Waarom zijn er zoveel vertragingen in de juridische strijd rond de verkiezingsfraude? Dreigt Trump hiermee zijn greep op de zaak te verliezen, of is dit onderdeel van een groter strategisch plan? De hamvraag is wie in Trumps team hem daadwerkelijk steunt en wie heimelijk voor de Deep State werkt.

Patrick Byrne was afgelopen week aanwezig bij een Oval Office-bijeenkomst in het Witte Huis over de betwiste presidentsverkiezingen en reageert op valse verklaringen die hierover naar de media zijn gelekt. Tijdens deze bijeenkomst met president Trump en zijn adviseurs had hij een aanvaring met Pat Cipollone, de raadsman van het Witte Huis.

Cipollone had Trump vorig jaar goed vertegenwoordigd tijdens de valse impeachmentprocedure, maar staat volgens Byrne nu onder druk van de Deep State. Byrne zegt dat Cipollone en zijn staf er alles aan doen om de president te vertragen en tegen te werken in de juridische procedures rond de verkiezingsfraude. Ook proberen ze hem over te halen zijn ‘verlies’ toe te geven.

Naast Byrne waren ook advocaat Sidney Powell en de voormalige nationale veiligheidsadviseur van Trump luitenant-generaal Michael Flynn bij de Oval Office-bijeenkomst aanwezig. Patrick Byrne gelooft dat als hij en Sidney Powell die ontmoeting met Trump al op 4 november hadden kunnen houden en als hij hun advies en bewijsmateriaal had opgevolgd — inclusief de 50.000 beëdigde getuigenverklaringen — de verkiezing al voor Thanksgiving zou zijn afgehandeld. Hij claimt ook dat die getuigenverklaringen voor Trump door zijn stafleden zijn achtergehouden.

Byrne: geen sprake van staat van beleg

Byrne zegt dat Trump “van binnenuit wordt verraden.” In een reactie op berichten in de New York Times ontkent hij dat er over een militaire staatsgreep of de staat van beleg is gesproken. Byrne, die 4,5 uur in de vergadering was, benadrukt dat deze onderwerpen, of de toepassingen van de Insurrection Act, nooit aan de orde zijn geweest.

“Ik kan je beloven: president Trump wordt vreselijk behandeld door zijn adviseurs. Ze willen dat hij verliest en ze liegen tegen hem. Hij wordt omringd door leugenachtige middelmatigheden.” Bovendien is elke suggestie dat er sprake was van een militaire staatsgreep of de staat van beleg ook een leugen, 100% fout. Ik was daar 4,5 uur, ik heb het hele gesprek gehoord, dat is een 100% verzinsel.”

Volgens Byrne halen adviseur Meadows en het juridisch personeel onder leiding van Pat Cippolone elk idee of suggestie om naar een oplossing toe te werken onderuit: “Dat kunnen we maar beter niet proberen, dat werkt misschien niet, het zou je reputatie in de pers schaden …” Byrne denkt dat deze mensen Trump schaden en erop uit zijn dat de president zijn ‘nederlaag’ toegeeft en opstapt.

Globalisten hebben Biden-Harris nodig voor de Great Reset

“Ik ben ervan overtuigd dat het Amerikaanse establishment, inclusief het Republikeinse establishment, hebben besloten het Trump-tijdperk te beëindigen. Ze willen Biden en Harris en de Global Reset. De reden dat ze hun toevlucht hebben genomen tot dergelijke extreme maatregelen, is omdat de reset tijdsgevoelig is. Ze hebben de VS nu aan boord nodig,” zei Byrne.

Byrne was de CEO van Overstock.com: “Als CEO brak mijn hart om te zien wat hij doormaakt. Hij wordt van binnenuit verraden.” Hij denkt dat Trump de juridische strijd kan winnen. Er is volgens hem geen staat van beleg vereist. Hij is van mening dat als de president Sidney Powell als speciale raadsvrouw zou benoemen en luitenant-generaal Michael Flynn als stafchef zou aanstellen, Trump een 80%-90% kans zou hebben om volgende maand voor de tweede termijn beëdigd te worden.

