan aantal geregistreerde kiezers.

 • Uit registraties op World Population Review blijkt dat er in diverse andere staten meer mensen gestemd hebben dan er geregistreerde kiezers zijn. Later bleek dat de cijfers op 4 november 2020 (de dag na de verkiezingen) weer waren aangepast. Dat is erg vreemd, omdat er op 4 november geen veranderingen meer hadden mogen zijn.
  .
 • Journalist John Solomon zegt dat men nu in bepaalde staten en counties, per district gaat bekijken of het aantal uitgebrachte stemmen het aantal geregistreerde kiezers overstijgt.

Stembiljetten na sluiting stembussen toegevoegd

 • Getuigen in Detroit beweren dat er om 4 uur ‘s ochtends minstens 130.000 stembiljetten, allemaal voor Joe Biden, in drie voertuigen naar het stemlokaal werden gebracht. Zie het volledige verhaal op de Gateway Pundit.
  .
 • Op woensdagochtend bleek dat in Michigan 100% van de 138.339 nieuw getelde stemmen voor Biden waren uitgebracht, wat statistisch gezien erg onwaarschijnlijk is. Hetzelfde gebeurde in Wisconsin, waar op woensdagochtend 120.000 nieuwe stemmen alleen voor Biden waren.
  .
 • Een medewerker van de US Postal Service vertelde aan James O’Keefe (oprichter van Project Veritas), dat zijn leidinggevenden hem instrueerden om alle nieuwe mail-in stembiljetenveloppen in bakken te scheiden, zodat postbeambten ze op 4 november frauduleus met de hand konden stempelen alsof ze op 3 november 2020 zijn ontvangen.
  .
 • Diverse mediaberichten meldden dat Pennsylvania stembiljetten telde zonder poststempel en zonder handtekeningen. Project Veritas heeft meerdere rapporten waarin wordt bevestigd dat late stembiljetten van de USPS worden afgeleverd en (later) gestempeld. Kijk hier, hier en hier.

Verkiezingswaarnemers mogen tellen van stemmen niet waarnemen

 • In Detroit en Pittsburg werden verkiezingswaarnemers de toegang tot het stemlokaal ontzegd, zelfs na een gerechtelijk bevel. In Detroit blindeerde men de ramen terwijl de stemmen werden geteld.
  .
 • Rudy Giulinani zegt dat zo’n 50 tot 60 verkiezingswaarnemers in de rechtbank kunnen getuigen dat de regels niet zijn gevolgd.

Brief van Bryan D. Cutler Afgevaardigde van Pennsylvania die een volledige audit van de stemmen beveelt.

Hertelling in Pennsylvania

In Pennsylvania, een allesbepalende swing-staat met 20 kiesmannen, zijn dermate veel regels geschonden dat de Bryan D. Cutler Speaker van het Huis van Afgevaardigden een volledige audit bevolen heeft. “Nu moeten we alle mogelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat heel Pennsylvania, en alle Amerikanen, weten dat ons Gemenebest de algemene verkiezingen met integriteit heeft geleid. Dat kan het beste worden bereikt door middel van een audit en een verificatie, dat onze kieswet en -processen op de juiste manier werden beheerd en gevolgd.”

Media toont live de afname van het aantal stemmen

In deze video laat SGT Report zien dat het aantal stemmen voor de Republikeinen tijdens het tellen van de stemmen naar beneden werd bijgesteld. Dit werd met name zichtbaar doordat het aantal stemmen in de balk onderin het scherm een paar seconden later pas werd geupdate. Op een bepaald moment was de nieuwe, bijgestelde score lager dan de oude score in de onderbalk.

https://twitter.com/A_Blossom4USA/status/1325500457331138567

Scorecard software ‘storing’ beïnvloedde in hoge mate verkiezingsuitslag

Topadvocaat Sydney Powell zegt in een interview met Fox News verheugd te zijn dat het Ministerie van Justitie en de FBI betrokken zijn bij het onderzoek van verkiezingsfraude. Ze refereert met name aan het 3% verschil in de vooraf, digitaal uitgebrachte stemmen. Deze manipulatie zou met behulp van het Hammer-programma en Scorecard-software de verkiezingsuitslag in hoge mate beïnvloeden.

