We willen allemaal een leven waarin we in vrede, overvloed en vrijheid samen kunnen leven. Deze wereld lijkt verder weg dan ooit, maar is tegelijkertijd binnen handbereik. Het inzetten van gedachtekracht en mediteren met de juiste intentie, zijn krachtige middelen om deze betere nieuwe wereld te manifesteren.

We leven nu in de duistere dagen voor de kerstdagen, waarbij de winterzonnewende het keerpunt is en we op 25 december (eerste kerstdag) de geboorte van het licht vieren, waarna de dagen weer langer worden. Dit jaar is 21 december eveneens een hele bijzondere dag, waarbij Jupiter en Saturnus vanuit de aarde gezien in één lijn staan. Deze conjunctie komt maar eens in de 400 jaar voor. Dit wordt ook wel de Grote Conjunctie genoemd. Wat deze conjunctie extra bijzonder maakt, is dat ze plaatsvindt op 0° Waterman.

Een 0-punt is een plek waar nog niets is en alles mogelijk is. Het is het beginpunt van manifestatiekracht en het punt van waaruit iets totaal nieuws kan transformeren. Het 0°-punt van het Watermanteken is daarmee een krachtig moment. Om die reden denken veel mensen dat deze bijzondere planeetstand in dit teken wellicht eveneens het beginpunt markeert van het langverwachte Aquariustijdperk.

Anderen denken dat er rond 21 december 2020 iets geopend gaat worden, dat er een krachtige kosmische impuls komt die de mensheid ondersteunt in haar transformatie. Dit zou het portaal zijn naar een gloednieuw begin. De Grote Conjunctie op 21 december zal deze portalenergie versterken. Door het openen van dit portaal kunnen hoogfrequente energiestromen de planeet bereiken. Dit is daarom een mooi moment om onze manifestatiekracht aan te boren en onze intentie voor een betere wereld uit te spreken.

5 manieren om je manifestatiekracht in te zetten

1.Wereldwijd doen mensen mee aan de Aquarius activatie-meditatie. Informatie hierover vind je hier en hier. De begeleidende video’s in allerlei talen vind je middels deze link en hieronder. Groepsmeditaties zijn een machtig middel om gezamenlijk een intentie neer te zetten, zaken te transformeren en het gewenste vanuit vrije wil te bekrachtigen

2.Verzamel beelden die voor jou horen bij een betere wereld, gebaseerd op: harmonie, liefde, geluk, plezier, gezondheid, samenzijn, creatie, overvloed, natuurlijke magie en schoonheid. Bewaar deze beelden op je computer bijvoorbeeld via een Pinterest- of Instagram-account, of print en knip ze uit. Wanneer je graag tekent of schildert, kun je natuurlijk ook je eigen beelden maken. Bekijk deze beelden op een vast moment, of op meerdere momenten op een dag en stel je voor hoe deze nieuwe wereld eruit ziet, hoe je je daarin voelt en wat je er in doet.

Beelden, woorden en affirmaties zijn hulpmiddelen om af te stemmen op de juiste frequentie, waarmee we onze creatiekracht kunnen gebruiken. De manifestaties die daaruit voortkomen zijn een gevolg van de kosmische wet van aantrekking.

3.Schrijf affirmaties en kernwoorden op die horen bij de betere wereld. Plak deze op een deur of muur, of lijst ze in en hang deze op een plek waar je ze regelmatig ziet. Een affirmatie is een positief zinnetje dat je zo vaak herhaalt dat je (onderbewustzijn) er in gaat geloven. Spreek affirmaties drie maal achter elkaar hardop uit. Affirmaties zijn altijd in positieve zin en de tegenwoordige tijd geformuleerd, alsof het al zo is en de gewenste transformatie al heeft plaatsgevonden en de nieuwe werkelijkheid is.