Slim schaakspel om kaf van koren te scheiden?

Het is de vraag of president Trump de adviezen van Cipollone en Meadows überhaupt ter overweging neemt, of dat het allemaal een schaakspel is om het kaf van het koren te scheiden. Het kan een manier zijn om erachter te komen wie aan welke kant staat en zijn team eerst te zuiveren, voordat de volgende stap wordt gezet.

Insiders, zoals advocaat Lin Wood, zijn ervan overtuigd dat Trump de verkiezingen met een overgrote meerderheid van stemmen heeft gewonnen. Volgens de Amerikaanse grondwet beslist niet de Hoge Raad, of het Congres wie de nieuwe president zal worden, maar ‘We the People’. Het volk heeft hun stem uitgebracht en dit moet men eerbiedigen.

In onderstaande video, die iedereen zou moeten zien, worden de huidige situatie rond de coronacrisis, de rol van de mainstream media en de verkiezingsfraude op komische wijze uitgelegd. Het is ook een reactie op de claim van de mainstream media dat er geen bewijs is van verkiezingsfraude.

https://twitter.com/John_F_Kennnedy/status/1341958606317645824

Buigen voor Deep State is risico voor veroordeling voor hoogverraad

Het bewijs dat in nog geen enkele rechtszaak gepresenteerd is, zou wel eens de data kunnen zijn op de servers, die op 10 november 2020 tijdens een inval bij de CIA bij het Amerikaanse consulaat in Frankfurt in beslag zijn genomen. Dat zou wel eens de Mother of All Bombs kunnen zijn. Op die locatie werden volgens bronnen meer dan 7 miljoen stemmen voor Trump omgezet naar Biden. De in beslag genomen server van Scytl is nu in het bezit van het Ministerie van Defensie.

In de volgende toespraak van Trump zal hij wellicht zinspelen op deze informatie. Alle ambtenaren, adviseurs en politici die vol blijven houden dat Trump verloren heeft, riskeren dan uiteindelijk veroordeeld te worden voor hoogverraad. In januari is het Congres aan zet. Gaan ze dan mee met de agenda van de Deep State met het risico de doodstraf te krijgen, of kiezen ze de kant van Trump? In Washington zal de paniek groot zijn, maar een substantieel deel van de Democraten (en andere ratten) zullen het zinkende schip verlaten om Trump te steunen.

Dan zal (hopelijk) blijken dat alle vertragingen, de verloren rechtszaken en het laten plaatsvinden van sabotagepogingen door zijn adviseurs, allemaal onderdeel zijn geweest van een machtig toneelspel om zoveel mogelijk rotte appels te kunnen identificeren. Waarom 50 mensen in een vroegtijdig stadium arresteren als je weken later het tienvoudige kunt oppakken? Trump wordt in de mainstream media wellicht afgeschilderd als een idioot, maar zijn militaire gevoel van timing zal uiteindelijk allesbepalend blijken te zijn.

Wereldwijde strijd tegen Deep State en Great Reset

Deze verkiezingsstrijd gaat echter in wezen niet over Trump versus Biden, maar is een strijd tussen het goed en het kwaad, denkt ook advocaat Lin Wood. Het is de strijd tegen de Deep State en de corruptie, het systeemrot dat inmiddels diepgeworteld is. Wood is ervan overtuigd dat Trump er in zal slagen het moeras leeg te pompen. Volgens hem moeten Amerikanen zich baseren op de Grondwet en eisen dat de meerderheid van stemmen bepaalt wie er de komende vier jaar in het Witte Huis mag regeren.

De uitkomst zal allesbepalend zijn voor de wereldwijde strijd tegen de globalistische agenda en Great Reset. Trump is voor de globalisten een enorm obstakel en daarom willen ze nu van hem af. Wereldwijd zijn alle ogen gericht op Amerika. Maar Amerika moet eerst zichzelf redden en kan daarna pas andere landen helpen. Dat zullen Amerikanen ook gaan doen, daarvan is Lin Wood overtuigd, want dit is een wereldwijde strijd.