Men heeft volgens Sydney Powell ook een algoritme gebruikt, om tijdens het stemmen tellen te berekenen hoeveel stemmen de verliezende partij nog nodig had om de achterstand in te halen. Dit verklaart volgens haar de anomalie die in Michigan naar boven kwam, maar dit ‘softwareprobleem’ (glitch) kan volgens haar ook in andere staten de verkiezingsuitslagen beïnvloed hebben.

Harley Schlanger van LaRouchePAC zegt dat de president op de hoogte was van deze software, dat onderdeel was van het programma ‘Hammer’, en is ingezet om op niet-democratische wijze een politieke staatsgreep te plegen. Luitenant-generaal Thomas McInerney luidde al vóór de verkiezingen de klok over het bestaan van deze software en het plan van de Democraten om de verkiezingen te stelen.

Mainstream media ontkennen of negeren claims van verkiezingsfraude

NOS schrijft vier dagen na de verkiezingen: “Alle onrust heeft intussen nog geen concrete bewijzen opgeleverd voor de beschuldigingen van fraude.” ‘Factchecker’ Snopes denkt alle beschuldigingen van fraude te kunnen debunken: “De verkiezingen zijn misschien voorbij, maar de desinformatie gaat gewoon door.”

Ongekende censuur

Ondertussen censureren de grote social mediakanalen veel berichten die verkiezingsfraude claimen. Zelfs Tweets van de zittende president Donald Trump worden voorzien van een waarschuwing dat het om desinformatie gaat. De Amerikaanse televisienetwerken ABC, CBS en NBC haalden zelfs de uitzending van een toespraak van president Trump uit de lucht,  toen hij “ongegronde beschuldigingen uitte dat de presidentsverkiezingen van hem werden gestolen.” Een dergelijke censuur is ongekend en veelzeggend.

Zelfs de Tweet van president Trump krijgt een waarschuwing dat het bericht ‘misleidend’ zou kunnen zijn.

Tegelijkertijd presenteren de mainstream media Joe Biden nu als de nieuwe president van Amerika, ondanks dat het Kiescollege en Hooggerechtshof zich nog moeten uitspreken over wie de presidentsverkiezingen heeft gewonnen. Het is heel vervreemdend dat de controversiële presidentiële overwinning van Biden brede mediasteun krijgt, terwijl dezelfde media de vele feiten die over de verkiezingsfraude naar buiten komen ontkennen of negeren. De mainstream media lijken steeds meer een perceptie van de realiteit te presenteren, in tegenstelling tot het neutraal presenteren van de werkelijkheid.

Onweerlegbaar bewijs voorleggen aan Hooggerechtshof

Uiteindelijk zal de zaak voorgelegd worden bij het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten, die met de recente benoeming van rechter Amy Coney Barrett, gunstig kan uitpakken voor de Republikeinen. Men zal hoe dan ook met onweerlegbaar bewijs moeten aantonen dat er daadwerkelijk fraude is gepleegd.

Ik denk dat die onomstotelijke bewijzen er gaan komen. Het Trump-team heeft van de 2016 verkiezingen geleerd en binnen de US Department of Homeland Security (DHS) een aparte werkgroep opgericht die moest toezien op eerlijke verkiezingen. Het Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) had de leiding over het programma Protect2020 en was verantwoordelijk voor het beveiligen van de Amerikaanse verkiezingsinfrastructuur.

Dit had betrekking op zowel de digitaal uitgebrachte stemmen als de mail-in stembiljetten. Deze poststembiljetten zijn beveiligd met specifieke kenmerken, zoals tijdmarkeringen, codekanalen of QR-codes en in sommige gevallen watermerken. “Deze watermerken geven aan dat het stembiljet authentiek is, zijn specifiek voor elke verkiezing en bevestigen dat het stembiljet is gedrukt door een goedgekeurde drukkerij.”