  • We leven in volledige vrijheid, in een wereld vol overvloed en geluk.
  • Ik ben omringd door natuur, liefde en schoonheid.
  • Ik ben volledig vrij om te creëren wat goed is.
  • Vanuit al mijn liefde geef ik me over aan deze prachtige wereld

Je kunt honderden affirmaties verzinnen, maar kies er enkele die voor jou heel belangrijk zijn. Dat zijn thema’s waar je vaak mee bezig bent. Buig negatieve zaken om naar het positieve. Wil je bijvoorbeeld gerechtigheid in de wereld dan kan een affirmatie zijn:

  • Ik leef in een rechtvaardige wereld.
  • Vanuit een hoger bewustzijn doen we dat wat juist en rechtvaardig is.

4.Schrijf een verslag over de nieuwe wereld die ontstaat na de transformatie. Beeld je in dat je over een paar jaar terug kijkt op dit moment in de geschiedenis en beschrijft dat 21 december 2020 het keerpunt was van de mensheid en het begin van een nieuwe betere wereld. Schrijf op welke dingen er allemaal positief veranderd zijn, zowel voor het collectief als voor jezelf.

“Als ik nu vijf jaar later terugkijk op 21 december 2020, was dit daadwerkelijk het keerpunt naar een betere nieuwe wereld. Vanaf die datum veranderde alles. Na een korte roerige periode van het collectief ontwaken en de ineenstorting van de oude systemen, bleek dat mensen ongelooflijk veerkrachtig en vindingrijk waren, om razendsnel hun eigen initiatieven van de grond te krijgen.”

“De projecten die door het vrijkomen van allerlei fondsen eindelijk van de grond konden komen, zorgden daadwerkelijk voor een enorme vooruitgang voor de mensheid. Met nieuwe 3D-printing technieken en prefab-methodes kwamen voor iedereen huizen beschikbaar, in een prachtige natuurlijke omgeving die je als paradijselijk zou kunnen omschrijven. De gemeenschappelijke ruimtes in deze community’s zorgde ervoor dat mensen regelmatig samenkwamen om te eten, muziek te maken en te dansen. Door dingen te delen en samen te werken aan oplossingen, ontstond een waar gevoel van verbinding. Het voelde voor iedereen als ‘thuiskomen’.”

5.Creëer je eigen gebed of mantra. Steek op een vast moment een kaarsje aan wanneer je deze uitspreekt. Een dergelijk gebed kan gebaseerd zijn op het ho’oponopono-principe van vergeving.

Ik hou van de wereld en van alle mensen.
Het spijt me dat we als mens onderdrukt zijn geweest.
Vergeef me dat we dit hebben moeten ervaren.
Gelukkig is het keerpunt nu bereikt.
Dank je dat we nu alle positieve veranderingen kunnen toelaten.

Of een gebed van hetgeen je diep van binnen wenst en waar je dankbaar voor bent (alsof het al heeft plaatsgevonden):

Ik ben dankbaar dat we in liefde, waarheid en vrijheid leven.
We manifesteren een wereld vol overvloed voor iedereen.
We laten het licht door alles en iedereen stromen.
Waardoor we bewust kunnen kiezen voor hetgeen rechtvaardig en goed is.
Ik hou van al dat leeft. We beschermen al dat leeft. We eren al dat leeft.
Met enorm ontzag voor de planeet, de mensheid en het leven, geef ik me vanuit al mijn liefde over aan deze prachtige wereld.

Kijk wat voor jou goed voelt en wat met jou resoneert. Doe het vooral op jouw manier. We zijn allemaal scheppende wezens met een goddelijke creatiekracht. Juist onze unieke eigenheid, zorgt voor een prachtige lappendeken van creaties die samen een kleurrijk geheel vormen. Er zijn geen regels, niks moet en alles kan. Dat is ook de kern van het nulpunt, het punt waar alles weer mogelijk is.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Steun Ella Ster met Petje Af

.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Share.

About Author

3 reacties