Wat opvalt is dat men in Europa en andere delen van de wereld plotseling enorme haast maakt met de steeds strengere lockdowns en vaccinatie-agenda. Daardoor kan de indruk ontstaan dat de New World Order nog de volledige regie heeft. Maar de wereldwijde bevolking ontwaakt in rap tempo en spreekt zich steeds mondiger uit tegen de steeds absurdere maatregelen. Die haast kan ook een teken zijn dat men juist de controle begint te verliezen.

Als de strijd om het Witte Huis is beslecht kunnen we daarom ook in andere landen grote verschuivingen gaan verwachten. 2020 was een roerig jaar, maar 2021 zal mogelijk nog spraakmakender gaan zijn.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Headerbeeld: Vasilis Asvestas / Shutterstock.com
Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Steun Ella Ster met Petje Af x

Bronnen:
Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

17 reacties

 1. hear hear!

  Thnx Ellaster, voor alle werk, goede stukken en ondersteuning bij de overgang naar een lichtere wereld.
  Fijne kerst een een gezond, vrij en vreugdevol 2021!

  • Een aanrader is X22report op zijn eigen server. Vooral de aflevering van 25 december met de guy van RedPell78news.com is superverhelderend. Het maakte mijn fijne kerst tot een sprankelende! Fijne dagen en een mooi 2021.

 2. Peter van den Engel on

  In de kern gaat de discussie over het principe of een domme meerderheid toegestaan mag worden om de toekomst van een land (wereld) te bepalen/ of dat dit beter aan een intelligente orde overgelaten kan worden.

  Daarnaast heeft Trump geen goede telatie met China en Europa (het continent) voorgestaan, waardoor de globale orde ervan in gevaar kan komen. Note: globalisering veronderstelt iets anders te zijn.

  Maar wat de blinde telling zelf betreft heb je inderdaad gelijk, omdat dit de democratische wet van meerderheden betreft. Die dus relatief dom is/ maar niet altijd ongelijk heeft.

  Daar staat tegenover dat het manipuleren van de massa meningen door de elite door van de media en het internet misbruik te maken potentieel nog gevaarlijker is. Vooral wanneer ze ongelijk hebben.
  Dat laatste zal dus sowieso geen doorgang kunnen krijgen, wie er ook aan het bewind is.

  • Wat vind je een domme meerderheid? Gebleken is wel dat wat je “intelligente orde” noemt weinig meer is dan een corrupt beperkt aantal mensen dat vooral denkt aan eigen voordeel en gewin. Zeker niet aan the best interest van de gewone man. Niet alleen in de USA. Maar over de gehele aardkloot. De globalisten die de NWO aanhangen zijn het ultieme voorbeeld van “don’t go this way”. Tenzij je de rest van je leven onder een tyrannie wil doorbrengen. Wat betreft de relatie van Trump met Europa en China zou enige toelichting wenselijk zijn. De aanleiding hiertoe in ogenschouw nemend (Bush, Obama, de verkoop van USA a China, de corruptie vd EU richting USA inc het financieel misbruik van enz enz), kun je het alleen maar prijzenswaardig vinden dat Trump eindelijk eens zijn eigen volk op de eerste plaats zet. Als wereldwijd hetzelfde zou gebeuren zag de wereld er een stuk beter uit.

 3. Goed artikel. Ik maak me zorgen over de vaccinaties. Ik zie dat er volop vacatures zijn ineens voor vaccinatie medewerkers, bv https://asatalent.nl/vacature/covid-vaccinatie-medewerker-parttime-(v1951447)?jbid=indeed&utm_source=indeed&utm_source=indeed&utm_medium=referral&utm_campaign=indeed-referral&igbTracker=531182837.