Bovendien zijn er insiders zoals inlichtingenexpert Steve Pieczenik die beweren dat de biljetten beveiligd waren middels encryption codes en een kwantum systeem blockchain technologie. Hij zegt dat de presidentsverkiezingen in 2020 een “geavanceerde steekoperatie” waren, waarmee de Democraten in de val zijn gelopen van de meest massale criminele verkiezingsfraude in de Amerikaanse geschiedenis.

In dat geval kunnen deze verkiezingen nog wel eens een staartje gaan krijgen, dat niet gunstig gaat uitpakken voor Joe Biden, de Democratische partij, de Big Tech-bedrijven en de mainstream media.

> Lees binnenkort verder in deel 2: Biden uitgeroepen als winnaar en dat zou wel eens gunstig kunnen zijn

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

16 reacties

 1. Alle officiële stembiljetten waren voorzien van een watermerk en gecodeerd, via GPS verbonden met het Quantum Vote System (QVS). Dit betekent dat alle stembiljetten, zelfs die zijn weggegooid, kunnen worden getraceerd en dat de daders kunnen worden getoond en bewezen.
  Korte versie bitchute: https://www.bitchute.com/video/URhjyelfZT2g/
  trumps qfs blockchain sting operation
  Lange versie Charlie Ward: https://drcharlieward.com/important-webinar-update-on-the-election/

 2. Pingback: Biden door media uitgeroepen als winnaar en dat zou wel eens heel gunstig kunnen zijn | JDreport.com

 3. Pingback: De maatschappij onder de lock down – Levensreis

 4. Pingback: Biden of Trump? – Wakker Mens

 5. Uit de praying_medic podcast van 16nov2020 @16:00
  (bron 1 & 2)

  Sidney Powell beantwoord Mary Grace op 15nov:
  “Het is zeker mogelijk dat trump elke staat heeft gewonnen.
  Het is zeker dat hij de populare stem gewonnen heeft.
  Waarschijnlijk heeft hij dit ook in 2016 gedaan”
  (bron 3)

  Maria Bartiromo, fox news:
  “Ik zeg nooit iets wat ik niet kan bewijzen”
  (kan ik niet in de bron (4) vinden)
  (Trump’s Legal Team Sidney Powell Interview With Maria Bartiromo Sunday Morning Futures 11 8 20)

  Trey Trainer, chairman federal election commision:
  “na 20jaar als advocaat van texas ken ik mede advocaat Sideney
  als oprecht en eerlijk in elke zaak.
  Als zij zegt dat er massale stem fraude is in de 2020 verkiezing dan geloof ik haar.”
  (bron 5)

  1 https://prayingmedic.com/podcast-2/
  2 https://mcdn.podbean.com/mf/download/rcrskh/Praying_Medic_news_November_16_2020avo7r.m4a
  3 https://nitter.dark.fail/SidneyPowell1/status/1328015672186712064
  4 https://www.youtube.com/watch?v=vvMeEIczXgc
  5 https://twitter.com/txelectionlaw/status/1328374748959694850?s=20

 6. Robert David Steele:
  8 min video news update. 14-nov. (1)
  & summary by Alexandra Bruce.

  “The best source for you, the public is Sidney Powell speaking on Lou Dobbs.”

  Kraken:
  2. Sidney Powell With Lou Dobbs: Release The Kraken (8:30 min)
  3. InPursuitOfTruth presents Kraken (24 min)

  src:
  1 https://forbiddenknowledgetv.net/robert-steele-100-resignations-from-congress-sidney-powell-going-after-big-tech-john-brennan-to-jail/
  2 https://www.youtube.com/watch?v=Gu4TJPH24JQ
  3 https://www.bitchute.com/video/gvNZefJeFuEv/