  Ik voel dat Trump inderdaad tegengewerkt wordt, maar of hij daadwerkelijk aan onze kant staat betwijfel ik. Alles is een politiek spel! Een groot duister spel waarin we niet weten wat hen bedoeling in de kern is, zij werken allen voor duistere krachten.

  En wij mensen gaan in een mens buiten onszelf geloven in plaats van in onszelf, in onze eigen Goddelijke kracht!? Want als wij allemaal op Trump vertrouwen als verlosser uit deze dreigingen, wat nu blijkt dat het allemaal nogal vertraagd is – en de vaccinaties en mdw reeds klaar staan! Tja, ik weet niet hoor, maar we zullen het zien straks. In ieder geval laat ik me niet vaccineren.

  • Wat betreft vaccinaties/testen wordt het steeds zorgelijker. Vanaf de kamer is op 23 dec geinformeerd dat je met ingang van 29 dec via de luchtvaartmaatschappij niet uit covid-risico gebied komt zonder positieve test, dwz . dat je je moet laten testen voor +/- €150 per persoon, 10 dagen wachten en pas het land weer uit man met een positief testresultaat. Ik weet niet of hierbij een vaccinatie ook verplicht kan worden.

   Nog over Trump: M.Christopher heeft de FEMA kampen opengezet zodat Trump deze kan gebruiken voor eventuele arrestaties: https://www.facebook.com/100000917140325/videos/5125325777507943/

 4. Pingback: Energy news * Into the unknown ft. Aurora & Show yourself ft. Evan Rachel Wood ~ Idina Menzel (Frozen 2)/ Who I am ~ Latasha/ The inevitable & Out Of Time Ft. Zara Kershaw ~ Monrroe – Love Angels

 5. Een handjevol mensen is zich bewust van the divine sparkle in zichzelf. Onze hele systemen hebben er decennialang op ingespeeld dat zo weining mogelijk mensen hiervan weten laat staan dat ze weten hieveel kracht ze hebben. Denk je niet dat een hogere goddelijke macht Trump heeft ingezet om het voortouw te nemen in the awakening. De situatie op onze planeet is zo uit de hand gelopen dat zowel planeet als mensheid in gevaar zijn (vaccins). De galactische code rechtvaardigt dan ingrijpen. Wij mensen, hoe goddelijk onze origine ook is, zijn hier niet tegen opgewassen. Zeker staat President Trump aan onze kant. De corruptie en evilness die hij aantoont is gigantisch. Er zijn al zoveel aanslagen op hem gepleegt, er is al zoveel gedaan om hem te stoppen; het is overduidelijk dat hij beschermd wordt door zaken die nog buiten ons blikveld liggen. De combinatie van de film die zich afspeelt en onze aankomst in the age of Aquarius zal een kentering teweegbrengen die zijn weerga niet kent. Zeker: geen vaccins. De bedoelingen van onze overheid zijn niet koosjer.

 6. Ik waardeer deze site met blogs. Dank voor de zorgvuldigheid in het checken van bronnen én in de schrijfstijl waarin ingewikkelde zaken duidelijk worden uitgelegd en verbanden worden gelegd. Dit bevordert waarheidsvinding en inzicht. Ook draagt het voor mij bij aan de ondersteuning van vertrouwen dat we op weg zijn naar een wereld waarin we inderdaad eerst door de duisternis het licht zullen bereiken. Dankjewel!

 7. maar ik zie ook net dat trump in een toespraak op de amerikaanse tv zegd dat iedereen in amerika zo snel word gevaccineerd en dat we dan het virus uit amerika verjaagd hebben,en dat begrijp ik ff niet want hij is toch ook tegen die nwo en dit komt van de nwo die willen de hele mensheid chippen aan de digitaleslaafketting!dus wie kan mij dat uitleggen?

  • Peter van den Engel on

   Dat komt omdat hij zich nog steeds als de leider van de natie wil profileren en er op gokt dat links daar wel het een en ander over op te merken heeft.
   Het is een slimme berekenende politicus, maat dat is nu eenmaal niet altijd zo slim om te doen, als je geen gelijk hebt 😉